Een occasion lens Fujinon f. 2.4 60 mm macro gekocht in ruil voor een Zeiis Touit f. 2.8 50 mm macro en een statief plus bijbetalen. De ze transactie is prima verlopen. Alle lof voor de medewerker va... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Camera Occasion heeft een fysieke winkel in het centrum van Geldermalsen met meer dan genoeg 2e-hands (en ook nieuwe) camera's, lenzen en tassen tegen schappelijke prijzen. Ik zocht een camerar... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Op zoek naar een passende verrekijker zijn we in de winkel in Geldermalsen geweest. Een bekwame vriendelijke medewerker nam alle tijd voor ons en hielp de beste uit te kiezen. We hebben ter plaatse ve... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Ontzettend goed geholpen door Ruud bij de aanschaf van een verrekijker. Met goede informatie enkele uitgeprobeerd. Ruud gaf me de tijd. Uiteindelijk is het de Swarovski Pure Nl 10x42 geworden met de F... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
CameraOccasion is een camerawinkel gespecialiseerd in de in- en verkoop van alle grote merken, o.a. Canon, Nikon, Sony, Fujifilm, Leica, Hasselblad, Sigma, Vortex, Zeiss en Swarovski. In onze showroom hebben we altijd meer dan 600 occasions staan. Daarnaast hebben we een ruim aanbod van nieuwe en outletproducten.
Holandia
Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji
Zazwyczaj odpowiada w ciągu 48 godzin
Jak firma korzysta z Trustpilot
Snelle levering, goed verpakt en als omschreven op de website.
Prima service, dus aanrader.

Odpowiedź od Camera Occasion B.V.
Geheel naar omschrijving en verwachting 👌

Odpowiedź od Camera Occasion B.V.
Prijs van de lens en de beschikbaarheid hiervan.

Odpowiedź od Camera Occasion B.V.
De prijs en kwaliteit van het product waren zeer goed.Prima!

Odpowiedź od Camera Occasion B.V.
Ik vroeg telefonisch informatie over een Nikon D810 die ik op hun site had gezien. De verkoper was deskundig en nam alle tijd voor mij. Hij vertelde toen dat hij zojuist ook een andere D810 op de site had gezet. Deze had ik dus over het hoofd gezien, maar was wel precies de camera die ik zocht.
De koop en het verzenden ging daarna zeer snel: zaterdag gekocht, maandag in huis. Keurig verpakt. Uit de doos kwam een camera die er als nieuw uitzag. De verkoper had geen woord teveel gezegd. Tevens o.a. een handgeschreven gelukwens met de camera.
Dat gaat zeker lukken.

Odpowiedź od Camera Occasion B.V.
Internetsite met nog een fysieke winkel, en dat merk je meteen. Persoonlijk berichtje met hierin plezier gewenst met je aankoop.
Daarnaast snelle verzending en zeer duidelijke communicatie via de mail.

Odpowiedź od Camera Occasion B.V.
Een super mooie aanbieding gekregen. Actie zou pas 2 dagen later ingaan maar ik mocht er al van meeprofiteren! Dat is nog eens meedenken! Vriendelijk te woord gestaan, spullen snel in huis. Een aanrader dus!

Odpowiedź od Camera Occasion B.V.
Het is zeer uitzonderlijk dat ik een review achterlaat voor een webwinkel, maar voor CameraOccasion maak ik graag een uitzondering. De bestelde Nikon Z6 camera werd geadverteerd als in nieuwstaat met slechts 1200 kliks. En daar is absoluut geen woord over gelogen, de camera en alle toebehoren zien er werkelijk onberispelijk uit. De meebestelde FTZ II adapter idem. En voor een geweldige prijs vanwege de zomeractie. De handgeschreven "veel plezier met de aankoop" kaart geeft een leuke persoonlijke touch; bedankt Sven :) Dit was mijn eerste bestelling bij dit bedrijf en ze hebben er een enthousiaste klant bijgekregen. Een welverdiende pluim!

Odpowiedź od Camera Occasion B.V.
ik heb een lens ingeruild voor een andere lens, vooraf een hele nette aanbieding ontvangen waar je wat mee kon en waar niet vanaf geweken is, dus geen onzin bod. Goede service, heel erg tevreden mee en zal zeker terugkomen in de toekomst. Een absolute aanrader

Odpowiedź od Camera Occasion B.V.
Snelle en vooral goede service! Heb mijn bestelling ook heel snel mogen ontvangen. Super bedankt en tot snel weer.

Odpowiedź od Camera Occasion B.V.
Snelle reactie, duidelijke informatie status bestelling. Zeer tevreden over camera.

Odpowiedź od Camera Occasion B.V.
De Sony FE35mm F1.8 voor een mooie prijs kunnen kopen. Fijn en snel contact met de klantenservice. En de lens met een persoonlijk kaartje mogen ontvangen.

Odpowiedź od Camera Occasion B.V.
Ik heb de Canon Lens EF 100-400mm aan mijn kleinzoon van 23 jaar gegeven om een uitstekende Prof Fotograaf te worden en ik ben de Motor die alles regelt.

Odpowiedź od Camera Occasion B.V.
Ze hebben een goed aanbod van producten voor redelijke prijzen. Ik heb een tweedehands compactcamera besteld en die werd de volgende dag al geleverd. Ik had een klein probleem met de camera, maar de klantenservice reageerde heel snel en er werd een oplossing gevonden.

Odpowiedź od Camera Occasion B.V.
Na mijn Panasonic Lumix FZ72 in 2022, wederom een schitterende occasion gekocht met de specifieke eigenschappen die ik zocht voor mijn nieuwe reis, een Panasonic Lumix TZ6 deze keer. Werkt perfect, ziet eruit als nieuw, alle toebehoren en accessoires meegeleverd, en dat voor een scherpe prijs.
10 punten ! Of 100…

Odpowiedź od Camera Occasion B.V.
De bestelde outlet verrekijker bleek gebruikssporen te hebben. Ipv de outlet verrekijker hebben ze mij een nieuwe opgestuurd voor de outlet prijs. Top service en vriendelijk personeel!

Odpowiedź od Camera Occasion B.V.
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.