casino999 som nu har skiftet navn til casongo.dk - hold jer langt væk - total scam casino. De udbetaler ikke gevinster - deres "livechat" består af en ai bot, som giver de samme automatiserede svar... Zobacz więcej
Oprettede en konto. Benyttede tilbuddet om at få fordoblet første indbetaling mod 10x gennemspilning. Indbetalte 200 kroner. Bonussen udeblev. Loggede ud og ind nogle gange. Samme resultat. Gav op, og... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Hold jer væk fra Casino999! Hvis du nu endelig vinder, får du ikke pengene alligevel... vinder en bonus på Beast Below, swr umiddelbart at beløpet ikke opdateres, men når ikke at tage billede før w... Zobacz więcej
Havde givet dem 0 stjerner hvis jeg kunne. Jeg bonus huntede med min ven og alt gik fint indtil at alle hacksaw maskiner lige pludselig ikke kunne åbnes. Vi havde allerede 2 bonusser på hacksaw maskin... Zobacz więcej
Musisz wiedzieć
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Nie odpowiedziano na negatywne recenzje
Spillet er Fyldt med Bugs så du taber…
Spillet er Fyldt med Bugs så du taber penge... jeg tror det ikke er helt tilfældig at julet lige plusselig sidder sig fast hvor du ikke kan vinde trods det er de rigtige kombinationer.. Det er svindel.. nej jeg har en super computer, og nej jeg har ikke langsom internetforbindelse første jul sidder fast imens de andre køre det har intet med internetforbindelse.. I skal holde jer langt væk her fra..

Aldrig spil herinde!
Siden har generelt et fint spille udvalg, men har jordens dårligste support. De er flabet, svarer ikke på dine spørgsmål, beder dig i stedet om at skrive en email, der aldrig bliver svaret på. Jeg har skulle udbetale et beløb, hvor jeg er blevet bedt om at skulle KYC. Det gjorde jeg 3 gange stadig uden nogen tilbage meldning. Jeg vælger så at skrive til deres support for at hører, hvad der. I support får jeg at vide jeg er blevet permanent banned, hvilket jeg ikke forstår. Jeg skriver så, hvad det skyldes osv, men det kan supporten ikke svarer på. Hun sender mig i stedet videre over en email. Der igen bare ber mig om at KYC.
Jeg får højst sandsynligt aldrig mine penge, men vil opdaterer.
Anbefaler ingen at bruge denne side, ihvorhold til andre gambling sites.

ADVARSEL
Jeg vil på det kraftigste fraråde at spille på denne side.
Siden er super fin, og var faktisk min farvorit - lige indtil jeg ville trække mine penge ud.
47 mails frem og tilbage med dokumentation - ALT er indsendt. Der bliver fundet på en masse undskyldninger og endnu flere ting der skal sendes ind. Stadig ikke godt nok.
Jeg er så skuffet.

Odpowiedź od Casino999
Ja så har man vundet et rigtig stort…
Ja så har man vundet et rigtig stort beløb og selv følgelig skal der være problemer med KYC. Sender alt de skal have men bliver ved med at få mails tilbage med at jeg skal sende det som jeg har sendt!! Har aldrig haft samme problem andre steder. Men det er selfølgelig os mange penge de skal af med. Ik nok med det så kan man kun sætte 10000 til udbetaling af gangen så har måtte gøre det 33 gange! Så nu venter man bare på det KYC. min mail er derosche2@icloud. så kan i se hvad sag der drejer sig om

Ok casino, dårlig kyc
God side, bonusser var super gode en gang, nu de bare gennemsnitlige. Desværre er deres kyc hold ikke det bedste og de godkender ikke dokumenter (betalingsservice) , som andre danske casinoer gør. Man er derfor nødsaget til at skrive til sin bank for at få de specielle dokumenter de beder om.
Opdate til jeres svar:
Jeg har fuld forståelse for, at i er påkrævet at lave kyc. Hvor filmen knækker er, når i ikke godkender de dokumenter, som alle andre casinoer med dansk spil licens gør.
I beder om:
Photo or PDF of your Proof of Address document - This may be a Health Insurance card, utility bill, gas or water bill(...)
Hvilket de fleste casinoer beder om.
Hertil uploader jeg et en PDF fil af min seneste betalingsservice, som indeholder alt efterspurgt. Det virker hos alle andre end jer, i vil have en "card statement"????
Og tak for info om hjælp i chatten.. Selve kyc afdelingen er nemlig fortabte og ikke i stand til at hjælpe, de laver bare copy paste.
Opdate 2:
Her, 5 dage efter, modtager jeg en mail om at min konto er verificeret, uden at have uploadet nye dokumenter. Der var åbenbart bare tale om en inkompetent medarbejder, der kun kunne sende copy/paste. Heldigvis rettede en anden medarbejder det, så takker være ham/hende kan ratingen ændres til 2 stjerner.

Casino999
God velkomst bonus, hurtigt svar på chatten og ingen problemer med udbetaling. Jeg mistede dog forbindelsen til automaterne ret tit, og man kunne ikke genoptage spillet som på andre sider.

Odpowiedź od Casino999
Hyggelige spil og nul problemer med udbetaling
Jeg tog velkomstbonussen og fik gennemspillet den og havde 2500 kr., hvor jeg udbetalte 2000 kr. Det gik nemt. Når man læser nogle af anmeldelserne her, så kunne man ellers godt være bekymret, men ingen problemer for mig. Nu vil jeg spille Big Bass Bonanza igen i aften og se om der er mere held i sprøjten! Men indtil videre, tak for det!

Odpowiedź od Casino999
Det værste skrald jeg længe har prøvet.
Det værste skrald jeg længe har prøvet.
Har lige forsøgt at udbetale 2100 kr, men i stedet bliver min konto lukket og jeg har ikke mulighed for at få mine penge.
Skulle nok have læst anmeldelserne før jeg spyttede penge i det

Odpowiedź od Casino999
Svindel og humbug når man vinder kan…
Svindel og humbug når man vinder kan man ikke få sine penge lad være med at spille her

Odpowiedź od Casino999
Svindle og stjæler folks penge
Verdens sindsyge casino sted !
Man går ind med 10000 kommer op på 15000 i live roulette intet snyd ved det som de påstår så mener de man har snydt ikke end skid . Hvordan kan man snyde i live roulette???. Så lukker de bare enes konto og stjæler alle 15000 de hverken til at få fat i eller end skid. :) sindsygt sådan et fimar kan køre rundt håber det bliver lukket sygt sted.... tænk hvor mange penge i har stjålet ...... de er fulde af løgne pas på ! Med mindre du vil miste penge

Aldrig igen
Jeg havde vundet nogle penge på casino999. Jeg får intet at vide når jeg skal udbetale mine penge, først da jeg efter nogle timer modtager en e-mail omkring nogle personoplysninger jeg skal sende til dem. Dette gør jeg så, men gang efter gang finder de nogle nye problemer ved mine billeder, samt finder nye ting jeg skal sende til dem..
jeg venter stadig på mine penge og det er over en uge siden jeg vandt.

Odpowiedź od Casino999
jeg oprettede mig som bruger
jeg oprettede mig som bruger, tjekkede mail og der var ikke kommet mail om dokumentation. Så vinder jeg 1200 kr som jeg vil have udbetalt, derefter kommer der mail. Jeg har hverken kørekort eller pas. Er mine penge så bare spildt? Andre steder verificere man sig med nem id. hvorfor skal det være så besværligt hos jer?

Skrald side
Nok den mest lorteste gambling side jeg har spillet på, absolut ikke spil på casino999

Odpowiedź od Casino999
Jeg venter stadig med at få mine 36.000…
Jeg venter stadig med at få mine 36.000 danske kroner udbetalt. Har sendt alt hvad de har bedt mig om men venter stadig!!!
Har sendt alt hvad de har bedt mig om..
Til sidst skulle jeg svare på mine indbetalinger og hævninger som jeg også har svaret på med min revisor og har skrevet til dem at de gerne må udbetale mine penge nu
Men de har ikke svaret endnu og venter stadig

Odpowiedź od Casino999
Jeg har kun haft en god oplevelse
Jeg har kun haft en god oplevelse. Var lidt skepsis, da jeg skulle lave en udbetaling og at jeg skulle verificere mig selv ved at skulle sende diverse dokumentationer på at det var mig og da jeg gjorde det, har der ikke været nogle problemer med udbetaling, den kom ellerrede dagen efter ind på kontoen🤗 Helt sikkert et sted jeg vil spille igen.

Forfærdeligt online casino
De gør det så forfærdeligt besværligt at at verificere sin konto, så man kan trække sine penge ud. Når man kontakter dem i chatten siger de modsigende ting, om hvordan man skal sende sine dokumenter for at verificere. Når man så endelig formår at sende dokumenterne til verifikation, så siger de, at den bestemte billedtype man har brugt til dokumenterne ikke kan godkendes, hvilket de ikke har skrevet nogle steder på forhånd.
Under hele processen prøver medarbejderne i chatten at snakke udenom eller sige de ikke kan gøre noget ved sagen.
Når det kommer til det spilmæssige, kan man ikke købe features på deres slots, og de har desuden et meget småt udvalg af spil.
Alt i alt, er det nok det værste online casino jeg har spillet på.

Kan ikke få mine penge udbetalt
Kan ikke få mine penge udbetalt
Har sendt alle dokumenter men de accepterer det ikke 😡😡

Odpowiedź od Casino999
Forstår slet ikke alle de dårlige…
Forstår slet ikke alle de dårlige anmeldelse er ny på siden og har spillet en par timer med og derefter udbetaler noget gevinst dog ska man sende ret meget dokumentation men det går lyn hurtigt igennem og fik udbetaling med det samme vil klart anbefale denne side med alle d’ers fede muligheder jeg kan bruge timevis der inde i fremtiden

Lav indsats?
Man bliver total rundforviret, hvordan finder man et spil, hvor indsatsen er lav!?..
Jeg har opgivet 🙄

HOLD JER FRA DEM
Først startede det ud med, at jeg skulle indsende alle former for identifikations dokumentation, hvor de aldrig godkendte det. Jeg kontaktede derefter deres kundeservice, og de sagde, at det var godkendt fra start, hvilket ikke stemte overens med det de skrev over mail.
Efter jeg har spillet nogle måneder har jeg skulle lave en udbetaling, hvor de har valgt at udelukke mig permanent så jeg ikke kan få mine penge udbetalt!
Jeg kontaktede derfor deres kundeservice, og de bad mig skrive til dem over mail, i gennem den mail jeg havde fået tilsendt, omkring at jeg var blevet udelukket. Jeg har derfor skrevet til dem over mail, omkring at jeg er uforstående overfor, at jeg er blevet udelukket og hvad deres grundlag er, men det vil de ikke svare på. Casino999 gensender mig bare beskeden med, at jeg ikke kan bruge deres casino mere da jeg er permanent udelukket. Scam firma.