Byghjemme.dk Recenzje

Wynik TrustScore: 3.5 na 5

Oceniono na 3 z 5

Købte og modtog en skunklem i oktober. Har intet at udsætte på den handel, men modtog så i dag d. 13 marts 2024 en faktura på varen med dato som om at jeg lige havde købt den. Undrede mig og sendte... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Super service. Jeg bestilte en Weber grill-rist, men fortrød dagen efter. Jeg ville hellere have en ny grill. Risten var allerede afsendt så jeg kontaktede kudeservice, der sagde, at jeg bare skulle... Zobacz więcej

Oceniono na 2 z 5

Webbutikken har vist mistet overblikket. Jeg bestilte vare med en - på hjemmeside angivet - leveringstid på 1-3 dage, her knap en uge efter - samt henvendelse til kundeservice - kan de ikke sige nog... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Elendig service. Varerne blev ikke sendt før flere uger efter ordre selvom der stod levering 2-5 hverdage på hjemmesiden. De giver ikke besked ved yderligere forsinkelse. Derudover når de så endelig g... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

1. Sprzęt budowlany
  2. Projektant łazienek
  3. Sklep ogrodniczy
  4. Sklep z oświetleniem
  5. Hydraulik

Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne

Køb dine byggemarkedvarer online, det er nemt og hurtigt og du undgår køen i byggemarkedet. - Byghjemme.dk er et online byggevaremarked, som fører alle de store mærker; Duka Ventilation, Berg & Berg Gulve, Kährs Gulve, AL-KO, Bosch, Cembrit, Danfoss, Plastmo, Swedoor, McCULLOCH, Gardena, Steinbergs Bad, LampGustaf, Rockwool, Knauf Danogips, Hafa Bad, NORO Bad, Bathlife Bad, Svedbergs Bad, Westerbergs Bad, Grohe, hans Grohe, Ifö, Nilfisk, Nordlux, Jabo hytter og mange mange flere. Du finder helt sikkert et kanon godt tilbud til dit hus eller have.

Średnia

Wynik TrustScore: 3.5 na 5

2 tys. recenzji

5 gwiazdek
4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 0

Napisz recenzję

Bestilte et nyt badekar

Bestilte et nyt badekar:

Bathlife badekar Ideal Form
inkl. indbygget Armatur

Da jeg så der kunne være et issue med armaturet, og ikke mindst montering af dette, så ringer jeg til byghjemme, for at sikre mig at bagsiden var åben, så det var lettere at komme til.
Hertil fik jeg svar fra en flink flink kvinde, som i den grad kunne bekræfte at dette var tilfældet.

Dog da badekaret bliver leveret, så er der lukkede kanter hele vejen rundt, så det kunne være man skulle opdatere sin kundeservice, eller bare sige man ikke ved det, ville være bedre service...

Udover det, så var levering og ikke mindst badekar fint fint.

23 marca 2021

Hej Jacob

Vi beklager hvis du har fået noget forkert viden, det sker desværre i en branche med over 200.000 forskellige varer nr. Og det beklager vi at vi ikke kan være helt up to date på det hele.
Jeg håber dog alligevel dit badebar kunne bruges, ellers kontakter du os gerne, så må vi finde en løsning.
God dag herfra

Oceniono na 4 z 5

Købte en skammel fra deres hjemmeside

Købte en skammel fra deres hjemmeside, hurtig levering. Dog var der en fejl på. E-mail korrespondance frem og tilbage, lidt langhåret proces, fik et nedslag i pris efter 2 uger.

20 marca 2021

Hej

Beklager, hvis noget har trukket ud, i denne tid har der været en masse hellig dage, der gør vi ikke har kunne overholde vores 24 timers svar tid.
Det beklager vi men er glade for der er fundet en løsning.

God dag herfra.

Fin kundeservice

Fin kundeservice
Jeg fik købt en symaskine, der ikke fungerede.
Meget hurtigt fik jeg penge retur, så jeg kan finde en anden symaskine.

19 marca 2021

Hej Annette

Tak for din flotte anmeldelse, vi håber det hele blev løst og at du kan komme i gang med at sy på den nye maskine :)

Go og nem handel

Go og nem handel. Leverance dag til dag. UG

12 marca 2021

Hej

Tusind tak for de 5 flotte stjerner.
Vi håber du inden længe vil besøge os igen

Super kundeservice

Super kundeservice. Leverede som lovet og hurtig respons fra kundeservice

11 marca 2021

Hej Rikke

Tak for din flotte anmeldelse, den sætter vi stor pris på (:.

Oceniono na 1 z 5

Tilbuddene er ikke helt til at stole på

Købte en Diskret Brusekabine fra Bathlife.

Der blev kørt et tidsbegrænset tilbud. Jeg købte inden udløb. Da det så udløb blev der lavet et nyt og bedre tilbud. Det er at røvrende folk. Hvornår kan man så reelt stole på at det er et tilbud?
Lidt om produktet. Listerne er alt for lange så man skal selv til at klippe i dem. Ligeledes så var der allerede små ridser på hængslerne ved modtagelsen.

10 marca 2021

Fantastisk kundeservice

Fantastisk kundeservice
Købte et par lamper, som desværre ikke passede og måtte returneres.
God hjælp hele vejen igennem

Hej Jimmy

Tusind tak for de rosende ord, det sætter vi stor pris på.
Vi håber du inden længe vil besøge os igen

God dag til dig

Oceniono na 5 z 5

Bestilte om eftermiddagen og modtog…

Bestilte om eftermiddagen og modtog næste morgen, bedre kan det vist ikke gøres.

Hej Kim

Tak for den flotte anmeldelse, det sætter vi stor pris på.
God dag herfra teamet

Oceniono na 3 z 5

Jeg er knap så begejstret

Jeg er knap så begejstret. Har bestilt hængsler til dørene som skal sættes i huset i morgen. De skulle ankomme i dag og jeg har p.t end ikke hørt noget om afsendelse af varen eller om den er forsinket trods henvendelse på mail. Varen blev bestilt 25 februar, så mener jeg der burde være mulighed for at kunne reagere trods det har været weekend. De 2 stjerner er kun fordi prisen var god, og en for at svare hurtigt tilbage

Hej Thomas

Tak for din mail, jeg kan se du dagen efter din henvendelse har modtaget et svar fra min kollega, så vi har vendt tilbage dig dig på din forespørgsel (:

Du ønskes en god dag

God service 🙂

Jeg oplevede en lille skade på min vare, men de var søde til både at tilbyde nogle af pengene tilbage eller bytte det og de var hurtige til at svare på mail. Ellers rigtig glad for mit nye spisebord “god kvalitet” 🙂

1 marca 2021

Hej Zahraa

Tak for dine rosende ord, vi sætter pris på du har haft en god oplevelse.
Du ønskes en god dag

Alt i orden

Alt i orden. God pris.

25 lutego 2021

Hej Anders

Tak for den flotte anmeldelse, det sætter vi stor pris på.
God dag til dig

Oceniono na 2 z 5

Håbløst og forvirrende

Håbløst, de skiftes til at sende fakturaer ned og uden moms de ting jeg bestilte som var hjemme, var der så ikke og pludselig får man endnu en faktura, hvor noget er på noget andet kommer måske, kundeservice var nedladen og havde ikke lyst til at forklare mig hvad der sker, for det hun forklarede var ikke hvad der skete på hjemmesiden, meget underlig lagerførring og forsendelses måde, det er selvfølgelig en måde at tjene penge på forvirring så folk ikke helt forstår hvad man betaler for, man kunne have reddet det ved at være tydrlig og enkel din måde at forklarr det på, men ak vi sidder 6 mennesker og er forvirrede..

24 lutego 2021

Hej Rasmus

Tak for din anmeldelse,. Er fortsat ked af du ikke efter gentage gange pr tlf. syntes det er forvirrende.
Du fik forklaringen omkring din faktura flere gange, og at priser med og uden moms fremgår på din faktura, er blot en service vi har valgt at ligge vægt på ligesom mange andre i branchen.
Eftersom det fremgår på hjemmesiden, i din indkøbskurv og på din ordre bekræftelse hvor varen sendes fra, samt fragtpriser og varens pris. Kan vi ikke uddybe det nærmere.
Det oplyses flere steder, og jeg skal igen beklage hvis du syntes vores hjemmeside ikke er nem at navigere i eller er mangel fuld.

Du ønskes en god dag herfra

Oceniono na 4 z 5

Alt fungerede som det skulle og jeg…

Alt fungerede som det skulle og jeg modtog det bestilte som forventet og jeg blev løbende informeret herom.

22 lutego 2021

Hej Søren

Tak for din anmeldelse, vi håber på at du vil besøge os igen på vores webshop i fremtiden.
God dag herfra

Fragt og levering håbløst

Tre varer, samlet ordre, men fragt er individuelt for alle tre varer. Så på trods af betalingen for levering til døren kommer én vare til døren, én anden vare til pakkeshoppen og én tredje vare til pakkeboks. Damen i Fredericia i byghjemme forstod ikke at det var hendes problem at jeg har betalt for en levering jeg ikke fik. Ikke rimeligt

17 lutego 2021

Hej Christian

Som også forklaret i tlf. havde du bestilt elektronik, eftersom postvæsnet ikke træffede nogle på hjemmeadressen, vil de ikke sætte det udenfor eftersom der var frost og sne vejr, der er handlet i den bedste mening når det er leveret i en pakkeshop så du ikke modtog våde eller beskadige varer. Beklager det har voldt afhentnings problemer

Perfekt

Varen kom som lovet indenfor 1-2 hverdage. Vi var heldige at finde varen hos byghjemme.dk, da den var udsolgt andre steder - og endda til lavere pris!
Absolut et sted, vi vil handle igen.

11 lutego 2021

Hej Dee

Tusind tak for dine rosende ord, det er er altid bedst at kigge på vores webshop først, vi kan altid garantere skarpe tilbuds priser og kampganer op et stort udvalg af forskellige varer:D

Du ønskes en skøn dag
/Line

Oceniono na 5 z 5

Læste nogle af de negative kommentarer

Læste nogle af de negative kommentarer, men valgte alligevel at bestille.

Havde ingen problemer. Fik korrekt vare og hurtig modtagelse.

Derfor 5 stjerner.

11 lutego 2021

Hej Jens

Tak fordi du tager dig tid til at give os en anmeldelse, er glad for du har haft en god oplevelse og det er heldigvis den der skal forbindes med at handle ved os.
Vi håber snart at se dig igen på vores webshop

Du ønskes en skøn dag
/Line

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej