Købte og modtog en skunklem i oktober. Har intet at udsætte på den handel, men modtog så i dag d. 13 marts 2024 en faktura på varen med dato som om at jeg lige havde købt den. Undrede mig og sendte... Zobacz więcej
Webbutikken har vist mistet overblikket. Jeg bestilte vare med en - på hjemmeside angivet - leveringstid på 1-3 dage, her knap en uge efter - samt henvendelse til kundeservice - kan de ikke sige nog... Zobacz więcej
Elendig service. Varerne blev ikke sendt før flere uger efter ordre selvom der stod levering 2-5 hverdage på hjemmesiden. De giver ikke besked ved yderligere forsinkelse. Derudover når de så endelig g... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne
Køb dine byggemarkedvarer online, det er nemt og hurtigt og du undgår køen i byggemarkedet. - Byghjemme.dk er et online byggevaremarked, som fører alle de store mærker; Duka Ventilation, Berg & Berg Gulve, Kährs Gulve, AL-KO, Bosch, Cembrit, Danfoss, Plastmo, Swedoor, McCULLOCH, Gardena, Steinbergs Bad, LampGustaf, Rockwool, Knauf Danogips, Hafa Bad, NORO Bad, Bathlife Bad, Svedbergs Bad, Westerbergs Bad, Grohe, hans Grohe, Ifö, Nilfisk, Nordlux, Jabo hytter og mange mange flere. Du finder helt sikkert et kanon godt tilbud til dit hus eller have.
Nordensvej 2, 7000, Fredericia, Dania
- 20665321
- kundeservice@byghjemme.dk
- byghjemme.dk
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Inni użytkownicy przeglądali również
Bestilte søndag aften sent
Bestilte søndag aften sent, og havde varerne i hånden tirsdag formiddag så har kun godt at sige
Alt for langtsom process
Alt for langtsom process. Ventede på mine lamper i 3 uger. Snakkede med forskellige ansatte og det virkede som om ingen havde styr på, hvor de var, hvor lang tid der var til at producenten leverede. Dumt at bestille noget de ikke har på lager, når de så ikke har styr på ventetiden fra deres producent. De gav hele tiden ansvaret videre.
Jeg er lidt betænkelig om…
Jeg er lidt betænkelig om leveringstiden holder...
køber dag 1 - modtager besked om at varen er afsendt dag 2 - bliver leveret dag 3. UG i betjening og levering.
Bedste pris på et telt og hurtig…
Bedste pris på et telt og hurtig levering
Lang leveringstid og dårlig kundeservice
Jeg købte for 2100kr på hjemmesiden en torsdag.
Fælles for alle de valgte ting var at der stod 1-3 dages levering. En uge efter tog jeg kontakt til kundeservice, som kunne fortælle at min ordre end ikke var pakket endnu??
De ville forsøge at gøre det samme dag... Jeg ventede altså 8 dage på min pakke.
Derudover mangler der en varer i min pakke - de har dog glemt at fjerne den fra fakturaen...
Så køb endelig ikke fra denne side hvis du gerne vil modtage alle dine varer, eller hvis du står og skal bruge tingene indenfor den lovede leveringstid... og husk dem endelig på at de bestilte varer også skal afsendes!
Derudover synes jeg det er helt skørt at skulle betale fragt på en ordre af den størrelse (når der ikke var noget i af væsentlig størrelse)...
Super service. Jeg bestilte en Weber grill-rist, men fortrød dagen efter. Jeg ville hellere have en ny grill. Risten var allerede afsendt så jeg kontaktede kudeservice, der sagde, at jeg bare skulle nægte modtagelsen af den. Bestillingen af grillen blev også afsendt samme dag. Pengene for risten blev tilbagebetalt, straks efter at risten var kommet retur.
Alt i alt en super service uden nogen form for ventetid.
Meget længere leveringstid end lovet på…
Meget længere leveringstid end lovet på hjemmesiden, selv efter telefonisk opfølgning da varen ikke kom - hvor der igen blev lovet levering næste dag - intet kom.
Aldrig mere!
Kan ikke anbefales!
Jeg bestilte en vare den 2. juni 2020 hvor der fremgik på hjemmesiden at leveringstiden var 1-2 dage. Her 7 dage senere er varen stadig ikke sendt, og har intet hørt fra Byghjemme. Jeg prøvede at ringe for status, men opgav efter 20 min. i kø, så nu har jeg sendt en mail om annullering af ordren.
Fik leveret en defekt reservedel uden…
Fik leveret en defekt reservedel uden beregning efter god dialog og god feedback. Tak Stine.
Min mand bestiller en ny pumpe til…
Min mand bestiller en ny pumpe til vores pool, så self står med vand i. På hjemmesiden står der 1-3 dages levering. Efter 5 dage ringer han og rykker. Er i telefon kø i 28 min. Får beskeden at man desværre ikke kan sige hvornår varen kommer, da den er på fjernlager. Efter 8 dage ringer han igen, men efter 22 min i kø, bliver han smidt af? Nu er der kommet en mail hvor der står at vi kan forvente vores pumpe 24 dage efter vi bestilte. Hvem kan vente 24 dage på en pumpe, til en pool fyldt med vand!
Lige nu sidder jeg så i kø til kunderservice for at annullere ordren, og er nu
nr 1 i køen efter nu 33 min. Køb aldrig her, hvis du ikke har tid til at vente.
Vi har igår bestilt pumpen et andet sted på nettet og den ligger klar til afhentning idag!
Rigtig god kundeservice
Rigtig god kundeservice, og hurtig levering😁 Kan varmt anbefale denne hjemmeside👍
Bestilte et shelter telt
Bestilte et shelter telt. Blev leveret/afhentet dagen efter. God pris.
hej de er ikke de hurtigste der findes…
hej de er ikke de hurtigste der findes til at sende det man har købt hos dem jeg bestilte hos dem onsdag den 29 maj og har ikke fået det i nu så i går den 3-6 skriv jeg til dem om hvor det bliver af de sagde så det er på deres lager de skal nok sende det hurtig som vi kan, var bare svar fra dem. så det er sidste gang jeg køber noget hos dem. så nu må jeg se hvor lang tid der går i nu inden jeg får det.
Aldrig igen
Aldrig igen. Den ene siger en ting, den anden noget andet....holder slet ikke hvad de lover. Lang, udtrukken kommunikation frem og tilbage resulterede i annullering af ordre. Jeg fik så mit drivhus til sidst fra et ANDET sted.
Handler her gerne igen👌🏼
Stod torsdag d. 28. Maj og skulle bruge et telt til dagen efter min planlagte bestilling. Ringede ind til kundeservice og spurgte om dette kunne lade sig gøre. Den søde og høflige dame i kundeservice sagde at det kunne hun selvfølgelig ikke love, men hun ville gøre hvad hun kunne for at den blev sendt afsted samme dag. Dagen efter modtog jeg mit vildt fede telt👍🏼 Stort tak til L fra kundeservice, you nailed it👌🏼
ALT BRAVO-BRAVO
PRIS, TELEFONSERVICE OG HURTIG LEVERING. BRAVO-BRAVO. 5 STJERNER MED PIL OPAD.
Skønt
Skønt
Jeg har simpelthen været så overrasket og glad for denne service
Jeg bestilte et telt mandag og det kom onsdag hvor bo skulle afsted
Nu afventer jeg et nu nyt telt som jeg glæder mig til det kommer.
Det er det bedste sted længe jeg har handlet
Tak for service og gode varer
Super hurtig service
Mulighed for at vælge dato for levering, virkeligt super service, kom på aftalte dato med Gls.