Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 5 z 5

In het najaars een paaltje over het hoofd gezien. Schadeherstelbedrijven hebben het druk. De camper eerst in de stalling gezet. In het voorjaar de schade laten herstellen. De communicatie hierover v... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Tijdens onze vakantie in Frankrijk moest mijn vrouw naar het ziekenhuis. Ik heb toen een aantal taxiritten moeten maken waarvan de kosten binnen een dag na het indienen bij hun, door camper verzeker... Zobacz więcej

Oceniono na 4 z 5

Prettige en snelle afhandeling van het schadeherstel door Van Zal Camper en Caravanherstel in Soest. Na schademelding bij Camperverzekerd medio maart was de schade in de periode 6-22 mei hersteld. Al... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Zeer vriendelijke en meelevende medewerkers, geduldig en meelevend. Na telefonisch contact dat mijn partner in Spanje een operatie moest ondergaan kregen wij een uitgebreide en zeer duidelijke... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

1. Ubezpieczenia karawanów i samochodów campingowych

Napisane przez firmę

Camperverzekerd is dé specialist in camperverzekeringen van Nederland! Met meer dan 20 jaar ervaring als 100% camperspecialist zijn wij in staat om de meest optimale camperverzekering voor u samen te stellen.

Dane kontaktowe

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji

Zwykle odpowiada w ciągu 1 tygodnia

4,5

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 77

Napisz recenzję

Aanspakelijkstelling

Camperverzekerd heeft een schade aan mijn camper succesvol kunnen verhalen op de gemeente vanwege een gebrekkig wegdek waarvoor de gemeente verantwoordelijk is

21 października 2025

Odpowiedź od Camperverzekerd

Beste Tjeu, hartelijk dank voor uw reactie. Wij zijn u graag van dienst geweest met de schadeafwikkeling. Met vriendelijke groet,

Snelle afwikkeling en no nonsens

Snelle afwikkeling en no nonsens
Super tevreden!

21 października 2025

Odpowiedź od Camperverzekerd

Beste Margareth, bedankt voor uw bericht! Fijn dat onze dienstverlening door u wordt gewaardeerd. Met vriendelijke groet, Camperverzekerd

Autopech komt vaak onverwacht

Autopech komt vaak onverwacht. Het was daarom fijn om te merken dat de hulpdienst van Camperverzekerd me vanaf mijn eerste telefoontje uit Frankrijk adequaat hulp bood en uitleg gaf. Een sleepdienst werd voor me geregeld. De kosten van 3 extra overnachtingen tijdens het wachten op reparatie, werd door de ook bij hen afgesloten reisverzekering vlot vergoed.

1 września 2025

Beste Piet,

Bedankt voor uw waardering! Fijn te vernemen dat wij u adequaat van dienst konden zijn. Wij wensen u mooie reizen toe met uw camper! Met vriendelijke groet, Camperverzekerd

Supersnel geholpen

Supersnel geholpen. Zeer tevreden over camperverzekerd.

30 września 2025

Odpowiedź od Camperverzekerd

Beste Frans, bedankt voor uw bericht! Fijn dat onze dienstverlening door u wordt gewaardeerd. Met vriendelijke groet, Camperverzekerd

Aanvullende reisverzekering Camperverzekerd

Door Camperverzekerd prima bijgestaan in het vergoeden van tandheelkundige kosten in het buitenland. Mijn reguliere zorgverzekraar wilde de onkosten niet vergoeden omdat de rekening in een "vreemde" taal was opgemaakt. Maar Camperverzekerd nam de claim op mijn reisverzekering direct in behandeling en betaalde snel uit.

30 września 2025

Odpowiedź od Camperverzekerd

Beste Jan & Esther, fijn om te vernemen dat wij u met de afwikkeling van uw declaratie snel van dienst konden zijn. Bedankt voor uw review. Met vriendelijke groet, Camperverzekerd

Camperpech in Luxemburg

18 september jl. pech met onze camper in Luxemburg. Gebeld met camperverzekerd en wat zijn we supergoed door jullie medewerkers geholpen. Echt heel snel vervangend vervoer, repatriëring van de camper en regelmatig telefonische terugkoppeling over de stand van zaken. Hulde en lof en voor degene die op zoek zijn naar een goede camperverzekering zou ik zeggen: stop met zoeken en neem contact op met Camperverzekerd!!

18 września 2025

Odpowiedź od Camperverzekerd

Beste Edith, wat een mooie woorden! Bedankt daarvoor. Fijn om te vernemen dat wij u goed konden bijstaan met uw pechsituatie. Hopelijk is uw camper snel weer gereed voor een nieuw camperavontuur. Met vriendelijke groet, Camperverzekerd

Had hier 7 jaar een verzekering

Had hier 7 jaar een verzekering, en omdat na de verkoop van mijn huis ik een half jaar op vakantie wil, en daar eerlijk over ben hebben ze me polis opgezegd. Zou niemand adviseren om hier iets af te sluiten

24 września 2025

Beste Raynor,

Hartelijk dank voor uw bericht. Wij zien dat u de moeite heeft genomen om uw bericht op diverse sites te plaatsen. Wij begrijpen uw teleurstelling en vinden het nogmaals spijtig te vernemen dat u niet tevreden bent over onze dienstverlening.

U kunt er van uitgaan dat wij het liefst zo veel mogelijk camperaars van dienst zijn. Tegelijkertijd zijn er campers, mensen of situaties die wij helaas om uiteenlopende redenen niet kunnen verzekeren.

In uw situatie heeft u aangegeven op dit moment niet meer te beschikken over een woning. Daarom wordt door u een brief-/postadres gehanteerd. U heeft daarbij aangegeven dat u 6 maanden naar het buitenland gaat met de camper en daarna op zoek gaat naar een huis.

Deze situatie waarbij er (voorlopig) geen woning, maar een brief-/postadres aan de orde is kunnen wij helaas niet verzekeren. Wij kunnen vanzelfsprekend ‘wegkijken’ van deze situatie en de polis- en acceptatievoorwaarden van de risicodrager negeren, maar dan zult u bij onverhoopte schade in de problemen raken. Dat vinden wij niet wenselijk. Afgezien van het feit dat wij dan niet aan onze advies- en zorgplicht voldoen.

Om die reden hebben wij u, hoe vervelend ook, moeten informeren dat de risicodrager vanwege uw gewijzigde omstandigheden helaas geen mogelijkheden heeft om uw verzekering voort te zetten. U heeft hierbij 2 weken de tijd gekregen om elders een passende verzekering te vinden.

U zult in uw zoektocht naar een andere verzekeraar mogelijk geconfronteerd kunnen worden met partijen die voor uw situatie ook geen verzekeringsmogelijkheid hebben. Wij zullen daarom per e-mail nog enkele verzekeraars aan u kenbaar maken waar u mogelijk wel terecht kunt. Wij wensen u in elk geval een mooie tijd toe met uw camper in het buitenland.

Oceniono na 5 z 5

Met de camper in de problemen in DE

Met de camper in de problemen in DE, niet te repareren op korte termijn. Binnen een dag geregeld door Mark en Jesse, afslepen camper en beschikbaar stellen van een ruime auto om met de nodige spullen terug naar NL te rijden. Verschillende manier van contact om ons op de hoogte te houden. Super tevreden over deze medewerkers alarmcentrale en Camperverzekerd👍. Top houden zo.

15 września 2025

Odpowiedź od Camperverzekerd

Beste Kees, helaas had u dubbel pech door in korte periode tweemaal te stranden. Fijn te vernemen dat wij u ook in Duitsland naar tevredenheid van dienst konden zijn. Hopelijk kunt u snel weer onderweg met uw camper voor een volgende reis! Met vriendelijke groet, Camperverzekerd

Snelle afhandeling

Snelle afhandeling van 2 schade gevallen

12 września 2025

Odpowiedź od Camperverzekerd

Beste Edwin, fijn om te vernemen dat wij u met de afwikkeling van uw schades snel van dienst konden zijn. Bedankt voor uw review. Met vriendelijke groet, Camperverzekerd

Super afgehandeld

De schade die wij hadden op onze camper is dankzij camperverzekerd verhaald op de tegenpartij

10 września 2025

Odpowiedź od Camperverzekerd

Beste Dick, fijn om te horen dat de schade voor u verhaald kon worden. Bedankt voor deze positieve review. Met vriendelijke groet, Camperverzekerd

GEMAKKELIJK EN SNEL

DUIDELIJK, GEMAKKELIJK EN SNEL

8 września 2025

Odpowiedź od Camperverzekerd

Beste mevrouw Brandsma - Van der Kloet, Hartelijk dank voor uw reactie. Fijn te vernemen dat wij u naar tevredenheid van dienst zijn. Met vriendelijke groet, Camperverzekerd

Oceniono na 5 z 5

Dit bedrijf doet wat het doen moet en…

Dit bedrijf doet wat het doen moet en goed. Pech geval onderweg in Frankrijk beschreven, rekeningen bijgevoegd en 2 dagen later bericht ontvangen dat kosten via de reisverzekering met aanvullende pech hulp vergoed en binnen 5 werkdagen betaald zullen worden. Shappoo!!

3 września 2025

Odpowiedź od Camperverzekerd

Beste familie Donlou, hartelijk dank voor uw waardering! Fijn dat onze dienstverlening aansluit bij uw verwachtingen. Met vriendelijke groet, Camperverzekerd

Oceniono na 5 z 5

Na melding van pech kwam de hulp snel…

Na melding van pech kwam de hulp snel op gang. Vanwege de vakantiedrukte duurde het wat langer voordat onze camper weer in Nederland was. Maar, al met al, heel blij met deze verzekeraar.
Aanrader!

15 sierpnia 2025

Beste Loes,

Hartelijk dank voor uw reactie. Fijn te vernemen dat u met de Europa pechhulpdekking van uw doorlopende reisverzekering kon rekenen op snelle hulp tijdens uw reis. Voor nu weer mooie reizen toegewenst met uw camper! Met vriendelijke groet, Camperverzekerd

Reisverzekering Camperverzekerd . Super ervaring

Mijn review gaat over de reisverzekering van Camperverzekerd. Vanaf dat ik medische hulp nodig had in Duitsland en contact met hen opgenomen had,1 en al lof.De medewerkers aan de telefoon dachten goed mee en door hun rustige benadering werd ik zelf ook wat rustiger. Kreeg toestemming om met een taxi heen en weer naar het ziekenhuis te gaan. De dagen erna hebben ze elke dag contact met mij opgenomen hoe het ging en werd het medisch rapport vanuit het ziekenhuis ook door hun eigen artsen bekeken. De laatste dag voordat wij weer naar huis gingen vroegen ze nog of ze voor thuis nog iets konden regelen. Kortom een dikke 10 voor deze reisverzekering

14 sierpnia 2025

Beste klant,

Hartelijk dank voor uw reactie. Fijn te vernemen dat u met onze doorlopende reisverzekering kon rekenen op adequate hulp tijdens uw reis. Wij wensen u verder een goede gezondheid toe! Met vriendelijke groet, Camperverzekerd

Oceniono na 1 z 5

Verzeker je camper NIET bij Camperverzekerd!

De waardering met één ster voor Camperverzekerd is eigenlijk al te veel.
In de afgelopen jaren hebben wij met onze camper meerdere reizen gemaakt, waarbij wij vaak 2 á 3 maanden onderweg waren. In al deze jaren -behalve een ruitbreuk- nooit eerder schades geclaimed bij Camperverzekerd. De laatste keer waren wij ternauwernood 3 weken onderweg toen de verzekering door Camperverzekerd -éénzijdig- werd opzegd! Volgens Camperverzekerd werd de camper voor permanent bewoning gebruikt. Vooraf al bij Camperverzekerd kenbaar gemaakt dat het slechts een tijdelijke situatie betreft en hier niet sprake is van permante bewoning. De tijdelijkheid van onze situatie was ook aantoonbaar door de aankoop van de nieuwe woning!

In de afgelopen 50(!) jaar heb ik meerdere voertuigen verzekerd. Echter, nog nooit ben ik door een verzekeringsmaatschappij zo idioot en onbeschoft behandeld en/of is mij zelfs een verzekering geweigerd.

Mijn advies:
verzeker je camper NIET bij Camperverzekerd!

3 grudnia 2024

Beste heer Hammer,

Hartelijk dank voor uw bericht. Wij zien dat u de moeite heeft genomen om uw bericht uit december 2024 nu in augustus 2025 opnieuw onder de aandacht te brengen. Nogmaals spijtig te vernemen dat u niet tevreden bent over onze dienstverlening. Wij menen er goed aan te doen uw bericht aan te vullen.

Voor een compleet beeld; u belde ons op 26-02-2024 met vragen over de maximale reisduur. Tijdens dit gesprek bleek dat u uw huis in 2024 zou verkopen en een nieuwe woning had aangekocht met oplevering in 2025. Er was op het moment dat u met ons belde nog niet bij u bekend hoe u de periode tot oplevering van uw nieuwe woning zou overbruggen. Hierop spraken wij met u af dat u op een later moment contact met ons zou opnemen als er meer duidelijkheid voor u was, zodat wij met u konden afstemmen of de camper- en reisverzekering voldoende dekking zou bieden voor uw woon-/verblijfssituatie en reizen met uw camper.

Omdat wij van u geen bericht meer ontvingen zonden wij u op 12-06-2024 een e-mail waarin wij u de vraag stelden of er meer bekend was over uw situatie, zodat wij konden nagaan of uw situatie nog steeds zou aansluiten op de dekking van uw camper- en reisverzekering. Wij ontvingen van u bericht terug dat uw woning inmiddels verkocht was en u gaf een postadres op. Tevens gaf u aan dat de planning voor oplevering van uw nieuwe woning juli/augustus 2025 zou zijn. Hierop hebben wij u per e-mail gevraagd waar u tussentijds (13/14 maanden) zou verblijven. U informeerde ons dat u die periode grotendeels in uw camper zou verblijven. Daarop hebben wij op 21-06-2024 aangegeven dat door de verkoop van de woning en het hanteren van een postadres, waarbij voor 13/14 maanden de camper grotendeels als verblijfplaats zou fungeren, wij helaas geen mogelijkheden hadden uw camper- en reisverzekering voort te zetten. Om u de gelegenheid te geven elders een passende camper- en reisverzekering af te sluiten gaven wij aan uw polis nog voort te zetten tot 05-07-2024, waarna deze zou worden beëindigd.

Tegen de door ons aan u kenbaar gemaakte beëindiging maakte u bezwaar. Uw camper zou, in tegenstelling tot eerdere schriftelijke berichtgeving van uw zijde, niet uw hoofdverblijfplaats zijn. Ook zou u nog eigenaar zijn van uw woning, waarvan u eerder aan ons had kenbaar gemaakt dat u deze woning verkocht had. Op 24-06-2024 hebben wij u per e-mail uitgenodigd een reactie te geven op de tegenstrijdige informatie en gevraagd ons bovendien te voorzien van extra informatie. Daarbij opgemerkt dat ons standpunt tot beëindiging vooralsnog niet wijzigde op basis van de tot dan aangeleverde informatie.

Hierop reageerde u dat u verwachte met ons niet tot een vergelijk te komen. Inhoudelijk reageerde u dus niet. Wel gaf u aan ons niet klantvriendelijk te vinden en van mening te zijn dat wij geen begrip toonden voor uw situatie. Hierop hebben wij nog uitgebreid naar u gereageerd, waarbij wij u hebben aangegeven de situatie te betreuren, maar u wel de gelegenheid heeft gehad om nog aanvullende informatie en een toelichting te geven. Ook hebben wij aangegeven dat afhankelijk van een gewijzigde situatie dit invloed kan hebben op de verzekeringsdekking en wij dit moeten kunnen beoordelen om juist advies te kunnen geven.

In uw geval heeft dat door gewijzigde omstandigheden helaas geleid tot een beëindiging van de verzekering. In dergelijke situaties is het naar onze mening beter een verzekering aan te gaan bij een verzekeraar die passend verzekeringsdekking kan bieden voor en dergelijke specifieke situatie, dan bij schade er onverhoopt achter komen dat er geen polisdekking geldt.

Gelet op uw opmerking in 2024 dat uw nieuwe woning in juli/augustus 2025 zou worden opgeleverd gaan wij er van uit dat u recentelijk de sleutel van uw nieuwe woning heeft ontvangen en uw verblijfsituatie vermoedelijk inmiddels weer anders is. Wij wensen u veel woongenot in uw nieuwe woning en uiteraard mooie reizen met uw camper!

Oplossingsgericht

Er gaan soms zaken anders dan gepland is, wie is daar niet mee bekend. Belangrijker is hoe daar mee word omgegaan. Mijn ervaring met Eveco is dat dit aspect bij Eveco een compliment verdient. In mijn situatie was het een kwestie van bellen, afspreken hoe het probleem op te lossen en nakomen wat de afspreken zijn. Over Aveco ben ik dik tevreden!

6 sierpnia 2025

Schade nog steeds niet afgewikkeld na 9 maanden

Ben 31 oktober 2024 voor ons huis aan de linker kant aangereden, deze schade gelijk gemeld, en bij een door verzekering aangewezen schadebedrijf geweest om schade te laten taxeren, daarnaar na een geruime tijd alsnog een expert geweest in onze woonplaats bij de stalling, om de schade op te neme, en dan tot op heden nog steeds niets geregeld. Ontzettend veel telefoontjes gepleegd met de verzekering, denk dat ik haast de gehele afdeling wel heb gesproken, en schuiven alles op elkaar af en kunnen niet een juist antwoord geven waarom dit zo lang moet duren, wordt er moedeloos van en probeer het dan maar helaas op deze manier. Zijn nu bijna 9 maanden verder en nog steeds geen bericht gehad voor reparatie, en mocht deze komen dan nog vele maanden wachten bij de dealer tot de juiste materialen zijn besteld en bezorgd is mij al verteld.
Jammer was is maar bij NKC gebleven

17 lipca 2025

Beste Juanita,

Hartelijk dank voor uw bericht. Vervelend te vernemen dat u niet tevreden bent.

Wij zijn met u van mening dat zaken langer duren dan wat ons betreft noodzakelijk. Tegelijkertijd zijn wij van mening dat dit buiten onze invloed ligt en u bovendien al enkele maanden terug per e-mail (14 mei) akkoord heeft gehad voor herstel!

Voor een compleet beeld; u meldde bij ons in het najaar van 2024 schade aan uw camper (linksachter), toegebracht door een andere partij op 31-10-2024. In verband met stalling van uw camper en werkvoorraad van uw hersteller kon er op 22 april 2025 pas expertise plaatsvinden. Deze expertise bleek noodzakelijk omdat er op de achterzijde van uw camper op 3 verschillende locaties (linksachter, rechtsachter en linksachter verticaal deel) schade aanwezig was. Op 12 mei ontvingen wij het expertiserapport en op 14 mei informeerde wij u dat u tot herstel kon overgaan. U ontving vervolgens bericht dat voor vervanging van de achterbumper voor de schade rechtsachter, welke niet in verband stond met uw schadeclaim (linksachter) een aftrek zou plaatsvinden. Oftewel een deel (schade rechtsachter) van de kosten voor schadeherstel zou voor uw eigen rekening komen, omdat deze kosten niet te wijten waren aan de aanrijding van 31-10-2024.

Toen u zich geconfronteerd zag met deze kosten heeft u uitleg gevraagd. Telefonisch werd uw vraag niet goed begrepen, waarna u ons e-mailde. Vervolgens heeft dat bij u geleid tot het indienen van nog een schadeclaim, waarvoor u ons op 4 juni jl. een schadeformulier toezond en ons kenbaar maakte dat u op 25-10-2024 zelf schade had gereden aan uw camper rechtsachter door botsing met een paaltje. Deze schade (rechtsachter) wilde u nu ook claimen, waarbij u aangaf verontwaardigd te zijn omdat u deze schade (rechtsachter) anders zelf moest betalen. Wij hebben uw schadeformulier van 4 juni nu in behandeling en zijn in afwachting van de hersteller. Het is nu echter juli, volop drukte bij schadeherstellers waarop wij geen invloed hebben.

U kunt er echter op rekenen dat wij de schade rechtsachter ook netjes met u afwikkelen en vergoeden. Wij houden u hierbij op de hoogte. Wij zijn hierbij echter wel afhankelijk van de informatie van de schadehersteller. Op de onderdelenleverantie en de doorlooptijden daarvan hebben wij al helemaal geen invloed.

Al met al had het prettig geweest als u ons in het najaar van 2024 direct had geïnformeerd over de beiden schades en hiervoor beiden een claim had ingediend. Dan hadden beiden schades gelijktijdig afgewikkeld kunnen worden en had daar voor u en ons geen onduidelijkheid over geweest. Mocht u verder nog vragen hebben belt u ons gerust. Wij hebben geen telefonische wachttijden en helpen u graag.

Oceniono na 5 z 5

Snelle afhandeling en goede communicatie

In Frankrijk schade aan camperdakluik gehad. Heb schade direct gemeld. Dosier werd aangemaakt. In Nederland laten repareren door bedrijf dat was geadviseerd door Camperverzekerd. Nieuw dakluik. Schade geheel vergoed. Ben zeer tevreden over deze maatschappij en de snelle en klantvriendelijke afhandeling.

10 lipca 2025

Beste heer Uijttenboogaard,

Bedankt voor uw reactie. Fijn te vernemen dat wij u adequaat van dienst konden zijn. Wij wensen u mooie reizen toe met uw camper! Met vriendelijke groet, Camperverzekerd

Oceniono na 1 z 5

Aanvraag gedaan voor een verzekering

Aanvraag gedaan voor een verzekering. Alles leek in orde. Later kreeg ik een mailtje dat de verzekering geweigerd is omdat de camper te koop blijkt te staan.
Mis ik iets? Een verzekering die zich bemoeit met wat je vervolgens met je eigen product doet? Omgekeerde wereld dunkt me. Verzekeringen zijn verplicht en zijn een service gerichte sector. Volgens mij mogen jullie je even goed achter de oren krabben over wat het precies is wat jullie voor service bieden.

23 kwietnia 2025

Beste Erica,

Bedankt voor uw reactie.

Wij begrijpen dat het niet prettig is dat u na uw aanvraag binnen 15 minuten van ons een bericht ontving dat wij uw camper niet konden verzekeren. In ons bericht aan u hebben wij nader toegelicht wat de reden is waarom wij u niet van dienst kunnen zijn.

In tegenstelling tot hetgeen u stelt hebben schadeverzekeraars, anders dan zorgverzekeraars, geen acceptatieplicht. Er kunnen dus voorwaarden worden gesteld aan acceptatie of aan het gebruik van een voertuig. Zo mag een schadeverzekeraar bijvoorbeeld ook als voorwaarde stellen dat verhuur niet verzekerd kan worden. Verzekeraars zijn niet verplicht elke situatie te verzekeren.

In uw situatie werd geconstateerd dat u een camper heeft die u al sinds 2019 in bezit heeft, elders verzekerd had en sinds 06-04-2025 te koop aanbiedt. Op 23-04-2025 ontvingen wij een aanvraag voor een WA dekking.

Wij begrijpen dat het noodzakelijk en prettig is uw camper tijdelijk WA verzekerd te hebben voor bijvoorbeeld een rit naar het APK keuringsstation en voor de verkoop zodat ook eventuele proefritten verzekerd zijn.

De ervaring is echter dat in geval van campers die enkel ter verzekering worden aangeboden totdat deze verkocht zijn, wij zeer kortstondig (doorgaans niet langer dan 4 weken) dekking moeten verlenen. Deze zeer korte periode waarin wij een camper in dat geval zouden verzekeren staat niet in verhouding tot de te ontvangen premies (nog geen 12,50 euro per 4 weken) en de te maken kosten. Wij rekenen in tegenstelling tot veel andere verzekeraars geen polis- of beëindigingskosten. Maar moeten in zo’n situatie onder meer een start- en eindpolis opmaken en afgeven, een incassotraject starten en eindigen en een kenteken aan en afmelden bij de RDW. Kosten die niet gecompenseerd worden.

Om die reden verzekeren wij geen campers die bij ons ter verzekering worden aangeboden met als enig doel de verkoopperiode te overbruggen. Andere verzekeraars die poliskosten in rekening brengen of aanbieders van korte termijn verzekeringen bieden voor uw situatie wel mogelijkheden, waardoor u zonder problemen een passende verzekering voor uw situatie kunt vinden.

Succes toegewenst met de verkoop van uw camper.

Oceniono na 4 z 5

Op 28 oktober schreef ik een fors…

Op 28 oktober schreef ik een fors negatieve review vanwege een nare ervaring in het buitenland. Ik werd niet gehoord en niet tijdig geholpen. Camperverzekerd heeft contact mij gezocht naar aanleiding van de review. Daaruit is prima en constructief gesprek gevolgd en een dubbel oprecht excuus (in plaats van 'het spijt ons; we begrijpen uw frustratie') voor de fouten die gemaakt zijn. Tevens heeft Camperverzekerd mij aangetoond dat ze en hoe ze zullen omgaan met mijn stevige en zeer kritische feedback. Ook heeft men mij zakelijk gezien op een prima wijze tevreden kunnen stellen. Samengevat: uit iets naars kan ook weer iets positiefs voortkomen! Een en ander was reden voor mij om de review van 28 oktober te verwijderen. Dank voor uw klantgerichte aanpak!

4 listopada 2024

Beste ESP,

Bedankt voor uw reactie. Ondanks de vervelende omstandigheden, waarderen wij uw kritische en prettige manier van communiceren. Waar mensen werken kan helaas een fout gemaakt worden. Wij staan echter altijd open voor een constructief gesprek op prettige wijze. Dank voor de gelegenheid die u ons hiertoe bood.

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej