Fantastisk oplevelse fra start til slut. Super service, virkelig høj kvalitet på sofaen og meget hurtig levering. Vi forventede 14–21 dages levering, men sofaen kom allerede 6 dage efter bestilling. E... Zobacz więcej
Endnu engang har By Hornsleth ydet en fremragende service. Meget hurtig levering og en virkelig fin biopejs. Bundpladen havde en lille rids, men Carsten har prompte og uden diskussion bestilt en ny... Zobacz więcej
Har aldrig fået en bedre service! Carsten gik virkelig above and beyond! Og så har vi desuden fået det smukkeste vitrineskab. Jeg har søgt længe, og har ikke fundet andre skabe af lignende kvalitet. K... Zobacz więcej
Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne
by Hornsleth blev stiftet på baggrund af vores store passion for interiør til boligen. Vores passion startede mange år tilbage og har altid været en stor del af vores liv, som vi altid har vidst, vi ville mere med end blot at dyrke det hobbyplan. Vi har altid ønsket at kunne dele vores passion for interiør til hjemmet og haven med andre, hvorfor vi startede by Hornsleth, hvor vores kunder kan købe alle de produkter, vi brænder så meget for. Med by Hornsleth sørger vi i dag for, at vores kunder får mulighed for at indrette sig i en nordiske stil med vores brede udvalg af interiør, da især skandinavisk indretning står os meget nært.
Frederiksvej 28, 2000, Frederiksberg, Dania
- +4538424466
- by@hornsleth.dk
- byhornsleth.dk
Inni użytkownicy przeglądali również
Suveræn oplevelse og service
Har købt det smukkeste vitrineskab hos By Hornsleth - hvor der har været lang leveringstid, da det skulle fragtes helt fra Vietnam. Undervejs i kontakten er jeg hele tiden blevet mødt med venlighed og udtalt kundeservice - og nu efterfølgende, hvor skabet står i min stue til stor glæde, er jeg i dag blevet ringet op, fordi der er en lille transportskade. Dette er blevet løst på bedste vis. By Hornsleth fortjener den bedste ros og flere stjerner end de fem mulige.
Sort vitrineskab i ringeste kvalitet
Har købt et vitrineskab, som på ingen måde levede op til beskrivelsen på deres hjemmeside. Det er dårligt håndværk, skrammer på låger og hængsler, og lågerne var ikke i vater. Desuden virkede det som om lågerne ikke sad ordentligt fast, når man åbnede dem.
Jeg reklamerede selvfølgelig over skabet, da vi slet ikke var interesserede i at betale for så dårlig kvalitet og slet ikke ville beholde skabet, men her var der ingen service. Carsten Hornsleth nægtede at høre på mig, og jeg fik at vide, at jeg måtte forvente “uregelmæssigheder” når skabet var håndlavet. Derfor måtte jeg også selv betale returfragten på knap 1100 kr. Det er under al kritik at sælge et så dårligt produkt, og Carsten Hornsleth skulle som minimum tilbyde at betale returfragten.
Jeg kan på ingen måde anbefale By Hornsleth. Det er simpelthen en ommer, øv!

Odpowiedź od by Hornsleth
Super service!
Fantastisk service!
Fantastisk service hos Carsten!
Jeg havde bestilt en lampe der var på restordre de fleste steder. Jeg skulle bruge den en specifik dato. Carsten fulgte op løbende så jeg hele processen vidste hvor langt vi var og jeg fik min lampe inden den akutte dato!
Over forventning
Æstetisk, såvel som produktionsmæssigt, overgik skænken forventningerne.
Empatisk, personlig rådgivning.
Pas på vitrineskabene, medmindre du kan lide skæve møbler
Vi har købt et vitrineskab. Da skabet bliver leveret, viser det sig, at det er så skævt, at der er 2,5 cm forskel på afstanden til væggen øvers og nederst på skabet. Toppen er tydeligt ikke i vater.
(Vores hus er helt nyt, og gulvet ER lige)
Det er meget iøjnefaldende, og flere har allerede kommenteret på, om det ikke var skævt.
Vi har naturligvis skrevet til ByHornsleth, der fastholder, at man må forvente nogle skævheder som “en del af charmen” ved håndlavede møbler. Jeg ved ikke, hvilke snedkere de har kendskab til - min egen morfar var snedker og kunne nu godt lave møbler, der ikke så ud som om, de var ved at tippe forover. Vi har mange retromøbler herhjemme og har intet imod charmerende skævheder - men det er hverken charmerende eller indenfor hvad man må forvente med et skab, der ser ud som om, det er på vej til at tippe forover.
ByHornsleth tilbyder allernådigst, at vi kan få lov at benytte vores fortrydelsesret... hvilket altså er en sædvanlig del af deres salgs- og leveringsbetingelser, og ikke en service i forbindelse med at der er fejl ved skabet. Dvs. selv betale for både levering og returforsendelse af et stort, tungt vitrineskab. Så er der ikke meget tilbage, når man har fået pengene retur for selve skabet.
Det kan i sagens natur ikke betale sig for os, og vi ville stadig stå uden vitrineskab (selvom det kunne være fristende at købe et i IKEA i stedet - de kan da finde ud af at lave lige møbler). Så vi har besluttet, at vi i stedet må klodse skabet op med papskiver og leve med, at det hænger flere mm over gulvet på forsiden. Men jeg vil aldrig anbefale nogen at købe noget fra ByHornsleth - det kan godt være, man kan få et fint møbel derfra, men når det ikke er i orden, er der ikke meget kundeservice at komme efter.
Fantastisk oplevelse
Sikkert en fantastisk service jeg har fået fra Carsten. Efter en træls oplevelse fra en anden web firma fandt jeg by Hornsleth. Jeg skrev en mail med mine bekymringer og blev lovet at mine varer vil bliver tjekket personlig. Alt er kommet 2 dage efter bestilling og i perfekt stand. Jeg kan stærk anbefale denne firma og er sikkert, at jeg vender tilbage igen. Tusinde tak igen Tracy
Super at handle med
Jeg har købt et spisebord, og det har været en fornøjelse at handle med Carsten Hornsleth. God kommunikation, hurtig tilbagemelding og interesseret i sine kunders tilfredshed :-)
Formidabel kundeservice
Bestilte en sofa onsdag eftermiddag, med beskeden om 3-4 leveringsdage, såfremt den var på lager.
Er par timer senere blev jeg ringet op, med et "tak for handlen" og spørgsmålet om jeg tilfældigvis var hjemme torsdag, da de havde den på lager og alligevel skulle ud i området jeg bor i.
Det takkede jeg ja til. Torsdag blev jeg ringet op med beskeden om at chaufføren ville være hos mig inden for 20 min. Kort tid efter ringer chaufføren og fortæller han er fremme. Vi havde bestilt kantstenslevering, men da jeg hjalp med at få sofaen af ladet, hjalp chaufføren med at få den sikkert ind i opgangen!
Sjældent har jeg oplevet så opmærksom kundeservice, på et webkøb, som her, og så med lynhurtig levering inden for 24 timer (indrømmet, lidt heldigt), endda af noget så klodset som en sofa.
Nåh ja, sofaen virker til at være af god kvalitet og pynter i stuen.. 🙂
Godt og lækkert udvalg
Godt og lækkert udvalg. Fandt en fed hylde fra Lene Bjerre. Den var helt op til mine forventninger god kvalitet og sending var godt og forsvarligt pakket ind så hylden ikke blev ødelagt under forsendelse. Forsendelsen var ikke det hurtigste men kunne nok heller ikke være hurtigere grundet en enkelt helligdag og coronatilstande.
Dårlig kundeservice
Jeg har købt en Hübsch skillevæg, hvor halvdelen af lamellerne er skæve og halvdelen lige, så produktet er meget grimt. Jeg reklamerer over varen og ønsker at sende den retur. De gør alt for ikke at acceptere reklamationen, så de kan undgå returomkostningerne (1000kr): (1) forklarer materialet er naturmateriale og derfor "arbejder", hvilket der ikke er tydelige billeder af på hjemmesiden, eller forklaret, at man kan forvente, (2) truer med de har talt med en jurist, men jeg har ikke set nogen korrespondance med en jurist, (3) tilbyder ombytning af varen (tak), men på billederne er den vare lige sådan. Der står på deres hjemmeside "fuld tilfredshed eller penge retur". Det er desværre ikke den oplevelse, jeg står tilbage med, og må derfor give 1 stjerne.
Alt var helt i top - så derfor 5 stjerner herfra
Vi har haft en rigtig god oplevelse ved at handle ved By Hornsleth. Super god kundeservice, hvor Carsten besvarer ens mails med det samme, hurtig levering og ikke mindst et vitrineskab, der i den grad levede op til vores forventning.
Så derfor kan vi kun varmt anbefale at handle ved By Hornsleth, og det er bestemt ikke sidste gang, vi selv handler der.
Fantastisk service
Fantastisk service! Var utrolig forstående og hjælpsomme med min reklamation. Der kan man trygt lægge sine penge 😍 Desuden er produkterne virkelig smukke!
rigtig fint sted at handle
Købte et spisebord og tæppe hos Hornsleth
Leveringen var hurtig og efter aftale. Overordnet en rigtig god oplevelse.
Jeg fik tæppet refunderet fordi det ikke var helt som jeg troede det ville være, og den proces var lige så nem og hurtig som bestillingen.
Handler helt sikkert her igen
Fantastisk kundeservice i denne kaliber…
Fantastisk kundeservice denne kaliber skal man lede længe efter. Jeg har bestilt en sofa med, med laaaaang vente tid, men om så jeg skulle vente i et år, gjorde jeg det gerne med den service og imødekommenhed. Det skal siges vente tiden er 6-8 uger og de stiller den fineste låne sofa til rådighed, som allerede kommer på mandag. Absolut verdensklasse...I har mig som fast kunde...
Hilsner fra Ayse( med farvebetegnelsen elefant grå:))
bestilte et vitrineskab som er udsolgt…
bestilte et vitrineskab som er udsolgt på mange andre sider. Selv om by Hornsleth er et firma på sjælland så var skabet leveret på 4 dage, gratis i jylland. Vil helt sikkert anbefale dem og handle der igen :P
Kunne ikke være mere tilfreds
Høj tilgængelighed, hurtig ekspedition, god pris og fleksibel i forhold til afhentning af varer. Kunne ikke være mere tilfreds.
God og hurtig service
Selvom mit produkt ikke lige levede op til forventningerne efter et par dages brug, så var der fuld og ikke mindst hurtig service ift returnering og refusion af penge.
Tak!
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.