Sinds verhuizing / overname By the Grape vanuit Velp is de administratie een verschrikking. Klantenservice doet z'n best, maar facturering is niet gekoppeld. Krijg zomaar twee dozen wijn die ik niet... Zobacz więcej
Zobacz, co mówią recenzenci
Overzichtelijke site met veel info over de wijnen. Ruime keuze in bezorgopties betreft aflevertijden. Mijn pakket werd perfect afgeleverd door Dynalogic. Met de track & trace kon ik de wagen op... Zobacz więcej
Wederom keurig afgeleverd. Kleine vergissing gemaakt bij inpakken en na 1 telefoontje mijnerzijds hierover zeer goed afgehandeld door By thé Grape door gratis nazending. Dat is nog eens goede servic... Zobacz więcej
By the grape via google gevonden. Ik wilde voor de pasen een speciale wijn, naar bythegrape een email gestuurd met mijn wensen en budget. Kreeg als reactie 3 wijnen voorgesteld, ruim binne... Zobacz więcej
Informacje dotyczące firmy
Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne
Wijn is bezieling volgens By the Grape. Wij geloven in: kleine wijnboeren met een bijzonder verhaal, bio- & fairtradewijnen, topkwaliteit voor een scherpe prijs, service met een smile, en echte wijnverhalen van kenners én klanten. By the Grape - wijn(web)winkel - Wild van wijn
Dane kontaktowe
Hoofdstraat 21, 6881 TA, Velp
- 026 - 763 04 44
- hallo@bythegrape.nl
- bythegrape.nl
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Inni użytkownicy przeglądali również
Kwaliteitswijnen !
Klasse bio - wijnen ! het kan dus inmiddels WEL , bio en toch heel lekker , ik neem een flesje met kurk dan maar op de koop toe. 'T zal bij het bottelen wel iets nauwer luisteren met bio - wijnen neem ik aan.
Niets zal mij weerhouden om vaker met By the Grape zaken te doen, efficiënt en vriendelijk contact met Mw. Chantal Driesen.
Nu gauw een winkeltje in de buurt s.v.p. !
Prima snelle levering
Mooie biologische wijnen. Goede prijs/kwaliteit verhouding en snelle levering. Bijzonder tevreden.
Ben niet enthousiast; maar wat niet is, kan komen?
De wijn heb ik nog niet geprobeerd maar die is vast lekker.
Maar de levering was een drama. Twee dozen. De eerste kwam later dan TNT had opgegeven en de 2e was helemaal kwijt. Die is volgens mij weer teruggegaan naar jullie en kwam twee dagen later als 'nieuwe zending'. Ligt niet aan jullie waarschijnlijk.
Wat wel aan jullie ligt; de dozen waren vies en het stoort me als ik meteen de volgende ochtend meteen reclame-mails van jullie krijg terwijl ik uitdrukkelijk had aangevinkt geen nieuwsbrief te willen krijgen.
Ik vind jullie echt wel als ik dat wil.
Grietje van Ginneken

Odpowiedź od By the Grape
Slechte service en levering. Loze beloftes!
Ik had een kennispakket van 12 wijnen besteld bij By the Grape . Op de website staat dat er de volgende dag geleverd wordt.
Dat is een loze belofte.
Inmiddels heb ik na 3 weken nog steeds geen wijn. Na meerdere malen contact te hebben gehad met de klantenservice kwam er telkens een nieuw excuus zoals: verhuizing, problemen met PostNL, geen voorraad, verkeerde adressering.
Tot overmaat van ramp bleek na 2 weken dat de persoon waarmee ik contact had (ene Chantal) op vakantie te zijn. Toen reageerde er helemaal niemand meer.
Ik heb maar weer gebeld naar het tel.nr op de website en mijn geld terug geëist. Jammer dat ik hier zelf weer achteraan moest gaan, want mijn e-mails werden niet meer gelezen.
Helaas heb ik nooit de wijn geproefd. Mijn advies: bestel hier geen wijn! Er zijn genoeg andere websites die wel waarmaken wat ze beloven.

Odpowiedź od By the Grape
Zeer tevreden
Regelmatig koop ik hier mijn wijn. Nog nooit een negatieve ervaring gehad.
Gewoon goed
Overzichtelijke site, duidelijke informatie en snelle levering. Zoals het hoort!
super
Snel en op tijd .
En de wijnen zijn heerlijk althans degene die we gedronken hebben.
Stipt en optijd
Buiten het leveren wat beloofd wordt is het plezierig om zo gemakkelijk bij the Grape te kunnen bestellen. Vasthouden dit peil.
Fantastisch binnen 24 uur geleverd!
Heerlijke prosecco, vol fruitig dieprood en dat binnen een dag thuis in de keuken afgeleverd.
Enige gemis was een extra regel op de adressering om aan te geven dat je bijvoorbeeld niet wil dat de postbode bij buren levert als je niet thuis bent en het beloofde smsje werd me niet verstuurd..maar hé Proost
Snelle levering, kortingsbon, leuk kaartje, recepten bij iedere wijn, dvd, het kan niet op! Top!
Eerste fles geproefd en is niet slecht, ben benieuwd naar de rest. Vind het een goed concept in ieder geval
Wat er beloofd wordt, wordt ook waar gemaakt.
Prima assortiment, snelle levering. Service is bij By the Grape weer een heerlijke term
Echt goede wijn
Prima service maar belangrijker: geen wijn die veel medailles heeft en toch matig smaakt. Maar wel wijn die gewoon erg lekker is.
Prima,prima.
De wijn is heerlijk,eerlijke beschrijving van de soort wijn.
Vlotte service
Na het plaatsen van mijn bestelling kreeg ik de wijn vlot geleverd op de door mij gewenste dag. Ik kon online volgen waar mijn pakket ongeveer was. Super geregeld allemaal. Nu nog rustiger gaan genieten van de wijn.
Nette levering
De wijn is met PostNL geleverd in stevige dozen. Op zich knap als je bedenkt dat die doos met 12 flessen over de sorteerbanden van PostNL gaan.
Duidelijk
Goede overzichtelijke website, genoeg info over wijnen, afhandeling ook duidelijk.
Doświadczenie Trustpilot