Zobacz, co mówią recenzenci
Købte en 5 liters Autoglym spraysæt ,som blev væk i GLS systemet ! ringede formiddag onsdag og fik en Herlig snak med Carbix ,torsdag middag næste dag kunne jeg hente mit spraysæt plus en ekstra spray... Zobacz więcej
Carbix forhandler Autoglym til markeds billigste priser. Autoglym er et meget anerkedt mærke som opfylder det de lover. Hos Carbix får du en utrolig høj service, gode råd når du er i tvivl, ellers... Zobacz więcej
Man må som e-handel forbruger i dag kunne forvente at der er et pakke tracking system eller at man bliver adviseret via mail/sms hvor ordren befinder sig i processen. Carbix har udelukkende en ordre... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Informacje dotyczące firmy
Napisane przez firmę
CARBIX er bilpleje, kemi og tilbehør til lave priser. Vi vil være det naturlige valg, når den handler om bilplejeprodukter.
Dane kontaktowe
Skovbovej 61, 4632, Bjæverskov, Dania
- Kontakt@carbix.dk
- carbix.dk
Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji
Zwykle odpowiada w ciągu 1 tygodnia
Jak firma korzysta z Trustpilot
Rigtig god oplevelse at handle hos…
Rigtig god oplevelse at handle hos Carbix. Hurtig ekspedition, selv ved brug af Prismatch ingen problemer, svarede på mail til sent på aftenen og igen meget tidligt om morgenen, kan kun anbefale at handle hos Carbix
Fra jeg bestilte og til jeg havde det
Fra jeg bestilte og til jeg havde det, var hurtigt. Også er det et godt produkt.
God pris og hurtig lev 👍
God hjemmeside og hurtig levering 😄
Rigtig go produkt til at vaske bilen i
Ent vide fint nok har godt nok ikke…
Ent vide fint nok har godt nok ikke kørt i rinvær enu
Hurtig levering og gode priser 😊
Top service, top vare – intet skjul
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Det er nu 3. gang jeg bestiller hos CARBIX, og det er bestemt ikke sidste gang. Leveringen er lynhurtig, og varen står altid klar til afhentning uden problemer – denne gang på OK Plus i Vilsund. Kvaliteten på deres produkter er helt i top, og man kan mærke, at det er bilpleje og rengøring, der faktisk virker, og som man altid kan bruge. Priserne er rimelige og fair i forhold til den kvalitet, man får, og det giver en tryghed at handle et sted, hvor både service og produkter spiller. Jeg kan kun anbefale CARBIX til andre, der vil have styr på bilplejen uden at gå på kompromis. 🚗✨
Super gode produkter 👍
Stort udvalg og gode tilbud
Doświadczenie Trustpilot
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.
Dowiedz się więcej o procesie recenzji Trustpilot.