God, fleksibel og fornuftig kommunikation med salgsafdelingen, tilbud bliver rettet til løbende i forhold til ændringer af samlet ordre. Fik et solidt samlet tilbud til at starte med, men pga et for... Zobacz więcej
Altid super hjælpsomme og professionelle. Hurtig ekspedition-min ovn har været gået i stykker af flere omgange (ikke deres fejl); ny bestilt fredag og leveret mandag. Altid gode priser på demovare... Zobacz więcej
Virkelig virkelig dårlig oplevelse med deres kundeservice. Deres opvaskemaskine gik i stykker efter under et halvt år, og alligevel bliver man faktureret for service på en lejemaskine, hvilke... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Jeg har været i kontakt med Michael Jakobsen fra KPA Company, herunder CateringInventar.dk. Han har ydet en god assistance og bistået med et godt vidensniveau i forbindelse med opstilling af fæll... Zobacz więcej
Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne
Storkøkken handler om tillid. Vi har 5000 m2 lager og landsdækkende service. Vi er specialister i at levere et godt storkøkken til en god pris i hele landet
Dania
- cateringinventar.dk
Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji
Zwykle odpowiada w ciągu 1 miesiąca
Service ud over hvad jeg forventede i…
Service ud over hvad jeg forventede i forbindelse med køb af slush ice maskine.
Stor ros til den lagerarbejder der levede den her ved os privat.
Ud over hvad der kan forventes.
Bestilte fryseskab mandag formiddag
Bestilte fryseskab mandag formiddag, det blev allerede leveret tirsdag formiddag. Det må virkelig kaldes hurtig ekspedition. Har kun rosende ord at sige….🙏 Carina
Amatøragtigt ringe
Vi fik en cappucino maskine til en værdi af over 20.000,- til vores café. Vi havde den et stykke tid til at øve os, men på selveste åbningsdagen gik maskinen i stykker (magnetventil), og imens jeg ikke direkte vil klandre Catering Inventar for den fejl, så er den uduelige service, vi efterfølgende har modtaget, bestemt noget, som jeg vælger at holde imod dem. Her. Fordi det nytter ikke at ringe til dem.
Mere end tre måneder efter, maskinen gik i stykker, kan vi stadig ikke få mere at vide, end at reservedelen er blevet sendt til den reparatør, vi fik ud til at se på maskinen (hvilket tog i øvrigt også sin tid).
I mellemtiden er der gået mere end et halvt år, siden vi fik maskinen, så de nægter naturligvis at betale pengene tilbage.
Man får det indtryk, at deres serviceafdeling har travlt. Det i sig selv fortæller mig, at der må være usædvanligt mange af deres produkter, der går i stykker. Hold jer hellere væk.

Profesionelle & serviceminded
Jeg har samarbejdet med KPA i mange år efterhånden. De er profesionelle, dygtige og servicemindede og et behageligt firma at arbejde med.
Køb kun her hvis i har virkelig god tid til bøvl…
Køb kun her hvis i har virkelig god tid, for de knolder godt rundt i det.
Købte i 2021 et køleskab - godt nok 2.sortering pga. en bule - det var så fejlbehæftet og skævt at man kunne kigge ind uden at åbne stål lågerne.... KPA/ Cateringinventar sendte teknikere ud der konstaterede at skabet var skævt og aldrig burde have været solgt til mig (deres ord ikke mine). Derefter fulgte længere tids korrespondance med KPA på mail og telefon. For til sidst at komme frem til en ombytning vist var meget fair med alle de timer jeg havde brugt på deres fejlbehæftede produkt. Ca. 5 (ja fem) måneder senere, efter viiiiirkelig mange rykkere fra min side lykkedes det dem så at sende et nyt skab, der virkede. Derefter begyndte de så at sende faktura for ombytningsskabet, det kæmper jeg til dato så fortsat med. Fortsætter det bare lidt endnu kommer der vist advokat på banen. Så kan i lide at bøvle med den slags så køb da noget herfra... ellers find et andet sted, der er masser af bedre butikker.

Fabelagtig service
Fabelagtig service, god rådgivning og levering næste dag…tak Tommy!
En stor tak til Tommy Mikkelsen
En stor tak til Tommy Mikkelsen. Han er i et firma, som formår, at efterleve kundens ønske. Må der være flere af disse typer firmaer, tak
Spild ikke jeres penge her..
Købte for et år siden en isterningmaskine, den er nu gået cirka 25 dage over den korte garanti. Desværre, da det ikke længere er en isterningmaskine, men en koldvandsmaskine.
Var desværre ikke opmærksom på deres korte garantier og fraskrivelse af reklamationsret.
I får måske nok billige produkter, men når de ikke virker efter et år bliver det hurtigt en dyr fornøjelse.
Kan på det kraftigste fraråde folk at bruge deres penge her, så er det bedre at finde nogle som vil stå ved sine produkter.

Odpowiedź od cateringinventar.dk
top professionelt firma og personale
hej for halvandet år siden købte vi en Teddy Bjørn af KPA og har været rigtigt glade for den den ankom to dage efter som aftalt, men da den begyndte at lyde forkert, bliv den sendt til KBH. til tjek, som desværre tog flere uger, men Rasmus V. fra KPA som vi var i kontakt med behandlede det top professionelt hele vejen igennem, så stor tak til ham. vi kan varmt anbefale firmaet. mvh. Carsten
Super customer service
Super customer service! Cateringinventar gave me outstanding results in customer service and delivery time. Clear about details and fast procedures. Thank you so much for such a great help in choosing the products, and making sure I got products in time :)
Jeg fik en transportskadet varer
Jeg fik en transportskadet varer. Sendte billeder til firmaet som omgåede sendte et nyt afsted. Perfekt service, let for kunden
Beskrev vores ønske om en emhætte til…
Beskrev vores ønske om en emhætte til privat brug og fik lynhurtigt et ærligt svar, som indebar, at de ikke ville anbefale en løsning fra dem pga støjniveauet.
Super dejligt med ærlighed. Tak.
Kan kun anbefale dem.
Godt firma, der tager ansvar.
Jeg købte nogle fødevarespande med låg, desværre sad lågene ikke fast på spanden, producenten af spanden mente ikke det var et problem, men cateringinventar tog konsekvensen og erstatte spandene, det kendetegner et godt firma at de tager ansvar for det de sælger.
Forestil jer en spand med remulade hvor låget ikke sidder fast....
Tak for fin behandling og hurtig…
Tak for fin behandling og hurtig levering.
Det bliver ikke sidste gang, vi handler hos jer.
Super oplevelse
Super oplevelse. Jeg bestilte min vare online og den stod foran carporten mindre end 24 timer efter. Tak for hjælpen og den gode service!
Lever ikke op til hvad de lover- PROBLEMET ER LØST
02.05.20: Firmaet har håndteret problemerne perfekt og hurtigt og der er fundet en god løsning. Vi har nu et velfungerende produkt, der lever op til forventningerne. Jeg har fuld tiltro til at Kristoffer tager hånd om det, så lignende ikke sker igen for andre kunder.
/Hanne
______________________
Lever ikke op til hvad de lover. Nedenstående er beskrivelse af forløbet, som er sendt til dem d.d.
07.10. Skriver jeg til jer fra hjemmesiden med nogle spørgsmål til display fryseren af mærket comk.
- Jeg får intet svar og ringer til jer 09.10. I beklager meget, men I kan ikke finde min mail. Ok - sådan noget kan ske. Vi afklarer mine spørgsmål telefonisk.
- 09.10. bestiller jeg så fryseren via hjemmesiden
- Iflg jeres leveringsbeskrivelse leverer I varen dagen efter, hvis den er bestilt inden kl. 10. Da jeg afgav bestillingen sidst på eftermiddagen den 9.10. skulle vi så modtage varen den 11.10 - men der sker intet.
Da jeg så kontakter jer både skriftligt og også tlf. i dag den 14.10., får jeg meldingen at I ikke har kunnet skaffe den.
Igen iht jeres leveringsbetingelser står der at man vil blive kontaktet med det samme ordren er afgivet, hvis den bestilte vare ikke er på lager. Men det har I ikke kunnet leve op til.
-----
Det skal så tilføjes at de så tilbyder mig en meget dyrere vare (7000 kr.) som de dog som kompensation har givet en rabat på 400 kr. på. Men det det er stadig 1600 mere en den vare jeg havde bestilt.
Jeg kan derfor under ingen omstændigheder anbefale cateringinventar

Odpowiedź od cateringinventar.dk
Service på højeste niveau!
Servicen er altid i top hos cateringinventar.dk - Det er nogle meget behagelige mennesker som altid er klar på at hjælpe.
Super service!
Dårlig service & lang levering er meget flinkt skrevet
Jeg skulle bruge en stor emhætte & 10 køleskabe
De skulle bruge 3 forsøg på at lave et tilbud som kunne mache deres egen pris på nettet. Flot start.
Levering på emhætten: Ved bestilling skulle man forvente ca 4 ugers levering. Efter 4 uger beder jeg om en status og bliver oplyst, der vil gå yderligere 4-5 uger, så nu er vi oppe på 8-9 uger. Efter 7 uger beder jeg om en forventet leverings dato, her er leveringen blevet rykket igen, så nu skal jeg vente 3 uger. Nu er vi oppe på 10 uger. Vi ender på 9 ugers leveringstid. (Til deres forsvar var dette inkl. En juleferie)
Levering på køleskabe: Ved bestilling skulle man forvente ca 4 ugers levering. Efter 4 uger beder jeg om en status og bliver oplyst, jeg blot skal betale fakturaen, så kan de sendes. Her skal det siges at jeg kun har fået en ordrebekræftelse og ingen faktura. Skidt tænker jeg, faktura må jeg få efterfølgende, så jeg betaler. Da de har modtaget pengene, henvender de sig og spørg om jeg vil have opgraderet mine køleskabe til nogen pænere helt gratis. Det takker jeg pænt nej tak til, da dem jeg har bestilt matcher nogen jeg har i forvejen. Dagen efter henvender de sig igen og siger at de desværre kun har 7 af køleskabene på lager. Okay så må de jo sende dem. Dagen efter igen bliver jeg så ringet op, hvor jeg får af vide, at de slet ikke har nogen af køleskabene på lager. De tilbyder mig så, at de kan sende mig de ”pænere” jeg blev tilbudt tidligere som låne køleskabe. Jeg står og skal bruge køleskabe, så det må jeg sige ja til. Vi ende på 10 ugers levering for de rigtig.
Mens alt dette står på, er jeg desværre så dum, at lægge en helt normal web ordre, da jeg tænkte, en fejl ikke kan ske 2 gange i træk. Men jeg tog fejl.
Jeg bestilte mine ting og det blev sendt afsted. På dagen det skulle leveres, fik jeg en besked fra fragt firmaet om, at de havde prøvet at levere mine ting, men der var ikke nogen på adressen. Vi var 10 mand på arbejde, så der var jo noget galt. Jeg fik fat i fragtfirmaet og efter længere diskussion fandt vi ud af, at der manglede en del af nr. på adressen. Jeg havde skrevet adressen rigtig, men der var sket et eller andet mellem afsender og fragtfirma. Fragtfirma oplyste mig, at jeg blot skulle få afsender til at kontakte dem og varen ville blive sendt ud til den rigtig adresse. Men dette skulle ikke være nemt, da firmaet hellere ville bruge en masse tid på at diskutere, at de ikke havde lavet en fejl. Jeg fik dem til sidst til at tage kontakt og mine vare blev sendt igen. På denne ordre har jeg været nødt til at annullere nogen bestillinger, da firmaet ikke kendte leveringstiden. (Og jeg har jo erfaret, at den kan være laaaang)
Det skal siges til alt dette, at jeg har brugt rigtig meget tid på at rykke dem for svar. Deres svar tid har været flere dage selv om de lovede svar dagen efter.
Jeg skal ALDRIG handle der igen. Så betaler jeg gerne lidt ekstra et andet sted.
30 min efter denne anmeldelse kom op, blev jeg ringer op af firmaet, som tilbød mig 5.000kr i gavekort for at fjerne eller redigere anmeldelse. Gad vide hvor mange der har sagt ja?

Odpowiedź od cateringinventar.dk
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.