Fantastisk oplevelse fra start til slut. Super service, virkelig høj kvalitet på sofaen og meget hurtig levering. Vi forventede 14–21 dages levering, men sofaen kom allerede 6 dage efter bestilling. E... Zobacz więcej
Endnu engang har By Hornsleth ydet en fremragende service. Meget hurtig levering og en virkelig fin biopejs. Bundpladen havde en lille rids, men Carsten har prompte og uden diskussion bestilt en ny... Zobacz więcej
Har aldrig fået en bedre service! Carsten gik virkelig above and beyond! Og så har vi desuden fået det smukkeste vitrineskab. Jeg har søgt længe, og har ikke fundet andre skabe af lignende kvalitet. K... Zobacz więcej
Har købt det smukkeste vitrineskab hos By Hornsleth - hvor der har været lang leveringstid, da det skulle fragtes helt fra Vietnam. Undervejs i kontakten er jeg hele tiden blevet mødt med venlighed og... Zobacz więcej
Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne
by Hornsleth blev stiftet på baggrund af vores store passion for interiør til boligen. Vores passion startede mange år tilbage og har altid været en stor del af vores liv, som vi altid har vidst, vi ville mere med end blot at dyrke det hobbyplan. Vi har altid ønsket at kunne dele vores passion for interiør til hjemmet og haven med andre, hvorfor vi startede by Hornsleth, hvor vores kunder kan købe alle de produkter, vi brænder så meget for. Med by Hornsleth sørger vi i dag for, at vores kunder får mulighed for at indrette sig i en nordiske stil med vores brede udvalg af interiør, da især skandinavisk indretning står os meget nært.
Frederiksvej 28, 2000, Frederiksberg, Dania
- +4538424466
- by@hornsleth.dk
- byhornsleth.dk
Inni użytkownicy przeglądali również
Meget skuffende
Jeg købte et meget flot Hübsch vitrineskab, som kort efter reklamationsfristens udløb krakelerede i malingen ved alle hylder. Det ligner nu et 2. sorterings produkt til fuld pris!
Jeg kontaktede byHornsleth, som henholdte sig til reklamationsfristens udløb og at "træ arbejder"
Det er så skuffende, da jeg netop købte dette produkt for at sikre en god kvalitet. Jeg fortryder nu, at jeg ikke købte hos en discountkæde, da prisen havde været under 50% og jeg er overbevist om, at min reklamation ville være blevet taget seriøs.

Odpowiedź od by Hornsleth
Hvis du vil have service i top og en…
Hvis du vil have service i top og en mand som er passioneret omkring hans ting, så skal du tage fat i Carsten fra by Hornsleth.
Vi skulle ud for at se på ny sofa og havde fundet lige den sofa som vi godt kunne tænke os. Vi aftale en tid med Carsten hvor vi kunne komme forbi. Showroomet er hyggeligt indrettet og rart at være. Her kunne vi endelig se de sofaen og prøve den. Den levede mere ind op til vores forventning og den var langt bedre at sidde i ind forventet. Carsten fortalt en masse detaljer om sofaen, læderet og hvordan den var produceret og at den var økologisk. Vi havde virkelig en god dialog og bad om et samlet tilbud på en Rodeo hjørnesofa, stol i samme og en puf på ben. Vi skulle faktisk kun kikke, ikke købe, men prisen, den utrolige gode service og det at vi faktisk kunne se og prøve sofaen, gjorde at vi endte med at bestille den. Vi fik oplyst at det nok ville gå 3 uger, men kort før der var gået 3 uger ringede Carsten og sagde at han lige havde fået sofaen ind og om han skulle komme forbi med det samme. Han ankom som aftalt og vi bar sammen det hele helt ind i stuen. Nu har vi pakket det hele ud og det ser simpelthen bare fantastisk ud, waou. De er så lækre, bløde og føles slet ikke koldt, og så sidder man bare så godt i dem. Vi har derfor på ingen måde fortrudt at vi valgte at købe dem hos by Hornsleth, for her for du service ud over det forventede og her kan du fysik se/prøve varen før man beslutter sig. Vi kan kun give vores bedste anbefalinger af firmaet og Carsten. Tak for handlen.
Helt fantastisk god oplevelse
Helt fantastisk god oplevelse. Har købt to sofaer. Jeg bliver kontaktet af sælger dagen efter min bestilling, da de kun har en sofa hjemme og den anden derfor skal bestilles hjem. Han mener, at de har den hjemme næste uge. Næste uge bliver jeg kontaktet af sælger der informerer, at den desværre ikke er kommet med den forsendelse den var bestilt til og at der går endnu en uge. Ugen efter bliver jeg igen kontaktet af sælger, at de nu har fået min sofa hjem og at han allerede har sendt den til mig med ankomst næste dag.
Ved godt at min vare var forsinket, men det at sælger hele tiden kontakter mig, og han kontakter mig hver gang via tlf. og ikke mail eller sms, for at holde mig opdateret, det er i mine øjne perfekt service. Kan kun anbefale denne hjemmeside, da både kvalitet på vare og service er helt i top😊
Super service. Hurtigt tilbagemelding på spørgsmål, handler gerne igen ved by hornsleth
Imponerende service
Imponerende service! Jeg bestilte en biopejs black friday midt på dagen og lørdag morgen lidt i 9 blev den leveret på min adresse. God og hurtig service og hurtig levering - jeg vil klart anbefale andre at handle på byhornsleth.dk
Fantastisk service og kvalitet.
Fantastisk service og kvalitet.
Bor på 4 sal i KBH og dette gjorde levering af sofa svært. Der blev løbende diskuteret hvad der var af muligheder og til sidst blev der fundet en løsning.
Ved levering opfyldte det alle krav og leveringstid.
Kvaliteten af sofa, puf og øvrigt er helt i top.
Kan varmt anbefale at købe møbler her, hvor man får den bedste kundeservice, fra start til slut.
Stor ros.
Super fin service !
Super fin service - og fantastisk hurtig levering
Have givet 6 stjerner hvis man kunne…
Havde givet 6 stjerner hvis man kunne det.
Produkterne er super flotte og god kvalitet, og servicen er helt sublim.
Fik leveret varene samme dag som jeg bestilte. Det hele stod klar i min stue i løbet af no time..helt ekseptipnelt!
Kæmpe anbefaling herfra!
Super god service og hurtig levering.
Helt fantastisk god og hurtig service
Helt fantastisk god og hurtig service. Bestilte en biopejs fra Le Feu, blev leveret samme dag. En klar anbefaling og 5 stjerner til By Hornsleth.
Rigtig god service
Rigtig god service! Bestilte et vitrineskab fra Hübsch Interiør med opbæring. Alt forløb godt og sikkert! Jeg er mere end tilfreds med mit nye flotte vitrineskab! Jeg vil til enhver tid varmt anbefale by Hornsleth!
Vi har lige fået vores sofa fra…
Vi har lige fået vores sofa fra Byhornslet.
Den kom hurtigere end forventet.
Cognac farvet økolæder chaiselong sofa.
Vi er meget tilfredse, og man sidder fantastisk i den.
Vi kan varmt anbefale stedet.
Jeg var desværre nød til at returnerer…
Jeg var desværre nød til at returnerer mit indkøb.
Fantastisk service, ingen ekstra tillæg for fragt osv. og pengene kom retur med det samme.
Super god service og hurtig levering
Fik rigtig god hjælp
Købte et produkt fra hjemmesiden, men blev i tvivl om forskellige detaljer og fik brug for at se ting i showroom, samt bytte noget. Blev mødt med imødekommenhed, venlighed, hjælpsomhed og fleksibilitet. Virkelig god oplevelse, tak!
LeFeu biopejse
Jeg har netop købt en LeFeu biopejs af byhornsleth. Det er et fantastisk produkt. Leveret i kvalitets emballage og utrolig nem at sætte op.
Skøn hygge og faktisk god varme
Som altid fantastisk kundeservice.
Wow - super service⭐️
Wow, sikke en fantastisk kundeservice!
Havde bestilt en vare - fik leveret i en forkert farve…
Efter meget venlig telefonsamtale, fik jeg 2 dage efter leveret rette vare.
Sådan skal det være:-)
Hilsen
En MEGET tilfreds kunde
Jeg har fornyeligt købt vare hos by Hornsleth
Jeg har fornyeligt købt vare hos
by Hornsleth, en Le Feu biopejs og et Bumbus vægspejl.
Jeg har fået nogle vare som er Top kvalitet og en service der er helt unik.
Jeg kan kun anbefale by Hornsleth som leverandør til indretning af dit hjem.
Super god pris og rigtig god service :)
Jeg var super heldig
Jeg var super heldig, at få fat i en sort Hübsch lampe til kun 697 kroner, den koster op til 1349 kroner andre steder. Jeg bestilte den 29 september og modtog den 5 oktober. Det er en smuk lampe i kvalitets materialer, og den pynter i mit hjem, nu jeg ikke kunne vente på min stereobænk:)
I ser mig på shoppen en anden god gang:)
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.