Bestelling geplaatst via Praxis. Als leverancier zijde begint CanDo pas na de afgesproken leverdatum met het starten van de productie. Hierdoor wordt de bestelling dus minimaal 12 dagen later geleverd... Zobacz więcej
Zobacz, co mówią recenzenci
Helaas kwamen bij ons meerdere treden beschadigd binnen of niet goed passend. Het was eerst niet duidelijk dat we bij de bouwmarkt moesten zijn waar we hadden aangekocht, we hadden eerst contact gezoc... Zobacz więcej
Laat je niet misleiden door de belofte van 10 jaar garantie, in mijn ervaring stelt die weinig voor. Na meerdere pogingen om contact op te nemen via zowel de website als social media heb ik geen e... Zobacz więcej
Vanaf bestelling tot aflevering vd trapdelen : TOP. Elk trapdeel was perfect opgemeten, paste allemaal perfect!! Nog goede tips gekregen vd medewerker die kwam opmeten. Trapdelen goed beschermd verp... Zobacz więcej
Informacje dotyczące firmy
Napisane przez firmę
Jouw huis. Jouw karakter. Makkelijk met CanDo. CanDo biedt een uitgebreid assortiment doe-het-zelf producten waarmee je eenvoudig een eigen stijl kunt creëren. Onze producten zijn makkelijk te gebruiken en passen in elk interieur. Met het ruime CanDo aanbod van deuren, vloeren, wandbekleding, traprenovatie en decoratief hout stellen we je in staat je eigen stijl te kiezen en zelf jouw woning te verfraaien.
Dane kontaktowe
Holandia
- cando.eu
Nie odpowiedziano na negatywne recenzje
Inni użytkownicy przeglądali również
Trap is niet op maat
Via Gamma trap op maat besteld bij cando, na levering zag ik aantal treden schuin naar binnen gezaagd zijn waardoor een keer ontstaat, stootborden zijn allemaal krom wat niet te lijmen valt.
contact met cando en gamma verloopt heel moeizaam, verantwoordelijkheid word afgeschoven.
Toch heeft Cando probleem snel en keurig opgelost.
probleem lag dus aan Gamma
Mooi product, slechte service
Dit is een beetje dubbel, we zijn niet super tevreden. Waar we tevreden over zijn is het eindresultaat maar de service van CanDo kan echt beter.
De levertijden die ze aangeven kloppen niet. Ze geven aan dat ze binnen 1 week komen inmeten en na het inmeten binnen 5 weken leveren. Wij hebben 27-11-2024 de bestelling geplaatst en meteen het volledige bedrag moeten betalen (ook een beetje vreemd?) Daarna 3 weken later kwamen ze pas inmeten 18-12-2024, eerste optie was 1 dag eerder, maar dat kwam niet uit.
De monteur heeft alles perfect ingemeten en was heel aardig en kwam op tijd, gaf goed uitleg en goede tips voor het plaatsen, dus dit was positief. Vervolgens horen we helemaal niks. Geen bericht van CanDo dat ze aan de slag gaan en dat ze de gegevens hebben ontvangen van de monteur iets in die trant? Zou je wel verwachten als je 4000,- hebt afgetikt voor 2 trappen.
Na 4 weken stuur ik een mail (eigenlijk na 7 weken als je vanaf de dag van bestelling rekent) dat de levertermijn bijna voorbij is en vervolgens hoor ik niks. Toen heb ik contact opgenomen met planning en die reageerde dat het nog 2 weken kan duren. Uiteindelijk na het inmeten heeft het 6 weken geduurd dat de trappen werden geleverd op 27-01-2025. Dus bij elkaar precies 2 maanden. Gelukkig hadden we geen haast met de trappen. Als er vertraging is, geen probleem maar houdt je klant op de hoogte helemaal als je zoveel vooraf moet betalen.
Verder hadden we een open en een dichte trap besteld. Wij hebben dit zelf geplaatst en het ging prima. Ik ben ook verbaasd dat eigenlijk bijna alles op de mm klopt. We hebben alleen bij de trapspin zoals in de tips werden aangeven wat stukjes moeten afzagen van de tredes. Bij 1 traptrede hadden we een beschadiging, komt duidelijk door transport. (Niet gemeld, moet ik nog doen). Er waren ook wat tredes door elkaar gehaald in de pakketen. Er stond heel duidelijk op Pakket open trap en Pakket dichte trap. Er waren aantal tredes verwisseld met de open en dichte trap. En de stootborden voor de dichte trap en de achterkantjes voor de open trap waren ook verwisseld. Verwarrend, maar dat is goed gekomen.
Als de service beter was geweest en de communicatie en de bereikbaarheid (contact, geen telefoonnummer?) Hadden we een beter cijfer gegeven.
Uiteindelijk zijn we heel blij met het eindresultaat.
Hele mooie trap
31-1-2024 is de trap geplaatst
Trap ziet er fantastisch uit,
mooi materiaal, snel en goed ingemeten en dank je wel Erwin voor het plaatsen, ziet er echt top uit!
Echt heel blij mee
Professioneel en vriendelijk
Kwam op tijd
Was beleefd
Werkte netjes en snel
Betrok ons bij de plaatsing
Duidelijk en goede informatie voor goede prijs
Na het inmeten van de trap , wat heel vakkundig is gedaan was het even wachten op de trap . Deze werd eerder geleverd , daar waren we heel blij mee .
Na het bekijken van de instructie video zijn we aan de slag gegaan met het legen van de tredes. Dit is met beetje beleid goed te doen. Ook goede tips gekregen van monteur die kwam inmeten
Wij zijn er heel blij mee .
SUPER
Trap op maat bijna goed maar perfect opgelost.
Recent bij Gamma een trap op maat besteld. Het opmeten liet even op zich wachten (ca. 2 weken) maar werd snel en goed uitgevoerd. De levering (ca 3 weken later was logistiek perfect georganiseerd. Bij controle bleek een stootbord te kort en en in een afwijkende kleur. Communicatie met klantenservice (Ginny) verliep helder en duidelijk met de toezegging dat iemand zou komen kijken. 2 weken later, zoals afgesproken 2 monteurs op de stoep die e.e.a. kwamen beoordelen en het vervolgens keurig hebben opgelost. Uitstekende service!!!!!!!
De Cando traprenovatie op maat
De Cando traprenovatie op maat , is aan te bevelen, het resultaat is geweldig. De vakkundige en vriendelijke monteur heeft met veel vakmanschap de trap bekleed.
Mooie kwaliteit, plaatsing is vakwerk!
De trappen zijn van mooie kwaliteit (voor zover wij dat nu kunnen beoordelen) en zijn door een echte vakman geplaatst (Eddie). Dacht mee in oplossingen waar nodig en heeft alles heel netjes afgewerkt (incl kitranden). Dit hadden we zelf nooit zo netjes (en in 1 dag 2 trappen!) voor elkaar gekregen.
Minpuntje is de kale rand aan de overzettreden van de open trap (waar je van onderaf tegenaan kijkt). Daarnaast was de levering van de trappen wat rommelig zonder proactieve communicatie. Hier moesten we zelf achteraan om zeker te weten dat de trap er op de datum van installatie zou zijn.
Top trapHet werd goed verpakt en netjes…
Het werd goed verpakt en netjes afgeleverd. De treden waren precies op maat gezaagd het paste op de mm. Het kitten en leggen was eenvoudig top.
Zeer slechte ervaring met GAMMA en CanDo – Nog niet eens 1 ster waard!
Ik raad ten zeerste af om bij GAMMA of CanDo op maat gemaakte producten te bestellen. Mijn bestelling is weken te laat, en ondanks meerdere beloftes en e-mails heb ik nog steeds niets ontvangen. De communicatie is belabberd, klantenservice schuift de verantwoordelijkheid af, en het lijkt niemand iets te interesseren.
Na wat onderzoek zie ik dat dit geen op zichzelf staand incident is. Veel klanten melden vergelijkbare problemen: verkeerde leveringen, enorme vertragingen, en slechte service. Dit is absoluut niet wat je mag verwachten van een bedrijf van deze omvang.
Nog steeds geen leverdatum!
Bespaar jezelf de frustratie en bestel ergens anders. Ik zal hier nooit meer iets op maat laten maken!
Levering zoals opgegeven.
Levering zoals opgegeven.
Traptreden netjes genummerd en pijl die aangeeft welke kant boven is.
Exacte maat van de traptreden en duidelijke info betreffende het leggen/monteren.
In halve dag aangebracht, daarna nog wel enkele uren bezig geweest met het afkitten van de randen etc.
Mooi resultaat.
Fijn produkt om mee te werken.
Cando retourneert niet!
Cando retourneert niet ondanks dat het gewoon standaard deuren zijn. De maat is standaard alleen de draairichting was niet juist. Ik vind het ook echt niet kunnen dat een bedrijf ermee weg kan dat ze gewoon NIET RETOURNEREN. En dat in 2024 wanneer er veel via internet verkocht wordt.
Het moet bij de wet verboden worden dst zulke praktijken nog bestaan en zulke leveranciers. Het is gewoon een standaard deurtje.
Hardhouten deuren blijken van softboard
Hardhouten deuren gekocht van Merbau hout zodat ik lekker lang vooruit kon. Het zijn van die modulaire deuren waar je glas in kan zetten of dicht met panelen. Na een paar jaar begonnen de panelen al op te zwellen en nu we ze eens goed aan willen pakken blijkt dat die panelen van softboard zijn. Het is net karton. Wil ik ze vervangen, levert CanDo de panelen niet meer. Dikke scam om elke paar jaar nieuwe hardhouten deuren te verkopen. Waardeloos man, niks duurzaamheid.
Nette service met 2 foutjes
Nette service alleen 2 kleine fouten gemaakt met het meten en maken van de trap
Mooie trappen!
Ondanks een valse start door een verkeerde meting, kan ik melden dat er passende oplossingen zijn geboden en de trappen er nu heel mooi uitzien!
De trap kraakt nadat Cando de trap had…
De trap kraakt nadat Cando de trap had gekleed. Via Gamma bestelling geplaatst. Via heen en weer correspondentie van Gamma vv Cando en verschillende flut excuses (zoals jullie hadden eerst een open trap) van Cando en maanden verder hebben we de boel laten vallen. Dit was dus een €2200 gelegde trap van Cando. We zijn bezig om het juridisch te laten voorkomen.
Moustiquaire cadre standard CANDO
J'ai acheté une moustiquaire à monter soi-même (profil alu standard avec les accessoires). Les boulons fournis, qui doivent permettre de maintenir les fixations sont légèrement trop petits et donc, tournent dans le profilé, ce qui empêche de serrer les fixations. De plus, sur mes châssis, cela NE FONCTIONNE PAS DU TOUT si on suit leur avis de mesure. Je peux tout jeter à la poubelle et j'ai perdu une demi-journée!!!
Mooie en snelle afhandeling
Mooie en snelle afhandeling. Zeer tevreden met het resultaat. Alles netjes achter gelaten.
Top job ! Very well done
Matthijs was Here on time with all the tools. He knew exactly what was needed and did the job within time and everything looked clean and complete. Very happy with his work!
Wow super mooi
Wow super mooi
Marco heeft heel mooi werk geleverd ,zo blij er mee
Dikke 10 en zeker een aanrader!!!!
Doświadczenie Trustpilot
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.