Super lækre materialer og produkter, og ofte gode nedsatte priser. Jeg bestilte kun for 350 kroner, men fik en gave med til min store overraskelse. En kæmpe stort flot net og en bodylotion, tak for... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Ich habe schon mega oft bei By Green Cotton , vor allem Müsli bestellt und liebe die Qualität und das super angenehme Material, egal ob für meine Kids, für mich selbst oder jetzt auch das erste Tshirt... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Meine drei Kids sind mit der Kleidung groß geworden, vor allem die Bodies! Hatte allerdings eine äußerst unangenehme Erfahrung mit dem Kundenservice, wo mir keine Lösung angeboten werden konnte. Nun... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Hurtig levering, gode priser og virkelig god kvalitet! Jeg har bestilt flere ordre hos bygreencotton, og aldrig haft problemer. Dagen efter bestilling (som jeg ofte gør om aftenen) får jeg b... Zobacz więcej
by Green Cotton is an online shop, that sells certified organic clothing for babies, children and adults under the Green Cotton concept. We own, and sell the brands Müsli by Green Cotton, Fred's World by Green Cotton and Conservandum by Green Cotton. We always look for the gentlest way to produce a piece of clothing. All our products made of cotton are GOTS certified, and if this is not possible, we always look for the next best certification.
Thrigesvej 5, 7430, Ikast, Dania
Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji
Zazwyczaj odpowiada w ciągu 24 godzin
Super lækre materialer og produkter, og ofte gode nedsatte priser.
Jeg bestilte kun for 350 kroner, men fik en gave med til min store overraskelse. En kæmpe stort flot net og en bodylotion, tak for det og for hurtig levering

Odpowiedź od by Green Cotton
Jeg købte en uldvest og det er virkelig lækkert kvalitet. Pakken kom også hurtigt. Jeg skulle returnere noget der ikke var i min størrelse, og det var også nemt og problemfrit.

Odpowiedź od by Green Cotton
Lækre produkter i virkelig god kvalitet. Hurtig levering.

Odpowiedź od by Green Cotton
En rigtig god oplevelse at jeres lækre tøj og kvaliteten er rigtig god.

Odpowiedź od by Green Cotton
Super hurtig levering, men ringe kvalitet af tekstilerne.
Købte et par bukser og to kjoler. Kjolerne er meget tynde og stive i stoffet.
De kalder det "slow fashion" - jeg kalder det green washing.

Odpowiedź od by Green Cotton
En stort udvalg af certificeret tøj til gode priser. Service i top. Havde problemer med min telefon, da jeg skulle kontakte kundeservice og blev derfor ringet uopfordret ringet op af dem. FLOT

Odpowiedź od by Green Cotton
Wo ist, möchte ich sagen, dass ich mich persönlich an den Kundenservice gewendet habe, die Verantwortung aber auf mich übertragen wurde.
Nach einer Bestellung mit circa zehn Kleidungsstücken musste ich, da mir einige Kleidungsstücke nicht passten, verschiedene wieder zurückschicken. Dies tat ich auch mit dem beigefügten Versand Label.
Nach mehreren Wochen wurde mir immer noch keine Retoure bestätigt. Ebenfalls erhielt ich natürlich auch das Geld nicht zurück.
Ich habe mich sodann an den Kundendienst gewendet, der Angabe bei DHL nachgefragt zu haben und da die Retouren nun schon über acht Wochen her sei, die Versandnummer wieder neu vergeben wurde.
Der Kundenservice übernahm daher keine Verantwortung und gab an ich solle mich nun mit DHL auseinandersetzen.
Ich und auch das BGB finden dieses Vorgehen nicht korrekt.
Leider verweigert man mir bis heute eine Rückzahlung von immerhin knapp 100 €
Laut DHL Kundenservice ist die Sendung am 02.04.2025 bei Ihnen im Lager eingegangen. Quittiert durch einen Herr V.

Odpowiedź od by Green Cotton
Lækkert tøj af god kvalitet. Har lige modtaget et par virkelig bløde fløjlsbukser og et par meget lækre stribede strikbukser, og min datter elsker dem allerede.

Odpowiedź od by Green Cotton
Excellent clothes for kids and adults. Great service. Couldn’t be happier!

Odpowiedź od by Green Cotton
Lækreste tøj jeg har fået til min lille pige 😍

Odpowiedź od by Green Cotton
Hurtig levering og lækre varer til både børn og voksne. Er meget tilfreds med mit køb og handler gerne her igen.

Odpowiedź od by Green Cotton
Flot vare som svarede til beskrivelsen.

Odpowiedź od by Green Cotton
Hurtig levering og alt spillede bare! Virkelig lækkert tøj med børnene finder glæde ved at have på 🤩🤩 det bliver ikke sidste gang vi handler her.

Odpowiedź od by Green Cotton
Altid gode produkter og hurtig levering! 🌟

Rigtig fine varer. Hurtig levering. Rigtig god kvalitet ⭐️

Odpowiedź od by Green Cotton
Rigtig god, hjælpsom og venlig kundeservice og hurtig levering af fine varer :)

Odpowiedź od by Green Cotton
Tried twice to order from your site. Your payment system is broken. I reached out for support and instead of addressing the issue, I was asked if I even had money in my account. That’s insulting. Fix your system and fix your customer service. Right now, it’s useless and reflects a crappy website.

Odpowiedź od by Green Cotton
Lækre kvalitet til fornuftige priser! Hurtig levering.

Odpowiedź od by Green Cotton
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.