Poprzednia sprawa nie została rozwiązania i w dalszym ciągu są pobierane środki z mojego konta mimo zapewnień że subskrypcja jest już anulowana, a pieniądze będą zwrócone. Pieniądze zostały pobrane ju... Zobacz więcej

Mój problem potraktowano bardzo poważnie i profesjonalnie! Jestem wdzięczny za tak szybkie załatwienie sprawy. Dziękuję wszystkim, którzy mi pomogli. Szczególne podziękowania dla p. Cynthii, która jes... Zobacz więcej
Fatalne doświadczenie wykupiłem raport nie wykupiłem subskrybcji a z konta pobrało za subskrypcje, odwołałem i anulowałem subskrypcję której nie zawierałem i tak z konta pobrało mi kolejny raz pieni... Zobacz więcej
CarJudge is your trusted partner for buying used vehicles. Thanks to our VIN and license plate verification technology, we provide instant and comprehensive history reports. Detect mileage fraud, past accidents, theft status, and hidden defects in just one click. Buy your next car with complete peace of mind with CarJudge.
Szwajcaria
Zazwyczaj odpowiada w ciągu 24 godzin
Chcę ostrzec wszystkich przed korzystaniem z serwisu CarJudge. Strona udaje legalną platformę do sprawdzania historii pojazdu, ale ich model biznesowy to zwykłe wyłudzanie pieniędzy.
Gdzie jest haczyk? W regulaminie i napisanym drobnym drukiem „kruczku” ukrywają informację, że kupując raport, automatycznie zapisujesz się na płatną subskrypcję! Potem bez Twojej wiedzy i zgody próbują co miesiąc ściągać kasę z karty.
Moje szczęście w nieszczęściu: Na całe szczęście mój bank wykazał się czujnością. System antyfrydowy rozpoznał te podejrzane działania, zablokował transakcję i nie pozwolił im ukraść ani grosza z mojego konta.
Omijajcie CarJudge szerokim łukiem. To nie jest uczciwa firma, tylko maszynka do naciągania nieświadomych ludzi na ukryte abonamenty. Jeśli już tam wpisaliście dane karty – natychmiast ją zablokujcie w aplikacji bankowej!
Ocena: 1/5 (a najchętniej 0/5)

Odpowiedź od Carjudge
Podczas zakupu raportu byłem przekonany ze place za jedno sprawdzenie pojazdu, niestety oplacajac sprawdzenie potwierdzamy subskrypcje platna. Po 7 dniach od sprawdzania raportu pobrano 129zł i wtedy dowiedziałem sie ze zakupiłem subskrypcję. Co do raportu to wydaje mi sie ze otrzymalem bardziej informacje o wyposażeniu niż historie pojazdu. W raporcie znalazlem tez błędne informacje. Moze 12 zł ma skusić klienta do zakupu, raport słaby, ale chyba sprzedawca skupiony jest na sprzedaniu niewidocznej subskrypcji i to jest najważniejsze. Byłem zmuszony zablokować kartę, wstąpiłem o zwrot środków pobranych z konta.
Dziekuje za odpowiedź, jednak pod czas zakupu nie byłem informowany o płatnej subskrypcji. Cena podana jest za sprawdzenie jednego pojazdu. Anulowałem subskrypcję i przesłałem wiadomość na podany adres z prosba o zwrot srodkow pobranych za subskrypcję. Otrzymałem informacje o anulowaniu subskrypcji, jednak odpowiedzi na żądanie zwrotu srodkow nie otrzymalem.

Odpowiedź od Carjudge
Jestem bardzo zadowolona z usług firmy Carjudge. Po ściągnięciu raportu samochodowego chciałam upewanić się, że poprawnie anulowałam subskrypcje. Napisałam w tej sprawie maila, a moją sprawą zajęła się przemiła Jenny. Bardzo skrupulatnie pomogła mi w weryfikacji, czy moja karta bankowa została poprawnie odpięta od konta. Serdecznie dziękuję!

Odpowiedź od Carjudge
Polecam serdecznie stronę i pracowników Jenny złota kobieta ;)

Odpowiedź od Carjudge
Ja również nie polecam i odradzam. Może zmienię zdanie chociaż o firmie jeżeli wyjdzie z twarzą i zwróci środki. Pierwszy raz chciałam pobrać taki raport i takowy „jednorazowy” kosztował 13 zł, ok. Natomiast po tygodniu zostało mi ściągnięte z konta 130zł za „subskrypcję” której nie chciałam ani nie kupowałam. Na stronie później doczytałam, że mogą ściągnąć środki z konta po 14 dniach, mi ściągnęli po 7. Po 3 mailach dostałam odpowiedź jednak nie sugeruję iż mogłabym dostać zwrot środków. Widzę, że nie jestem pierwszą osobą i nie tylko ja miałam z tym problem. Kupując „jednorazowy” raport nagle okazuje się, że jest się na okresie próbnym do subskrypcji.

Odpowiedź od Carjudge
U mnie to samo co u innych. Wykupiłem raport, dostałem subskrypcję. 129,99 zł poleciało w pizdu. Czekam na informację zwrotną od carjudge.com odnośnie zwrotu środków.

Odpowiedź od Carjudge
Nie polecam musialem zastrzec karte finialnie po prośbach 4 o usunięciem subskrypcji dalej nie usuneli, odrazam tej strony!!!!
Odpowiadajac na wasz komentarz tak jasne środki mi zwróciliście po czym po tygodniu znowu mi je pobraliście i juz nie zostały zwrócone a wysyłanie fejkowych pdf z przelewem to każdy może finalnie brak pieniędzy a subskrypcja dalej była pobierana wiec o co chodzi jeśli tak jest jak piszecie?

Odpowiedź od Carjudge
Kupiłem u nich raport za
Za 12.99 za parę dni ściągnęło
mi 109.95 dzisiaj tj 08 05 2026
znów ściągnęło 109.95 a żadnych raportów nie zamawiałem
Jak mogą ściągać pieniadze za nie wykonana usługę powinni się nimi zająć odpowiednie sluzby