Poprzednia sprawa nie została rozwiązania i w dalszym ciągu są pobierane środki z mojego konta mimo zapewnień że subskrypcja jest już anulowana, a pieniądze będą zwrócone. Pieniądze zostały pobrane ju... Zobacz więcej

Mój problem potraktowano bardzo poważnie i profesjonalnie! Jestem wdzięczny za tak szybkie załatwienie sprawy. Dziękuję wszystkim, którzy mi pomogli. Szczególne podziękowania dla p. Cynthii, która jes... Zobacz więcej
Fatalne doświadczenie wykupiłem raport nie wykupiłem subskrybcji a z konta pobrało za subskrypcje, odwołałem i anulowałem subskrypcję której nie zawierałem i tak z konta pobrało mi kolejny raz pieni... Zobacz więcej
Jestem bardzo zadowolona z usług firmy Carjudge. Po ściągnięciu raportu samochodowego chciałam upewanić się, że poprawnie anulowałam subskrypcje. Napisałam w tej sprawie maila, a moją sprawą zajęła si... Zobacz więcej
CarJudge is your trusted partner for buying used vehicles. Thanks to our VIN and license plate verification technology, we provide instant and comprehensive history reports. Detect mileage fraud, past accidents, theft status, and hidden defects in just one click. Buy your next car with complete peace of mind with CarJudge.
Szwajcaria
Zazwyczaj odpowiada w ciągu 24 godzin
Oszuści. Dają opłatę 13 złotych niby 7 dniowy okres próbny a później przechodzi automatycznie W subskrypcję za 130. A raporty tak słabe że nawet tych 13 złotych szkoda

Nie polecam!!!
Nie korzystać!!!
Po sprawdzeniu swojego auta i zapłaceniu kwoty 13 zł, po paru dniach została pobrana kwota w wysokości 129,95 zł z mojego konta bankowego.
O pobranej kwocie dowiadujemy się dopiero, gdy zostanie ona ściągnięta z naszego konta - wcześniej carjudge nie daje o tym znać. Zgłoszona reklamacja… czekam na rozwiązanie

Odpowiedź od Carjudge
UWAGA! przestrzegam, wykupiłem 1razowy raport. następnie ściągnęli mi 129,95pln po tygodniu, nie wiem skąd , nie wiem za co!!! firma nastawiona na wciskanie i kasowanie pewnie za jakieś subskrypcje. czekam na odpowiedź z ich strony. jeżeli środki nie zostaną zwrócone zgłaszam dalej !

Odpowiedź od Carjudge
Firma nastawiona na wlepienie klientom subskrybcji bez informowania klienta. Brak informacj na stronie o subkrybcji. Mail z informacja trafia do spamu. Omijać szerokim łukiem. Raport nie zawiera żadnych istotnych wiadomości.

Odpowiedź od Carjudge
Mała ilosc danych , dane z katalogu brak danych z kraju pochodzenia - słabo

Odpowiedź od Carjudge
Po opłaceniu raportu za 12.99 po paru dniach próbują ściągać kasę na subskrypcję. Omijam oszustów szerokim łukiem.

Odpowiedź od Carjudge
uwaga oszuści nie informują o okresie próbnym pobierają sobie samodzielnie kwoty z twojego konta. Raporty są nieprzydatne mało szczegółowe sprawdzałem własne auto.

Odpowiedź od Carjudge
Dałem się nabrać, po wykupieniu raportu i zapłaceniu 13 zł.,po tygodniu każą płacić 129. Oszustwo.Nie każdy zna angielski.

Odpowiedź od Carjudge
Wystawiłem wcześnej opinie opisując mój przypadek. Która teraz aktualizuje, bo po prawdzie zespół wsparcia w moim przypadku zareagował bardzo szybko i sprawnie. Zwrot został wykonany i wyjaśnili wszystkie watpliwisci i przyjęli uwagi odnośnie jakość raportów. Zatem dotrzymują deklaracji ze strony . Dlatego zmieniłem recenzje. Pozostawiłem poprzedni wpis dla historii.
„Nie polecam. Trzeba uważać ponieważ informacja o automatycznym przedłużeniu subskrypcji po okresie próbnym jest tak podawana, że można ją łatwo przeoczyć.
Czytając inne opinie to dość skuteczny sposób przytrzymania klienta...
Po tym jak zauważyłem pobranie i doczytałem warunki to od razu chciałem anulować subskrypcję zgodnie z informacją ze strony: "Anuluj w dowolnym momencie ze swojego konta."
Niestety anulowanie ze mojego konta nie by możliwe wiec wysłałem emaile …
I można by powiedzieć, że nie doczytałem warunków wiec nie powinienem mieć żadnych uwag ale tu zaczyna być kolejny temat czyli jakości usługi.
Nie wiem jak w innych przypadkach ale w moim wygenerowane raporty są nie pełne, mają ogólne informacje producenta, historia przebiegu tylko pierwsze lata, wiec trudno mi by być zadowolonym klientem.
Dlatego wysłałem emailem prośbę o anulacje subskrypcji i zwrot pieniędzy za automatyczne przedłużenie korzystając z informacji ze strony
"Jeśli w dowolnym momencie w ciągu pierwszych 14 dni nie będziesz zadowolony z usługi, możesz otrzymać zwrot pieniędzy, po prostu kontaktując się z nami."
Zobaczymy co dalej i co na to przez UOKiK”

Odpowiedź od Carjudge
Radzę omijać szerokim łukiem.