Eigenlijk niet want ik kon heel moeilijk vinden hoe en waar ik mijn bonnen kon verzilveren. Misschien een punt om dat makkelijker te maken.

Reakcja na opinię
Ik heb een verschrikkelijke hekel aan kado bonnen. Gewoon, omdat ze verlopen. Via de omzet-service van cadeaubonnen.nl kun je bonnen omzetten naar andere bonnen die je wél gebruikt, bijv. om ze om te... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Mijn mening is: het heeft veel te lang geduurd dat het probleem dat ik had opgelost werd. Gedeeltelijk steek ik ook mijn hand in eigen boezem. Het nadeel is(was) dat il telkens andere collega's aan... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Helaas erg teleurgesteld. Vanochtend een e-voucher besteld die binnen het uur binnen zou zijn. Helaas de middag nog steeds niet ontvangen. Ondanks ik een best aardige dame trof aan de telefoon, werd m... Zobacz więcej
Napisane przez firmę
Zaprasza klientów do wystawiania recenzji
Jak firma korzysta z Trustpilot
KOOP HIER GEEN BONNEN! Ik heb twee bonnen met een totale waarde van €210,- besteld. De waardebonnen heb ik per mail gekregen, maar beide nummers blijken niet te werken. Gelijk contact opgenomen, maar Shania van de klantenservice verwijst mij vriendelijk naar Ikea, waarvan de waardebon is. Ik vind dit niet normaal, want daar heb ik de cadeaubon niet gekocht en ook niet van gekregen. Cadeaubonnen.nl heeft mij deze foutieve bonnen verkocht en gestuurd. Ik heb nog enkele keren contact proberen op te nemen, zonder enkele reactie. Ik wil mijn geld terug. Wat een slecht bedrijf!

Odpowiedź od Cadeaubonnen.nl
Ik heb mijn bon niet kunnen verzilveren, toen ik mijn tegoed ging opvragen, bleek dat deze al gebruikt was ,helaas niet door mijzelf!!
Mijn bonnummer is, 6064 3630 4308 1423 452.
Hopen op een oplossing!!
Met vriendelijke groet .
Graag had ik nog een vraag beantwoord? Ik heb door mijn leeftijd moeite om mijn cadeaubon op internet te verzilveren!zou de mogelijkheid bestaan dat ik een vvv.bon met boven vernoemd nummer ,ontvang zodat ik deze in de winkel kan aanbieden .bij voorbaat dank!!met vriendelijke groet Truus Tonnaer kruisstraat 20 5801AM Venray

Odpowiedź od Cadeaubonnen.nl
Er was eerst iets niet goed gegaan, maar ze hebben het netjes opgelost.dus een goede service.
Heel goede service, en snelle reactie helemaal tevreden met mijn cadeaukaart
Heb een digitale cadeaubon verstuurd met een behoorlijk bedrag. Maar kwam maar niets binnen geen bevestiging niets.. vervolgens gebeld en telefoniste geeft aan dat de bestelling is geannuleerd en waarom wist ze niet en wanneer ik mijn geld terug krijg weet ze ook niet ? Echt MEGA SLECHT !

Odpowiedź od Cadeaubonnen.nl
De cadeaubon moet je eerst activeren online. Maak gewoon een cadeaubon die je bij veel winkels kan inwisselen. Dit is veel te complex!

Odpowiedź od Cadeaubonnen.nl
makkelijk kunnen omzetten naar bol.com
Wacht al veel te lang voor de wellness card binnen komt en een lege online voucher
Veel keuze.... ik heb mijn cadeau bon verzilverd voor een bol.com tegoed bon. Na een paar minuten via mijn mail account de code gekregen.
Ondanks het versturen van de bonnen zonder daaraan een waarde te verbinden hebben ze het achteraf netjes opgelost,
Het mailverkeer is keurig verlopen in een kort tijdsbestek.
Goede middag
Goede ervaring gehad met het omwisselen van
een kadokaart die wij kregen
Dank jullie wel Ga zo door
Hartelijke groeten willie stoel
Er is heel veel keus in cadeubonnen. Het moet wel gek gaan, als er geen een voor je bijzit. Ook de afwikkeling met de bon van keuze was super.
Belangrijk is dat je ook in provincies kan zoeken en niet hoeft te reserveren via site.

Odpowiedź od Cadeaubonnen.nl
Het is onhandig als je iedere keer de bonnen moet omzetten
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.