God, fleksibel og fornuftig kommunikation med salgsafdelingen, tilbud bliver rettet til løbende i forhold til ændringer af samlet ordre. Fik et solidt samlet tilbud til at starte med, men pga et for... Zobacz więcej
Altid super hjælpsomme og professionelle. Hurtig ekspedition-min ovn har været gået i stykker af flere omgange (ikke deres fejl); ny bestilt fredag og leveret mandag. Altid gode priser på demovare... Zobacz więcej
Virkelig virkelig dårlig oplevelse med deres kundeservice. Deres opvaskemaskine gik i stykker efter under et halvt år, og alligevel bliver man faktureret for service på en lejemaskine, hvilke... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Jeg har været i kontakt med Michael Jakobsen fra KPA Company, herunder CateringInventar.dk. Han har ydet en god assistance og bistået med et godt vidensniveau i forbindelse med opstilling af fæll... Zobacz więcej
Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne
Storkøkken handler om tillid. Vi har 5000 m2 lager og landsdækkende service. Vi er specialister i at levere et godt storkøkken til en god pris i hele landet
Dania
- cateringinventar.dk
Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji
Zwykle odpowiada w ciągu 1 miesiąca
Henning er virkelig givet os en super…
Henning er virkelig givet os en super betjening og været meget tålmodig
Det fungerer godt
Det fungerer godt, og arbejderne er meget søde
Henning gav super service
Henning gav super service. Vi kommer igen
Henning var meget hjælpsom til at finde…
Henning var meget hjælpsom til at finde de rigtige maskiner til os og forklare os om maskinerne. vigtigste af alt at Henning lyttede til vores behov. det er helt sikkert vi vender tilbage.
Go services
Go services, Mathias vare godt behjælpelig, og 2 timer går jo hurtigt i showroomet😉
Klar anbefaling
Udover et bredt sortiment af kvalitetsprodukter så var det personalets venlighed og professionalisme der gjorde størst indtryk! En klar anbefaling fra min side
Hurtig levering !
Har handlet med Charlotte😍og Keld😎Super…
Har handlet med Charlotte😍og Keld😎Super fantastisk
Fantastisk service
Jeg vil sige tusind tak for en fantastisk service fra cateringinventar. Jeg ringede ind og fik Michael i røret, som forklarede om produkterne på bedstevis. Herefter hjalp han med at strikke et tilbud sammen, som var helt som jeg håbede på. Det kan meget anbefaledes at ringe ind, de er hjælpsomme og rådgivende.
Jeg havde angivet en forkert leverings adresse, hvilket jeg først blev opmærksom på, på leveringsdagen. Jeg tog igen fat i Michael, som sikkert ikke engang har til opgave at agere kundeservice, men han tog kontakt til leveringsafdelingen og fik ændret lokationen.
Alt i alt en kanon oplevelse og kanon service.
Tak til cateringinventar og til Michael, jeg vender helt sikkert tilbage som kunde.
God gedin service
Super fin kundeservice og hurtig…
Super fin kundeservice og hurtig betjening.
Vi kommer helt sikkert igen og handler.
Altid god service 😀
God service og fornuftige priser
Manglende service!
Hvis I er en professionel virksomhed så tænk 2 gange før i bruger denne leverandør!
Købte kombiovn af mærket Fagor som er en del billigere end de kendte, men stadig koster kr. 90.000. Inden bestilling spørger jeg om det er god kvalitet og bliver forvisset af deres sælger Mathias om at det er en super god ovn!
Ovnen leveres som aftalt og da vi har kørt med den 3 dage konstaterer vi at temperaturen ikke viser korrekt og vi anmelder dette - men det viser sig at de er gået på ferie og mail ikke læses - denne besked lander desværre i vores SPAM. 2 uger senere kontakter vi igen og nu er timer også defekt og dampen vælter ud fra ovndøren.
Efter skriveri frem og tilbage i 8 dage kommer der endelig kontakt til deres eksterne serviceoartner som skal komme ud. Nu går der yderligere 5 dage før han dukker op.
Han kigger på ovnen og konstaterer at der mangler noget i ovnens elektronik som skal bestilles hjem. Han konstaterer også at ovnlågens hængsel er defekt - men siger intet om at ovnen ikke må bruges. Vi får besked om at han vil komme forbi næste uge. 7 dage efter hans besøg falder ovn døren af midt under service og det er et mirakel at ingen personer kommer til skade! Ovnens temperatur kontrol knap blev ødelagt, hvilket vi nu frygter kommer til at forsinke sagen med yderligere flere uger!
Vi melder dette med det samme men hører intet før vi telefonisk rykker og får at vide at service mand vil komme forbi samme dag og forsøge at fikse det.
Så sker der ikke yderligere og dagen efter rykker vi igen - nu med et lidt anstrengt tonefald da vi nu beskyldes for at det er os selv der har ødelagt ovnen og at de ikke kan hjælpe fordi reservedele ikke er ankommet!
Vi får at vide at hvis vi ikke kan tale ordentligt så vil de ikke hjælpe - men undskyld - det er sgu svært at holde den gode tone når man gang på gang oplever ikke at blive taget alvorligt.
Vi har stadig ikke fået fikset ovnen 5 uger efter fejlmelding og 3 uger efter at der kom hul igennem til deres serviceafdeling og lever nu i håbet om at de endeligt får taget aktion.
Morten deres servicemand skriver pænt og lader til at forstå situationen men har åbenbart ikke de værktøjer der skal til for at servicere den professionelle branche som er afhængig af at deres udstyr fungerer altid, hvilket må forventes når man køber nyt.

Spørg efter en voksen
Engang imellem rammer man ind i en virksomhed, der fejler på alle parametre; dårlige systemer, manglende kontroller, medarbejdere der ikke er uddannet osv. Min ringe oplevelse med Cateringinventar ser således ud:
3/5: gør brug af deres tilbudsliste. Får et tilbud tilsendt, som er dyrere end den almindelige pris på hjemmesiden.
9/5: Modtager nyt tilbud – denne gang trods alt billigere and den almindelige pris.
16/5: Modtager levering første gang, med forkerte varer. De to barstole ligner nogle der har stået i Ikeas cafeteria et par år og der er ingen sæder. Jeg gør opmærksom på at der er trukket 274,75 kr for meget ift ordrebekræftelse og faktura og får at vide at det vil der blive kigget på.
24/5: Modtager levering anden gang, igen med forkerte varer – denne gang har de forkerte barstole trods alt sæder.
1/6: efter at have rykket får jeg en mail om, at de barstole jeg oprindeligt har bestilt, slet ikke produceres længere. Jeg får en fjollet mail om at de barstole jeg har modtaget forkert anden gang, ligner dem jeg har bestilt. Det gør de ikke… Opdater dog hjemmesiden!
6/6: De fire forkerte barstole jeg har modtaget og de to spisebordsstole jeg gerne vil levere tilbage, bliver afhentet.
26/6: Rykker for en kreditnota og penge tilbage, men hører intet.
3/7: Rykker for en kreditnota og penge tilbage, men hører intet.
13/7: Ringer derind og får fat i en person der hverken kan finde min ordre eller mig som kunde i systemet. Bliver ringet op af en anden som ikke forstår hvad jeg har sendt tilbage – jeg må dokumentere returneringen med en mail fra firmaet, da jeg tilsyneladende slet ikke findes i deres systemer.
Til sidst fik jeg en kreditnota og pengene tilbage, men jeg er stadig blevet trukket 274,75 kr for meget. De penge har jeg opgivet.
Mit råd til folk inden de handler her – start med at spørge efter en voksen.…

Lang leveringstid på akutbestilling
Bestilte 1. maj 2023 en stavblender (akut behov), flødeskumssprøjter + patroner til dem og gastrobakker. Fik lovning på hurtig levering. 3. maj kom gastrobakker og flødeskumsspøjter, men stavblender og patroner til sprøjterne var ikke med. Jeg ringede til sælger og fik at vide, at stavblenderen desværre ikke var på lager, som det ellers var oplyst på hjemmeside. Det er en ret vigtig information at få, når man akut skal bruge varen. Jeg havde bestilt et andet sted, hvis jeg havde haft den information. Eneste svar var, at det kunne sælgeren godt forstå, at jeg var frustreret over. Patronerne viste han ikke lige, hvorfor de ikke var med, men ville undersøge sagen. Det er nu 5 dage siden, og jeg har ikke hørt tilbage. Jeg betalte hele beløbet for alle varerne forud, da jeg er ny kunde. Mangler over en uge efter fortsat at modtage stavblender og patroner og hører ingenting.

Købte et fryseskab
Købte et fryseskab - udstillingsmodel, der blev leveret med transportskade. Efterfølgende var der lynhurtig service og opfølgning, som endte med teknikerbesøg og ombytning af skabet indenfor få dage.
Der handler jeg igen.
Tak til Charlotte.
God service, højt vidensniveau
Han har ydet en god assistance og bistået med et godt vidensniveau i forbindelse med opstilling af fællesvaskeri til udlejningsejendom.
Jeg endte dog ikke med at købe en løsning herfra - trods 1 times assistance. Jeg følte mig godt behandlet og kommer igen en anden gang jeg har brug for en af jeres løsninger.
Service til et 12-tal
Utrolig hjælpsomme før, under og efter køb. Havde varerne under 24 timer efter jeg bestilte. Skal jeg nogensinde bestille barkøleskab igen, så bliver det herfra 🙂👍
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.