Wij bestellen al jaren onze bedrijfskleding bij Carmako en zijn daar nog altijd erg tevreden over. Elk jaar denken ze actief met ons mee om een uniek logo-cadeau te ontwikkelen voor ons person... Zobacz więcej
Zobacz, co mówią recenzenci
Zeer goede prijs-kwaliteit verhouding. Patrick is erg vriendelijk en denkt graag mee. Heel erg tevreden!
Voor speeltuin ’t Zonnehoekje hebben wij t-shirts besteld bij Carmako Relatiegeschenken en daar zijn we erg tevreden over. Fijne communicatie en alles werd goed geregeld. De kwaliteit van de shirts en... Zobacz więcej
Voor Carmako gekozen om het persoonlijke karakter en meedenken. Mooie mokken laten bedrukken met ons bedrijfslogo. De samples kwam Patrick zelfs persoonlijk afgeven. Prima service. Kleine vertraging... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Informacje dotyczące firmy
Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne
Carmako Relatiegeschenken is sinds 1990 al uw partner voor promotieartikelen & relatiegeschenken. U kunt bij ons terecht voor bedrukte Santino en B&C kleding of professionele werkkleding en -schoenen. Op onze website vindt u een breed scala aan relatiegeschenken van labels als Toppoint, Stilolinea, Parker, Victorinox, Tokai, Cricket, Markclip, Matterhorn, Midoceanbrands, Nilton, Rotring, Walra, Waterman en nog veel meer.
Dane kontaktowe
Molenstraat 11, 5421 KD, Gemert, Holandia
- 0492 390 585
- info@carmako.nl
- carmako-relatiegeschenken.nl
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Jak firma korzysta z Trustpilot
Inni użytkownicy przeglądali również
Dit is de tweede keer dat ik een…
Dit is de tweede keer dat ik een bestelling heb geplaatst.
Eerste keer bedrijfskleding en nú relatiegeschenken voor de kerst ,
retro sporttas.
Heb goed advies gekregen !
Klanten zijn zeer enthousiast en vinden het een grandioos cadeau.
Bedankt Patrick
Sportieve groet Coach Edwin

Top - supergoed
Top. Goed advies, goede service en zeer goede prijs/kwaliteit verhouding. ook de levering was sneller dan verwacht.

Odpowiedź od Carmako Relatiegeschenken
Snelle levering, correct en behulpzaam

Odpowiedź od Carmako Relatiegeschenken
Snelle actie/reactie en persoonlijk contact
Kleine vertraging door wat heen en weer mailen over het te bedrukken logo, maar uiteindelijk mooi product geleverd waar we zeer tevreden mee zijn.
Diana van Gemert - Cartiere Carrara B.V.

Odpowiedź od Carmako Relatiegeschenken
Een jaren lange relatie, zegt tegenwoordig meer dan genoeg!
Sinds tientallen jaren doen we zaken met Carmako.
Carmako is een enthousiast familiebedrijf, afspraak is afspraak, hebben kwalitatief goede producten met reële prijzen tegen uitstekende leveringsvoorwaarden.

Goede prijs kwaliteit verhouding
Goede prijs kwaliteit verhouding
logo perfect weer gegeven
snelle levering

Top!
Supersnel nog mooie t-shirts kunnen drukken voor de cursisten van Salsa Sensation. We kwamen wat last-minute met de vraag, maar Carmako heeft het kunnen regelen en hield ons goed op de hoogte van de verzending. Met zijn allen als team naar een evenement gaan is toch een stuk leuker. Bedankt voor de goede service!

Goed en betrouwbaar bedrijf
Goed en betrouwbaar bedrijf.
Komen afspraken goed na!
Prijs kwaliteit verhouding prima.

Goede en fijne communicatie en levering
Goede en fijne communicatie en levering

Snelle en goede service
We bestellen met regelmaat. Snelle en goede service!

Erg tevreden
Goede kwaliteit t-shirts laten bedrukken. Erg tevreden mee!

Bedrukking sportshirts
Ik had last-minute nog bedrukte sportshirts nodig voor een toernooi. Bij Carmako heeft deze binnen twee dagen voor mij kunnen verzorgen. Top service!

Goed meegedacht betreft kleuren
Goed meegedacht betreft kleuren, snelle levertijden zodat alles netjes op tijd aanwezig was voor de open bedrijven dag.

Zeer tevreden
Zeer tevreden! Snelle levering en goed meegedacht met de verandering van onze huisstijl.

Odpowiedź od Carmako Relatiegeschenken
Goede producten mét goede service
We waren op zoek naar een specifieke pen die enkel nog bij Carmako te verkrijgen was. Ze hebben goed meegedacht over de kleuren en plaatsing van de logo's. Om iedere vorm van twijfel weg te nemen hebben we nog mooie samples mogen ontvangen.
Wij weten bij wie we moeten zijn voor goede relatiegeschenken én goede service!

Odpowiedź od Carmako Relatiegeschenken
Alles goed en snel geregeld
Alles goed en snel geregeld , ook het contact was snel en goed

Odpowiedź od Carmako Relatiegeschenken
sleutelhangers net zo mooi als…
sleutelhangers net zo mooi als afgesproken en op de afgesproken levertijd Top

Odpowiedź od Carmako Relatiegeschenken
Zoektocht naar een nieuw relatiegeschenk
In de zoektocht naar een nieuw relatiegeschenk is heel goed meegedacht. Prijs/ kwaliteit zijn in de juiste verhouding. Snelle levering en een zeer prettige samenwerking.

Doświadczenie Trustpilot