Købte og modtog en skunklem i oktober. Har intet at udsætte på den handel, men modtog så i dag d. 13 marts 2024 en faktura på varen med dato som om at jeg lige havde købt den. Undrede mig og sendte... Zobacz więcej
Super service. Jeg bestilte en Weber grill-rist, men fortrød dagen efter. Jeg ville hellere have en ny grill. Risten var allerede afsendt så jeg kontaktede kudeservice, der sagde, at jeg bare skulle... Zobacz więcej
Webbutikken har vist mistet overblikket. Jeg bestilte vare med en - på hjemmeside angivet - leveringstid på 1-3 dage, her knap en uge efter - samt henvendelse til kundeservice - kan de ikke sige nog... Zobacz więcej
Elendig service. Varerne blev ikke sendt før flere uger efter ordre selvom der stod levering 2-5 hverdage på hjemmesiden. De giver ikke besked ved yderligere forsinkelse. Derudover når de så endelig g... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne
Køb dine byggemarkedvarer online, det er nemt og hurtigt og du undgår køen i byggemarkedet. - Byghjemme.dk er et online byggevaremarked, som fører alle de store mærker; Duka Ventilation, Berg & Berg Gulve, Kährs Gulve, AL-KO, Bosch, Cembrit, Danfoss, Plastmo, Swedoor, McCULLOCH, Gardena, Steinbergs Bad, LampGustaf, Rockwool, Knauf Danogips, Hafa Bad, NORO Bad, Bathlife Bad, Svedbergs Bad, Westerbergs Bad, Grohe, hans Grohe, Ifö, Nilfisk, Nordlux, Jabo hytter og mange mange flere. Du finder helt sikkert et kanon godt tilbud til dit hus eller have.
Nordensvej 2, 7000, Fredericia, Dania
- 20665321
- kundeservice@byghjemme.dk
- byghjemme.dk
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Inni użytkownicy przeglądali również
Simpelthen enestående service.
Simpelthen enestående service.
Købt en græsslåmaskine, for min gamle begyndt at drille lidt. Den gamle endte med at virke til sidst, så jeg fortrød den nye.
'AM' især var super sød og hjalp mig med at returernere varen, selvom det var gået lidt over de 14 dages returret pga. bøvl med Post Nords tracking label.
Meget forstående og god service over telefonen.
Var meget overrasket over denne og kunne virkelig mærke at de sat kunden før profit.
10/10 stjerner herfra!

Odpowiedź od Byghjemme.dk
Hurtig ekspedition/levering
Hurtig ekspedition/levering - og med det produkt jeg søgte - Tak.

Odpowiedź od Byghjemme.dk
Helt til grin
Vi bestilte et telt d. 29. juni 2020. Der stod, at vi kunne forvente levering d. 3. juli - så det passede jo perfekt ift. at vi skulle bruge det midt i juli. D. 1. juli får vi så en mail, om at det er forsinket, og vi skal regne med levering i uge 29 (13. til 19. juli).
Det er altså lige et par dage for sent ift. hvornår vi skulle bruge det. Stor skuffelse!
Men vi vælger alligevel at vente i spænding, da der stadig er flere sommerdage tilbage til telture (selvom vores ferie jo blev mere eller mindre ødelagt af dette...). Så vi venter til uge 29. Intet telt ankommer. Det bliver uge 30. D. 21. juli hører vi så endelig fra byghjemme. De vil bare lige fortælle os, at vores telt kommer i..... UGE 49!!!!!!!!
Undskyld hvad. Vil byghjemme helt seriøst fortælle os, at vi skal vente 22 uger på at modtage et telt? Måske byghjemme skulle holde mere styr på hvad de noterer som på lager...
Bestil endelig fra byghjemme hvis du elsker spænding i form af ikke at vide om du modtager dine varer, når du skal bruge dem.
Har sendt mit produkt retur fordi den…
Har sendt mit produkt retur fordi den ikke passede og har derefter intet hørt? Har været i dialog med dem før men ingen penge modtaget eller andet.
Nu skrevet til dem 2 gang på 14 dage, intet svar og ingen penge...
Super god oplevelse
Super god oplevelse. Bestilt online (det billigste sted) og fik varen 2 dage efter. Alt er perfekt. Kan varmt anbefales😁
Hold dig væk fra dette firma
Pas på dette firma! Angiveligt billigt og varen nogenlunde. Men kundeservice er ikke eksisterende, hvis du skal have noget byttet eller anskaffet fra leverandøren. Personen man snakker med er ligeglad regelrytter. Du er på egen hånd og fortryder at du ikke handlede lokalt.
Fungerer fint
Det er første gang jeg har handlet hos firmaet og det har fungeret fint og fuldt ud tilfredsstillende.
Bosch hækkeklipper
Perfekt!
Bestilte hækkeklipper mandag middag og får den leveret tirsdag morgen :-)
Rigtig god oplevelse
Rigtig god oplevelse. Hurtig levering og behagelig kundeservice (Line og Jonas :-)
Elendig kundeservice og ingen lagerstyring
Jeg bestilte en grill til levering indenfor 5-10 hverdage d. 29/6. Jeg fik bekræftelsen, hvori der stod, at jeg vil modtage mail, når varen bliver sendt afsted.
Efter 6 hverdage (d.7/7) ringer jeg til Byghjemme for at høre en status på levering, da jeg ikke har modtaget en mail. Her får jeg at vide, at varen er i restordre, og Byghjemme vil modtage grillen i starten af næste uge. Så de kan ikke overholde den lovet leveringstid, men de vil sende den hurtigst muligt.
D. 9/7 modtager jeg en mail om, at de annullerer min ordre, da de ikke har varen på lager.
Det er godt nok dårlig lagerstyring og endnu dårligere kundeservice.
Fint service og hurtig levering 👍
Hurtig levering super
Hold Jer langt væk fra Byg Hjemme.dk…
Hold Jer langt væk fra Byg Hjemme.dk !!!
Jeg har købt Weber grill, som var med defekt.
Har brugt knap to uger på skriverier og forstået, at jeg hverken får pengene eller ny grill retur.
Handel med dem er lig med, at smide pengene i skraldespanden. Meget dårlig oplevelse. De vil ikke tage ansvar for deres leverandørs fejl.
Lynhurtig respons på reklamation
Lynhurtig respons på reklamation og tilfredsstillende løsning på problemet.
Godt gået!!
Anbefalesværdigt.
Hurtig levering, leveringstid var 20 hverdage, modtog drivhuset efter en uge..
Okay priser i forhold til konkurrenterne, sparede små 3.000,00..
Manglede ruder, hertil tilbagemelding samme dag..
Der går alt for lang tid fra men har…
Der går alt for lang tid fra men har bestilt til vare bliver leveret