Cadoola Recenzje 53

2,9

2,9

Średnia

Zwykle odpowiada w ciągu 1 tygodnia

Witam od 3 tygdi próbuje zweryfikowac…

Witam od 3 tygdi próbuje zweryfikowac konto moj wyciag z banku zostaje caly czas odrzucany brak kontaktu email i 0 pomocy via live chat. Chodzi o to że to już miesiąc czekam na weryfikację konta na końcu dalem wyciąg bankowy który został zaakceptowany myślałem ze to koniec ale pytali w sprawie ip w email wiec odesłałem odpowiedz ze mieszkam w Polsce ale aktualnie jestem na wakacjach w Austrii dlatrgo takie ip nie dostałem odpowiedzi tylko po kilku dniach kolejny wyciąg bankowy do weryfikacji wiec dalej czekam ile jeszcze to potrwa ?

1 marca 2025

Witaj Sebastianie,

Dziękujemy za kontakt i podzielenie się swoją opinią. Bardzo przepraszamy za wszelkie trudności, jakich Pan doświadczył w związku z procesem weryfikacji konta. Rozumiemy, że czekanie na zakończenie tego procesu jest frustrujące, szczególnie gdy oczekiwania nie są spełnione w odpowiednim czasie.

Chcielibyśmy wyjaśnić, że proces weryfikacji jest bardzo ważny, aby zapewnić bezpieczeństwo konta i zgodność z przepisami dotyczącymi przeciwdziałania praniu pieniędzy. Czasami dodatkowe informacje, jak wyciągi bankowe, są wymagane w celu potwierdzenia tożsamości i źródła funduszy.

Zawsze staramy się jak najszybciej zweryfikować wszystkie informacje, ale prosimy o cierpliwość, ponieważ każda sytuacja jest indywidualnie sprawdzana.
Bardzo zależy nam na jak najszybszym zakończeniu procesu weryfikacji.

Jeśli będzie Pan miał jakiekolwiek dodatkowe pytania, prosimy o kontakt z naszym zespołem za pośrednictwem live chatu lub mailowo – z chęcią pomożemy w rozwiązaniu tej sprawy.

Z góry dziękujemy za cierpliwość i wyrozumiałość.

Z pozdrowieniami,
Zespół Cadoola

Oszukują na bonusach

Oszukują na bonusach. Często wywala z gier lipa są dużo lepsze kasyna.

9 sierpnia 2022

Szanowny Kliencie,

Dziękujemy za poświęcony czas i doceniamy fakt, że poprzez swoją recenzję zwracasz naszą uwagę na swoje rozczarowanie.

Przepraszamy za niedogodności i przykro nam, że Twoje wrażenia z gry na naszej platformie nie były pozytywne. Informujemy jednak, że zgodnie z naszymi Warunkami i Zasadami, bonusy są przeznaczone wyłącznie do celów rozrywkowych.

Dodatkowo, wszystkie nasze bonusy objęte są wymaganiami obrotu, co oznacza, że należy postawić określoną kwotę, zanim możliwa będzie wypłata wygranych.

Wymagania obrotu w ramach danej promocji są wymienione w odpowiednich sekcjach strony internetowej jej poświęconych, jak również w Ogólnych Warunkach i Zasadach. Po spełnieniu wymagań obrotu, odpowiednie środki bonusowe i wszelkie wygrane uzyskane za ich pomocą zostaną uwolnione na saldo prawdziwych pieniędzy. Dopiero wtedy wypłata stanie się możliwa, zgodnie z naszymi zasadami wypłat.

Jeśli potrzebujesz pomocy w przypadku niedogodności natury technicznej, lub po prostu chcesz otrzymać wyjaśnienia dotyczące naszej strony internetowej, przypominamy o możliwości kontaktu z naszym działem Obsługi Klienta za pośrednictwem usługi Live Chat (dostępna 24/7) lub poprzez e-mail support@cadoola.com. Podaj nam wszystkie szczegóły, które według Ciebie będą przydatne w związku z napotkanym problemem. Postaramy się pomóc w możliwie największym stopniu.

Dziękujemy za współpracę i korzystając z okazji, serdecznie pozdrawiamy.

Zespół Cadoola.com

Dobre kasyno szybka wypłata i…

Dobre kasyno szybka wypłata i rozwiązanie problemów.

10 grudnia 2020

Drogi Graczu!

Dziękujemy bardzo za poświęcenie czasu na ocenę tej recenzji! Twoja opinia jest dla nas bardzo ważna!

Mamy nadzieję, że grając z nami będziesz miał same pozytywne doświadczenia i życzymy powodzenia.
Jeśli masz inne pytania, nie wahaj się z nami skontaktować.

Z poważaniem,
Cadoola.com

Bardzo dobre kasyno rzetelne mocne z…

Bardzo dobre kasyno rzetelne mocne z dobrymi bonusami duza iloscia gier i jest wyplacalne. Bardzo mila mila przyjacielska obsluga

19 listopada 2020

Szanowny Kliencie,

Bardzo dziękujemy za recenzję i poświęcony czas.
W naszym Kasynie bardzo doceniamy opinie naszych graczy i jesteśmy zdeterminowani do zapewniania wszystkim jak najlepszych wrażeń!

Jeszcze raz dziękujemy za poświęcenie czasu i docenienie naszych starań!

Zespół Cadoola.com

Pokaż recenzje we wszystkich językach. (53 recenzji)