Bytt.no Recenzje 156

Wynik TrustScore: 3 na 5

3,0

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 1 z 5

Har lagt frem en anmeldelse om en bank på Bytt. Ble fortalt at anmeldelsen gikk gjennom godkjennelse i går, 28 timer siden . Ikke hørt noe siden. Ingenting publisert. Sjekker de med banken først? Er... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Satte ikke pris på at min informasjon ble delt med folk som skal kontakte meg. Trodde eg skulle få en oversikt over tilbud, ikke masse forespørsler og telefoner. Ikke bruk denne tjenesten, man kan... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

Oceniono na 5 z 5

Opplevelsen var gjennomgående positiv. Saksbehandleren jeg hadde kontakt med på telefon var både vennlig og forståelsesfull, og jeg følte meg sett og godt ivaretatt. Rask saksbehandling og effektivt o... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

Napisane przez firmę

Bytt.no er Norges største forbrukerportal siden 2014 🎉 Daglig hjelper vi tusenvis av mennesker som ønsker å bytte selskap med å oppdage gode alternativer, enten det er forsikring, strøm, mobilabonnement eller bank.

Dane kontaktowe

Odpowiada na 88% z negatywnych recenzji

Zwykle odpowiada w ciągu 1 tygodnia

Jak firma korzysta z Trustpilot

Oceniono na 1 z 5

Bytt.no fremstår som bra…

Bytt.no fremstår som en meget bra tjeneste. Mitt fokus er strømleverandører i dette tilfelle. Har sett en del strømleverandører bruke bytt.no sin rangering for å "promotere" hvor gode de er.
Problemet er at bytt.no har store problemer med sms verifisering. Og jeg ser jeg er ikke den eneste som har klaget på dette. Så mine omtaler og da min rangering av enkelte selskaper. Blir da ikke tatt med.
Jeg har også prøvd å kontakte Bytt.no via mail, men de har ikke ansett meg som viktig nok til å svare.
Da føler jeg at rangeringen enkelte bruker fra bytt.no ikke er reel. Da det potensielt kan være mange utenforstående omtaler.

22 października 2025

Hei K.N,

Leit å høre at du sitter igjen med en dårlig opplevelse hos oss.

SMS-verifiseringen skal fungere som normalt, men vi har hatt stor pågang av omtaler den siste perioden, så behandlingstiden har vært noe lengre enn normalt. Det kan trolig være årsaken til at det oppleves at omtalen din ikke blir tatt med.

Rask og hurtig svar

Rask og hurtig svar. Men jeg bytter ikke strømleverandør for I underkant av 100 kr. måneden.

20 października 2025

Hei Bjørg,

Takk for fin tilbakemelding!

Det som er målet med tjenesten, at man raskt kan sjekke hvordan nåværende avtale ligger an, sammenlignet med andre i markedet. Det er forståelig at det ikke er alle som velger å bytte strømavtale for å spare 1200kr i året. Det viktigste er at du er fornøyd med nåværende avtale og aktør!

Ha en fin dag videre 😊

Bra kundebehandling

Aldri noe pes å snakke med Talkmore kundebehandling om det er på nett eller Tlf. De gir like bra behandling. De lurer deg ikke men faktisk omvendt. De er behjelpelig og vil at du skal være mest fornøyd. Det finnes det av lite av når det gjelder service og respekt men ikke oss Talkmore. Kanskje noe av grunnen at jeg har vært kunde i mange år.

20 października 2025
Oceniono na 1 z 5

Fikk ikke noe svar på det som var…

Fikk ikke noe svar på det som var saken. Fikk bare forslag til noen strømavtaler. Det ble for dumt!

15 października 2025

Hei Nils,

Har du mulighet til å utdype hva du ønsket svar på? Ta gjerne kontakt med vår kundeservice slik at vi kan se nærmere på hvor det gikk galt😊

Ha en fin dag videre!

Oceniono na 5 z 5

God hjelp til og sjå hvor man ligger an…

God hjelp til og sjå hvor man ligger an i strøm markedet!

13 października 2025

Hei Oddvar!

Tusen takk for fin tilbakemelding og det er absolutt greit å vite hvordan man ligger an i strømmarkedet!

Ha en riktig fin dag videre 😊

Oceniono na 5 z 5

Det kom sammenlignbare tilbud opp på…

Det kom sammenlignbare tilbud opp på epost, med god tid til å overveie alle.
Det endte opp med bytte.
Gikk fra 28kr i måneden og 3.69øre i påslag, til o,- i måneden og -1,8 i påslag. Ingen binding og 12mnd.avtale.

1 października 2025

Hei Steinar,

Tusen takk for din tilbakemelding!

Så flott å høre at du fikk gode og sammenlignbare tilbud, og at prosessen endte med en gunstig avtale uten binding.

Oceniono na 2 z 5

Er Pusskunde med Solcelle paneler.

Er Pusskunde med Solcelle paneler.
Tilbudene som dukke opp fra Bytt.no er kun Spotpriser Selv om jeg hukker av for Plusskunde.
Går jeg inn på foreslåtte Kraftselvskaper blir Plusskunde priser noe helt annet det Bytt.no kommer opp med

1 października 2025

Hei Reidar,

Vi henter informasjonen fra Forbrukerrådet hvor selskapene selv oppdaterer priser og informasjon. Hvis det er avvik, er det dessverre utenfor vår kontroll.

Her finner du oversikt over Plussavtaler: https://www.bytt.no/strom/strompriser/plussavtale

Det er det to priser, en er hva du selger strømmen for, og en du kjøper strøm for.

Ta gjerne kontakt med kundeservice hvis det fremdeles er uklart 😊

Ønsker deg en fin dag videre!

Spør og få svar

Fikk akkurat det jeg ønsket

21 września 2025

Hei Bernt,

Tusen takk for din tilbakemelding 😊

Det er godt å høre at du fikk akkurat det du ønsket!

Ønsker deg en fin dag videre.

Oceniono na 2 z 5

Får ikke tilsendt vertifiserings kode

Tjenesten er sikkert bra, men får ikke lagt ut anmeldelser, da jeg ikke mottar koden. Burde i slike tilfeller være mulig å verifisere vie f.eks email.
Sendt mail til bytt.no, men de bruker opptil fem dager på å svare.
Fikk svar i dag 12/9-25, det er ett problem med websiden og SMS overføring , det jobber med problemet. Da løser det seg👍😊
11/10/25
Ser ikke ut som problemet er løst, prøver inn i mellom og legge ut en anmeldelse, men får ikke vertifiserings kode på SMS.
Så da blir det som det blir, ingen anmeldelser/vurderinger.
Bruker Trustpilot

11 września 2025

Hei Tore Vidar,

Du har helt rett i at vi for øyeblikket opplever noen tekniske utfordringer med SMS-verifisering. Vi jobber aktivt med å finne årsaken til at enkelte brukere ikke mottar SMS, og håper å ha en løsning på plass snart.

Når det gjelder verifisering via e-post, er dette allerede en del av prosessen vår i tillegg til SMS. For oss er det viktig å sikre at alle omtaler kommer fra faktiske personer, og derfor er SMS-verifisering et sentralt steg i kvalitetskontrollen.

Vi setter pris på tålmodigheten din, og håper at alt fungerer som normalt innen kort tid.

Ønsker deg en fortsatt fin dag!

lånet ble dyrere

Vi ble forespeilet en rentereduksjon på 12.000,- men tilbudet kom med høyere pris en det vi har fra vår bank. bortkastet tid.

1 września 2025

Hei May,

Takk for din tilbakemelding 😊

Vi forstår at det oppleves skuffende når forventningen var en reduksjon i rente. I tilfeller der en kunde har en svært god rente fra før, hender det dessverre at ingen banker i markedet kan matche eller forbedre denne.

Vår tjeneste gir en oversikt over hvilke muligheter som finnes akkurat nå, men vi kan ikke alltid garantere lavere pris enn det man allerede har. Samtidig betyr dette at du i dag sitter på en av de beste rentene i markedet, og det er jo et positivt utgangspunkt.

Ønsker deg en fin dag videre!

Vennlig hilsen Bytt.no

Raskt og enkelt !

19 sierpnia 2025

Hei Ove,

Sånn det skal være!

Takk for din flotte tilbakemelding - ønsker deg en fin dag videre! 😊

Oceniono na 5 z 5

Et overgrep mot alle handikappede

Et sted for å kunngjøre urettferdig behandling slik at det kan hjelpe andre og hindre gjentakelse av overgrep

7 lipca 2025

Hei Trond,

Leit å høre at du har hatt dårlig opplevelse hos et selskap.

Takk for din tilbakemelding og at du har brukt Bytt.no for å dele din erfaring.

Vennlig hilsen Bytt.no

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Dowiedz się więcej o procesie recenzji Trustpilot.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej