Sinds verhuizing / overname By the Grape vanuit Velp is de administratie een verschrikking. Klantenservice doet z'n best, maar facturering is niet gekoppeld. Krijg zomaar twee dozen wijn die ik niet... Zobacz więcej
Zobacz, co mówią recenzenci
Overzichtelijke site met veel info over de wijnen. Ruime keuze in bezorgopties betreft aflevertijden. Mijn pakket werd perfect afgeleverd door Dynalogic. Met de track & trace kon ik de wagen op... Zobacz więcej
Wederom keurig afgeleverd. Kleine vergissing gemaakt bij inpakken en na 1 telefoontje mijnerzijds hierover zeer goed afgehandeld door By thé Grape door gratis nazending. Dat is nog eens goede servic... Zobacz więcej
By the grape via google gevonden. Ik wilde voor de pasen een speciale wijn, naar bythegrape een email gestuurd met mijn wensen en budget. Kreeg als reactie 3 wijnen voorgesteld, ruim binne... Zobacz więcej
Informacje dotyczące firmy
Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne
Wijn is bezieling volgens By the Grape. Wij geloven in: kleine wijnboeren met een bijzonder verhaal, bio- & fairtradewijnen, topkwaliteit voor een scherpe prijs, service met een smile, en echte wijnverhalen van kenners én klanten. By the Grape - wijn(web)winkel - Wild van wijn
Dane kontaktowe
Hoofdstraat 21, 6881 TA, Velp
- 026 - 763 04 44
- hallo@bythegrape.nl
- bythegrape.nl
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Inni użytkownicy przeglądali również
zeer goede service
Deze week mijn proefpakket ontvangen.
Werd binnen 24 uur geleverd en keurig verzorg en verpakt.
Miste helaas wel een dvd die er bij zou zitten.
Perfecte service.
Binnen 24 uur bestelling bezorgd op vakantie adres op Terschelling.
Bij een goede prijs, zeker bestellen!
Heb een mooie aanbieding besteld hier. Afhandeling was uitstekend! Soepel proces via de website inc. betaling. Daarna voortreffelijk op de hoogte gehouden, middels SMS over aflevertijd. Absoluut een aanrader als je een goede P/Q vindt op de site. Wel scherp blijven op hun prijs en altijd in veelvouden van 6 bestellen, is niet altijd fijn...
Geweldig
By the grape via google gevonden.
Kreeg als reactie 3 wijnen voorgesteld, ruim binnen budget en helemaal zijn wat ik wilde hebben.
Dat je je eigen doos (van 6 flessen) kan samenstellen maakte het helemaal af.
De persoonlijke benadering en deskundigheid waarmee ik ben geholpen is voor mij voldoende om dit bedrijf 5 sterren te geven.
Ik ga hier nog veel terug komen.
Zoals wijn oorspronkelijk bedoelt is: smaak, overtuiging, souplesse en vlot.
Prima keuze aan mooie, variërende biologische wijnen uit verschillende en verrassende wijnlanden. Duurzaamheid in combinatie met smaak, wat wil je nog meer. Uitstekende service, zowel op de website, bij de aflevering als in de verpakking. Naast de snelheid van levering ook een persoonlijke touch en mooie bijpassende recepten. Kortom, uitstekend!
Hoog niveau - prima service!
Ik ben erg tevreden over de kwaliteit van de wijn en over de vlotte levering!
Perfecte levering en service
1 fles gebroken en alsnog nageleverd met extra fles als voor het ongemak, perfect
Bijzonder snelle levering en op het aangegeven tijdstip
Nog lang nit alle wijntjes geproefd maar de doos ziet er veel belovend uit.
Menig bedrijf mag hier een voorbeeld aan nemen!
Snel, communicatief, op tijd. Een 10 voor service en product!
Prima service en nog een lekkere wijn ook!
Prima service en gebruiksvriendelijk bestellen. Nu alleen nog acties bij de wijnen die ik het lekkerste vind.
snel & goed
Fijn om de wijn weer te kunnen bestellen die in Nederland niet meer verkrijgbaar was (false bay)
Licht teleurstellend
Zojuist het kennismakingspakket van jullie ontvangen. Mooi op tijd. Maar de inhoud stelt me toch ietwat te leur. Er zit een kaartje bij van Paul dat een aantal wijnen vervangen zijn omdat ze niet op voorraad zijn door wijnen van dezelfde prijsklasse. Dat klopt van die prijsklasse. Het zijn er 3 verschillende wijnen. Waarvan er 2 wel als “in voorraad” op jullie website staan, raar.
Wel op voorraad volgens jullie website, maar niet in pakket:
By the Grape Chili Viognier
Parra by the Grape Verdejo
En deze inderdaad niet: Cochon Volant Rouge Corbières
En dan worden ze vervangen door nog 1 extra Parra by the Grape Garnacha Rosé, dat is dan jammer, die zat er al in.
De andere 2 wijnen zou kunnen, 1 wit voor 1 wit en 1 rood voor 1 rood.
Ook klopt het kortingsbedrag van 45 euro niet volgens de prijzen op jullie website. Als ik de prijzen van de 12 wijnen optel kom ik tot 92,58 en niet 113,33 zoals het pakket volgens jullie website zou moeten kosten. De korting is dan slechts 24,25 euro. Beetje rommelig allemaal. Vermeld van te voren dat wijnen er niet zijn, en niet achteraf. Een onjuiste voorstelling van zaken. Jammer, gemiste kans.

Odpowiedź od By the Grape
Prima service en exacte levering
Mijn eerste bestelling bij "By the Grape " is uitstekend verwerkt.
Goede wijn behoeft geen krans
Uitstekende wijn, degelijk verpakt, snel geleverd. Maar waarom 2x 6 flessen van twee geheel verschillende soorten in één grote doos voor 12 flessen gepropt? De Waterkloof Circle of Life kost uiteindelijk € 17 per fles, kan daar geen aparte doos vanaf, waarop ook duidelijk aan de buitenkant staat wat er in zit?

Odpowiedź od By the Grape
Goede adviezen en uitstekende service
Ik ben tot nu toe zeer tevreden over de door uw bedrijf verstrekte adviezen en de kwaliteit van de geleverde wijnen was uitstekend. De service m.b.t. de levering is ook prima geregeld aangezien je meerdere mogelijkheden hebt over het te kiezen tijdstip van levering.
Doświadczenie Trustpilot