Wij bestellen al jaren onze bedrijfskleding bij Carmako en zijn daar nog altijd erg tevreden over. Elk jaar denken ze actief met ons mee om een uniek logo-cadeau te ontwikkelen voor ons person... Zobacz więcej
Zobacz, co mówią recenzenci
Zeer goede prijs-kwaliteit verhouding. Patrick is erg vriendelijk en denkt graag mee. Heel erg tevreden!
Voor speeltuin ’t Zonnehoekje hebben wij t-shirts besteld bij Carmako Relatiegeschenken en daar zijn we erg tevreden over. Fijne communicatie en alles werd goed geregeld. De kwaliteit van de shirts en... Zobacz więcej
Voor Carmako gekozen om het persoonlijke karakter en meedenken. Mooie mokken laten bedrukken met ons bedrijfslogo. De samples kwam Patrick zelfs persoonlijk afgeven. Prima service. Kleine vertraging... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Informacje dotyczące firmy
Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne
Carmako Relatiegeschenken is sinds 1990 al uw partner voor promotieartikelen & relatiegeschenken. U kunt bij ons terecht voor bedrukte Santino en B&C kleding of professionele werkkleding en -schoenen. Op onze website vindt u een breed scala aan relatiegeschenken van labels als Toppoint, Stilolinea, Parker, Victorinox, Tokai, Cricket, Markclip, Matterhorn, Midoceanbrands, Nilton, Rotring, Walra, Waterman en nog veel meer.
Dane kontaktowe
Molenstraat 11, 5421 KD, Gemert, Holandia
- 0492 390 585
- info@carmako.nl
- carmako-relatiegeschenken.nl
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Inni użytkownicy przeglądali również
Zeer goede ervaringen mee!
Fijn contact, er werd heel goed meegedacht, producten ruim op tijd geleverd.. Wij zijn heel tevreden!

Snelle service, goed resultaat
Snelle service, goed resultaat.
Elektrische aanstekers met logo besteld. Na aanvraag, vrij snel een offerte met ontwerp mogen ontvangen. Een aanpassing werd direct opgepakt en binnen 5 werkdagen geleverd.

Snelle en duidelijke communicatie
Snelle en duidelijke communicatie. Product is zoals verwacht en geleverd zoals verwacht.

TOP!
Communicatie met Carmako was kort en bondig, waardoor de bestelling snel doorgezet kon worden en volgens afspraak geleverd kon worden.

Odpowiedź od Carmako Relatiegeschenken
Snelle afhandeling en fijn contact
Onlangs heb ik polo's besteld bij Carmako. Al heel snel na mijn aanvraag kwam er een ontwerp op de mail met een offerte erbij. De service was snel en correct. Tot in het laatste detail werd er goed meegedacht over het ontwerp en verliep de communicatie soepel! Overal een fijn bedrijf om mee samen te werken

Odpowiedź od Carmako Relatiegeschenken
Perfecte snelle en correcte afhandeling

Odpowiedź od Carmako Relatiegeschenken
Prettig contact en snelle levering.

Odpowiedź od Carmako Relatiegeschenken
Voor onze medewerkers hebben we…
Voor onze medewerkers hebben we keycoards besteld als presentje voor 5 december.
Carmako is echt een aanrader,keurig alles netjes verlopen en snelle levering.
Toen er door een fout van ons (verkeerde spelling namen) een melding was gemaakt is dit keurig opgelost door Carmako.

Odpowiedź od Carmako Relatiegeschenken
Denkt goed mee en zorgde voor een…
Denkt goed mee en zorgde voor een snelle afhandeling waardoor ik mijn bestelling op tijd binnen had.

met vertraging ontvangen.
product na vertraging ontvangen.
Omdat men busnummer samen voegt met huisnummer kon men eerst niet afleveren.
Voor de rest tamelijk goed geleverd.

Odpowiedź od Carmako Relatiegeschenken
Carmako denkt mee en het product was in…
Carmako denkt mee en het product was in een korte tijd bedrukt geleverd. Het resultaat is fantastisch!

Odpowiedź od Carmako Relatiegeschenken
Altijd alles netjes en op tijd…
Altijd alles netjes en op tijd geleverd.
En een hele goede prijs.
En ze denken mee met de klant wat het beste is.

Odpowiedź od Carmako Relatiegeschenken
Snelle levering tegen een goede prijs

Odpowiedź od Carmako Relatiegeschenken
Snelle en vriendelijke service!

Trevreden!
Carmako heeft ons goed geholpen met onze bedrijfskleding. Snelle levering en goede kwaliteit. We zullen hier zeker weer terugkomen.

Super tevreden!
Hier mijn bedrijfskleding besteld super tevreden over de kleren en de snelle service!

Op en top geregeld
Op en top geregeld!
Voor mijn onderneming bedrijskleren laten samenstellen met logo’s!
Super geregeld Patrick!

Samenwerking carmako
Alles naar wens geleverd. Fijn en betrouwbaar adres.
Komen afspraken na en goede service.

Doświadczenie Trustpilot