Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 1 z 5

Bestelling geplaatst via Praxis. Als leverancier zijde begint CanDo pas na de afgesproken leverdatum met het starten van de productie. Hierdoor wordt de bestelling dus minimaal 12 dagen later geleverd... Zobacz więcej

Oceniono na 4 z 5

Helaas kwamen bij ons meerdere treden beschadigd binnen of niet goed passend. Het was eerst niet duidelijk dat we bij de bouwmarkt moesten zijn waar we hadden aangekocht, we hadden eerst contact gezoc... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Laat je niet misleiden door de belofte van 10 jaar garantie, in mijn ervaring stelt die weinig voor. Na meerdere pogingen om contact op te nemen via zowel de website als social media heb ik geen e... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Vanaf bestelling tot aflevering vd trapdelen : TOP. Elk trapdeel was perfect opgemeten, paste allemaal perfect!! Nog goede tips gekregen vd medewerker die kwam opmeten. Trapdelen goed beschermd verp... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

1. Sklep dla majsterkowiczów

Napisane przez firmę

Jouw huis. Jouw karakter. Makkelijk met CanDo. CanDo biedt een uitgebreid assortiment doe-het-zelf producten waarmee je eenvoudig een eigen stijl kunt creëren. Onze producten zijn makkelijk te gebruiken en passen in elk interieur. Met het ruime CanDo aanbod van deuren, vloeren, wandbekleding, traprenovatie en decoratief hout stellen we je in staat je eigen stijl te kiezen en zelf jouw woning te verfraaien.

Dane kontaktowe

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Nie odpowiedziano na negatywne recenzje

Jak firma korzysta z Trustpilot

Oceniono na 5 z 5

De installateur heeft de trap zeer…

De installateur heeft de trap zeer netjes geplaatst met een hoog afwerkingsniveau. De tredes, ook meer ingewikkelde tredes, zijn netjes en keurig geplaatst. Het is strak afgekit. De installateur was erg vriendelijk en er was overleg mogelijk. Al met al zeer tevreden.

24 lipca 2024

Plaat op maat…

Via Gamma zou CanDo een plaat op maat verzorgen nav een internetbestelling. Levertijd 3 weken, hetgeen ik in de huidige tijd niet echt vlot vind. Na 3 weken wordt de plaat afgeleverd bij een Hubo-filiaal (ipv Gamma) in een andere gemeente. Ophalen en op de juiste plek afleveren blijkt te moeilijk. De plaat is kwijt! Dus na 4 weken sta ik weer met lege handen. Dit was eens maar nooit weer.

25 lipca 2024
Oceniono na 3 z 5

Inmeten van de treden was slecht

Inmeten van de treden was slecht. 10 van de 12 treden waren te groot.
Monteren (inclusief op maat zagen) door de monteur Cando netjes gedaan.
Montage door Cando: advies voorafgaand aan de montage ontbrak. Blijkt dat we de binnenzijde van de neus van de traptreden hadden moeten verven. Kijken nu tegen MDF randen onderzijde treden aan.

17 czerwca 2024
Oceniono na 3 z 5

zelfbouwpakket voor een hordeur…

zelfbouwpakket voor een hordeur gekocht. De metalen delen lijken van een goede kwaliteit, niet te dun. De plastic verbindingsstukken waren te breed, die heb ik dan zelf afgeschuurd tot ze pasten.
Maar : de handleiding trekt op niks, de volgorde van het ineensteken klopt niet, als je hun uitleg volgt dan kan je verschillende delen opnieuw doen, maar dan in een logische volgorde. Handleiding is ook niet altijd duidelijk.
Het nemen van de maat is compleet fout : in de handleiding staat gewenste hoogte minus 2 cm voor de lange stukken en gewenste breedte minus 2 cm voor de dwarsstukken. Ben dus opnieuw kunnen beginnen want het is telkens minus 6 cm !

29 czerwca 2024

Trap renovatie op maat

Monteur Ronald was op tijd aanwezig. Heeft uitgelegd wat zijn werkzaamheden waren. En heeft ook netjes en secuur zijn werkzaamheden afgerond. Het resultaat mag er zijn en wij zijn er erg blij mee! Met dank aan Ronald.

29 maja 2024
Oceniono na 5 z 5

De kwaliteit van de medewerker die is…

De kwaliteit van de medewerker die is in komen meten is erg hoog. Gaf veel nuttige informatie over het plaatsen van de treden en heeft zeer secuur ingemeten. Dat bleek ook na plaatsing, geen mm er naast, dus dat betekent dat er met het vervaardigen van de treden zelf ook mooi werk is geleverd. Wij hebben een hele mooie trap in huis

25 maja 2024
Oceniono na 2 z 5

De CanDo lamellenhor COMFORT Praxis

De CanDon’t lamellenhor COMFORT voor € 53,00 bij de Praxis. Allereerst ben je zo twee uur onderweg om het in elkaar te zetten en heb je het er één keer hangen dan laten de rubbers op de gewichten steeds los.
Een behoorlijk slecht product voor dit geld.
Als je een dergelijk product bij de Action koopt voor een tientje dan kan dit gebeuren, bij een ding van dik 50 euro verwacht je wel wat meer kwaliteit

18 maja 2024

Peperdure slechte kwaliteit

Helaas slechte kwaliteit voor enorm veel geld. We hebben 2 deuren aangeschaft, blijkt dat je de klinken en het slot er nog bij moet kopen voor 190 euro. Nou denk je dat het toch wel kwaliteitsloten zijn maar helaas, binnen 2,5 jaar gaan de sloten al kapot. Ik heb een slot open gemaakt en vraag mij af waar waar ze het lef vandaan halen om 190 euro voor een slot te vragen en garantie kennen ze niet bij cando. Voor mij nooit meer aliexpress kwaliteit van candoe maar niet.

15 maja 2024

Goed werk geleverd

Trap volgens afspraak op tijd geleverd. Monteur (Ronald) precies op tijd, beleefd, keurig gewerkt, prettig in omgang. Verpakkingsmateriaal werd netjes opgeruimd. Zonder meer goed werk geleverd.
Tip (geen klacht!): zorg dat de klant ruim van tevoren weet dat de trap na het leggen een flink aantal uren niet gebruikt mag worden. Wij hoorden het pas van de monteur.

3 maja 2024

Trap + montage

De trap is prachtig geworden.
We hebben de trap laten monteren en de monteur Ronald heeft echt mooi werk geleverd!
Het is netjes afgewerkt en al het restmateriaal werd keurig meegenomen!
Heel blij met de gang van zaken én het resultaat!

18 kwietnia 2024
Oceniono na 1 z 5

Cando kan niks alleen liegen

De treden zijn krom en de maten kloppen niet. Bij het inmeten praten ze over de trede 3 mm korter maken als de maat. Dan zou je 1,5 mm speling aan beide kanten hebben. Dat zou mooi zijn.
Helaas zijn ze te kort en te lang dat het gewoon niet past. Bij de montage is er meteen behoorlijke schade. Nadat er de tweede keer word gemeten hebben ze nooit gezegd 3 mm kortere trede maar dan word het meteen 8 mm.
Mondeling dus heb ik geen poot om op te staan en hebben deze oplichters weer geld verdient.
Als ze de eerste keer 8 mm hadden vermeld had ik al meteen gezegd doe mijn geld retour.
Ik vraag mij af waarom ze met een laser komen meten met een rolmeter krijg je dit resultaat.
Hieruit blijkt dat ze echt niet kunnen meten en niet kunnen zagen. Oplichten en liegen kunnen ze wel heel goed.
Uiteraard ga ik nog naar de rechtswinkel want 1500 euro voor deze puin is mij te duur. Daarbij moet er nog voor 1000 euro kit bij voor de afwerking. Echt onacceptabel. Dus koop uw trap ergens anders want Cando levert grote troep wat zo de afval bak ik kan. Kom maar kijken bij mij als je het niet geloofd. Ergernis tot en met

23 kwietnia 2024
Oceniono na 4 z 5

Keurig en naar volle tevredenheid ingemeten en gemonteerd.

Bestellen via Karwei was eenvoudig.
Het inmeten werd door de leverancier ingepland maar kon eenvoudig worden verzet omdat het ons niet uitkwam.
Tijdens het inmeten werd er duidelijk uitgelegd wat er nog aan de trap gedaan moest worden.
Bij de levering werdt, bijna op de minuut, aangegeven hoe laat ze kwamen.
De monteur die de montage kwam doen was mooi op tijd.
De trap is keurig gemonteerd en afgekit.
De monteur was vriendelijk en liet alles keurig netjes achter

17 kwietnia 2024
Oceniono na 1 z 5

CanDo DUO rolhor Comfort: product ondeugdelijk.

Onlangs 4 DUO rolhorren Comfort voor de zolderramen aangeschaft. Al bij het uitpakken viel bij 2 horren het doek uit de cassette en waren ze niet te herstellen omdat het oprolmechanisme in de cassette niet bereikbaar is. Deze defecte horren werden in de winkel van aankoop netjes omgeruild. Conform instructie van CanDo om daar maar te reclameren.

Na het ophangen en installatie begaf het oprolmechanisme het eveneens in de cassette van de vervangen hor, na heel kort in gebruik te zijn geweest. Inmiddels zijn alle 4 zolderramen voorzien van een slecht product, waarvan meerdere horren niet meer te gebruiken zijn.
Conclusie DUO Rolhor Comfort: Ondeugdelijk product aangeschaft en veel (de-)monagetijd en veel geld kwijt. Nog geen reactie van CanDo ontvangen.

25 marca 2024

Keurig

De monteur was keurig op tijd, netjes en beleefd. Heeft keurig werk geleverd.
Ik ben blij met de traprenovatie.
De monteur was Ronald

10 kwietnia 2024
Oceniono na 5 z 5

De monteur heeft keurig werk…

De monteur heeft keurig werk afgeleverd. Meerdere traptreden waren te lang aangeleverd. Zonder te mopperen op collega of computer die de fout heeft gemaakt netjes afgezaagd en prima werk afgeleverd

3 kwietnia 2024
Oceniono na 5 z 5

Goede kwaliteit en heel fijne opmeet-en…

Goede kwaliteit en heel fijne opmeet-en zaagservice. Het opmeten was zo gedaan en doordat het met een lasermeter was ingemeten pasten de traptreden perfect. Zo netjes afgewerkt hadden we zelf nooit voor elkaar gekregen, ook met de afgeschaafde schuine randen, waardoor de tredes en de stootranden netjes aansloten. 1 trede hebben we een klein hoekje van moeten afzagen omdat dit simpelweg door de hoek er niet in paste, maar de trede zelf was exact de goede maat. Ik zou dit iedereen aanraden, mede door de goede prijs kwaliteit verhouding. (de helft goedkoper dan andere traprenovatie bedrijven)

5 kwietnia 2024

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej