Nomini Recenzje 309

3,1

Nie ma co gadać Nomini jest jednym z najlepszych kasyn dostepnych w polsce najlepsi operatorzy płynne wpłaty jak i wypłaty super bonusy brak jakichkolwiek uwag

3,1

Średnia

Zwykle udzielenie odpowiedzi zajmuje ponad miesiąc

Gigantyczne problemy z wypłatą

Czekam na wypłatę moich środków juz od dwóch tygodni. pierwszy raz czekałem ponad 10 dni. uznałem ze to może jakiś błąd i anulowałem ją i zleciłem ponownie. teraz czekam juz czwarty dzień aż cokolwiek ruszy z mojej sprawie. nie polecam nikomu tego kasyna.

24 marca 2026

Szanowny Davidzie,

Przykro nam, że czas oczekiwania na realizację Twojego zgłoszenia był tak rozczarowujący. Rozumiemy, jak ważna jest sprawna obsługa i przepraszamy za wszelkie niedogodności, jakie może to spowodować.

Bardzo zależy nam na wyjaśnieniu Twojej sytuacji. Prosimy o bezpośredni kontakt z naszym zespołem za pośrednictwem czatu na żywo. Nasi konsultanci są dostępni, aby na bieżąco sprawdzać status Twojego zgłoszenia i udzielać Ci wszelkich niezbędnych informacji.

Dziękujemy za cierpliwość i mamy nadzieję, że uda nam się szybko rozwiązać Twój problem.

Z poważaniem,

Zespół Nomini

Wypłaty

Szybką wypłata nie było problemów

18 lipca 2025

Szanowny Kliencie,

Bardzo dziękujemy za wystawioną opinię. Nasze kasyno naprawdę docenia Państwa opinie i dokłada wszelkich starań, aby zapewnić swoim klientom jak najlepsze wrażenia!

Jeszcze raz dziękujemy za poświęcony czas i okazane nam uznanie!

nomini.com team

Nie grać w tym kasynie nigdy tam nie…

Nie grać w tym kasynie nigdy tam nie wygracie totalne dno!!

19 czerwca 2025

Szanowny Kliencie,

Dziękujemy za poświęcenie czasu na podzielenie się swoimi doświadczeniami. Bardzo doceniamy, że zwróciłeś naszą uwagę na swoje obawy poprzez swoją recenzję.

Jeśli uważasz, że potrzebujesz dalszej pomocy w związku ze swoim zgłoszeniem, zapraszamy do skontaktowania się z naszym działem pomocy technicznej za pośrednictwem czatu na żywo (czynnego 24 godziny na dobę, 7 dni w tygodniu) i podania wszelkich szczegółów, które Twoim zdaniem mogą być przydatne w związku z napotkanym problemem, abyśmy mogli pomóc Ci w najlepszy możliwy sposób.

Dziękujemy za cierpliwość i zrozumienie. Pozdrawiamy serdecznie.

nomini.com team

Wypłaty to żart

Wpłata dochodzi w kilka sekund. Natomiast wypłaty to jakiś żart. Jak u konkurencji wypłata rozpatrzona jest w 6-8 godzin, tak w tym kasynie mijają kolejne dni i bez żadnej zmiany.

1 października 2024

Panie i panowie prosze nie grac nomini…

Panie i panowie prosze nie grac nomini casino bo som oszystami tylko im wplacac a oni nic a i jeszcze czat pracuje jako robot okradli mnie jak wyszlo ze zamykam konto to jusz musialem sztraszyc adwokatem bo inaczej nie szlo nie polecam kszukujom i kradnom

14 sierpnia 2024

Ukradli mi pieniądze.

Ukradli mi pieniądze.
Ukradli mi 460 zł. Miałam bonus aktywowany na 135 złotych. Bonus się zakończył a oni zabrali mi z konta całą kwotę którą miałam na koncie czyli ponad 590 zł! Na czacie bot stwierdził że takie mają zasady i nic nie jest w stanie zrobić. Czyli ich zasadami jest kradzież.

12 czerwca 2024

Witaj!

Z głębokim żalem przyjmujemy informację o zaistniałej sytuacji. Przepraszamy za wszelkie niedogodności, których doświadczyła Pani w związku z rozgrywką na naszej platformie.

Nieustannie dokładamy wszelkich starań, aby zapewnić naszym Klientom jak najwyższy standard obsługi. Rozumiemy, że zaistniała sytuacja mogła wywołać u Pani rozczarowanie, i ponownie przepraszamy za wszelkie niedogodności.

Niemniej jednak pragniemy zwrócić uwagę na punkt 7.12 naszego Regulaminu, który określa warunki dotyczące ważności bonusów. Zgodnie z tym punktem, każdy bonus posiada określony termin ważności, po którego upływie nie może być już wykorzystany.

W celu uniknięcia podobnych sytuacji w przyszłości zachęcamy do dokładnego zapoznania się z pełną treścią naszego Regulaminu. Znajduje się on pod następującym linkiem: https://nomini.com/pl/rules

Mimo zaistniałej sytuacji cieszymy się, że nadal pozostaje Pani naszym Klientem. Zrobimy wszystko, co w naszej mocy, aby zapewnić Pani jak najlepsze doświadczenia w przyszłości.

Dziękujemy za przekazanie nam swojej opinii. Każda informacja zwrotna jest dla nas niesamowicie cenna, ponieważ pozwala nam na ciągłe doskonalenie naszych usług.

Ja niemoge wypłacić pieniądze

Ja niemoge wypłacić pieniądze ,ciągle jakiś problem,co robić z tym ??live chat nie pracuje ,nie jestem zadowolona

12 grudnia 2023

Szanowna Klientko,

Dziękujemy za poświęcony czas i doceniamy fakt, że poprzez swoją recenzję zwracasz naszą uwagę na swoją niedogodność.

Jeśli potrzebujesz pomocy w przypadku niedogodności natury technicznej, lub po prostu chcesz otrzymać wyjaśnienia dotyczące zaistniałej sytuacji , serdecznie zapraszamy do kontaktu z naszym działem Obsługi Klienta za pośrednictwem e-mail support@nomini.com. Podaj nam wszystkie szczegóły, które według Ciebie będą przydatne w związku z zaistniałą sytuacją. Może to być zrzut ekranu lub jakakolwiek inna informacja o zaistniałym problemie technicznym. Pomoże to nam udzielić Ci możliwie najbardziej kompletnego wsparcia.

Dodatkowo, prosimy w tytule maila dopisać " Trustpilot" .
Live Chat powinien działać bez żadnych utrudnień, dlatego też chcielibyśmy Pani pomóc w związku z utrudnieniami, które się pojawiły, za które serdecznie przepraszamy.

Zespół Nomini.com

Wpłaciłem pieniądze niestety nie…

Wpłaciłem pieniądze niestety nie pojawiły się na koncie totalne kpiny ciągle jakiś problem....techniczny niby żeby okraść klientów,to chyba jakieś ruskie kasyno nie wpłacać do nich a i grosza to jakieś totalne złodziejstwo

26 listopada 2023

Szanowny Kliencie,

Przepraszamy za niedogodności i przykro nam, że Twoje wrażenia z gry na naszej platformie nie były pozytywne. Doceniamy fakt, że poprzez swoją recenzję zwracasz naszą uwagę na swoje rozczarowanie.

Chcąc udzielić Ci pomocy w rozwiązaniu Twojego problemu, uprzejmie zapraszamy do kontaktu z naszym działem Obsługi Klienta poprzez usługę Live Chat (czynna 24 godziny na dobę, 7 dni w tygodniu) lub poprzez e-mail: support@nomini.com. Podaj nam adres mailowy oraz potwierdzenie wpłaty, sprawdzimy status płatności w naszym systemie. Prosimy się nie obawiać, dołożymy wszelkich starań, aby sprawa się rozwiązała jak najszybciej !

Dziękujemy za współpracę.

W oczekiwaniu na odpowiedź, chcielibyśmy skorzystać z okazji i przekazać serdeczne pozdrowienia.
Zespół Nomini.com

Dziś usunąłem konto kolejna promocja na…

Dziś usunąłem konto kolejna promocja na mailu dokonana wplata. Oczywiście rozmowa z rzekomym Panem Piotrem nie przyniosła rezultatu administracja odmówiła dodania bonusowych spinów bez podania przyczyny. No nic spróbowałem szczescia w bonus crab i gdy miałem ustawiać łapę pod zabawka nagle strzałki przestały reagować odpowiedź od Pana Piotra że nie wykryli żadnych nieprawidłowości po prostu jaja grałem sporo i dosyć regularnie nigdy nic nie wygrałem ze środków depozytowych jedna wypłata przez rok i to jeszcze obrócony bonus crab śmiechu warte zeszliscie na psy.

2 kwietnia 2023

Witaj,

Dziękujemy za poświęcony czas i doceniamy fakt, że poprzez swoją recenzję zwracasz naszą uwagę na swoje rozczarowanie.

Chcemy Cię poinformować, że wszystkie wyniki naszych gier są generowane przez tzw. "generator liczb losowych" (ang. RNG; Random Number Generator), dzięki któremu nasza strona jest w 100% bezpieczna i gwarantuje absolutną losowość wygranych.
Przypominamy, że zgodnie z Warunkami i Zasadami, zastrzegamy sobie prawo do odmowy przyznania bonusów dowolnemu użytkownikowi, anulowania udziału w jakiejkolwiek promocji, jak również do stałego lub czasowego zakazu uczestnictwa jakiegokolwiek użytkownika lub grupy przez program promocyjny Serwisu, wedle uznania Kasyna.

W celu uzyskania dodatkowych informacji , skontaktuj się z naszym działem Obsługi Klienta za pośrednictwem usługi Live Chat (dostępna 24/7) lub poprzez e-mail. Podaj nam wszystkie szczegóły. które według Ciebie będą przydatne w związku z napotkanym problemem. Postaramy się pomóc w możliwie największym stopniu.

Nie poważne kasyno..

Nie poważne kasyno, spamią smsami i na e-poczcie że otrzymuje darmowe 30 spinów, po wejściu w link strona się nie ładuje i w dodatku z różnych urządzeń z których próbowano. Po napisaniu na czacie mówią że promocja jest ważna 48godzin bo napisałem po 2 dniach ale w regulaminie jest napisane 96h, po przekazaniu tego powiedzieli że promocja jest niedostępna dla mojego konta. Darmowe spiny o których do nas piszą to tylko przykrywka w formie reklamy... Nie polecam kasyna, jest wiele dużo innych

10 marca 2023

Szanowny Kliencie,

Przepraszamy za niedogodności i przykro nam, że Pańskie wrażenia z gry na naszej platformie nie były pozytywne. Doceniamy fakt, że poprzez swoją recenzję zwraca Pan naszą uwagę na swoje rozczarowanie.

Chcąc udzielić pomocy w rozwiązaniu Pańskiego problemu, uprzejmie zapraszamy do kontaktu z naszym działem Obsługi Klienta poprzez usługę Live Chat (czynna 24 godziny na dobę, 7 dni w tygodniu) lub poprzez e-mail: support@nomini.com. Prosimy o podanie nam wszystkich szczegółów. które według Pana będą przydatne w związku z napotkanym problemem. Przekażemy te informacje do odpowiedniego działu ,w celu zweryfikowania zaistniałej sytuacji.

Dziękujemy za współpracę i czekamy na odpowiedź,

Nogó.nomini19

Żałosna obsługa żałosny support robią wszystko żeby tylko nie wypłacić pieniadzy . U mnie wyglądało to tak że miałem weryfikację konta (zrobiłem wszystko ok) i nagle zamknęli mi konto z niewyplaconymi pieniędzmi ponieważ okazało się prawdopodobnie że mam taki sam adres wpisany jak konto mojej partnerki hahahha śmiech na sali nie mogę mieć konta ja i moja partnerka.. najgorsze jest właśnie to ze nic nawet nie poinformują ma miejsce takie coś tylko specjalnie usuną Ci konto żeby zarobić złodzieje .

5 stycznia 2023

Szanowny Kliencie,

Dziękujemy za poświęcony czas i doceniamy fakt, że poprzez swoją recenzję zwraca Pan naszą uwagę na swoją niedogodność.

Jeśli potrzebuje Pan pomocy w przypadku niedogodności natury technicznej, lub po prostu chce Pan otrzymać wyjaśnienia dotyczące naszej strony internetowej, udostępniamy całodobową obsługę klienta. Zachęcamy do kontaktu w celu wskazania jakichkolwiek problemów lub znalezionych anomalii. Uzyska Pan dostosowaną do swoich potrzeb i oczekiwań pomoc, a my postaramy się rozwiązać napotkane przez Pana niedogodności.

Serdecznie zapraszamy do kontaktu z naszym działem Obsługi Klienta za pośrednictwem usługi Live Chat (dostępna 24/7) lub poprzez e-mail. Proszę podać nam wszystkie szczegóły, które według Pana będą przydatne w związku z zaistniałą sytuacją. Może to być zrzut ekranu lub jakakolwiek inna informacja o zaistniałym problemie technicznym. Pomoże to nam udzielić Panu możliwie najbardziej kompletnego wsparcia.

Zespół Nomini.com

Obiecują bonusy a po spełnieniu…

Obiecują bonusy a po spełnieniu warunków anuluja go decyzja administracji śmieszne. Nie polecam nikomu

18 grudnia 2022

Szanowny Kliencie,

W kwestii Twojego zgłoszenia chcemy przypomnieć, że nasze bonusy są przeznaczone wyłącznie do celów rozrywkowych.

Jeśli bonus lub wpłata nie zostaną wykorzystane zgodnie z przeznaczeniem (do okazjonalnych zakładów i gier), będziemy uważać takie działania za naruszenie Warunków i Zasad. Jeśli Użytkownik zaangażuje się w jakiekolwiek nadużycie promocyjne, oszustwo lub manipulację, będzie to uznane za naruszenie Warunków i Zasad. W takich przypadkach, oprócz innych dostępnych nam środków zaradczych, Kasyno zastrzega sobie prawo do anulowania wszystkich promocji, w których Klient brał udział, anulowania i skonfiskowania wszystkich wygranych z nich wynikających oraz uniemożliwienia udziału w przyszłych promocjach.

Przypominamy również o możliwości kontaktu z naszym działem Obsługi Klienta za pośrednictwem usługi Live Chat (dostępna 24/7) lub poprzez e-mail. Podaj nam wszystkie szczegóły. które według Ciebie będą przydatne w związku z napotkanym problemem. Postaramy się pomóc w możliwie największym stopniu.

Świetne kasyno

Świetne kasyno , obsługa klienta i masa gier . Ja wygrałem do tej pory ponad 20 k PLN . Wypłaty są realizowane na ezewallet w ciągu 3 dni roboczych i nie miałem żadnych problemów bo w ciągu tygodnia miałem 4 wypłaty od kasyna. Nie wiem skąd jest tyle negatywnych opinii. Ja szczerze polecam i zachęcam do grania w Nomini.

18 listopada 2022

Witaj,

Bardzo dziękujemy za recenzję i poświęcony czas. W naszym Kasynie bardzo doceniamy opinie naszych graczy i jesteśmy zdeterminowani do zapewniania wszystkim jak najlepszych wrażeń!

Jeszcze raz dziękujemy za poświęcenie czasu i docenienie naszych starań!
Zespół nomini.com

Nie polecam wogole ..

Nie polecam wogole ... to sa zlodzieje i oszusci czekalem dwa tygodnie na pieniadze odeslali mi kase na konto gracza ale nie moglem ich wyplacic bo pojawial sie komunikat ze musze wplate przepuscic 1x zeby wyplacic 2500 poszlo sie jeb... nie pierwsza taka sytuacja ale ostatnia nie zagram wiecej

17 listopada 2022

Szanowny Kliencie,

Przypominamy, że zgodnie z naszymi Warunkami i Zasadami, bonusy są przeznaczone wyłącznie do celów rozrywkowych oraz są objęte wymaganiami obrotu (tzw. "obrót"). Oznacza to, że należy postawić określoną kwotę, zanim możliwa będzie wypłata wygranych. Wymóg ten jest wyrażony jako mnożnik mający zastosowanie do kwoty bonusu i ewentualnie związanej z nim kwoty wpłaty lub kwoty wygranych wynikających z takiej promocji. Wymagania obrotu w ramach danej promocji są wymienione w odpowiednich sekcjach strony internetowej jej poświęconych, jak również w Ogólnych Warunkach i Zasadach. Po spełnieniu wymagań obrotu, odpowiednie środki bonusowe i wszelkie wygrane uzyskane za ich pomocą zostaną uwolnione na saldo prawdziwych pieniędzy. Dopiero wtedy wypłata stanie się możliwa, zgodnie z naszymi zasadami wypłat.

Podkreślamy przy tym, że nasze kasyno posiada międzynarodową licencję, która pozwala mu działać w większej liczbie krajów na całym świecie. Zachęcamy do odwiedzenia dedykowanej sekcji na dole naszej strony, gdzie znajdziesz szczegóły dotyczące Twojej prośby, a także wszystkie referencje dotyczące naszych licencji i organów, które nas regulują. Zapraszamy też do zapoznania się z naszymi Warunkami i Zasadami, które przedstawią Ci kompletny obraz naszego kasyna i wszystkich procedur, których w nim przestrzegamy.

Zespół Nomini.com

Witam czekam na wygraną od 6 dni a jak…

Polecam wszystkim

2 września 2022

Szanowny Kliencie,

Przepraszamy za opóźnienia. Jednocześnie pragniemy podkreślić, że terminy niezbędne do przetworzenia wniosków o wypłatę są orientacyjne
i czasami mogą ulec opóźnieniu ze względu na liczbę aktywnych wniosków oraz inne okoliczności.

Dodatkowo, wnioski o wypłatę mogą podlegać dodatkowej weryfikacji i kontrolom bezpieczeństwa, co dodatkowo wpływa na deklarowane terminy. Zgodnie z Warunkami i Zasadami zaakceptowanymi podczas rejestracji oraz dostępnymi w stopce naszej strony, kontrola tożsamości użytkownika, stanu konta czy źródła funduszy, a także zgodności z Warunkami
i Zasadami, może wydłużyć przetwarzanie wypłaty.

W takich przypadkach Spółka może zainicjować, uczestniczyć lub pomóc w weryfikacji w odpowiednich okolicznościach, a użytkownik zgadza się na współpracę i pomoc przy każdej takiej weryfikacji.

Spółka może odroczyć wykonanie jakiejkolwiek płatności lub przekazanie wygranej sumy do czasu, aż wszystkie procedury weryfikacyjne i kontrole wskazane w Warunkach i Zasadach zostaną pomyślnie zakończone.

Zastrzegamy sobie prawo do stosowania wszelkich procedur i środków dodatkowych, które uznamy za stosowne w celu weryfikacji tożsamości, wieku, miejsca zamieszkania i innych okoliczności , zarówno przed, jak i po dokonaniu wpłat na konto i / lub po dokonaniu wypłaty, zgodnie z ustawodawstwem europejskim dotyczącym przeciwdziałania praniu pieniędzy.

Ponadto, działamy na międzynarodowych obiegach płatniczych i systemach bankowych, a nie wyłącznie krajowych, co niestety niesie ryzyko wydłużenia czasu potrzebnego na transfer środków.

Jeśli uznasz, że w związku ze zgłoszeniem potrzebujesz dalszej pomocy, skontaktuj się z naszym działem Obsługi Klienta za pośrednictwem usługi Live Chat (dostępna 24/7) lub poprzez e-mail support-pl@nomini.com. Podaj nam wszystkie szczegóły, które według Ciebie będą przydatne w związku z zaistniałą sytuacją. Pomoże to nam udzielić Ci możliwie najbardziej kompletnego wsparcia.

Dziękujemy za współpracę i korzystając z okazji,
serdecznie pozdrawiamy.

Wypłaty w tym kasynie to jakiś żart

Wypłaty w tym kasynie to jakiś żart, człowieka czeka tydzień a nawet nie przyjęta do realizacji. Odradzam każdemu,chyba że chcesz stracić pieniądze i nerwy.

23 czerwca 2022

Witaj Szanowny Kliencie ,

Bardzo dziękujemy za recenzję i poświęcony czas. Szczerze doceniamy Twoją opinię!

Naszym celem jest zapewnienie graczom jak najbardziej pozytywnych wrażeń. W odniesieniu do Twojej opinii dotyczącej wypłaty - przede wszystkim przepraszamy za niedogodności, które Cię spotkały i przykro nam, że w tym zakresie nie spełniliśmy Twoich oczekiwań.

Informujemy, że żądania wypłaty, niezależnie od ich wysokości, mogą ulec opóźnieniu ze względu na kontrole bezpieczeństwa zgodne z wymogami międzynarodowych przepisów dotyczących prania pieniędzy. Mogą dotyczyć tożsamości użytkownika, stanu konta, jak również źródła pochodzenia środków. W tej kwestii Spółka zastrzega sobie prawo do odroczenia wykonania jakiejkolwiek płatności lub przekazania sumy wygranej do czasu, gdy wszystkie procedury weryfikacyjne i kontrole wskazane w Warunkach i Zasadach zostaną pomyślnie zakończone.

W każdym przypadku staramy się, aby nasze procedury weryfikacyjne były bardziej funkcjonalne, a co za tym idzie, wypłata środków graczy przebiegała szybciej. Chcemy, by ich czas w naszym serwisie był jak najbardziej przyjemny i bezproblemowy.

Jeśli Twoje żądanie wypłaty nie zostało jeszcze przetworzone, zapraszamy Cię do ponownego kontaktu poprzez Live Chat lub dorgą mailową support-pl@nomini.com. Przedstawiciele naszej Obsługi Klienta pomogą Ci w rozwiązaniu napotkanego problemu i udzielą dodatkowych wyjaśnień dotyczących realizacji wypłaty.

Jeszcze raz dziękujemy za cierpliwość i współpracę.
serdecznie pozdrawiamy.

Wypłaty to żart czekam od 20 dni na…

Wypłaty to żart czekam od 20 dni na wypłate 2000zl odrzucali mi na jeton z 5 razy bo niby dostawca płatności odrzuca pisałem do jeton to zadnego przelewu nie dostali wiec nie odrzucili, z innych kasyn wypłata na jeton była w 2-3 dni i nie było problemu, tu mi kazali wypłacać na ezeewallet ale tam mi pieniądze nie są potrzebne bo nie po to zakladam jeton skoro jest tam polecany do wypłat a koniec końcow sie nie da i piszą że niestety nie maja możliwości wypłacić za pomoca tej metody, to niech ją wyjebią ze strony a nie tam wisi, potem kazali mi na bank transfer zrobilem to i chu to samo odrzucone i ze nie moga za pomoca tej platnosci prosze sie o wlasny chajs prawie od miesiaca i jeszcze robie tak jak sami mi polecają to nie też zle JETON odpada Revolut też i kazali mi na polski bank to po cholere ja zakladam te karty zeby nie było powiązań z kontem w polsce skoro i tak koniec konców wpłacam na polskie konto zleciłem wpłate jak mi ją odrzucą to to zgłosze.

31 maja 2022

Szanowny Kliencie,

i Zasadami, może wydłużyć przetwarzanie wypłaty.

Dziękujemy za współpracę i korzystając z okazji,
serdecznie pozdrawiamy.

Nie ma co gadać Nomini jest jednym z…

29 sierpnia 2021

Szanowny Kliencie,

Jeszcze raz dziękujemy za poświęcenie czasu i docenienie naszych starań!
Zespół Nomini.com

Nie gram za dlugo bo kilka miesięcy ale…

Nie gram za dlugo bo kilka miesięcy ale bez wątpienia najlepsze na jakim grałem a było już ich z 20.

11 lutego 2021

Drogi Koe,

Dziękujemy za recenzję. Cenimy każdą opinię!

Mamy nadzieję, że grając z nami doświadczysz tylko pozytywnych emocji! Jeśli masz jakieś pytania, nasz przyjazny Zespół Obsługi Klienta z przyjemnością Ci pomoże!

Dziękujemy za poświęcony czas i życzymy wspaniałego dnia!

Z poważaniem,