Købte og modtog en skunklem i oktober. Har intet at udsætte på den handel, men modtog så i dag d. 13 marts 2024 en faktura på varen med dato som om at jeg lige havde købt den. Undrede mig og sendte... Zobacz więcej
Super service. Jeg bestilte en Weber grill-rist, men fortrød dagen efter. Jeg ville hellere have en ny grill. Risten var allerede afsendt så jeg kontaktede kudeservice, der sagde, at jeg bare skulle... Zobacz więcej
Elendig service. Varerne blev ikke sendt før flere uger efter ordre selvom der stod levering 2-5 hverdage på hjemmesiden. De giver ikke besked ved yderligere forsinkelse. Derudover når de så endelig g... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne
Køb dine byggemarkedvarer online, det er nemt og hurtigt og du undgår køen i byggemarkedet. - Byghjemme.dk er et online byggevaremarked, som fører alle de store mærker; Duka Ventilation, Berg & Berg Gulve, Kährs Gulve, AL-KO, Bosch, Cembrit, Danfoss, Plastmo, Swedoor, McCULLOCH, Gardena, Steinbergs Bad, LampGustaf, Rockwool, Knauf Danogips, Hafa Bad, NORO Bad, Bathlife Bad, Svedbergs Bad, Westerbergs Bad, Grohe, hans Grohe, Ifö, Nilfisk, Nordlux, Jabo hytter og mange mange flere. Du finder helt sikkert et kanon godt tilbud til dit hus eller have.
Nordensvej 2, 7000, Fredericia, Dania
- 20665321
- kundeservice@byghjemme.dk
- byghjemme.dk
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Inni użytkownicy przeglądali również
Fantastisk service
Havde bestilt 3 stk men fik 2 ringede til byghjemme som omgående sendte den der manglede
Leveringstiderne holder ikke.
Man får hvad man betaler for.
Jeg bestilte flere produkter gennem deres webshop hvor leveringstiden var 3-6 hverdage. Efter 8 dage/6 hverdage ringede jeg ind for at få en opdatering på hvor min ordre var. Efter 10 min i telefonkø fik jeg fat i en flink kundeservice medarbejder, dog var der ingen hjælp at hente, og jeg kunne ikke få en opdatering på hvor min ordre var. Den eneste information jeg kunne få var at de ville sende varerne når de fik dem fra deres leverandør - det vil man da under alle omstændigheder forvente?
Forventningsafstemning er hvad der mangler her. Fik man en mail om at ens ordre blev forsinket var der intet problem - men det gør der ikke.
Klassisk lavpris webshop. Forvent ikke at deres leveringstider holder.
- OPDATERING -
Efter 9 hverdage modtog jeg en mail om at en af varerne først kom på lager 3 uger senere. Derfor kunne den samlede ordre først sendes 5 uger efter bestilling.
Annulering af ordren kunne kun ske telefonisk efter 12 min telefonkø.
En handel lige efter bogen :-)
En handel lige efter bogen :-)
Hurtig levering og varen som beskrevet. De bedste anbefalinger herfra.
Super service ved en reklamation.
Hurtig betjening super👍👍
Kæmpe anbefaling.
Kæmpe anbefaling.
Vi havde bestillingen allerede på 2. dagen.
Vi havde bestilt 3 ruller tapet og i stedet for at de skulle ligge og rasle rundt i kassen, var overskydende plads blevet fyldt af en flaske med tapetlim. Så fint.
Ville handle der igen.
Hvor herre bevares
Lagde ordre ind på varmelampe som på hjemmesiden fremstår som på lager
Hører intet hvorefter jeg efter en uge kontakter dem (venter 20 min i tlf som nr. 2 i køen ???) for blot af få at vide, at de ikke har lampen på lager, men at denne kan leveres 3. juli????
Hvor herre bevares
Vanvittigt!
Fandt en billig flaske Pergo gulv rengøring til 59,00 kr. via Google hos Byghjemme.dk, og lagde selvfølgelig et par stykker i kurven, men da jeg så kom til bestilling og så at levering ville koste 249,00 dkr., ledte jeg efter en fejl, men det var ingen fejl, det er bare hvad det koster at få varen leveret fra producenten.
Nu blev jeg nysgerrig efter at have tømt kurven og fandt flere andre ting som jeg stod og manglede og forsendelse var godt nok ikke lige dyrt på alting, for en pose med 100 tagskruer kostede “kun” 199,00 dkr i forsendelse.
Morsomt nej!
Det kalder jeg at spilde kundernes tid og det er derfor jeg vælger at poste denne bedømmelse for selv om det står en frit for om man vil købe så er det et koncept der gør nar af kunderne, og jeg har godt nok oplevet tilsvarende hvor jeg ville købe en dørstopper og andre småting hvor leveringsprisen matchede dette, men det var også en webshop ejet af Camola aps.
Super sted
Super hurtig levering, det er ikke sidste gang jeg handler hos jer. Bilig og nemt tak for det.
Mvh Diana Bilsted
Meget let og ligetil at handle her
Meget let og ligetil at handle her. Havde tillægsspørgsmål og måtte have fat i kundeservice, som var meget søde og informative. Levering som lovet. alt i alt en god oplevelse :)
Webbutikken har vist mistet…
Webbutikken har vist mistet overblikket. Jeg bestilte vare med en - på hjemmeside angivet - leveringstid på 1-3 dage, her knap en uge efter - samt henvendelse til kundeservice - kan de ikke sige noget om hvornår levering kan forventes, blot at ordre ligger i kø til pluk. Jamen flot, jeg har da bestilt vare som bare kan komme når det passer jer! - eller noget.
Tænker køb bliver gjort andetsteds fremadrettet.
God pris og hurtig levering, men lang afsendelse tid
God pris og hurtig levering. Den tog dog ret lang tid til at afsende varen - 4 dage. Den ankom én dag efter, men jeg kunne ikke forstå hvorfor den tog dem så lang tid til at sende varen.
Uacceptable lang levering - manglende kommunikation
Varen stod som levering indenfor 1-3 dage - da jeg en uge efter skriver til kundeservice og får et noget belærende svar om flere forskellige årsager til hvorfor varen ikke er leveret endnu er leveringen rettet op til -3-6 dages levering. Men får af vide den sendes ud efterfølgende tirsdag eller onsdag. Da dette ikke er tilfældet anmoder jeg om status efter en uge og skriver jeg ønsker at annullere købet - men så kommer der besked om den bliver sendt dagen efter - jeg modtager varen 16 dage efter bestilling - uden info fra sælger - man skal selv kontakte for at få noget af vide!
Nu lever jeg selv af at sælge - og det vigtigste man kan gøre er at lytte til sine kunder og kommunikerer - at dømme på mange af jeres anmeldelser lader det til at det kunne i arbejde mere med!
Jeg siger tak for denne gang og jeg kommer ikke tilbage - og da det nu går op for mig i også er linket sammen med frishop.dk så handler jeg nok heller ikke ved dem mere.
købte stillads til en rigtig god pris
købte stillads til en rigtig god pris . gratis levering fint. men men men
ville ha haft 6 forlængere med, men så er fragt lige pludselig ikke gratis længere nej så koster det 4000 kr .....W.T.F?
hurtig levering +++++
Hurtig og en god oplyst levering
Dårlig opblevelse
Dårlig opblevelse, ufleksible, forkert leveret vare, de vil ikke tage ansvar for af deres levenradører laver fejl.
Levering
Bestilte en vare d. 23/3 (2-5 dages levering ifølge hjemmeside). Fik leveret varen d. 2/4, altså 10 dage efter købet.
Skulle modtage en vare idag?
Skulle modtage en vare idag jf. e-mail fra Byghjemme.dk. Fragt via vognmand. Ingen ting modtaget og ingenting hørt.
Købte en højtryksrenser for 1,5 år…
Købte en højtryksrenser for 1,5 år siden, den er brugt max 20, men pludselig taber den trykket. Jeg henvender mig mandag og får svar dagen efter, indsender det info der bliver spurgt efter, for at kan behandle reklamationen, afventer til fredag, hvor jeg modtager en mail, at de fremsender en ny så den bliver ombyttet.
Hurtig levering allerførste gang, professionel og hurtig håndtering af reklamationen, bestemt ikke sidste gang, vi bruger jer!
Tak og god påske :-)