Byghjemme.dk Recenzje

Wynik TrustScore: 3.5 na 5

Oceniono na 3 z 5

Købte og modtog en skunklem i oktober. Har intet at udsætte på den handel, men modtog så i dag d. 13 marts 2024 en faktura på varen med dato som om at jeg lige havde købt den. Undrede mig og sendte... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Super service. Jeg bestilte en Weber grill-rist, men fortrød dagen efter. Jeg ville hellere have en ny grill. Risten var allerede afsendt så jeg kontaktede kudeservice, der sagde, at jeg bare skulle... Zobacz więcej

Oceniono na 2 z 5

Webbutikken har vist mistet overblikket. Jeg bestilte vare med en - på hjemmeside angivet - leveringstid på 1-3 dage, her knap en uge efter - samt henvendelse til kundeservice - kan de ikke sige nog... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Elendig service. Varerne blev ikke sendt før flere uger efter ordre selvom der stod levering 2-5 hverdage på hjemmesiden. De giver ikke besked ved yderligere forsinkelse. Derudover når de så endelig g... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

1. Sprzęt budowlany
  2. Projektant łazienek
  3. Sklep ogrodniczy
  4. Sklep z oświetleniem
  5. Hydraulik

Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne

Køb dine byggemarkedvarer online, det er nemt og hurtigt og du undgår køen i byggemarkedet. - Byghjemme.dk er et online byggevaremarked, som fører alle de store mærker; Duka Ventilation, Berg & Berg Gulve, Kährs Gulve, AL-KO, Bosch, Cembrit, Danfoss, Plastmo, Swedoor, McCULLOCH, Gardena, Steinbergs Bad, LampGustaf, Rockwool, Knauf Danogips, Hafa Bad, NORO Bad, Bathlife Bad, Svedbergs Bad, Westerbergs Bad, Grohe, hans Grohe, Ifö, Nilfisk, Nordlux, Jabo hytter og mange mange flere. Du finder helt sikkert et kanon godt tilbud til dit hus eller have.

Średnia

Wynik TrustScore: 3.5 na 5

2 tys. recenzji

5 gwiazdek
4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 0

Napisz recenzję

Nem hjemmeside

Nem hjemmeside, billige priser, hurtig og problemfri levering. 😄

2 maja 2021

Hej Søren

Tak for de 5 flotte stjerner

Oceniono na 2 z 5

Et sted jeg ikke handler igen efter så…

Et sted jeg ikke handler igen efter så lang leveringstid ,når pakken kommer med GLS hvem bestiler et måned før vi ved vi skal bruge det vi bestiller

29 kwietnia 2021

Hej Jan

Kan ud fra din tekst, tyde der har været nogle forsinkelser på din ordre, det beklager vi meget. Vi opdatere løbende hjemmesiden så vi få de rigtige informationer om leveringer ind, der sker desværre det at vores eksterne leverandør kan løbe tur hurtigere end forventet.
Vi håber i fandt en løsning.

Oceniono na 5 z 5

Gode priser og hurtig levering.

Bestilte mandag formiddag og nu onsdag morgen levering, super tilfreds og tilmed varer til meget fornuftige priser.

28 kwietnia 2021

Hej Lars

Tak for den flotte anmeldelse, den sætter vi pris på.

Lang leveringstid

Havde først ikke fået nogen bekræftigelse på varerne som jeg bestilte d.23/2
D25/2 første mail forsinkelse til uge 9.
D3/3 næste forsinkelse til uge 13
D29/3 næste forsinkelse til uge 17
D11/4 retter jeg henvendelse og de vil prøve at forhøre leverandøren.
D27/4 endnu en forsinkelse til uge 22.
D28/4 annullere jeg ordrerne.
Jeg kunne får Kina vare hjem hurtigere end dette.

28 kwietnia 2021

Hej Jacob

Det tyder hvert fald på der har været en leverandør de desværre har haft nogle leveringsproblemer, jeg ved der i perioden med din ordre var et større skib der desværre sad fast nede i Suez kanalen og det er desværre gået udover leverancer til hele verden også til Kina.
Beklager det i dette tilfælde gik udover din ordre. Skibet er fri igen og det betyder også der burde være fart over feltet igen med leveringer.

Hurtig levering!

Hurtig levering!
Bestilte varen søndag aften, og fik leveret torsdag formiddag.
Varen levede fuldt ud op til forventningerne

22 kwietnia 2021

Hej Bent

Tak for de 5 flotte stjerner, dem er vi meget glade for.
God dag herfra teamet

Oceniono na 1 z 5

Tålmodighed og atter tålmodighed.

Tålmodighed og atter tålmodighed.
Bestilte 6 spisebordsstole, mangler forsat 2 stole efter 4 uger.
Ringer og ringer, men den ene hånd ved ikke hvad den anden laver.
Meget useriøst virksomhed.
Pengene er hævet på min konto.
Det gør mig meget utryk, da jeg forsat ikke har hørt fra dem i 10 dage...
ØV Øv 😓😓😓

20 kwietnia 2021

Hej Naja

Hvis din sag fortsat ikke er afsluttet bedes du ringe herinde omgående så vi kan få det løst.
Det skal vi uden tvivl have fundet en løsning på.

Oceniono na 2 z 5

Lang levering og manglende vare!

Godt udvalg til det jeg skulle bruge og fair priser. Levering tog lang tid, da den ene ting var udsolgt. Hvilket kan være ok, selvom det ikke var oplyst ved bestilling. Men ved levering manglede der så 1 af noget jeg havde bestilt 2 stk. af, men det som kom frem var fint. Det er dog lidt træls når man står og skal bruge det og de nægter at have begået en fejl. Så hvis du handler hos dem, så hav tålmodighed og håb du er heldigere end jeg var - Jeg har i hvert fald handlet der for sidste gang....
Update: fik min manglende vare, men sidder med følelsen af at de ikke troede på mig.

20 kwietnia 2021

Hej

Vi benægter meget sjældent at vi har begået fejl, jeg kan også se du er blevet hjulpet uden problemer og at du har fået den varer du manglende, vi beklager pakkefejlen, men hvor der er mennesker sker der fejl.

Oceniono na 5 z 5

Har fungeret fint igennem flere år

Har benyttet dem mange gange igennem flere år og det har altid fungerer fint for mig. Pris, levering etc. er som jeg ville forvente, så jeg forsætter med at benytte deres tilbud.

16 kwietnia 2021

Hej Per

Tak for din flotte anmeldelse, det varmer at hører.

Oceniono na 1 z 5

konstant forsinkelse på levering.

Jeg bestilte adskillige Sistema opbevaringsbokse 25 februar 2021 og har endnu ikke modtaget en eneste. Byghjemme (eller Frishop shop som de blandt andet også kalder sig) bliver ved at rykke leveringsdatoen fra leverandøren for nogle af boksene. Uden at tilbyde at sende de andre, der er bestilt og på lager. Nu har jeg annulleret ordren. Elendig service.

16 kwietnia 2021

Vi har 2 webshops, frishop.dk og byghjemme.dk -
Er ked af sistema har haft leveringsproblemer.
Det beklager jeg går udover din ordre.

god kundeservice jeg…

fin netbutik god kundeservice jeg sendte en natkikkert tilbage Denver NVI-450 som ikke var meget værd prisen var 803 kr jeg fik 754 kr tilbage

15 kwietnia 2021

Hej Bjarne

Dine antal stjerner viser du ikke har haft en god oplevelse, men din tekst beskriver du har været tilfreds med at den kunne sendes retur fordi den ikke levende optil det du skulle bruge den til.
Jeg håber vi ser dig igen en anden gang i håb om du kan finde en anden kikkert (:

Defekt vare,

Jeg har bestilt en elektriske gril Weber Q1400, Idag har jeg modtaget varen, men den ene støbejern allerede er knækket og ødelagt!!! Det er underligt,at varen ikke blev tjekket enden de sender til kunder. Deter i hvertfald ikke noget positiv i min øjne. Jeg har lige sendt en e-mail til kundeservicen til at kræve en forklaring samt en retur label,hvis der overhovedet er en forklaring. Ikke en god oplevelse fra day one.

7 kwietnia 2021

Hej Ali

Tak for din anmeldelse
Vi sender ikke noget afsted der er i stykker, og da slet ikke bevist.
Det kan jo ske på turen som fragtskade og jeg kan se du allerede er blevet hjulpet og der er fundet en god løsning.

7 uger forsinket levering..nej tak

Jeg har modtaget en mail, at vores levering er forsinket 7 uger! men på hjemmesiden lover de at levering er lige nu på 2-5 hverdage?! Det kan ikke være rigtigt. salgsordre 1184780

7 kwietnia 2021

Hej

På hjemmeside er det forventet levering og den seneste opdatering fra vores leverandør, vi beklager der så har været forsinkelser men giver dig den omgående så du kan rette henvendelse til os hvis du ikke ønsker at beholde din ordre.

Oceniono na 5 z 5

Levering i den billigere ende

Næsten perfekt webshop: ok auto-udfyldning, MobilePay mulighed og login er ikke påkrævet. Bestillingssiden har en lille fejl: firmanavn feltet er placeret før "for- og efternavn", så mit første autoudfyldningsforsøg fejlede. Et plus at man kan vælge en lidt billigere levering til 49 kr (normalt 60-70 kr), hvis man accepterer at varen stilles på egen risiko.

1 kwietnia 2021

Hej Axel

Tak for den flotte anmeldelse.
Det er dejligt med en god omkring feedback på vores webshop, det rart at vide hvad du som kunder kan bruge for det bliver mere logisk.
Det vil vi tage med til næste design møde at udseende.

God dag Axel:)

Dårlig service

Vi bestilte varer på hjemmesiden, efter om produktet var på lager eller ej. Vi bestiller en søndag og der står 1-3 dags leveringstid. Ringer mandagen 1 uge efter, og fortæller situationen at jeg skal bruge den om onsdagen, og at hjemmesiden viste noget forkerte. Bestiller så en anden type armatur som de har på lager, og får at vide at de vil blive sendt samme dag, så de kan ankomme senest onsdag. Får en mail onsdag om at pakken/pakkerne er blevet pakket og sendt til fragtmand...
HVAD F***???? Det var onsdag det skulle ankomme og ikke sendes, og jeg fik udtrykkeligt sagt det skulle bruges onsdag!!!!

Det er sku ikke i orden, og meget dårlig service.

24 marca 2021

Hej Cecilie

Jeg beklager hvis du har forsinkelser på din ordre, men vi kan desværre ikke afsende noget før det er ankommet og pakket.
Beklager hvis du skulle bruge det en bestemt dag.
Håber alligevel det hele lykkes

Oceniono na 5 z 5

Super god service hurtig levering kan…

Super god service hurtig levering kan varmt anbefales god kontakt så 5 stjerner giver jeg gerne 👍🏻

23 marca 2021

Hej Michael

Tusind tak for den flotte anmeldelse.
Det sætter vi en store ære i at hører fra dig.
Du ønskes en dejlig dag herfra teamet

Hilsen Line

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej