by Green Cotton Recenzje

Wynik TrustScore: 4.5 na 5

Oceniono na 5 z 5

Super lækre materialer og produkter, og ofte gode nedsatte priser. Jeg bestilte kun for 350 kroner, men fik en gave med til min store overraskelse. En kæmpe stort flot net og en bodylotion, tak for... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Ich habe schon mega oft bei By Green Cotton , vor allem Müsli bestellt und liebe die Qualität und das super angenehme Material, egal ob für meine Kids, für mich selbst oder jetzt auch das erste Tshirt... Zobacz więcej

Oceniono na 3 z 5

Meine drei Kids sind mit der Kleidung groß geworden, vor allem die Bodies! Hatte allerdings eine äußerst unangenehme Erfahrung mit dem Kundenservice, wo mir keine Lösung angeboten werden konnte. Nun... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Hurtig levering, gode priser og virkelig god kvalitet! Jeg har bestilt flere ordre hos bygreencotton, og aldrig haft problemer. Dagen efter bestilling (som jeg ofte gør om aftenen) får jeg b... Zobacz więcej

1. Sklep z odzieżą dziecięcą
  2. Sklep z odzieżą dla niemowląt
  3. Sklep z odzieżą męską
  4. Sklep z odzieżą damską

Napisane przez firmę

by Green Cotton is an online shop, that sells certified organic clothing for babies, children and adults under the Green Cotton concept. We own, and sell the brands Müsli by Green Cotton, Fred's World by Green Cotton and Conservandum by Green Cotton. We always look for the gentlest way to produce a piece of clothing. All our products made of cotton are GOTS certified, and if this is not possible, we always look for the next best certification.

Doskonała

Wynik TrustScore: 4.5 na 5

145 recenzji

5 gwiazdek
4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji

Zazwyczaj odpowiada w ciągu 24 godzin

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 20

Napisz recenzję

Oceniono na 5 z 5

ELSKER hele opstillingen af…

ELSKER hele opstillingen af hjemmesiden, den er nem og overskuelig, skønt man kan se størrelser der er til rådighed uden af skulle ind på hver del, nem søgning, pakkerne er altid hurtig sendt afsted og modtage i perfekt stand inden for få dage, tøjet er lækkert og lever op til billeder og beskrivelse 😄
Vi kommer altid igen og igen

25 stycznia 2024

Odpowiedź od by Green Cotton

Ej tusind tak for din positive og konstruktive anmeldelse Rikke.
Det betyder rigtig meget for os at du synes vores nye webshop bare spiller :-)
-vi har også arbejdet hårdt på at den skulle være så brugervenlig og flot som muligt
Vi ser frem til at modtage ordrer fra jer igen og igen :-)

Oceniono na 5 z 5

Virkelig fint børnetøj af god kvalitet

Virkelig fint børnetøj af god kvalitet. Jeg synes klart det er noget af det tøj, som kan holde til at blive vasket flest gange uden at det kan ses. God service og hurtigt levering!

24 stycznia 2024

Odpowiedź od by Green Cotton

Tak Anna for din fine anmeldelse :-)
Det er rart at høre at du er tilfreds med kvaliteten på det tøj vi producerer.
Det bæredygtige aspekt er netop vigtigt for os.
Vi takker for dine ord

Oceniono na 5 z 5

Mega hurtigt levering og mega lækkert…

Mega hurtigt levering og mega lækkert regntøj

Odpowiedź od by Green Cotton

Tak Kicki for din positive og glade anmeldelse :-)
Det betyder meget for os at høre at leveringen gik som den skulle og at du er tilfreds med vores lækre regntøj :-)

Strækbar super kvalitet!

Deres tøj er så blødt og strækbar. God kvalitet til gode priser. Super service og hurtig lavering.

Odpowiedź od by Green Cotton

Mange tak Vicki for din positive anmeldelse :-)
Du kan tro at det glæder os at høre at du synes godt om vores produkter og services

Super service.

Igen super service.
Mine børn fik tøj fra jeres webshop i julegave, men begge dele var forkert størrelse. Det var købt på 2 forskellige ordrenr. Jeg skrev til kundeservice, om jeg måtte returnere på 1 returlabel, selvom det var 2 ordrenr. Hurtigt svar og det var fint at det blev pakket i samme returpakke, bare det lå separat i pakken. God service😊
Skal jeg sige en lille ting, må jeg give svigerfar ret, at det er svært at se og ændre størrelse, når man klikker ind på tøjet og handler fra Smartphone😅😊 det kunne måske gøres tydeligere🙏

27 grudnia 2023

Odpowiedź od by Green Cotton

Mange tak Mie for dine flotte anmeldelse :-)
Det glæder mig at høre at du har haft en god oplevelse med kundeservice, vi bestræber os på at give den bedste service muligt.
Jeg tager din kritik af webshoppens størrelse-valg til efterretning og giver beskeden videre til webshop-teamet, måske det kan ændres til det bedre :-)

Oceniono na 5 z 5

Fantastisk tøj i god kvalitet

Fantastisk tøj i god kvalitet! Hurtig levering og god service, meget nemt at finde rundt på hjemmesiden. Tøjet holder i lang tid og er bare lækkert! Jeg er en trofast kunde hos bygreencotton.dk

17 stycznia 2024

Odpowiedź od by Green Cotton

Tak Pamela for din fine anmeldelse :-)
Du kan tro det glæder os at høre at du er glad for vores produkter og kvaliteten.
Dejligt at du finder vores nye hjemmeside nem at navigere på,
-vi ser frem til flere ordrer fra dig <3

Virkelig god oplevelse - kan kun anbefales 🤩

Jeg havde fået en body i barselsgave, hvor jeg var vild med farven. Bestilte nogle bodyer hjemme i samme farve (troede jeg), men da jeg åbnede pakken, vidste det sig, at det ikke var den rigtige farve desværre. Heldigvis var der gratis returseddel med, så jeg kunne sende den tilbage.

Efterfølgende skrev jeg til kundeservice, for at hører om de kunne være behjælpelige med at finde farven og den body.
Anne fra kundeservice var virkelig sød, og ville geren hjælpe. Efter et par mails, havde vi fundet frem til farven, som desværre var udgået på hjemmesiden. Men fik et par links, til nogle andre hjemmesider, som havde præcis den body jeg søgte.
Det kalder jeg virkelig god service 🤩👌🏻
Tak for hjælpen, og dejligt med en medsendt returlabel 🙏🏻

Odpowiedź od by Green Cotton

Mange tak Bente for de søde ord og den flotte anmeldelse :-)
Det lyder til at du har fået god service -det er skønt at høre.
Det er så dejligt når det lykkes at finde frem til varer også selvom det er udsolgt på egen side- godt at det lykkes at finde frem til den helt rigtige farve body :-)

Oceniono na 5 z 5

Dejlig oplevelse og tøjet lever fuldt…

Dejlig oplevelse og tøjet lever fuldt ud op til forventning.

13 stycznia 2024

Odpowiedź od by Green Cotton

Tak Tina for din positive anmeldelse, det er dejligt for os at høre at du har haft en god oplevelse og at du er glad for vores produkter :-)

Ottima qualità

Era da tempo che vedevo i vostri prodotti è mi sono piaciuti da subito il materiale è ottimo..

Odpowiedź od by Green Cotton

Mange tak Maria for din positive anmeldelse.
Det glæder os at høre at du synes godt om kvaliteten af vores produkter :-)
-vi arbejder altid på at kunne levere de bedste produkter vi kan, til vores kunder.
Grazie mille Maria per la tua recensione positiva.
Siamo felici di sapere che apprezzi la qualità dei nostri prodotti :-)
-lavoriamo sempre per fornire i migliori prodotti possibili ai nostri clienti.

Kan bestemt anbefales

Første gang jeg har handlet på hjemmesiden. God oplevelse og tøj i lækker kvalitet. Blev leveret hurtigt trods det blev bestilt i december
Måned. Ikke sidste gang jeg handler her.

4 stycznia 2024

Odpowiedź od by Green Cotton

Tak for din dejlige anmeldelse Malene Camilla, det er dejligt for os at høre at du er tilfreds med kvaliteten af de produkter vi laver.
-vi bestræber os på at levere så hurtigt som muligt, også i travle perioder.
Vi ser frem til at handle med dig igen :-)

Hurtig forsendelse

20 grudnia 2023

Odpowiedź od by Green Cotton

Tak Helle for din positive feedback, det betyder meget for os at du giver dig tid til at give os en anmeldelse :-)
-dejligt at din forsendelse kom hurtigt og planmæssigt frem til dig :-)

Oceniono na 5 z 5

Altid gode produkter og hurtig…

Altid gode produkter og hurtig levering. Et af mine yndlings mærker.

7 grudnia 2023

Odpowiedź od by Green Cotton

Tak Anne for din dejlige og positive anmeldelse :-)
Du kan tro at det glæder os at høre at vi er et af dine yndlings mærker, det betyder meget for os at vi rammer plet hos dig!

Fantastisk kvalitet

Fik tilsendt et godt tilbud. Nemt at bestille.
Supergode varer.

1 grudnia 2023

Odpowiedź od by Green Cotton

Tak for din positive feedback og anmeldelse Inge.
Det betyder meget for os at du er tilfreds med kvalitet og vores brugervenlige webshop :-)

Oceniono na 5 z 5

Hurtig levering af lækre…

Hurtig levering af lækre kvalitetsvarer. Det helt tynde uld er så skønt at have under tøjet.

29 listopada 2023

Odpowiedź od by Green Cotton

Tak for din positive anmeldelse Betina :-)
Det betyder meget for os at du er tilfreds.
Den tynde, lækre uld, er som du skriver, helt perfekt som inderste lag, især her i de kolde måneder :-)

Oceniono na 5 z 5

Herhjemme elsker vi børnetøj fra By…

Herhjemme elsker vi børnetøj fra By Green Cotton. Jeg shopper mest på tilbud, da tøjet er en anelse dyrt. Til gengæld er det super lækkert børnetøj i rigtig god kvalitet.
Varerne sendes hurtig og vi har aldrig oplevet nogle problemer.

5 grudnia 2023

Odpowiedź od by Green Cotton

Tak for din flotte og positive anmeldelse Anne-Mette
Hvor er det dejligt at høre at du er glad for de produkter vi laver :-)
-og hvem er ikke fan af gode tilbud ;-)

Lækkert kvalitets børnetøj

Lækkert kvalitets børnetøj. Rigtig god kundeservice der svare med det samme.

23 listopada 2023

Odpowiedź od by Green Cotton

Mange tak for de 5 stjerner og de rosende ord Anna, det betyder meget for os at du er glad og tilfreds med både service og kvalitet :)

Kvalitetstøj til gode priser

Kvalitetstøj til gode priser. Altid hurtig levering. Jeg shopper næsten alt vores børnetøj her.

16 listopada 2023

Odpowiedź od by Green Cotton

Hvor dejligt at høre at du shopper størstedelen af jeres børnetøj hos os, og at du er tilfreds med både kvalitet og levering, det glæder os at høre :-)

Oceniono na 5 z 5

Mega lækre produkter til en fair pris

Mega lækre produkter til en fair pris. Pænt og forsvarligt pakket og hurtig levering. Alt i orden ❤️

21 listopada 2023

Odpowiedź od by Green Cotton

Mange tak for den positive anmeldelse :-)
Vi værdsætter at du er glad og tilfreds med både produkter, levering og pris :-)

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej