casino999 som nu har skiftet navn til casongo.dk - hold jer langt væk - total scam casino. De udbetaler ikke gevinster - deres "livechat" består af en ai bot, som giver de samme automatiserede svar... Zobacz więcej
Oprettede en konto. Benyttede tilbuddet om at få fordoblet første indbetaling mod 10x gennemspilning. Indbetalte 200 kroner. Bonussen udeblev. Loggede ud og ind nogle gange. Samme resultat. Gav op, og... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Hold jer væk fra Casino999! Hvis du nu endelig vinder, får du ikke pengene alligevel... vinder en bonus på Beast Below, swr umiddelbart at beløpet ikke opdateres, men når ikke at tage billede før w... Zobacz więcej
Havde givet dem 0 stjerner hvis jeg kunne. Jeg bonus huntede med min ven og alt gik fint indtil at alle hacksaw maskiner lige pludselig ikke kunne åbnes. Vi havde allerede 2 bonusser på hacksaw maskin... Zobacz więcej
Musisz wiedzieć
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Nie odpowiedziano na negatywne recenzje
HOLD JER FRA DEM
Først startede det ud med, at jeg skulle indsende alle former for identifikations dokumentation, hvor de aldrig godkendte det. Jeg kontaktede derefter deres kundeservice, og de sagde, at det var godkendt fra start, hvilket ikke stemte overens med det de skrev over mail.
Efter jeg har spillet nogle måneder har jeg skulle lave en udbetaling, hvor de har valgt at udelukke mig permanent så jeg ikke kan få mine penge udbetalt!
Jeg kontaktede derfor deres kundeservice, og de bad mig skrive til dem over mail, i gennem den mail jeg havde fået tilsendt, omkring at jeg var blevet udelukket. Jeg har derfor skrevet til dem over mail, omkring at jeg er uforstående overfor, at jeg er blevet udelukket og hvad deres grundlag er, men det vil de ikke svare på. Casino999 gensender mig bare beskeden med, at jeg ikke kan bruge deres casino mere da jeg er permanent udelukket. Scam firma.

Odpowiedź od Casino999
Har Casino999 kun kunder der snyder…
Lader til at Casino999 kun har kunder der snyder. Det er selvfølig ikke korrekt. Jeg har 17 E-mails frem og tilabage. hvor de bliver ved med at bede om nye former folr dokumentation. Jeg har leveret alt: Foto af Kørekort, Sygesikringsbevis, Betalingskort (3 gange), Pasoplysninger. Sidst: Giv os venligst et kortudtog for betalingskortet (557384XXXXXX2262), der blev brugt til at indbetale til vores casino: med dit fulde navn, adresse og udstedelsesdato angivet i det - transaktionen blev foretaget 01.05.2022. Sendte foto at den enkelte transaktion fra Banken. Tænkte nu kan de da ikke finde på mere, at genere mig med. Jo jo: "Giv os venligst dette dokument i pdf-fil." Har nu givet dem 2 timer til at åbne min låste konto så jeg kan trække min gevinst på 1100 kr ud. Hvis ikke går jeg til respektive myndigheder for at få dem stoppet. Nu får jeg garanteret samme svar som fra alle andre hæderlige kunder

Scam Casino.
Vil aldrig anbefale dette scamsino til nogen som helst.
Jeg brugte deres fine velkomst bonus, og spillede i et par timer, det gik godt, og da jeg så var færdig med min bonus-hunt, ville jeg gerne cash ud.
Det resultere i at de sender en mail og siger at jeg åbenbart har været 'engaging in Bonus Abuse' hvilket jeg syntes lyder ret usandsynligt, i sær fordi at jeg tjekkede om jeg havde nogen aktive bonusser i gang, hvilket der ikke var. Så går jeg ud fra at "wager" var done.
Så nu har de konfiskeret min winning, grundet "the winnings obtained by unfair means have been confiscated".
Det er absolut den væreste undskyldning jeg nogensinde har hørt. Har spillet på andre casino sites, og dette er første gang jeg har oplevet så ringe support.
Så gør jer selv en tjeneste og hold jer fra denne side. Der kommer intet godt ud af det, andet end at de stjæler ens indbetaling.
Edit: Syntes også det værd at tage med at hvis de ikke vil udlevere penge får man denne mail. "Also, note that your account has been blocked permanently."

Odpowiedź od Casino999
Man ser åbenbart aHold jer langt væk fra Casino999ldrig de penge man…
Man ser åbenbart aldrig de penge man har vundet... I sidste uge var vi et par kammerater, som indbetalte mellem 1000-1500kr i alt, og hvor vi blandt andet fik glæde af deres indbetalingsbonus på 1000kr.
Vi spiller lidt frem og tilbage og inden for få dage, så får vi lavet et lille plus på kontoen.
Vi udbetaler om onsdagen d. 13 og herefter hører vi ingenting fra jer. Min ven rykker jer lidt over mail, hvor i godt og vel 3-4 dage efter, endelig svarer tilbage. I skulle så bruge billeder af min vens dankort, sygesikringsbevis og kørekort for at udbetale vores penge.
Om søndagen, skriver I så at de oplysninger min ven har sendt angående dankortet, de stemmer ikke overens med kortet som vi har indbetalt pengene med.
I skriver ORDRET, at det er ok, I skal bare bruge oplysningerne på det rigtige kort. Fair nok, jeg sender så alle mine kort oplysninger til jer, hvor i efterfølgende siger stop, og der er begået "svindleri og bedrageri mod jer".
I kommer så med den ringeste undskyldning, hvorfor i har kunnet tillade jer at konfiskere 1600,05 DKK.

12.100kr. skyldes
Hejsa, jeg kunne godt tænke mig en respons på dette
"
Hello Max!
We would like to inform you that your withdrawal request has been canceled due to violations of our rules.
You violated clauses of Casino Terms and Conditions namely, point 10 of the Version 4.1 - Last updated the 11th of March 2022 - (All bets when wagering with bonus money are limited to a maximum of 200 kr. If nonetheless, it is technically possible to place a bet exceeding the maximum permitted amount, the Company reserves the right to annul the game, refund the bet and, thereby, void any wins and losses).
And according to clauses 11.1, 11.1.3 of General Terms and Conditions Version 1.6 - Last updated on 19/11/2021 - (If you commit a breach of the Conditions, we reserve the right to confiscate any winnings generated as a direct or indirect result of the material breach committed by you) - your withdrawal request was cancelled and your last deposit was returned to your balance in the amount of 2000 DKK.
"
Dette var en besked jeg fik hertil morges uden nogen sammenhæng i forhold til virkeligheden. Jeg brændte de bonuspenge af uden nogen gevinst for at komme ind til de rigtige penge fordi jeg ved at det er svært at konvertere bonus penge til rigtige penge, hertil brugte jeg ja over 200 kr. men dette gav mig ingen gevinst og i har derfor ud fra det i selv skriver ikke ret til at konfiskere disse penge
I har ikke ret til at konfiskere disse penge da jeg ikke engang har lavet nogle "winnings" og derfor er de 10000kr i profit heller ikke et direkte eller indirekte resultat af at jeg brugte mere end 200kr. Ja jeg brugte mere, men nej jeg har ikke vundet noget ud fra det, og som i så fint selv har skrevet har jeg faktisk ikke overtrådt noget i forhold til de spil hvor jeg har lavet 10000kr. I skylder mig altså 12.100kr., jeg vil til sidst tilføje at jeg har sat mig ned sammen med min advokat på et videomøde i dag og har gennemgået den tekst jeg har fået tilsendt og selv været inde i jeres regler og min advokat har hertil ikke fundet nogen sammenhæng i det i skriver og med den aktivitet der har været på min konto.
Nu har jeg så fået et svar som ikke giver nogen mening, ja jeg overskred grænsen udelukkende for at få de bonus penge væk. Herefter bruger jeg så mine egne penge og vinder 10000kr det vil altså sige at jeg ikke har fået nogen winning af bonuspengene og at jeg derfor som i selv skriver ikke har nogen “winnings” og derfor ikke har fået hverken indirekte eller direkte noget ud af det, de penge er vundet ærligt og redeligt og umiddelbart bryder i en række lovgivninger som jeg kan se i spillemyndighedernes bekendtgørelse ved at “konfiskere” penge, som er vundet med mine egne penge og ikke jeres bonuspenge, jeg er med på at i gør det sådan her for ikke at miste for mange penge når folk vinder, men umiddelbart vil jeg mene at det er bedre at drive en ærlig forretning…

Odpowiedź od Casino999
Jeg havde vundet 500kr men de…
Jeg havde vundet 500kr men de annullerede min udbetaling og fjernede bare de 500kr. Og kundesupport var meget flabet. Virkelig en dårlig side…

Odpowiedź od Casino999
hey her er meget svært at få sine penge…
hey her er meget svært at få sine penge da de skal bruge så meget papir hvem man er og de bliver ved med at komme på nye ting bøvler selv med dem lige nu det er godt nok vildt tror jeg kontakter spille
myndeheder...så fik jeg lige den her fra casino...
Ifølge s. 5.1.3 i de generelle vilkår og betingelser erklærer du ved at registrere en konto hos virksomheden, at penge indsat på din konto tilhører dig.
Du skal med andre ord bruge betalingskort, der er åbnet i dit eget navn, for at foretage indbetalinger.
Også i overensstemmelse med paragraf 5.7 I tilfælde af, at virksomheden ikke er i stand til at bekræfte din identitet inden for en periode på 30 dage fra datoen for din registrering, lukkes din konto.
Hvis der er rimelig mistanke om, at falske eller ukorrekte oplysninger blev leveret af dig i registreringsfasen, fortabes eventuelle midler på din konto af virksomheden.
Punkt 9.12. oplyst, at selskabet har en nultolerancepolitik over for upassende leg og svigagtig aktivitet. Hvis en spiller efter selskabets beslutning viser sig at have snydt eller forsøgt at bedrage selskabet, herunder brug af stjålne kreditkort, eller enhver anden svigagtig aktivitet (herunder enhver tilbageførsel eller anden tilbageførsel af en betaling) eller forbudte transaktioner (inklusive penge). hvidvaskning), forbeholder selskabet sig retten til at suspendere og/eller lukke spillerens konto og dele disse oplysninger (sammen med hans identitet) til andre online spillewebsteder, banker, kreditkortselskaber og relevante bureauer.
Da vi tjekkede de dokumenter, du sendte til KYC-verifikation, fandt vi ud af, at du brugte et betalingskort, der ikke tilhører dig, men en anden til at foretage en indbetaling til din Casino999-konto.
På grund af ovennævnte erklæringer i vores vilkår og betingelser er din udbetalingsanmodning blevet annulleret, og de gevinster, der er opnået på uretfærdige måder, er blevet konfiskeret for et beløb på 17632,60 DKK.
Du kan oprette en fortrydelsesanmodning på 500 DKK, som vi behandler, og derefter spærres din konto uden ret til at ophæve spærringen.
Tak for dit samarbejde. (oversat)

Odpowiedź od Casino999
User friendly and easy casino
User friendly and easy casino, grate games payouts and customer service easy deposit options fun convenient good graphics and best casino I have ever played!

Odpowiedź od Casino999
Deres chat lyver om verifikation.
Jeg har netop talt med deres chat, og spurgt ind til om hvilke dokumenter der kræves før at min konto var verificieret.
Supporteren påstod at jeg var verificeret, og derfor ville være istand til at foretage en udbetaling.
Efter jeg sadge at dette faktuelt ikke forholdt sig således, sendte Casino999.dk mig en email, bl.a. indeholdende følgende ordlyd:
"1. Foto af dit identitetsdokument - pas (første dobbeltside åbnet som en bog), nationalt id-kort (begge sider) eller kørekort (begge sider);
2. Foto eller PDF-fil af dit adressebevis "
Jeg har pt. ikke en gyldigt pas eller kørekort. Det ville jeg kunne fremskaffe såfremt jeg vandt noget.
MEN, når jeg spørger indtil det, proaktivt, forventer jeg et korrekt svar. Jeg havde jo risikeret at indbetale penge, uden mulighed får at kunne få dem udbetalt.
Så, vær opmærksom på dette. Det er ikke nok at du som bruger for lov til at indbetale penge. Du kan intet få ud, uden at have gennemført ovenstående, og have fået det godkendt.
Opfølgning:
Bemærk at Casino999 vælger ikke at forholde sig til at deres chat lyver.
Min anmeldelse drejede sig ikke om dokumentations kravet. Men om at man har en falsk verifikation, og derfor kan vinde penge uden at være klar over at de ikke kan udbetales.
Jeg kontaktede deres chat, og spurgte specifikt indtil dette. Hvorefter deres chat support enten løj, eller ikke vidste bedre. Ingen af delene er gode.
Først da jeg forholder dem dette, sender de mig en email, hvor de beder om dokumentation.

Odpowiedź od Casino999
Har kæmpet næsten 1 måned med at få…
Har kæmpet næsten 1 måned med at få udbetalt mine 18.000kr, men de beder om nye billeder af mine dokumenter hele tiden og selvom jeg har bestilt nyt kort som er helt tydeligt udbetaler de stadig ik pengene.
Dårlig oplevelse, men jeg vil fortsætte kampen

Odpowiedź od Casino999
Den værste casino jeg har prøvet
Den værste casino jeg har prøvet. 3 spil hvor jeg heletiden blev logget ud, og kun Spille gonzo. Spild af tid og 500 kr fattigere. Det er sgu en ommer. Sætter aldrig penge på dette site igen!!!

Fin Casino-oplevelse
Havde en fin oplevelse med Casino999. God bonus og hjælpsom kundeservice inden min første indbetaling, hvor de bekræftede for mig, at min konto var verificeret. Derfor heller ingen problemer ved udbetaling, hvor jeg ikke blev bedt om at indsende sensitive dokumenter. Jeg havde pengene på min bankkonto tre bankdage efter, så vidt jeg husker.

Odpowiedź od Casino999
SKAL LÆSES, Advarsel. STOP SVINDLERNE#!#!!!!
Ligger det her ind på trust pilot. skriver i prøver at slippe uden om. og i sender e-mails tilbage man ikke kan bruge til noget.
I trækker tiden. Så tror i man bliver lige glad.
I bedes om ind ordentlig og færdig løsning nu.
Venter på at høre fra jeg.
For jeg har ikke fået noget om validering email fra jeg. Det er fis. Og alt det andet I skriver. Har aldrig fået sådan en email?
Det er helt sikkert også en robot der skriver tilbage til mig.
FUB og fadusser!
Håber på i fjerner den hacking i har lavet på min bruger så det er igen er muligt at logge ind.
Det er en dårlig måde at behandle andre mennesker/personer på.
Står flere steder på trust polit, i bare Logger ned for andres bruger for at logge på jeres webside.
Fordi i ikke vil udbetalt til en første gangs vinder. Ikke bare i har snydt mig for min vundet gevinst. men også de 200kr. Jeg selv har sat ind, nu hvor i "prøver" at tale uden om en rigtig løsning. Har prøvet alt hvad i har fortalt mig.
DET ER ET HALV FUP FIRMA , OG DET KALDES TUVERI, PÅ HØJ LYS DAG!!
Liger denne besked på trust pilot i morgen!!
HOLD JEG VÆK FOLKENS I KAN GODT BLIVE SNYDT. IKKE SIKKERT MEN CHANCEN ER SSTTORRRR!@!@!@!!!!
TYVEKNÆGTE PROFESSIONELT!!!

Fup firma…
Fup firma…
Ikke så meget at sige, vildeste scam hold jer langt væk

Odpowiedź od Casino999
Casino999 er åbenbart ikke et casino…
Casino999 er åbenbart ikke et casino der ønsker at drive en sund og fornuftigt forretning.
I fredags den 4/3-22 fik jeg et jubilæumstilbud af Casino999, på at jeg kunne indbetale 500kr. og få 500kr. yderligere i bonus at spille for. Dette jubilæumstilbud fik jeg da jeg har været en regelmæssig kunde hos dem de seneste 6 måneder. Altså jeg har indbetalt en del penge igennem de seneste 6 måneder uden problemer. Da jeg i fredags så begynder at spille, ender det med at jeg til sidst har vundet 4.000 DKK, hvor jeg vælger at udbetale de 3.500 DKK og beholde de sidste 500 DKK som ekstra sjov. Spol frem til idag, hvor jeg bliver kontaktet pr e-mail, hvor Casino999 beskylder mig for at have misbrugt og snydt mig til mine gevinster. Dette synes at være helt umuligt. De har derfor valgt uden varsel at permantent lukke min bruger og tilbageholde min gevinst, som jeg har vundet på ærlig vis. Hvis jeg havde interrese i at snyde casionet havde jeg nok i første omgang ikke indbetalt regelmæssigt i løbet af de seneste 6 måneder. Derudover så havde jeg nok heller ikke valgt at beholde en del af mine gevinster på deres side.
Jeg har skrevet til dem men modtager bare det samme standard svar hver eneste gang. Derfor har jeg nu sat min advokat på sagen, så disse svindelnumre ikke fortsætter. Derfor anbefaler jeg alle der overvejer at spille på Casino999 at passe på.

Odpowiedź od Casino999
Super Service og hurtig hjælp de kan…
Super Service og hurtig hjælp de kan helt sikkert 110% anbefales

Odpowiedź od Casino999
Det ringeste casino nogensinde!
Det ringeste casino nogensinde!
Har tilmeldt mig..
Så loggede jeg ond, indbetalte 800 kr og så blev lukkede de mig ud.
Siden da kan jwg ikke logge på siden..
Håber virkelig jeg ikke har mistet dem

Odpowiedź od Casino999
Det dårligste casino jeg har prøvet
Det dårligste casino jeg har prøvet. 5 til 10 kr bet 800 brugt vandt ingen spil men 75 kr til 100 i gevinster .Så er det prøvet. Danske spil det virker.

Odpowiedź od Casino999
Hvis du vinder skal du sende alt id…
Hvis du vinder skal du sende alt id dokumentation til dem. Satte 200kr ind og vandt 300kr. Lad være med at bruge dine penge her. Har aldrig prøvet noget lignende.
Ok det er rimeligt vildt at i skriver det ikke var mit kredit kort. Det var så mit eget jeg brugte. Ville da aldrig bruge en andens kredit kort. I må da kunne se i jeres betalings oplysninger at mit navn står på??? I er da godt nok vilde🙈