Banner for Carjudge

Carjudge Recenzje

3,5

Poprzednia sprawa nie została rozwiązania i w dalszym ciągu są pobierane środki z mojego konta mimo zapewnień że subskrypcja jest już anulowana, a pieniądze będą zwrócone. Pieniądze zostały pobrane ju... Zobacz więcej

Mój problem potraktowano bardzo poważnie i profesjonalnie! Jestem wdzięczny za tak szybkie załatwienie sprawy. Dziękuję wszystkim, którzy mi pomogli. Szczególne podziękowania dla p. Cynthii, która jes... Zobacz więcej

Fatalne doświadczenie wykupiłem raport nie wykupiłem subskrybcji a z konta pobrało za subskrypcje, odwołałem i anulowałem subskrypcję której nie zawierałem i tak z konta pobrało mi kolejny raz pieni... Zobacz więcej

Jestem bardzo zadowolona z usług firmy Carjudge. Po ściągnięciu raportu samochodowego chciałam upewanić się, że poprawnie anulowałam subskrypcje. Napisałam w tej sprawie maila, a moją sprawą zajęła si... Zobacz więcej

1. Salon samochodowy
  2. Pośrednik sprzedaży samochodów

CarJudge is your trusted partner for buying used vehicles. Thanks to our VIN and license plate verification technology, we provide instant and comprehensive history reports. Detect mileage fraud, past accidents, theft status, and hidden defects in just one click. Buy your next car with complete peace of mind with CarJudge.

Średnia

Prawda

Czytelna prawda

12 kwietnia 2026

Dziękujemy za opinię.

Cieszymy się, że informacje były dla Pana/Pani jasne i pomocne.

W razie potrzeby pozostajemy do dyspozycji.

Pozdrawiamy,

Gitez

Wszystko ok...

10 kwietnia 2026

Odpowiedź od Carjudge

Cieszymy się, że wszystko jest w porządku.

Jeśli będziesz potrzebować pomocy, jesteśmy dostępni pod adresem contact@carjudge.com.

Pozdrawiamy,

Sprawnie i szybko

Sprawnie i szybko.

10 kwietnia 2026

Odpowiedź od Carjudge

Dziękujemy za Pana/Pani opinię.

Cieszymy się, że usługa została wykonana sprawnie i szybko.

Jeśli będzie Pan/Pani potrzebować dodatkowej pomocy, nasz zespół pozostaje do dyspozycji.

Cynthia z zespołu Carjudge

Po raporcie niczego się nie…

Po raporcie niczego się nie dowiedziałem, brak podstawowych informacji o przebiegu, wszystko co wygenerował raport można znaleźć w Internecie za darmo. Dodatkowo zapłaciłem 13zl przez Apple Pay za jeden raport a po 2 tygodniach pobrało 110zl z konta bankowego. Na jakiej podstawie skoro nie podawałem danych karty?
Aktualizacja: Firma kontaktowała się ze mną mailowo w sprawie rozwiązania sytuacji. Pojawiła się prośba o aktualizację lub usunięcie opinii w zamian za zwrot kosztów, niestety takiego nie otrzymałem. Gdyby taki się pojawił to owszem edytowałbym opinię uwzględniając to że firma chce rozwiązać nieprawidłowości ale niestety aż tak im chyba nie zależy.

9 kwietnia 2026

Witam,

Państwa zgłoszenie zostało już rozpatrzone przez nasz dział obsługi klienta: subskrypcja została pomyślnie anulowana, a zwrot kosztów zrealizowany.

Przypominamy, że dostęp do usługi rozpoczyna się od oferty w cenie 2,90 €, która zapewnia dostęp do raportu przez 14 dni. Jeśli w tym terminie nie nastąpi anulowanie, okres próbny zostanie automatycznie przedłużony na miesięczną subskrypcję w cenie 24,95 €. Informacja ta jest podawana podczas potwierdzania płatności, nawet bez zakładania konta.

Mamy nadzieję, że udało nam się wyjaśnić sytuację i pozostajemy do Państwa dyspozycji w razie dodatkowych pytań.

Wyłudzają subskrypcję

Wyłudzają subskrypcję, z automatu włączają subskrypcje jak jej nie wyłączysz tracisz 20 Euro + podatek

8 marca 2026

Witam,

Państwa zgłoszenie zostało rozpatrzone, a zwrot kosztów już zrealizowany. Mamy nadzieję, że zaproponowane rozwiązanie pozwoli Państwu ponownie przemyśleć swoją opinię.

Przypominamy, że dostęp do naszej usługi rozpoczyna się od okresu próbnego, a wszystkie informacje dotyczące subskrypcji, jej ceny wynoszącej 24,95 € oraz zasad działania są widoczne przed zatwierdzeniem. Wspomniane obciążenie konta miało miejsce w tym kontekście, a Państwa zgłoszenie zostało rozpatrzone natychmiast po otrzymaniu.

W razie potrzeby nasz zespół pozostaje do Państwa dyspozycji pod adresem contact@carjudge.com

Strona to absolutny żart

Strona to absolutny żart, mam do sprawdzenia samochód, przed wygenerowaniem raportu pisze że mój samochód jest rocznik 1998, po wygenerowaniu pisze że rocznik 2000… (dodam że auto jest rocznik 1999), dobra pomińmy to, generuje raport za 13zl w którym dosłownie NIC nie ma, nawet brak informacji o Silniku, Skrzyni, Przebiegu, wyposażeniu, już nie wspomnę o braku informacji po które się takie raporty w ogóle generuje… zostałem zapewniony o archiwalnych zdjęciach pojazdu, a co dostałem? Katalogowy szkic Passata B7 w raporcie… żart XD, UWAGA również na „subskrypcje” która pobiera sporo kasy miesięcznie

5 kwietnia 2026

Witam,

Doskonale rozumiemy Państwa reakcję i przepraszamy, jeśli raport wydał się Państwu niekompletny.

Należy podkreślić, że informacje zawarte w naszych raportach pochodzą wyłącznie z dostępnych oficjalnych baz danych. Jeśli niektóre dane, takie jak historia właścicieli, nie są zarejestrowane, nie mogą się one pojawić.

Żałujemy, że to doświadczenie zostało odebrane negatywnie. Jeśli chcieliby Państwo, abyśmy przeanalizowali Państwa sytuację lub udzielili dodatkowej pomocy, nasz zespół pozostaje do Państwa dyspozycji pod adresem contact@carjudge.com.

Z poważaniem,
Cynthia z zespołu Carjudge.

Wykupiłem raport za 12 zł bez mojej…

Wykupiłem raport za 12 zł bez mojej wiedzy aktywowano subskrypcję po czym bez zatwierdzenia przeze mnie w banku pobrano mi niecałe 110 zł . Nie polecam

3 kwietnia 2026

Witam,

Nasza usługa oferuje wstępny dostęp w ramach oferty za 2,90 € na 14 dni. Jeśli subskrypcja nie zostanie anulowana przed upływem tego okresu, zostanie automatycznie przedłużona według miesięcznej stawki 24,95 €, zgodnie z informacją podaną podczas rejestracji.

Abyśmy mogli przeanalizować Państwa sytuację i pomóc w zarządzaniu subskrypcją, prosimy o kontakt z naszym zespołem pod adresem contact@carjudge.com. Zobowiązujemy się rozpatrzyć każdą prośbę z najwyższą uwagą.

Cynthia z zespołu Carjudge

Czytam wiele komentarzy negatywnych i z…

Czytam wiele komentarzy negatywnych i z wieloma się zgadzam, wykupując sprawdzenie auta zapisujesz się na subskrypcję i ja też tak zrobiłem nieświadomie, ale wystarczy grzecznie napisać e-maila z prośbą o anulowanie subskrypcji i zwrot pieniędzy i bez problemu to robią, dlatego daje 5 gwiazdek za szybki i bezproblemowy kontakt i rozwiązanie sprawy, pozdrawiam

3 kwietnia 2026

Cześć,

Dziękujemy za Twój komentarz! Cieszymy się, że nasz zespół mógł szybko i bezproblemowo pomóc Ci w anulowaniu subskrypcji i zwrocie pieniędzy.

Twoja opinia bardzo nas cieszy i motywuje nas do dalszej pracy. Jeśli kiedykolwiek będziesz potrzebować pomocy, napisz do nas na contact@carjudge.com zawsze chętnie pomożemy.

Pozdrawiam serdecznie,

Cześć,

Cieszymy się, że format raportu PDF był dla Ciebie szczegółowy i przydatny.
Jeśli będziesz potrzebować pomocy lub masz pytania, nasz zespół jest zawsze dostępny pod adresem contact@carjudge.com.

Pozdrawiam serdecznie,
Cynthia, zespół Carjudge

Raport g...

Raport g.... warty (nic nie było, chyba nawet skrzynia biegów się nie zgadzała), niby 3 euro, a po tygodniu próba pobrania 109 zł z karty, zgodnie z informacją napisaną małym druczkiem na końcu
Bank zablokował operację na karcie. Ciekawe czy zrezygnują dochdzenia. Ale karta i tak do wymiany

1 kwietnia 2026

Witam,

Pańska sytuacja została już rozpatrzona przez nasz zespół. Wyjaśnienia przesłaliśmy Państwu pocztą elektroniczną, a zwrot kosztów został już zrealizowany.

Przypominamy, że dostęp do naszej usługi rozpoczyna się od oferty próbnej, a wszystkie informacje dotyczące subskrypcji, jej ceny (24,95 €) oraz zasad działania są widoczne przed zatwierdzeniem. Wspomniane obciążenie konta miało miejsce w tym kontekście, a Państwa zgłoszenie zostało rozpatrzone natychmiast po otrzymaniu.

Żałujemy, że to doświadczenie wywołało tak wiele niepokoju i mamy nadzieję, że rozpatrzenie Państwa sprawy pozwoli złagodzić Państwa odczucia oraz, jeśli Państwo sobie tego życzą, ponownie ocenić swoją opinię.

Nasz zespół pozostaje do Państwa dyspozycji pod adresem contact@carjudge.com.

Uwaga

Uwaga. Wykupując raport za skromne 3 euro wasza karta automatycznie podpina się pod comiesięczną subskrypcję za 24,95 euro. Jak ktoś nie zwróci uwagi na powyższy fakt, to może się później zdziwić...

28 marca 2026

Witam,

Otrzymaliśmy Państwa wiadomość i rozumiemy Państwa obawy dotyczące subskrypcji. Pragniemy wyjaśnić, że pierwotna oferta zapewnia dostęp do platformy przez 14 dni w cenie 2,90 €, a następnie automatycznie przekształca się w miesięczną subskrypcję w wysokości 24,95 €, jeśli nie zostanie dokonane wypowiedzenie. Informacja ta jest widoczna podczas potwierdzania płatności.

Jeśli napotkasz trudności z anulowaniem subskrypcji lub masz inne pytania, zapraszamy do bezpośredniego kontaktu pod adresem contact@carjudge.com. Nasz zespół jest gotowy do rozpatrzenia Twojej sprawy i szybkiego udzielenia pomocy.

Sprawne działanie

Sprawne działanie

24 marca 2026

Witam,

Cieszę się, że wszystko działa bez zarzutu! Jeśli potrzebujesz dodatkowej pomocy, nasz zespół pozostaje do Twojej dyspozycji pod adresem contact@carjudge.com.

Bardzo pomocne

Bardzo pomocne i szybkie sprawdzenie pojazdów

23 marca 2026

Witam,

Bardzo dziękujemy za opinię! Cieszymy się, że nasza usługa okazała się dla Państwa przydatna i szybka.

Zespół Carjudge

Zero historii

Zero historii

23 marca 2026

Witam,

Rozumiemy Państwa rozczarowanie i bardzo nam przykro, że raport nie spełnił w pełni Państwa oczekiwań.

Nasze raporty opierają się wyłącznie na danych dostępnych w oficjalnych bazach w momencie sprawdzania. Niektóre informacje, takie jak pełna historia właścicieli, mogą zatem nie być zawarte w raporcie, jeśli nie zostały zarejestrowane.

Jeśli chcesz, abyśmy dokładniej przeanalizowali Twoją sprawę lub potrzebujesz indywidualnej pomocy, skontaktuj się z naszym zespołem pod adresem contact@carjudge.com. Chętnie Ci pomożemy i wyjaśnimy Twoją sytuację.

Szajs

Szajs. Tyle to sie dowiem na podstawowej darmowej historii pojazdu gov.pl

UWAŻAJCIE koniecznie bo zakup raportu powoduje rozpoczecie subskrybcji ktora sama sie bedzie odnawiać! Pamietajcie o anulowaniu subskrypcji na stronie.

23 lutego 2026

Dzień dobry,

Jeśli chodzi o zawartość raportu, prezentowane informacje zależą wyłącznie od danych dostępnych w oficjalnych bazach w momencie sprawdzenia. Gdy niektóre elementy nie są zarejestrowane, treść raportu może wydawać się ograniczona, mimo że weryfikacje zostały prawidłowo przeprowadzone.

Rozumiemy, że to doświadczenie mogło wywołać frustrację. Nasz zespół jest dostępny pod adresem contact@carjudge.com, aby zweryfikować Pana/Pani raport lub udzielić dodatkowej pomocy.

Lina z zespołu Carjudge

Dostałem tylko ogólny opis auta brak…

Dostałem tylko ogólny opis auta brak historii przebiegu. Tylko czy był skradziony oraz dane producenta

22 lutego 2026

Dzień dobry,

Dziękujemy za opinię. Chcemy doprecyzować, że w związku z Pana zgłoszeniem nasz zespół wsparcia skontaktował się z Panem mailowo, dokładnie przeanalizował sprawę i zaproponował odpowiednie rozwiązanie.

Zakres danych w raporcie zależy od informacji oficjalnie dostępnych w bazach powiązanych z numerem VIN w momencie sprawdzenia. W sytuacjach, gdy niektóre dane historyczne nie są zarejestrowane, raport może zawierać ograniczone informacje, dlatego każdą taką sytuację weryfikujemy indywidualnie.

Cieszymy się, że mogliśmy zająć się Pana sprawą bezpośrednio i znaleźć rozwiązanie. Jeśli potrzebuje Pan dodatkowych wyjaśnień, pozostajemy do dyspozycji pod adresem contact@carjudge.com

Lina z zespołu Carjudge

Tragedia. raport nawet nie z mojego auta.

raport kompletnie nie z mojego auta. brak informacji o szkodzie ktora istnieje na innych.
brak przebiegu i kompletnie nie istotne dane.
brak rzetelnej informacji o subskrypcji po 2 tygodniach pobrało pieniądze na kolejne 2 raporty z których i tak bym nie skorzystał ponieważ są beznadziejne.

21 lutego 2026

Dzień dobry,

Dziękujemy za podzielenie się swoją opinią. Potwierdzamy, że Pana/Pani zgłoszenie zostało już rozpatrzone przez nasz dział wsparcia, a zwrot środków został zrealizowany zgodnie z Pana/Pani prośbą.

Mamy nadzieję, że sposób rozwiązania tej sprawy pozwoli odbudować zaufanie. Nasz zespół pozostaje do dyspozycji pod adresem contact@carjudge.com w razie potrzeby dodatkowej pomocy.

Lina z zespołu Carjudge

Pobrali mi samoistnie z konta 24,95…

Pobrali mi samoistnie z konta 24,95 euro oszustwo

20 lutego 2026

Dzień dobry,

Traktujemy Pana wiadomość poważnie i chcemy przedstawić niezbędne wyjaśnienia.

Informujemy, że dostęp do naszej usługi rozpoczyna się od oferty w cenie 2,90 €, która umożliwia korzystanie z serwisu przez 14 dni. Jeśli ten okres nie zostanie przerwany, usługa przechodzi następnie w miesięczną subskrypcję w wysokości 24,95 €, co jest wskazane podczas zatwierdzania płatności.

W celu weryfikacji Pana sytuacji, anulowania subskrypcji oraz – w razie potrzeby – dokonania odpowiedniego zwrotu środków, prosimy o bezpośredni kontakt z naszym działem wsparcia pod adresem contact@carjudge.com
Każde zgłoszenie jest rozpatrywane z należytą uwagą i szybko przedstawimy odpowiednie rozwiązanie.

Pobrało pieniądze z konta

Pobrało pieniądze z konta, a zwrot niemożliwy po kontakcie.

14 lutego 2026

Bonjour,

Nous comprenons parfaitement que vous puissiez ressentir de la frustration si vous n’avez pas pu entrer en contact avec notre service. Soyez assuré(e) que nous sommes là pour vous aider et vous écouter.

Si vous souhaitez échanger directement avec nous, notre équipe reste entièrement disponible à l’adresse contact@carjudge.com
. Nous nous ferons un plaisir de répondre à toutes vos questions et de vous accompagner dans votre démarche.

Cordialement,
Cynthia de l’équipe Carjudge

podają nieprawdziwe i niepełne informacje

podają informację o sprawdzaniu baz ubezpieczycieli, sprawdzone 2 auta ze szkodą w historii, wg otrzymanych raportów w ogóle nie ma informacji o szkodowości pojazdu, Jeśli dodatkowo firma zdejmie mi z konta jakieś "nieprzewidziane" opłaty, to nie będę pisał żadnej reklamacji - czas zamknąć nieuczciwe przybytki :)

14 lutego 2026

Witam,

Szczerze przepraszamy, że Państwa doświadczenia nie spełniły oczekiwań.

Aby Państwa uspokoić, informujemy, że zwrot kosztów został zrealizowany. Nasze raporty są tworzone automatycznie na podstawie oficjalnych informacji dostępnych dla każdego pojazdu. Gdy niektóre dane nie są zarejestrowane, niestety nie mogą zostać uwzględnione w dokumencie.

Jeśli chcą Państwo, abyśmy dokładniej sprawdzili Państwa sprawę, prosimy o kontakt pod adresem contact@carjudge.com.

Z poważaniem,
Cynthia z zespołu Carjudge.