Poprzednia sprawa nie została rozwiązania i w dalszym ciągu są pobierane środki z mojego konta mimo zapewnień że subskrypcja jest już anulowana, a pieniądze będą zwrócone. Pieniądze zostały pobrane ju... Zobacz więcej

Mój problem potraktowano bardzo poważnie i profesjonalnie! Jestem wdzięczny za tak szybkie załatwienie sprawy. Dziękuję wszystkim, którzy mi pomogli. Szczególne podziękowania dla p. Cynthii, która jes... Zobacz więcej
Fatalne doświadczenie wykupiłem raport nie wykupiłem subskrybcji a z konta pobrało za subskrypcje, odwołałem i anulowałem subskrypcję której nie zawierałem i tak z konta pobrało mi kolejny raz pieni... Zobacz więcej
Jestem bardzo zadowolona z usług firmy Carjudge. Po ściągnięciu raportu samochodowego chciałam upewanić się, że poprawnie anulowałam subskrypcje. Napisałam w tej sprawie maila, a moją sprawą zajęła si... Zobacz więcej
CarJudge is your trusted partner for buying used vehicles. Thanks to our VIN and license plate verification technology, we provide instant and comprehensive history reports. Detect mileage fraud, past accidents, theft status, and hidden defects in just one click. Buy your next car with complete peace of mind with CarJudge.
Szwajcaria
Zazwyczaj odpowiada w ciągu 24 godzin
Uwaga, kradną pieniądze z konta. Nic nie kupować z tej fałszywej strony!

Odpowiedź od Carjudge
Bardzo precyzyjny raport. Dla klientów, którzy są niemal pewni swojego wyboru i potrzebują pobrać 1-2 raporty, Carjudge oferuje wersję próbną za przystępną cenę.

Odpowiedź od Carjudge
Oszustwo!!!!!! Zakupiłam za 12 zł sprawdzenie auta jednorazowo! Pobrało mi z karty te pieniądze a po jakimś czasie zostało mi pobrane z karty 129,95 zł!!!! Nie kupowałam czegoś takiego. Proszę o zwrot gotówki bo to proba wyłudzenia pieniędzy!!!! Maila również dziś wysłałam jeśli nie dostanę zwrotu zgłaszam sprawę na policję! Auto sprawdziłam tylko jeden raz i za ten jeden raz zapłaciłam 12 zł a nie za subskrypcję

Odpowiedź od Carjudge
Brak danych praktycznie żadne szkoda pieniędzy nic nie wiadomo

Odpowiedź od Carjudge
Absolutnie nic tam nie kupujcie strona po zakupie raportu za 12zł (z którego nic ciekawego sie nie dowiesz) dorzuca małym druczkiem bez żadnej wyraźnej informacji subskrypcję i pobiera opłatę co 4tyg na 130pln! Ewidentenie polowanie na osoby ktore nie zauważą że płacą i będą zasilac konto oszustów bo inaczej tego sie nie da określić.

Odpowiedź od Carjudge
Raport nic szczególnego nie mówi o samochodzie- standardowe informacje które można za darmo znaleźć w internecie. Strata 12 zł, a przy tym automatycznie tworzy subskrypcje na 130 zł miesięcznie (przy jednorazowym zakupie raportu!)
Jak dla mnie to maszynka do wyłudzania pieniędzy!

Odpowiedź od Carjudge
Super obsługa i bardzo szybka reakcja