Det har været en fornøjelse at handle med Stilling Solceller. Alle har været meget hjælpsomme og imødekommende. Både kontakten til kontoret samt dem der foretog installationen var upåklagelig. Vi... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Stilling solceller er et super sted at købe sit anlæg. Nick er inde i tingene og utrolig hjælpsom, igennem hele processen. Få dage efter aftalen var på plads, kom hans folk og begyndte opsætningen.... Zobacz więcej
Napisane przez firmę
Velkommen til Stilling Solceller ApS beliggende i Skanderborg! Vores speciale er skræddersyet energiløsninger inden for solenergi til private og erhverv. Solcelleanlæggene kan skræddersyes både med og uden batteri, alt efter behov. Vores individuelle løsninger giver dig muligheden for at få et solcelleanlæg til præcis dit behov. Vi forhandler invertere fra bl.a. Growatt og Deye, og vores solcellepaneler fåes i to størrelser 410W og 550W. Vores solcellepaneler er All-Black og med producentgaranti. Inden du kontakter os for rådgivning, bedes du undersøge følgende: -Mål på dit tag (h*l*b) - Det er vigtigt, at alle målene angives/noteres. - Dit årlige strømforbrug. Med ovenstående information, rådgiver vi dig til, hvilket anlæg vi vurderer, er bedst egnet til dit behov. Ovenstående kan sendes via mail kontakt@stilling-solceller.dk eller telefonisk ved 53 83 13 33. Vi har Danmarks billigste priser på solcelleanlæg til private og erhverv. Vores lokation er i Skanderborg, Danmark, hvor du kan besøge vores lager med solcellepaneler, invertere og batterier. Ring inden for aftale. Vi kan kontaktes via kontakt@stilling-solceller.dk eller tlf. 53 83 13 33. Vi vil blive glade for, at du lave en anmeldelse af os via www.trustpilot.dk. Vi giver personlig rådgivning omkring dit køb af solcelleanlæg fra start til slut - besøg os på www.stiling-solceller.dk
Randersvej 78, 8660 , Skanderborg, Dania
- nick@stilling-solceller.dk
- www.stilling-solceller.dk
Inni użytkownicy przeglądali również
Det har været en fornøjelse
Vi havde en udfordring med rygningen på ståltaget, men det blev fikset, da jeg kørte ud og skaffede nye rygningsplader, og Lukas (montør) monterede dem, så arbejdet kunne færdiggøres samme dag som planlagt.
Man kan virkelig mærke, at Stilling Solceller går langt for at tingene kan lykkes - et firma med ægte jysk mentalitet 😊
Vi har efterfølgende ønsket et ekstra batteri, og her var Lukas (på kontoret) hurtig til at komme med et tilbud, så vi får fordoblet vores batterikapacitet.
Og ja - der er to forskellige Lukas'er 😉
Bad om tilbud fra firmaet
Bad om tilbud fra firmaet. Fik et tilbud, men de sagde ligeud " spild af penge" Det kan ikke svare sig for dig, med det forbrug I har. God stil og ærligt.

Odpowiedź od Stilling Solceller ApS
Har for nylig købt et 16 kWh…
Har for nylig købt et 16 kWh solcelleanlæg med 14 kWh batteri samt AI styring. Fra start til slut har kommunikationen med firmaet været upåklageligt og servicen har været i top. Kan klart anbefale firmaet til andre der skulle være interesseret i et solcelleanlæg.
Nick og hans medarbejder/ansatte har udvist en service som har ligget langt over min forventning så et stort tak herfra en glad kunde.

Odpowiedź od Stilling Solceller ApS
Når man skal købe solceller er det…
Når man skal købe solceller er det virkelig en jungle - Men Stilling Solceller var åbne og transparente og så var de hurtige - Fra jeg havde sagt ja til de var instaleret var der gået 7 dage. Håndværkerne var søde og de kørte ikke hjem før det hele var oppe at køre - En kæmpe stor ros til dem alle.

Odpowiedź od Stilling Solceller ApS
Fik vores anlæg installeret for 14 dage…
Fik vores anlæg installeret for 14 dage siden, og hold da helt op, hvor det spiller. Hele oplevelsen med tilbud, tilmelding og opsætning er forløbet glat og fuldt tilfredsstillende. Anlægget med 18 solceller har produceret 270 kwh på 10 dage i blandet solskin og gråvejr. Vi har 14 kwh batteri, men større vil være en fordel da returprisen på strøm ofte er lav i dagtimerne.

Odpowiedź od Stilling Solceller ApS
Fremragende solcelleløsninger til attraktive priser, kvalitet og service.
Igennem hele forløbet fra rådgivning om løsning til tilbud/aftaleindgåelse, montering og efterfølgende support altid en udsøgt kvalitet, service og support, som overgår forventningerne og så samtidig til attraktive priser.
Stort set service 24/7 ift. remote assistance de få gange, hvor der var behov herfor.
Dette var tilfældet både for det nye anlæg til sommerhuset og da min inverter gik i stykker på det eksisterende anlæg, som krævede omstregning af panelerne for at Deye inverter kunne bruges, hvor Nick selv kørte fra Stillinge til Jyllinge for at assistere hermed, da der kom uforudsete udfordringer.

Odpowiedź od Stilling Solceller ApS
Nick og hans personale får vores…
Nick og hans personale får vores varmeste anbefalinger, vi er rigtig glade for vores anlæg (solceller og batteri) og hjælpen vi har fået løbende.😁
Det er dejligt at der stadigvæk er nogle der udfører deres arbejde ordentligt og kommer som aftalt!
De bedste hilsner fra
Sibel og Jeppe
Solbjerg

Odpowiedź od Stilling Solceller ApS
Efter 2 år min solceller sistem virke…
Efter 2 år min solceller sistem virke ikke som skal ! Sammen med bakterier.

Odpowiedź od Stilling Solceller ApS
Her er man i gode hænder!
Vi følte os i gode hænder fra første kontakt. Fin service, svar på alle spørgsmål og alle aftaler overholdt. Super oplevelse - sådan skulle det være hver gang man har brug for en håndværker :)

Odpowiedź od Stilling Solceller ApS
Et af livets små glæder er
Et af livets små glæder er, at tjekke sin app for den månedlige besparelse på el. Den anden er den service man får ved Stilling Solceller. Nick og Christina har været behjælpelige igennem hele processen og jeg føler virkelig, at der er blevet lyttet til mine behov og ønsker. Jeg står nu med en løsning hvor vi med vores batteri kan være fuldstændigt uafhængelige af strøm, hvis vi ønsker det. Sælge strøm når prisen er høj, når vi ønsker det. Og lade vores bil, når det giver mening. Hele vejen igennem en fed løsning og jeg kan kun anbefale Stilling Solceller - specielt den knivskarpe rådgivning og service. TAK!

Klart anbefalelsesværdig
Fantastisk professionelt og hurtigt fra A til Z, Nick er utrolig informativ og alt er transparent i forhold til køb, levering og montering, samt efter med diverse spørgsmål.
Montørene var hurtige, dygtige og effektive.
Jeg vil klart anbefale Stilling Solceller.

Odpowiedź od Stilling Solceller ApS
Super service, kan kun give rosende ord til Nick og hans folk! De er bare de bedste

Odpowiedź od Stilling Solceller ApS
Købte et hybrid anlæg af Nick
Købte et hybrid anlæg af Nick, der var lidt med at det ikke virkede optimalt, men det fik Nick efterfølgende styr på, så tak for det! Og det er også tilmeldt det der soba som Nick også ordnede, og nu virker det hele som det skal! Han benytter også LS. montage, og de kom her og de fik monteret det hele over et par gange, også selvom at de ikke havde meget plads inde på loftet til at trække ledninger. Så Nick har været god til at få løst problemerne, når at der har været noget med anlægget, og nu fungere det som det skal. Skal jeg have flere solceller så er det helt klart Nick som jeg bestiller ved.
Vh Brian

Odpowiedź od Stilling Solceller ApS
Han sørger altid for at anlægget virker
Han sørger altid for at anlægget kommer til at virke hvis der skulle være noget, og han er altid behjælpelig med udvidelsesmuligheder.
Kan kun anbefales herfra.

God rådgivning og support
Udover en god pris på solceller har de også været hjælpsomme før, under og efter køb, bl.a med diverse indstillinger til inverter og batteri, hvilket har været vigtig, da det er lidt nørdet at sætte op for nogen uden teknisk forstand.. Så de kan klart anbefales.

Odpowiedź od Stilling Solceller ApS
Super service fra stilling solceller
Jeg fik i starten af 2023 sat et solcelleanlæg på fra stilling solceller flot montering på taget da anlægget skulle tilsluttet valgte jeg en lokal elektriker som montering et for lille kabel tilsluttet inviter forkert og ødelagde et print i inviter det tog næsten et år at få ret op på det sjusk elektriker hade lavet en stor tak til Nick og Jakob stilling solceller som var til meget hjælp da de gik ind i sagen og tog fat i elektriker efterfølgende hade jeg problemer med midt batteri Inge problemer Nick kom og monteret et nyt batteri kan kun varmt anbefale at handle hos stilling solceller altid hjælpsom tak Nick
Henrik Rasmussen

Odpowiedź od Stilling Solceller ApS
Har fået installeret 32 kw solpaneler…
Har fået installeret 32 kw solpaneler og 40 kw batterier.
Virkelig god service og alt leveret og monteret efter aftale.
Er imponeret over hvor godt de producerer selv i regnvejr.
Godt og flot udført arbejde til en meget konkurrence dygtig pris.
Ivan Bæklund.

10,45watt anlæg
Vi har fået et 10,45kwatt anlæg med 8kwatt inverter og 10kw batteri installeret.
Vi bestilte med montering og det har været en super oplevelse.
Lige fra første snak og flere tilbud fra dem, til den første kw blev produceret har det været en rigtig god oplevelse.
Nick har mega styr på det, og vores tagflader er udnyttet fuldt ud.
Stor anbefaling herfra.

Odpowiedź od Stilling Solceller ApS
God service, dialog og rådgivning
Jeg er den glade ejer af et 15.4 kw anlæg fra stilling solceller med tilhørende batteri. Der har været god service, rådgivning og dialog både før under og efter opsætning. Det hele spiller og er til daglig glæde. Prismæssigt er det ligeledes meget konkurrencedygtigt i forhold til hvad man ellers kan få.

Super godt firma
Super godt firma. God rådgivning. God service også efter opsætning. Har gode samarbejdspartnere til montage.

Odpowiedź od Stilling Solceller ApS
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.