Virkelig god oplevelse med dette firma. Hurtig og venlig kundeservice. Selvom jeg oplevede kø til nogle af de store sæt, så har ventetiden for mig aldrig været ret lang (et par dage). Jeg har dog og... Zobacz więcej
Abonnement, gavekort, udlån af sæt, forsendelse og pakning af sæt, sættenes tilstand er alt sammen ganske fint. De virker til at have rigtig travlt, og har ikke besvaret mine mails - hvilket for mig... Zobacz więcej
Genialt koncept for os der ikke har plads til sættene efter de er bygget .. Ingenting mangler i sættene, de er fint sorteret og leveringen fungerer fantastisk. (Måske en feature kunne være at mo... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
BygOgByt er et fuldstændig genialt koncept. Alle jeg pitcher konceptet for, siger nærmest i kor "WOW, det er en god idé. Hvad koster det?!". Det her med at få muligheden for at bygge sine drømm... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Napisane przez firmę
Bygogbyt er din mulighed for, via et abonnement, at låne dine drømme LEGO® modeller i vores store bibliotek fyldt med spændende LEGO®.
Bygmarken 14, 5492, Vissenbjerg, Dania
- info@bygogbyt.dk
- bygogbyt.dk
Zaprasza klientów do wystawiania recenzji
Nie odpowiedziano na negatywne recenzje
Inni użytkownicy przeglądali również
Rigtig fint koncept og god mulighed for…
Rigtig fint koncept og god mulighed for at bygge spændende Lego sæt uden at skulle betale flere tusinde kroner
Det fungerer altid perfekt
Det fungerer altid perfekt - professionelt, et dejligt koncept 👍
Jeg syntes det er et genialt koncept
Jeg syntes det er et genialt koncept , lego modeller er en dyr hobby men på denne måde har man råd til at bygge mange og store modeller.

Fed koncept
Fed koncept
Kunne virkelig godt tænke mig at lave et guld abonnement men der er bare for mange af de store sæt der kunne interessere mig, som er udlånt.

Altid en god oplevelse
Hurtig levering af nye sæt 😉😁
Det er et helt genialt koncept
Det er et helt genialt koncept! Jeg elsker at bygge lego, men synes det er for dyrt at købe.
Jeg har haft abonnement første gang for 3 år siden.
Det er virkelig en genial måde at få…
Det er virkelig en genial måde at få lov til at samle en masse skønne legosæt uden at skulle huse på dem bagefter 👍👍 Og ikke mindst betale mange tusinde kroner for hvert sæt. Jeg er stor fan.
Fantastisk virksomhed
Byg og byt er et fantastisk koncept. Mine børn elsker at bygge Lego. Men det er dyrt at købe de store pakker Lego i butikken og det kræver meget opbevaring, men med byg og byt abonnement kan mine unger bare bygge løs, skille det igen, og aflevere det tilbage igen.
De synes også, det er rigtig sjovt at bygge de kæmpe store modeller, som de ikke har haft mulighed for før.
Rigtig god, og meget venlig, kundeservice også.
Så kæmpe anbefaling herfra.

Odpowiedź od Byg og Byt
God service og genialt koncept.
Fed løsning for dig der elsker at bygge
Hurtig til at sende nyt sæt retur.
Stort udvalg. Og fedt med mulighed for at komme i kø til et bestemt sæt.
Perfekt læsning til dig der kan lidt at bygge, men lige mangler kapitalen til at købe alle de nye sæt der kommer.
Før købte jeg et sæt ad gangen og solgte det igen efter det var bygget og skilt ad igen.
Nu bruger jeg byg og byt, og kan nå gennem 3-4 sæt på måned. Helt perfekt 😉👍🏻

Odpowiedź od Byg og Byt
Som kommende kunde var det dejligt at…
Som kommende kunde var det dejligt at kunne tale med et menneske. Hurtig og effektiv.

Odpowiedź od Byg og Byt
Hjemmesiden er nem at benytte sig af og…
Hjemmesiden er nem at benytte sig af og tingene er som de skriver de skal være, har virkelig intet dårligt at sige om denne hjemmeside:)

Odpowiedź od Byg og Byt
Sættet var i god stand, mange sæt lejet ud til jul
Sættet var i god stand, i original kasse og lige til at gå i gang med. Mange af sættene er dog lejet ud her til jul, så noget tyder på at de trænger til at købe flere sæt.
Ellers et rigtig godt koncept som godt kan anbefales!

Odpowiedź od Byg og Byt
Fantastisk koncept og god service
Fantastisk koncept og god service.
Kan varmt anbefales til folk med passion for Lego-byggeri.
Da jeg ved en fejl havde angivet levering som "til afhentning" blev jeg kontaktet for at verificere at det var korrekt, hvilket det ikke var.. tak for det🙂

Odpowiedź od Byg og Byt
Det er en super fin ordning
Det er en super fin ordning, som fungerer helt upåklageligt.

Odpowiedź od Byg og Byt
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.