Ik heb een verschrikkelijke hekel aan kado bonnen. Gewoon, omdat ze verlopen. Via de omzet-service van cadeaubonnen.nl kun je bonnen omzetten naar andere bonnen die je wél gebruikt, bijv. om ze om te... Zobacz więcej

Mijn mening is: het heeft veel te lang geduurd dat het probleem dat ik had opgelost werd. Gedeeltelijk steek ik ook mijn hand in eigen boezem. Het nadeel is(was) dat il telkens andere collega's aan... Zobacz więcej
Helaas erg teleurgesteld. Vanochtend een e-voucher besteld die binnen het uur binnen zou zijn. Helaas de middag nog steeds niet ontvangen. Ondanks ik een best aardige dame trof aan de telefoon, werd m... Zobacz więcej
Snel besteld en wordt aan de deur geleverd maar op de site staat dat je een gratis hotelbon t.w.v. €20,- krijgt. Ik voldeed aan de voorwaardes maar krijg de bon niet. Ik gebeld; wordt gezegd dat de voorraad op is. Tip: haal deze actie dan snel van de website af want dit is mensen voorliegen.

Teleurgesteld!
Ik heb deze kaart gekregen maar zou zelf nooit, maar dan ook nooit deze cadeaubon geven.
Ten eerste vind ik het een rompslomp om je “eigen” gekregen geld te kunnen uitgeven, en ten tweede vind ik het aanbod zeer beperkt. Ik had de fashioncheque willen hebben, maar de winkels waar ik kleding koop nemen geen deel aan dit project.
Heb nu dus van lieverlee maar iets besteld wat ik niet wens of nodig ben. Hoezo consumptiemaatschappij ?
Erg jammer dit. Zowel voor de gulle gever als voor de ontvanger.

Odpowiedź od Cadeaubonnen.nl
Jammer wilde de cadeau kaart met de post ontvangen. Heb hem nu digitaal omdat dit erg onduidelijk was

Odpowiedź od Cadeaubonnen.nl
ik heb 2cbonnen ingewisseld. Het duurde heel lang voordat er 1 binnen kwam. De tweede is nog steeds niet binnen

Odpowiedź od Cadeaubonnen.nl
Voordat je uiteindelijk een cadeaubon hebt van de firma waar je graag iets wilt kopen ben je een hele tijd bezig om die te ontvangen.

Odpowiedź od Cadeaubonnen.nl
Ik vond het erg lastig om de bon om te zetten naar de bon die ik wilde. Ik zou liever van iemand bv. een VVV bon krijgen, daar kun je op zeer veel plaatsen mee terecht.
I made an order. I paid extra for it. No confirmation, no updates received - NOTHING. What a Shame really!

Odpowiedź od Cadeaubonnen.nl
Fijn dat je zelf een keuze kan maken waar je behoefte aan hebt