Carat Diamanter Recenzje

Wynik TrustScore: 4.5 na 5

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 1 z 5

Jeg købte et 8 kt smykke i Fields Feb 26, hvor låsen er gået i stykke. Dette er svaret fra Carat Diamanter: ——————— Kære Susanne, Tak for din henvendelse. Vi har k... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Vi ønsker at takke Vanessa fra afdelingen i Fields for sin professionelle betjening af os, d. 21. september 2023. Hun lyttede og guidede os professionelt igennem vores valg. Der var ingen forhastn... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Jeg har fået den bedste service af Heidi Pedersen fra kundeservice. Hun tog mig med fra a-z og besvarede ALLE mine hundrede spørgsmål, uden på noget tidspunkt at tøve. Udover de meget uddyb... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Jeg hvade nogle problem med betaling af fragten. Ved hjælp fra en god kundeservice blevet det ordnet samme dag. Min smykker blevet også leveret flot pakket ind, selvom jeg ikke havde havde bedt om... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

1. Sklep jubilerski

Napisane przez firmę

Carat Diamanter sælger eksklusive smykker og ure til kvinder, mænd og børn. Vi har smykker og ure til enhver anledning fra alle de bedste smykkemærker og urmærker på markedet. Her finder du blandt andet eksklusive smykker fra mærker som Georg Jensen, Maanesten, Pernille Corydon, Sif Jakobs, Julie Sandlau og byBiehl. Du finder også dameure og herreure fra mærker som Seiko, Tissot, Certina, BOSS, Festina og Tommy Hilfiger. Vi tilbyder vores egne luksuriøse diamantkollektioner i 18 karat guld med diamanter og brillanter i høj kvalitet. Vi designer selv de fleste af vores kollektioner af diamantsmykker ud fra vores 25 års erfaring. Vi har fjernet de fordyrende mellemled og kan derfor tilbyde de bedste priser på markedet. Vores diamantsmykker produceres i 18 karat guld og 14 karat guld. Guldet tjekkes ved stikprøvetagning af Ædelmetalkontrollen under FORCE Technology. Alle smykkerne fra vores egne diamantkollektioner leveres i smukke smykkeæsker med et tilhørende diamantcertifikat. Alle smykker med en 0,30 carat diamant eller større følges desuden af et GIA-certifikat. GIA står for Gemological Institute of America og er verdens førende og mest anerkendte diamantgraderingsinstitut. Hos Carat Diamanter kan du frit vælge, om du vil sidde og shoppe derhjemme i fred og ro, eller du vil besøge en af vores to store butikker. Vi leverer på 1-3 hverdage for alle lagerførte varer. Nogle varer skal produceres specielt, og i de tilfælde kan leveringstiden blive længere. Det gælder fx for nogle diamantsmykker, hvor guldsmedene skal fatte en masse diamanter i smykket. I de tilfælde hvor leveringstiden bliver længere end de 1-3 hverdage, vil vi naturligvis kontakte dig. Vi har valgt at tilbyde en række forskellige leveringsformer for at være fleksible i forhold til dine ønsker. Du kan få dit smykke eller ur tilsendt til din private adresse, din arbejdsplads eller et valgfrit afhentningssted. Vi leverer med GLS. Vi tilbyder også Click & Collect i en af vores butikker. Du bestemmer selv! Vi har gratis retur, så hvis du skal returnere din vare, skal du ikke bekymre dig om at købe porto. Du kan printe en gratis returseddel på vores returportal. Skal du give en gave, er det naturligvis rart, hvis den kan byttes. Hos Carat Diamanter har du en udvidet bytteret, så du kan bytte din vare i 30 dage. Du kan enten sende varen retur eller bytte den i en af vores centralt beliggende butikker i København. Hvis det passer dig bedre at bytte varen et andet sted i Danmark, kan du gøre det i en butik, der er medlem af Danske Guldsmede & Urmagere. Er du på udkig efter en gave og ved ikke, hvad du skal give, har du mulighed for at købe et gavekort til Carat Diamanter på et valgfrit beløb. Så kan den heldige modtager frit vælge et smykke eller et ur fra vores store udvalg. Det er en gave, der bringer glæde hos alle! Skal du fri? Så kan vi hjælpe dig. I hvert fald med ringen. Vi er eksperter i forlovelsesringe og har Danmarks største udvalg. Vi har forlovelsesringe i alle prisklasser og stilarter. Når du køber en forlovelsesring hos os, garanterer vi dig det største udvalg, de bedste priser og unikke designs, som du ikke kan finde magen til andre steder. Skal I giftes? Så har vi ringene. Hos Carat Diamanter har du mulighed for at vælge mellem et stort udvalg af vielsesringe i høj kvalitet. Vi har færdige designs på shoppen og i vores butikker. Vi tilbyder jer også, at I selv kan designe jeres ringe ved hjælp af vores interaktive ringdesigner i vores butikker. Den kan lave millioner af forskellige designs, så her har I virkelig muligheden for at skabe jeres helt egne og unikke ringe. Er du typen, der gerne vil have varen i hånden, inden du køber, så er du meget velkommen til at besøge en af vores store, flotte butikker. De er begge lokaliseret i København og er åbent alle dage 10-20. I vores butikker kan du prøve smykkerne og urene inden du køber, og vi kan hjælpe dig med gode styling tips og ideér. Hvis du i forvejen har nogle smykker, men gerne vil pifte dit outfit op, så er du meget velkommen til at tage dine smykker med ind i vores butikker. Vi kan nemlig hjælpe dig med at finde nye smykker, der både matcher dine eksisterende smykker og din stil.

Carat Diamanter kundeservice

Napisane przez firmę

Lynhurtig levering
1-3 dage.
Gratis fragt & gratis retur
I 30 dage.
Landsdækkende bytteservice
I mere end 300 butikker fordelt over hele landet.
Vi er E-mærke godkendt
Så ved du, det er et sikkert sted at handle.

Dane kontaktowe

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Zaprasza klientów do wystawiania recenzji

Odpowiada na 83% z negatywnych recenzji

Zazwyczaj odpowiada w ciągu 24 godzin

Jak firma korzysta z Trustpilot

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 35

Napisz recenzję

Oceniono na 5 z 5

Jeg fik en yderst fin betjening af eleven i Fields, sød og imødekommende personlighed

Jeg fim en yderst god betjening af jeres elev , som havde tid og lagde virkelig en god energi i, at jeg fik det helt rigtigendiamant hjerte med hjem. Jeg prøvede det både i rødguld og i hvid guld og vi var begge 2 enige om at det hjerte ,som jeg valgte i hvidguld klædte mig bedre og fremhævede hjertet mere , da min hudtype, var bedre til dette smykke. Hun havde også sat en konkurrance op, som jeg deltog i og vandt end guttibag,som jeg så bar ude og hente i butikken, som bestod , af et par rigtige lækre solbriller samnt et tørklæde, som jeg vælger at give til min svigerinde, da det har nogle super flotte blå nuancer, som vil klæde hende rigtigt godt.

Kære Neel.

Hvor er det bare dejligt, at du ville bruge tid på, at skrive en SÅ flot anmeldelse! Tusinde tak!!:-)

Du ønskes en dejlig dag!

Supper godt ringe

19 lipca 2023

Kære Lisa.

Tak for dine 5 stjerner!!:-)

Hvor er det dejligt, at høre at du blev glad for din bestilling:-)

Oceniono na 5 z 5

Alt i alt en god oplevelse og dejligt…

Alt i alt en god oplevelse og dejligt med indpakning. Men jeg sendte kæden tilbage da den ikke var som på foto. Bestilte en mellem for at den ikke skulle være for bred. Men den var jo tynd som sytråd

23 lipca 2023

Kære Dorte.

Tak for din anmeldelse:-)

Jeg er glad for, at vi fik skrevet sammen, og at du er glad for din oplevelse hos os:-)

Du ønskes en SKØN dag!

Oceniono na 5 z 5

God oplevelse at handle hos Carat…

God oplevelse at handle hos Carat Diamanter. Jeg har været der flere gange med mine Tissot ure, til batteri skift, reparationer og forkortelse af rem. De er altid hjælpsomme. Jeg havde i denne omgang fornøjelsen at blive hjulpet af Heidi Pedersen når mot PRX ur gik i stykker, som jeg var meget tilfreds med.

27 lipca 2023

Kære Rasmus.

Tak for dine 5 stjerner!!

Jeg lover, at give dine flotte ord videre til Heidi også!:-)

Hav en rigtig dejlig dag!

Super hjælp med gavekøb

Fik top hjælp da min online bestilling hastede. Fik koordineret med kundeservice hvor varen fysisk var og at jeg sendte en tredje person til at hente. Så dejligt at fødselaren kunne få gaven på dagen 👍😊

Kære Lotte.

Hvor er det bare fantastisk at høre!!:-) TAK fordi du brugte tid på, at skrive denne flotte anmeldelse! Det gør os simpelthen så glade, at høre om din gode oplevelse hos os:-)

Du må have den skønneste dag!

Oceniono na 5 z 5

Nice products and great support!

I got help for a payment issue very fast and easily. They trusted me in what I was saying what I thought was very cool.
Thanks, Heidi Pedersen! Very pleasant!

Dear David.

We are so glad to hear everything worked out, and that Heidi was a big help! I will make sure she sees your kind words:-)

Take care!:-)

Best regards,
Stephanie Jones
Carat Diamanter, customercare

Yderst tilfredse

Vi har handlet med Carat mange gange og har været meget tilfredse med kvalitet, service og priser

1 czerwca 2023

Kære Anders.

Hvor er det skønt, at høre fra vores faste kunder, at I nyder jeres oplevelse hos os:-) Tusinde tak for din anmeldelse!

Du ønskes en rigtig dejlig dag her fra!

Oceniono na 1 z 5

Vi har købt 4 forskellige ring i…

Vi har købt 4 forskellige ring i Fisketorvet, 3 af dem skulle skiftes til mindre størrelse, efter 4 dag vi skulle bytte en ring, der viste sig at ved fejl fra butik den var ikke med i kvittering, en kvindelig medarbejder sagt til os at vi kan ikke se noget steder du har betalt, hun talt meget grim til os, men en medarbejder var meget venlig og fandt ud af at det var deres fejl

19 lipca 2023

Kære Amir
Først og fremmest tak for du tager kontakt til os.
Jeg beklager inderligt din oplevelse og jeg vil meget gerne i kontakt med dig.
Du er meget velkommen til at kontakte mig på mail på kundeservice@caratdiamanter.dk eller på tlf. 33138060 og tast 1.

Så vil jeg gerne høre om din oplevelse og hjælpe dig.

Ingen

Hurtig levering

16 lipca 2023

Kære Delia

Tak, vi bestræber os også på at få varerne hurtigt ud:-)

super fint

Billig pris og hurtig forsendelse

3 lipca 2023

Kære Maria

Tak for din anmeldelse, dejligt at høre du har været tilfreds:-)

Oceniono na 5 z 5

Så fin en butik og meget hurtig…

Så fin en butik og meget hurtig levering. Desuden fantastisk service:-))
5 flotte stjerner!!!

6 lipca 2023

Kære Ann Katrine,

Tusinde tak for den skønne anmeldelse! Vi håber at se dig igen.

Utrolig fin service fra Heidi i Kundeservice

Bestilte orange gummirem til Tissotur og servicen fra en meget professionel Heidi Pedersen i Kundeservice har været enestående under hele forløbet, hun burde få en medalje🏅

10 lipca 2023

Kære Annemette,

Tak fordi du har brugt tid på at anmelde os! Jeg er virkelig ked af at høre du har haft en dårlig oplevelse hos os. Hvis du sender mig en mail på kundeservice@caratdiamanter.dk vil jeg meget gerne prøve at hjælpe.

Fantastisk butik

Fantastisk butik. Heidi Pedersen gør det til en glæde at handle hos Carat Diamanter ❤️Bestilte 3 kæder i forskellige længder, desværre havde to af kæderne den samme længde.
Hvilken service for de sender den rigtige længde, og jeg må kvit og frit beholde den ( forkerte) kæde jeg har modtaget ❤️🫶

27 czerwca 2023

Kære Vagn,

Tusinde tak for den flotte anmeldelse, det varmer virkelig! Jeg giver de rosende ord videre til Heidi!

Oceniono na 5 z 5

Vi købte en diamantring hos Carat

Vi købte en diamantring hos Carat. Vi fik en rigtig god rådgivning - og blev holdt godt i hånden gennem hele oplevelsen. Alt i alt en rigtig god oplevelse. De var meget fleksible og vi fik en fantastisk service af Heidi fra kundeservice. De har virkelig tankegangen “kunden først”.
TAK!

22 czerwca 2023

Kære Simon,

Tak fordi du har brugt tid på at skrive denne anmeldelse! Jeg er så glad for at høre, at i har haft en god oplevelse hos os!

Kanon service

Jeg har fået den bedste service af Heidi Pedersen fra kundeservice.

Hun tog mig med fra a-z og besvarede ALLE mine hundrede spørgsmål, uden på noget tidspunkt at tøve. Udover de meget uddybende svar, så gik der heller ikke lang tid mellem svarene (som man ser mange andre steder).

Hun sendte sågar flere billeder af ringen via mail, så jeg kunne se ringen fra forskellige vinkler.

Yderst professionel og behagelig medarbejder.

Jeg endte med at købe en ring, som jeg ser meget frem til at modtage :-)

Tøv ikke med at skriv til Carat via Messenger eller mail. I bliver båret trygt igennem processen🙏🏽

21 czerwca 2023

Kære Ankajan,

Tusinde tak for den flotte anmeldelse! Hvor er det dejligt at høre!

Halskæder

Jeg synes det har været en god oplevelse at handle i Caratdiameter.dk. De er hurtige og effektive til at give information om, hvis der mangle noget med ens varer og de er i gang med at skaffe det igen. Jeg har været i kontakt med Heidi Pedersen, som har informeret mig om min bestilling, det har været super godt :)

19 czerwca 2023

Kære Rukia,

Tak for den flotte anmeldelse! Vi bliver så glade når vores kunder har haft en god oplevelse!

Reparation af fingerring

Ref. 689
Vi har som altid fået en særdeles fin service - venlig og faglig solid. Vi er trygge ved at overlade reparationer til Carat. Tak især til Heidi Pedersen.

3 czerwca 2023

Kære Annemette,

Tak fordi du har taget dig tid til at anmelde os! Vi ser frem til at få lov at hjælpe, en anden god gang.

Oceniono na 5 z 5

Outstanding service from the staff

Outstanding service from the staff.
Miss Heidi Pedersen sorted everything out properly.

12 czerwca 2023

Dear Serge,

Thank you so much, for taking the time to review us!

Best regards,
Laura, Carat Diamanter Customerservice

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o procesie recenzji Trustpilot.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej