Har lagt frem en anmeldelse om en bank på Bytt. Ble fortalt at anmeldelsen gikk gjennom godkjennelse i går, 28 timer siden . Ikke hørt noe siden. Ingenting publisert. Sjekker de med banken først? Er... Zobacz więcej
Zobacz, co mówią recenzenci
Satte ikke pris på at min informasjon ble delt med folk som skal kontakte meg. Trodde eg skulle få en oversikt over tilbud, ikke masse forespørsler og telefoner. Ikke bruk denne tjenesten, man kan... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Aldri noe pes å snakke med Talkmore kundebehandling om det er på nett eller Tlf. De gir like bra behandling. De lurer deg ikke men faktisk omvendt. De er behjelpelig og vil at du skal være mest fornøy... Zobacz więcej
Informacje dotyczące firmy
Napisane przez firmę
Bytt.no er Norges største forbrukerportal siden 2014 🎉 Daglig hjelper vi tusenvis av mennesker som ønsker å bytte selskap med å oppdage gode alternativer, enten det er forsikring, strøm, mobilabonnement eller bank.
Dane kontaktowe
Norwegia
- bytt.no
Odpowiada na 88% z negatywnych recenzji
Zwykle odpowiada w ciągu 1 tygodnia
Jak firma korzysta z Trustpilot
Inni użytkownicy przeglądali również
Grei måte å samle onjektive vurderinger…
Grei måte å samle onjektive vurderinger - likte spesielt spørsmål om vurdering er gitt 'frivillig uten fordeller ' eller er det konkurranse El lignende.

Odpowiedź od Bytt.no
Kort behandlingstid og raskt oppgjør
Opplevelsen var gjennomgående positiv. Saksbehandleren jeg hadde kontakt med på telefon var både vennlig og forståelsesfull, og jeg følte meg sett og godt ivaretatt. Rask saksbehandling og effektivt oppgjør gjorde dette til en god opplevelse – spesielt når uhellet først har skjedd.
Ble oppringt etter 10 min
Ble oppringt etter 10 min. Fikk ett veldig bra tilbud på nytt mobilabonnementet

Odpowiedź od Bytt.no
Får jo ikke skrevet en anmeldelse på…
Får jo ikke skrevet en anmeldelse på siden deres!

Kan finne gode tilbud
Kan finne tilbud der en ikke er nødt å bli kontaktet av tilbydere. Gjelder ikke alle

Odpowiedź od Bytt.no
Det er godt å dele sine erfaringer og…
Det er godt å dele sine erfaringer og meninger med andre. Då kan jeg vurdere, etter jeg har lest hva andre synes om tingene.

Odpowiedź od Bytt.no
Mange felt man må fylle ut for å kunne…
Mange felt man må fylle ut for å kunne gå videre. Det er mer morsomt å se maling tørke

Tilbudene var ok
Tilbudene var ok, men dere må kunne holde et anstendig nivå på språket. Be gjerne en ungdomsskole elev lese korrektur.

Odpowiedź od Bytt.no
Ingen gode avtaler funnet.
Ingen gode avtaler funnet.
Norgespris i NO4 er alment kjent NEI.
Ingen minuspåslag funnet.
Ingen med null månedsavgift funnet.

Odpowiedź od Bytt.no
Dere setter opp feil utgangs punkt på…
Dere setter opp feil utgangs punkt på hva jeg har i dag. Ingen av deres forslag er rimeligere enn den jeg har i dag.

OK........
Lite troverdig foretak
Gir seg ut for å være forbruker informasjon, oppfordrer deg til å legge inn omtaler for å "hjelpe andre forbrukere", men etter at du har skrevet omtale og svart på brukerundersøkelse (for å kunne legge inn en omtale MÅ du svare på en rekke spørsmål dvs brukerundersøkelse der Bytt.no samler informasjon om deg) så må du registrere medlemskap hos bytt.no og logge inn. "tjenesten" er svært misvisende og tilsynelatende et forretningsforetak forsøkt solgt som "en ren omtaletjeneste". Bytt.no sanker av informasjon om deg som bruker for å selge informasjonen videre og forkler hele operasjonen som en forbrukertjeneste.
Vedrørende Bytt.no sitt svar - det er blank løgn

Odpowiedź od Bytt.no
Bytt.no er en veldig viktig tjeneste
Bytt.no er en veldig viktig tjeneste som gir oss kunder makt og potensiale for å forbedre vår kundeopplevelse.
Husk også at historisk lave karakterer kan være fikset opp i, så litt intelligent skanning av anmeldelser er alltid lurt.

Odpowiedź od Bytt.no
Jeg er sterkt skuffet over tjenesten…
Jeg er sterkt skuffet over tjenesten fra Bytt.no. Jeg trodde at jeg skulle få tilbud fra en rekke forsikringsselskaper, alternativt: at jeg selv kunne velge hvilke selskaper jeg ønsket å få tilbud fra.
Anbudssystemet er derimot rigget slik at jeg bare fikk tilbud fra 2 forsikringsselskaper. Dette er trolig to selskaper som Bytt.no har særskilt avtale med.
For meg fremstår dette som en form for lureri. Normalt skulle jeg selv kunne velge hvilke
selskaper jeg ville ha tilbud fra, utfra en opplisting av mulige tilbudsgivere.
Jeg registrerer for øvrig at innmeldingen av forsikringsgrunnlag var nokså
overfladisk, uten mulighet for å skrive inn relevante merknader eller spørsmål.
Dette er en systemsvakhet som bør rette opp.
Normalt ville jeg få en rabatt for mitt medlemskap i fagforeningen Akademikerne.
Dessverre var det ingen mulighet for å melde inn en slik opplysning.

Strømavtale
Fant raskt ut at jeg faktisk har en god avtale allerede og bytting er ikke hesiktsmessig.

Doświadczenie Trustpilot
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.
Dowiedz się więcej o procesie recenzji Trustpilot.