Boaboa Recenzje 69

2,8

Średnia

Zwykle odpowiada w ciągu 2 tygodni

Blokada konta bez powodu

Blokada konta bez powodu, konfiskata środków. Nie chcą wypłacić.

12 marca 2025

Witaj Marcinie,

Dziękujemy za poświęcony czas i doceniamy fakt, że dostarczyłeś nam dane, abyśmy mogli sprawdzić Twoje konto i dokładniej zapoznać się ze sprawą.

Naszym celem jest zapewnienie jak najlepszych wrażeń naszym użytkownikom.

W odniesieniu do Twojego zgłoszenia dotyczącego wypłaty - możemy z całą pewnościa potwierdzić, że wypłata środków wygranych została z naszej strony pomyślnie zrealizowana i wysłana zgodnie z wybraną metodą płatności.

Jeśli środki nie dotarły na Twoje konto, zapraszamy do skontaktowania się z nami poprzez Live Chat.
Jesteśmy pewni, że przedstawiciele naszej Obsługi Klienta pomogą Ci rozwiązać napotkany problem i udzielą dodatkowych wyjaśnień dotyczących realizacji dokonanej wypłaty.

W nawiązaniu do kwestii blokady konta Gracza, nasz Dział Bezpieczeństwa stoi na straży przestrzegania wszelkich zasad naszego regulaminu, który podczas rejestracji, potwierdziłeś i zobowiązałeś się do jego respektowania.
W związku z jego naruszeniem, Administracja zdecydowała się na wykluczenie konta Gracza z możliwości kontynuacji gry.

Bardzo nam przykro z tego powodu, jednak zapewniamy że wszelkie działania mają gruntowne podstawy i są zgodne z polityką serwisu oraz regulaminem.

Dziękujęmy serdecznie za wspólnie spędzony czas i pozdrawiamy.

Zespół Boaboa.com

Unikać szerokim łukiem

To kasyno jest najgorsze co mnie spotkało . Dramatyczna trafialność ! Pierwsza wpłata dnia zawsze przegrana stopiona w 5 minut 2.3.4 to samo . Przy 5 łaskawie odda 70% kwoty wpłaconej wcześniej jednak to tylko zaś zabiera całość 6 wpłata daje 2 x włożonej stawki po czym zaś zabiera i tak w koło Macieju 4 miesiące ta sama gra. Wpłaciłem już ogromną ilość pieniężną i nawet nie powąchałem jakiejkolwiek wygranej . Stwierdzenie jest takie że to kasyno to zwykły scam i oszustwo . Tranzakcję tu działają tylko w jedną stronę .

16 stycznia 2025

Witaj Jakubie,

Dziękujemy za podzielenie się swoją opinią.

Bardzo nam przykro, że nie spełniliśmy Pana oczekiwań i doświadczył Pan trudności podczas gry na naszej platformie.

Zdajemy sobie sprawę, że może to być frustrujące.

Chcielibyśmy wyjaśnić, że nasze gry są oparte na generatorze liczb losowych, który zapewnia uczciwe i przypadkowe wyniki.

Wyniki gier są losowe i nie mają wpływu na wcześniejsze czy późniejsze stawki, a każda sesja gry jest oddzielnym wydarzeniem.

Rozumiemy, że może to być trudne do zaakceptowania, gdy gra nie idzie po naszej myśli.

Jeśli ma Pan jakiekolwiek pytania dotyczące swojego konta lub gier, prosimy o kontakt z naszym zespołem wsparcia, który chętnie pomoże w rozwiązaniu wszelkich wątpliwości.

Życzymy Panu jak najlepszych doświadczeń w przyszłości.

Z poważaniem,
Zespół BoaBoa

Dobre miejsce z dużym wyborem gier i…

Dobre miejsce z dużym wyborem gier i oczywiście świetna obsługa w języku polskim jak i angielskim zawsze pomogę.
Na lekki minus czasem wykluczają z udziału w bonusach

31 grudnia 2022

Witaj,

Bardzo dziękujemy za recenzję i poświęcony czas. W naszym Kasynie bardzo doceniamy opinie naszych graczy i jesteśmy zdeterminowani do zapewniania wszystkim jak najlepszych wrażeń!

Zespół Boaboa.com

Bardzo miła obsługa informacji…

Bardzo miła obsługa informacji technicznej

18 listopada 2020

Szanowny Kliencie,

Bardzo dziękujemy za recenzję i poświęcony czas.

Zespół BoaBoa.com

polecam!!

polecam!!! good!

22 października 2020

Szanowny Kliencie,

Bardzo dziękujemy za recenzję i poświęcony czas.

Zespół BoaBoa.com

Pokaż recenzje we wszystkich językach. (69 recenzji)