Poprzednia sprawa nie została rozwiązania i w dalszym ciągu są pobierane środki z mojego konta mimo zapewnień że subskrypcja jest już anulowana, a pieniądze będą zwrócone. Pieniądze zostały pobrane ju... Zobacz więcej

Mój problem potraktowano bardzo poważnie i profesjonalnie! Jestem wdzięczny za tak szybkie załatwienie sprawy. Dziękuję wszystkim, którzy mi pomogli. Szczególne podziękowania dla p. Cynthii, która jes... Zobacz więcej
Fatalne doświadczenie wykupiłem raport nie wykupiłem subskrybcji a z konta pobrało za subskrypcje, odwołałem i anulowałem subskrypcję której nie zawierałem i tak z konta pobrało mi kolejny raz pieni... Zobacz więcej
Jestem bardzo zadowolona z usług firmy Carjudge. Po ściągnięciu raportu samochodowego chciałam upewanić się, że poprawnie anulowałam subskrypcje. Napisałam w tej sprawie maila, a moją sprawą zajęła si... Zobacz więcej
CarJudge is your trusted partner for buying used vehicles. Thanks to our VIN and license plate verification technology, we provide instant and comprehensive history reports. Detect mileage fraud, past accidents, theft status, and hidden defects in just one click. Buy your next car with complete peace of mind with CarJudge.
Szwajcaria
Zazwyczaj odpowiada w ciągu 24 godzin
Dziękuję Pani Estelle za szybkie działanie w temacie rozwiązania problemu w temacie subskrypcji.

Odpowiedź od Carjudge
Firma to oszuści i złodzieje zapłaciłem 12 zł za raport nic nie warty a 7 dni później ściągnięto mi z karty 129 zł firma napisała mejla że zwróci pieniądze oczywiście tylko tak napisali zwykli wyłudzacze i złodzieje sprawę oddaje do sądu przez złodziei musiałem zastrzec kartę

Odpowiedź od Carjudge
Po wysłaniu e-mail do Carjudge firma zareagowała i postąpiła godnie - anulowali subskrypcję oraz 8.05.2026 r. zwrócili na konto pobraną kwotę. Doceniam.
Niemniej informacja o subskrypcji była mało widoczna, bo ja jej nie szukałem, nie spodziewałem się jej dokonując pojedynczego zakupu Raportu.
Ja również się nabrałem, zapłaciłem 12.99 zł za jednorazowe sprawdzenie auta a dziś pobrało mi z konta 129.95 zł. Również nie miałem jasnej informacji o subskrypcji, nie to kupowałem. Wysłałem do nich e-maila. Czekam na odzew i na zwrot pieniędzy na konto.Uważam że należy zgłosić oszustwo do UOKIK i to zrobię gdy nie zwrócą pieniędzy. Zachowali się jak złodzieje.
Jarek

Odpowiedź od Carjudge
Uwaga oszustwo przekierują w ukryty sposób do płatnej subskrybcji i potrącają 129.95 zł po paru dniach . Unikać jak ognia

Odpowiedź od Carjudge
Ukryta subskrypcja. Oczekuję zwrotu kwoty pobranej z karty bez mojej zgody i wiedzy.

Odpowiedź od Carjudge
Ja również się nabrałam, zapłaciłam 12.99 za jednorazowe sprawdzenie auta , a dziś pobrało mi 129.99 za cos o czym nie było żadnej informacji, wysłałam do nich e-maila , czekam na odzew , jeśli pieniądze nie zostaną zwrócone na moje konto zgłoszę sprawę do UOKIK , bo to jest oszustwo, wzięli sobie moje dane z karty. Złodzieje i oszuści.
Edit.: pieniądze zostały zwrócone na moje konto, tak jak obiecałam wiadomość edytuję ale jej nie usunę. To nie powinno tak wogole wyglądać, swoją ocenę zmieniam na 3 gwiazdki ale tylko ze względu na zwrot i szybki kontakt ze strony firmy. W każdym bądź razie nie polecam .

Odpowiedź od Carjudge
mało ciekawy -nie podaje koloru pomyłki w wyposazeniu. nic nie wiadomo o własicielach czy sie zmieniali . generalniw wiecej nie skorzystam

Odpowiedź od Carjudge
Nie polecam!!! Chciałem sprawdzić historię pojazdu za 12 zł i raport dostałem ale słowa nie było o tym że to subskrypcja. Za 29 euro. Uważajcie !!!!!

Odpowiedź od Carjudge
Bardzo szybka reakcja, za co jestem bardzo wdzięczny.

Odpowiedź od Carjudge
zdecydowanie powinni dodawać informację o tym, że to subskrypcja w okienku zakupu raportu za 12.99 a nie małym drukiem pod spodem.