God, fleksibel og fornuftig kommunikation med salgsafdelingen, tilbud bliver rettet til løbende i forhold til ændringer af samlet ordre. Fik et solidt samlet tilbud til at starte med, men pga et for... Zobacz więcej
Altid super hjælpsomme og professionelle. Hurtig ekspedition-min ovn har været gået i stykker af flere omgange (ikke deres fejl); ny bestilt fredag og leveret mandag. Altid gode priser på demovare... Zobacz więcej
Virkelig virkelig dårlig oplevelse med deres kundeservice. Deres opvaskemaskine gik i stykker efter under et halvt år, og alligevel bliver man faktureret for service på en lejemaskine, hvilke... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Jeg har været i kontakt med Michael Jakobsen fra KPA Company, herunder CateringInventar.dk. Han har ydet en god assistance og bistået med et godt vidensniveau i forbindelse med opstilling af fæll... Zobacz więcej
Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne
Storkøkken handler om tillid. Vi har 5000 m2 lager og landsdækkende service. Vi er specialister i at levere et godt storkøkken til en god pris i hele landet
Dania
- cateringinventar.dk
Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji
Zwykle odpowiada w ciągu 1 miesiąca
Kompetent vejledning
Verdens bedste dåseåbner!
Verdens bedste dåseåbner!
Købte en Edlund Crown Punch can opener, som ubetinget er den bedste manuelle dåseåbner på markedet. Cateringinventar havde sagt ok for, at den kunne returneres, hvis ikke at den passede til at kunne åbne de store dåser rødkål og agurker, som jeg skulle bruge den til. Det kunne den heldigvis - og rigtig god kundeservice! Mvh Jonas
Perfekt service sælger lyttede til…
Perfekt service sælger lyttede til vores behov. 😊
Super dygtig sælger der lytter til…
Super dygtig sælger der lytter til vores behov
Og giver sig god tid til vores spørsmål
Dygtig sælger
Super god og dygtig sælger der ved utroligt meget! Ikke et spørgsmål han ikke kunne svare på.
Dejlig sted
Dejlig sted, altid glad og hjælpsom personale, fin og god service
Rigtigt god service af Claus
Rigtigt god service af Claus. Kan stærkt anbefalede ham.
Jeg har for nyligt handlet med Cateringinventar. Der var et par gange undervejs, jeg kom med nogle ændringer, og min kontakt Claus var lynhurtig og effektiv. En helt igennem positiv oplevelse med kompetente medarbejder og god og hurtig service.
Det er bestemt ikke sidste gang, jeg handler hos jer.
Nærværende og rigtig god service
Meget hjælpsomme og kompetente
Meget hjælpsomme og kompetente. God service ud over det sædvanlige.
Lydhør og venlig betjening.
Henning hos KPA var meget lydhør over for vores tanker ønsker og behov, hvilket vi sætter stor pris på. Hos KPA kan man finde alt hvad der er behov for, både nyt og brugt, stort og småt. Tak.
Super hjælpsom personale og pænt og…
Super hjælpsom personale og pænt og rydeligt over alt ..
God og hurtig service
Fik handlet med Henning..
Fik handlet med Henning..
Fantastisk service og god information
Kan varmt anbefales ✌️✌️👌👌
God handle med Mathais
God vejledning og stort udvalg.
Altid hjælpsomme og i godt humør
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.