Byghjemme.dk Recenzje

Wynik TrustScore: 3.5 na 5

Oceniono na 3 z 5

Købte og modtog en skunklem i oktober. Har intet at udsætte på den handel, men modtog så i dag d. 13 marts 2024 en faktura på varen med dato som om at jeg lige havde købt den. Undrede mig og sendte... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Super service. Jeg bestilte en Weber grill-rist, men fortrød dagen efter. Jeg ville hellere have en ny grill. Risten var allerede afsendt så jeg kontaktede kudeservice, der sagde, at jeg bare skulle... Zobacz więcej

Oceniono na 2 z 5

Webbutikken har vist mistet overblikket. Jeg bestilte vare med en - på hjemmeside angivet - leveringstid på 1-3 dage, her knap en uge efter - samt henvendelse til kundeservice - kan de ikke sige nog... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

1. Sprzęt budowlany
  2. Projektant łazienek
  3. Sklep ogrodniczy
  4. Sklep z oświetleniem
  5. Hydraulik

Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne

Køb dine byggemarkedvarer online, det er nemt og hurtigt og du undgår køen i byggemarkedet. - Byghjemme.dk er et online byggevaremarked, som fører alle de store mærker; Duka Ventilation, Berg & Berg Gulve, Kährs Gulve, AL-KO, Bosch, Cembrit, Danfoss, Plastmo, Swedoor, McCULLOCH, Gardena, Steinbergs Bad, LampGustaf, Rockwool, Knauf Danogips, Hafa Bad, NORO Bad, Bathlife Bad, Svedbergs Bad, Westerbergs Bad, Grohe, hans Grohe, Ifö, Nilfisk, Nordlux, Jabo hytter og mange mange flere. Du finder helt sikkert et kanon godt tilbud til dit hus eller have.

Średnia

Wynik TrustScore: 3.5 na 5

2 tys. recenzji

5 gwiazdek
4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 0

Napisz recenzję

Oceniono na 3 z 5

Det positive er at varen ankom

Det positive er at varen ankom, det problematiske for mig er bare at der stod varen var på lager, samt 1-2 leveringsdage. Det skulle vise sig at det ville tage byghjemme 4 uger for at jeg kunne modtage mine varer..

8 lipca 2021

Hej Emil

Det tyder på du har bestilt mere end hvad vores vare beholdning har været på varen, det beklager vi uden tvivl. Det burde have ændret sig og kan ses på din ordre bekræftelse.
Men er glade for du har modtaget

Vi ønsker dig en god sommer

VILDT god oplevelse :)

VILDT god oplevelse :)

Jeg bestilte en hyndeboks torsdag eftermiddag. Fredag morgen kl. 8.00 ankom varen med GLS til min private adresse. Jeg er imponeret. Varen er som forventet og til en god pris og levering er bare i top. Tak for en god handels-oplevelse :)

28 czerwca 2021

Hej Laila

Tusind tak for den flotte anmeldelse og de rosende ord. Det varmer ekstra her i sommer mdr. at vide du har været glad og tilfreds med dit køb.
Dejlig sommer herfra

Rigtig god oplevelse

Jeg bestilt søndag aften et badeværelse møbel (Miami + vask), tirsdag kl 14 blev det leveret og alt i den fineste orden. Pengene blev først hævet efter leveringen👍Top.

22 czerwca 2021

Hej Anette

Tak for den fineste anmeldelse, det sætter vi stor pris på :). Vi håber at se dig på vores webshop igen inden længe.

Meget tilfreds!

Meget tilfreds!
Nemme at komme i kontakt med, fin service og hurtig levering. Er meget glad for vores nye bålfad 😃

21 czerwca 2021

Hej TBJ

Tak for din flotte anmeldelse. Den sætter vi meget stor pris på, vi håber at se dig på vores webshop igen inden længe.
Du ønskes en skøn dag

De bedste hilsner
Line

Oceniono na 5 z 5

Hurtig levering. Overskuelig hjemmeside. Super service.

19 czerwca 2021

Hej Claus

Hvor er vi glade og taknemmelige for de 5 flotte stjerner, det sætter vi stor pris på.

Oceniono na 5 z 5

Hurtig bestilling og god service kan an…

Hurtig bestilling og god service kan varmt anbefales.

16 czerwca 2021

Hej Benjamin,

Tak for de 5 stjerner!
Dejligt det hele forløb som det skulle.

Vi håber du vender tilbage igen på et senere tidspunkt.

Ha' en god sommer.

De bedste hilsner,

Oceniono na 1 z 5

Der bliver skrevet 2-5 dage…

Der bliver skrevet 2-5 dage leveringstid på det produkt jeg bestilte jeg ringer ind efter 5 arbejdsdage for og få at vide at varen ikke er kommet på lager endnu der går yderligere flere dage før jeg for en mail fra jer !! Lidt amatøragtig !!! Hvor der står at i først kan levere 3 uger efter .. det virker lidt mærkeligt da det er en haveslange med vogn jeg har bestilt og man må sige det er højsæson for det i juni måned … syntes man bliver ført lidt bag lyset for i har aldrig kunne levere det så hurtigt som i skriver og bag efter henholder i jer til regler der står købskontrakten og det er i og for sig Ok hvis der er handlet i god tro men i har jo vidst for starten at i ikke kunne levere til den tid i har skrevet når man tænker der knapt går 4 uger fra den dag jeg bestilte !!! I kunne jo bare med det samme ringe eller skrive i ikke vidste hvor lang tid der gik i stedet for man selv skal kontakte jer .. for i har jo vidst med det samme i bestilte fra jeres leverandør der ville gå lang tid før i ville få den hjem .. det virker lidt som om i bare trækker den i langdrag så man ikke bestiller et anden foratning… det virker lidt som om det er en bevidst strategi fra jeres side også når man læser alle de andres dårlige anmeldelser ….. sørgeligt man ikke har mere stolthed som firma i skulle skamme jer

15 czerwca 2021

Hej Anders,

Øv hvor er jeg ked af at læse om din oplevelse i forbindelse med dit køb hos Byghjemme. Jeg forstår godt din irritation i forbindelse med forsinkelse af din ordre og det ikke er leveret indenfor de først antaget tid. Jeg kan se at vi har informeret omkring forsinkelsen så hurtigt som vi har fået det afvide, og jeg er ked af det er kommet efter du skulle have haft din ordre leveret.

Grundet Covid-19 situationen opleves der i øjeblikket store forsinkelser, da vi ikke rigtig kan få varerne til landet i øjeblikket. Mange af de ting vi får hjem er containervarer og da der opleves nogle udfordringer med skibstrafik, skibe der sidder fast, mangel på arbejde osv, oplever vi desværre forsinkelser og det er ikke nogen vi kan styre. Vi giver blot informationen videre så snart vi får beskeden.

Jeg beklager endnu engang din oplevelse i forbindelse med dit køb

Ha' en god sommer.

De bedste hilsner,

Oceniono na 1 z 5

første gang vi handler her

første gang vi handler her.
Blev sendt hurtigt så ingenting der.
Det drejer sig om Bestway Lay-Z-Spa genopladelig bundsuger. Vi fulgte brugsanvisningerne med opladning og samling osv osv. MEN den kørte max 6-8 min så var den død for strøm…….
Den suger ikk særlig godt ser mere ud som om den bare flytter rundt på skidtet. Så lidt træls oplevelse nu når man havde glædet sig til skulle bruge den.

Startede på 3 stjerner. Men nu 1.
Satte den til opladning igen og lod den stå 3-4 timer. Den lyste grøn så tog den fra. Idag ville jeg så bruge den. Kørte ikke en gang 1 min så var den død………….. 🤔🙄

14 czerwca 2021

Hej Bettina,

Jeg er ked af dit oplevelse i forbindelse med dit køb hos os.
Det er træls med en reklamation på et produkt og det er bestemt noget vi skal have kigget på. Jeg kan ikke finde en mail fra dig omkring din reklamation.
Jeg vi meget gerne hjælpe dig, men har behov for et ordrenummer.
Vil du ikke sende en mail til Kundeservice@byghjemme.dk med en beskrivelse af din reklamation, samt et ordrenummer så skal jeg hjælpe dig på bedst mulig måde.

De bedste hilsner

Super god service

Super god service, og hurtig levering. Leverings dato blev dog først bekræftet til senere end forventet, men det blev der rettet op på efter jeg henvendte mig.

10 czerwca 2021

Hej Majken,

Tak for din anmeldelse og de 5 stjerner, dem er vi glade for.
Hurtig levering og god service er noget af det vi vægter meget højt og derfor gør det mig glad at høre du har oplevet begge dele trods for en anden leveringsdato til at starte med, men det blev heldigvis løst.

Vi glæder os til at handle med dig en anden gang.

De bedste hilser,

Oceniono na 1 z 5

Jeg har end ikke modtaget mine være…

Jeg har end ikke modtaget mine være endnu - leveringen er foreløbig udsat nu 3 gange. Nu hedder leveringen 24.6., hvilket er ca en måned senere end først lovet.
Ingen forklaring på, hvad der sker.

2 czerwca 2021

Hej Karina

Vi beklager, men vores leverandør oplever desværre forsinkelser på deres varer, det skyldtes der massiv kaos i Rotterdam og Hamborg havn, som er hovedpunkterne for international handel, da det her fragt skibene kommer ind.
Vi beklager meget dette går udover din ordre.

Vi krydser finger for næste dato holder.

Oceniono na 5 z 5

Vi havde en transportskade på fronten…

Vi havde en transportskade på fronten af vores nye køleskuffeskab i form af en lille bule. Vi fik en perfekt service i forbindelse med denne reklamation. Herunder tilbuddet om en ny front eller reduktion i prisen. Vi valgte en ny front og er dermed glade og tilfredse med den gode service.

31 maja 2021

Hej Jon

Vi sætter stor pris på din tilfredshed med den hjælp vi tilbød, vi håber i er blevet glade for produktet

God dag herfra

Oceniono na 1 z 5

Fik for 5 dage siden leveret en Palram…

Fik for 5 dage siden leveret en Palram Dallas 4300 Pavillon til godt 18.000 kr. Straks konstateredes skader på det ene ben, hvor lakken var ridset/afskallet 5 steder.
Reklamationsmail med fotos sendt til kundeservice samme dag med anmodning at blive telefonisk kontaktet den følgende dag.
Ingen opringning - og ingen retursvar på reklamation.
Telefonisk kontakt til Byghjemme/Frishop den følgende dag (ringede til Byghjemme, men der blev svaret fra Frishop). Man lovede, at der blev taget hånd om sagen og en medarbejder ville kontakte os samme dag.
Der kom dog stadig ingen kontakt fra fra firmaet.
Kontaktede derefter NSH Nordic, Brædstrup, hvorfra pavillonen var leveret fra. De henviste til Byghjemme og anbefalede endnu et ring til gem.
Kontaktede igen Byghjemme/Frishop telefonisk, hvor en medarbejder oplyste, at sagen behandledes af en navngiven kvindelig medarbejder, som man ville give besked om at kontakte mig samme dag.
Det er nu 5 dage siden vi reklamerede over skaden uden reaktion eller svar på, hvordan vi skal forholde os vedrørende opsætning af een vare, der er behæftiget med fejl.
Er ked af at skulle give 1-stjernet trustpilot anmeldelse, men har ikke tidligere oplevet en kundeservice, der hverken telefonisk eller skriftlig gider svare på en reklamation.
Vi finder det rimelig besynderligt, hvis der er tale om et seriøst salgsfirma.

30 maja 2021

Hej Hans

Jeg kan godt se der gik nogle dage og det beklagede vi også ved din henvendelse, vi har bare haft ekstra travlt denne tid, men kan derfra også se du har været i dialog med os og fundet en god løsning, så alt nu flasker sig.

Håber du bliver glad for dit produkt.
God dag herfra

Oceniono na 5 z 5

varene kom utroligt hurtigt -----…

varene kom utroligt hurtigt ----- direkte fra Byghjemme's leverandør

28 maja 2021

Hej Carsten

Tak for den flotte anmeldelse.
Vi glade for du har haft en god oplevelse, vi glæder os til at se dig igen på vores webshop.

Super service!

Havde for et år siden købt en buskrydder som brød sammen for kort tid siden. Efter min henvendelse blev problemet løst meget hurtigt og smidigt -har fået en helt ny!!! Super service :)
Sådan en flot service betyder jeg helt sikkert handler igen hos byg-hjemme.

27 maja 2021

Hej Erik

Tak for din flotte anmeldelse.
Vi er glade for vi kunne afhjælpe dig hurtigt, og at du igen kan komme i haven og nyde det gode vejr.

Line

Dårlig kundeservice

Baldakin fulgte ikke med hængesofa selvom denne var afbilledet. Dette var anført i teksten, men ikke tilstrækkeligt tydeligt. BygHjemme vil have 600kr (plus prisen for en baldakin) for at levere en baldakin, som vi troede vi fik med købet af sofaen. Kan anbefale at købe hos Coop i stedet. Dårlig kundeservice og tilnærmelsesvis vildledende annoncering.

25 maja 2021

Hej Jakob

Er ked af du mener vi handler ud fra dårlig kundeservice, vi tydeliggør ellers denne sætning i teksten ved dit køb:

OBS! Baldakin / tag til hængekøjen er tilkøb!
Samt den er vidst som relateret produkt under varen, så måske det hjalp fremover at man læste hele teksten igennem inden vi beskyldes for dårlig kundeservice. Men vi skriver det bag øret og tager altid imod ris og ros.

Oceniono na 1 z 5

Ordrede en fatboy gyngestol med…

Ordrede en fatboy gyngestol med ordrebekræftelse samme dag. 1. April 2021;

Det var en dårlig aprilsnar, levering blev lovet til 20/5-21.

21/5-21 er stolen stadig ikke leveret!! Forventer ingen levering i pinsen, så ca 2 måneders leveringstid på en simpel lagervare er helt uantagelig.

Jeg annullerede derfor ordren og venter på e-mail bekræftelse på annullering fra Marie.

Tommy Brandt.

21 maja 2021

Hej

Eftersom du har lagt en varen i kurven der er anvist ved din bestilling som en 'bestillingsvarer', er det ikke angivet som en lager varer. Det betyder når det er en bestillings varer at vi bestiller den fra Fatboy når vi modtager din ordre, også derfor der er oplyst et forventet antal leveringsdage. Vi beklager at vi har har været ordentlig opdateret omkring Fatboys egen lager beholdning, men kan se min kollega allerede er igang med at hjælpe dig.

Alt ok

Alt ok . Hurtig levering.

15 maja 2021

Hej Jonna

Tak for den flotte anmeldelse. Den er vi meget glade for!

Elendig service

Elendig service. Varerne blev ikke sendt før flere uger efter ordre selvom der stod levering 2-5 hverdage på hjemmesiden. De giver ikke besked ved yderligere forsinkelse. Derudover når de så endelig giver besked- så kommer de ikke på aftalte dag men 2 dage før hvilket resulterede i at vi af 2 omgange har haft for 9000kr stående ud til en offentlig vej. Handler der aldrig igen.

14 maja 2021

Hej Anita

Jeg beklager hvis du har haft en oplevelse der ikke levede optil dine forventninger, samt at der har været forsinkelser på din ordre.
Vi levere som anvist i salgs og leveringsbetingelserne til kant sten, og jeg skal beklage hvis i havde håbet på andet. Men dette har i selv accepteret ved købet med et flue ben.
Vi håber alligevel det hele er endt godt og at i er glade for jeres varer.

Oceniono na 4 z 5

Har bestilt vare 2 gange

Har bestilt vare 2 gange, varen var fremme med GLS i løbet af et par dag, udemærket service.

4 maja 2021

Hej Bo

Tak for den flotte anmeldelse
Det sætter vi stor pris på! God dag

Hilsen Line

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej