Carmako Relatiegeschenken Recenzje

Wynik TrustScore: 5 na 5

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 5 z 5

Wij bestellen al jaren onze bedrijfskleding bij Carmako en zijn daar nog altijd erg tevreden over. Elk jaar denken ze actief met ons mee om een uniek logo-cadeau te ontwikkelen voor ons person... Zobacz więcej

Oceniono na 4 z 5

Voor speeltuin ’t Zonnehoekje hebben wij t-shirts besteld bij Carmako Relatiegeschenken en daar zijn we erg tevreden over. Fijne communicatie en alles werd goed geregeld. De kwaliteit van de shirts en... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Voor Carmako gekozen om het persoonlijke karakter en meedenken. Mooie mokken laten bedrukken met ons bedrijfslogo. De samples kwam Patrick zelfs persoonlijk afgeven. Prima service. Kleine vertraging... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

Informacje dotyczące firmy

1. Druk cyfrowy

Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne

Carmako Relatiegeschenken is sinds 1990 al uw partner voor promotieartikelen & relatiegeschenken. U kunt bij ons terecht voor bedrukte Santino en B&C kleding of professionele werkkleding en -schoenen. Op onze website vindt u een breed scala aan relatiegeschenken van labels als Toppoint, Stilolinea, Parker, Victorinox, Tokai, Cricket, Markclip, Matterhorn, Midoceanbrands, Nilton, Rotring, Walra, Waterman en nog veel meer.

Dane kontaktowe

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Jak firma korzysta z Trustpilot

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 13

Napisz recenzję

Oceniono na 4 z 5

Fijne ervaring met deze leverancier

Heldere en klantvriendelijke begeleiding.
Duidelijke informatie over de te verwachten levertijd. Uiteindelijk 2 dagen eerder dan verwacht ontvangen.

13 października 2022

Odpowiedź od Carmako Relatiegeschenken

Dank voor de 4 sterren review.

Fijne tas

Fijne tas. Snelle en goed levering.

28 września 2022

Odpowiedź od Carmako Relatiegeschenken

Fijn dat de tas goed bevalt, dank voor de review.

Oceniono na 4 z 5

Goed meegedacht en op tijd geleverd.

Goed meegedacht om op tijd en tegen acceptabele prijs juiste formaat te leveren. Bedrukking huisstijl op gift perfect verzorgd.
Tim van Heukelom - Sidekix

11 września 2021

Odpowiedź od Carmako Relatiegeschenken

Dank voor de 4 sterren review, en de leuke opdracht.
We zien de volgende uitdaging graag tegemoet :-)

Helemaal top!

Carmako was super behulpzaam en dacht mee bij het ontwerp van onze hoodies en t-shirts. Snelle levering, goede kwaliteit en een mooi product. We zijn helemaal tevreden!

11 sierpnia 2021

Odpowiedź od Carmako Relatiegeschenken

Dankjewel voor de 5 sterren review. De honkballers van GHSV staan er weer netjes en herkenbaar op met deze outfit.

fijne samenwerking

de communicatie verliep goed, we zijn goed geholpen en er wordt goed meegedacht. ook de nabestellingen waren snel binnen.
Carmako werkt netjes en effectief.

7 maja 2021

Odpowiedź od Carmako Relatiegeschenken

Bedankt voor de 5 sterren review

Bedrijfskleding

Onlangs heb ik mijn bedrijfskleding bij dit bedrijf besteld. Na kort overleg van slecht 15 minuten kwam er een ontwerp tevoorschijn wat precies aansluit bij mijn visie als ondernemer. De service was snel en correct. Er wordt meegedacht tot in de laatste detail zoals pasvorm etc. Dit bedrijf kan rekening op nog meerdere bestellingen van ons!

Namens Swintec

23 grudnia 2020

Odpowiedź od Carmako Relatiegeschenken

Dank voor de mooie review. We denken graag mee om het passende bedrijfskleding pakket met de juiste bedrukking in huisstijl te creëren.

Prettige samenwerking met Carmako

Deskundige en zeer prettige samenwerking! Patrick denkt mee, reageert snel, kwalitatief zeer goed product. We zijn erg tevreden!

27 listopada 2020

Odpowiedź od Carmako Relatiegeschenken

Top, dank voor de review.

super goede service!

we zijn goed geadviseerd over de mogelijkheden, de levering was snel, afspraken worden nagekomen, een duidelijke communicatie en terugkoppeling

17 listopada 2020

Dank voor deze review.

Top bedrijf!

Top bedrijf!
Super meedenkend, snelle reactie, goede kwaliteit en snelle leveringen.
Van A tot Z tevreden!

11 października 2020

Odpowiedź od Carmako Relatiegeschenken

Top review! Uitgekozen artikelen passen ook perfect bij jullie huisstijl.

Oceniono na 5 z 5

Prettig zaken doen met Carmako.

Prettig zaken doen met Carmako.

Aantal keren telefonisch en per mail contact gehad. Wat belooft werd kwam men ook na.
We hebben flexibel met elkaar meegedacht. Handdoeken prima kwaliteit. Mijn sportdames zijn er blij mee.

10 października 2020

Odpowiedź od Carmako Relatiegeschenken

Dank voor de leuke review.

Oceniono na 5 z 5

Patrick heeft ons uitstekend geholpen…

Patrick heeft ons uitstekend geholpen om onze vraag naar het specifieke product op te lossen.
De pennen met bijbehorende doosjes zien er top uit.

2 października 2020

Odpowiedź od Carmako Relatiegeschenken

Leuk dat jullie weer aan ons dachten voor deze bestelling.

Doświadczenie Trustpilot

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej