Bouwmakker Recenzje

Wynik TrustScore: 5 na 5

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 5 z 5

Bouwmakker heeft onze badkamer helemaal verbouwd en we zijn er super blij mee. Vanaf het eerste gesprek dachten ze goed mee, en de planning klopte gewoon van begin tot eind. Het team was vriendelijk,... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Fantastische aannemer. Professionele werkploeg welke snel, vlot en netjes werken. De communicatie is vlot, goed en soepel. Het was echt tof om te zien hoe ons idee op papier werkelijkheid werd. Aan d... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Vanaf eerste contact prima samenwerking. Alles volgens afspraak. Vriendelijke mensen die hard en netjes werken en een goed resultaat afleveren. Zeer tevreden!!

Oceniono na 5 z 5

Bij deze willen wij jou en je team hartelijk bedanken voor de uitgevoerde werkzaamheden die jullie bij een familielid uitgevoerd hebben. Wij hebben Bouwmakkers aangeraden op basis van onze eigen ervar... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

1. Firma konstrukcyjna
  2. Projektant łazienek
  3. Wykonawca
  4. Tynkarz
  5. Glazurnik
  6. Dostawca filtrów do wody

Napisane przez firmę

Een badkamer renoveren doe je vaak maar één of enkele keren in je leven. Het is daarom fijn als je tijdens dat traject werkt met de juiste mensen. Wij weten de weg en coördineren het hele proces, waardoor jij niet voor verrassingen komt te staan en verzekerd bent van een perfect eindresultaat. Wij werken zowel voor de zakelijke als voor de particuliere markt en staan bekend om de persoonlijke aandacht en kwaliteit. Ben je opzoek naar een bedrijf in regio Rotterdam dat jouw badkamer aanpakt en het regelwerk voor je uit handen neemt? Neem dan contact op!

Dane kontaktowe

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 19

Napisz recenzję

Haallo

Haallo! I working little beetje for thes kompani. Very good peoples and boss hard working veri gud peoples too! I making toilets and bauwmaker paying me gud! Guud peoples!

30 lipca 2020

Hello Sebastian!

Thank you for sharing your positive experience! We appreciate your hard work on the toilets, and we're glad to hear that Bouwmaker treats you well. If you ever need assistance or have any questions, feel free to reach out.

Best regards,

Oceniono na 5 z 5

Wij waren zeer tevreden over jullie…

Wij waren zeer tevreden over jullie werkzaamheden en dat het nog voor het weekend was geregeld.

28 lipca 2020

Hallo Jorge!

Bedankt voor je positieve feedback! We zijn blij dat we aan je verwachtingen hebben voldaan en dat we alles nog voor het weekend hebben kunnen regelen. Als je in de toekomst meer hulp nodig hebt, staan we graag voor je klaar.

Netjes werk afgeleverd!

10 lipca 2020

Hoi Niels!

Dank je wel voor het compliment! Fijn om te horen dat je tevreden bent met ons werk. Als je in de toekomst weer iets nodig hebt, aarzel dan niet om contact op te nemen.

Oceniono na 5 z 5

Ik ben heel erg te vreden met mijn…

Ik ben heel erg te vreden met mijn nieuwe badkamer de mannen hebben hun stinkende best gedaan en dat met het warme weer petje af ga zo door mannen top 👍🏻

27 czerwca 2020

Hoi Micheal!

Wat gaaf om te horen dat je zo tevreden bent met je nieuwe badkamer! We waarderen je compliment. Als je in de toekomst nog iets nodig hebt, staan we voor je klaar. Geniet van je vernieuwde badkamer!

TOP!!

Op dag 1 werd alles nog 1 keer doorgelopen. Hierna is Bouwmakker ongelooflijk hard aan het werk gegaan. Daarnaast zijn ze erg vriendelijk en houden ze heel erg rekening met de bewoners. Voorbeeld: op de verjaardag van mijn dochter hoorde we ineens happy birthday uit de badkamer komen. Iedere dag weer zag je ruime vorderingen. Zelfs op zaterdag waren ze aan het werk. Alles is opgeleverd volgens de afspraak en dit was mooier dan ik me van te voren had kunnen bedenken. Bouwmakker is een echte aanrader! Een dikke 10

27 czerwca 2020

Hey Patrick,

Wat geweldig om te horen dat jullie zo blij zijn met de nieuwe badkamer! 🌟 Bedankt voor de mooie woorden en de waardering. We zijn blij dat we aan jullie verwachtingen hebben kunnen voldoen. Mocht je in de toekomst nog iets nodig hebben, staan we voor je klaar. Veel plezier met de nieuwe badkamer en tot de volgende keer!

Wc laten verbouwen

Wc laten verbouwen. Binnen 5 werkdagen af. Complimenten voor de vakmensen. Communicatie prima. Jullie mensen zijn vakmensen ik raad het iedereen aan.
Ben zeer tevreden! Mooie toilet!

16 czerwca 2020

Hoi Ashna,

Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent met de verbouwing van je wc! 🚽 We zijn trots op ons team van vakmensen en het doet ons goed dat je de communicatie en het eindresultaat waardeert. Bedankt voor je aanbeveling! Als je in de toekomst nog iets nodig hebt, staan we graag voor je klaar.

Plaatsen nieuwe badkamer

Onze badkamer gesloopt/afgevoerd en vervolgens vakkundig en erg mooi opgebouwd , wij zijn er super blij mee, kan Bouwmakker dan ook echt aan iedereen aanbevelen.
Ze brengen beschermmateriaal aan waar nodig en laten elke dag alles netjes achter,gaan pas weg als alles werkt , zeer beleefde mensen , bij een eventueel volgende klus zal ik hen zeker weer vragen.

16 czerwca 2020

Beste Richard en Natasja,

Wat geweldig om te horen dat jullie zo blij zijn met het resultaat van de badkamerverbouwing! 🛁 We stellen jullie aanbeveling zeer op prijs. Het is altijd fijn om te weten dat onze inzet gewaardeerd wordt. Als er in de toekomst weer een klus is waarbij we jullie kunnen helpen, laat het ons dan gerust weten. Bedankt voor het vertrouwen!

Prima service

Heel fijn geholpen, super!

9 czerwca 2020

Beste Heleen,

Dank je wel voor je positieve feedback! 😊 We zijn blij dat we je goed hebben kunnen helpen. Als er in de toekomst nog iets is waarbij we van dienst kunnen zijn, staan we voor je klaar. Bedankt voor het vertrouwen!

Verbouwing WC

Wij zijn heel tevreden met het resultaat van de verbouwing van onze WC door de vakmensen van Bouwmakker. Ze hebben netjes en vakkundig werk geleverd. Ook hebben ze hard doorgewerkt, om het binnen een week af te maken. Het resultaat mag er zijn en daarom bevelen wij dit betrouwbare bedrijf van harte aan!

1 czerwca 2020

Hoi Wilma en Peter,

Bedankt voor jullie positieve woorden over onze vakmensen en de verbouwing van jullie WC! We zijn verheugd om te horen dat jullie tevreden zijn met het resultaat en de snelheid van ons werk. Als er in de toekomst nog iets is waarbij we jullie van dienst kunnen zijn, laat het ons dan gerust weten.

Oceniono na 5 z 5

Bouwmakker als je voor echte kwaliteit gaat !

De keuze voor onze nieuwe badkamer en 2 toiletten door de Bouwmakker te laten uitvoeren is een gouden greep geweest.
Vaklieden, harde werkers en het aangeven van goede oplossingen waar nodig is een winnaars- formule gebleken.
Duidelijke afspraken, uitstekende planning en prima communicatie, wat wil je dan nog meer.
Voor aanvang alles netjes afgeplakt, iedere dag weer alles keurig netjes achtergelaten en in alle opzichten de 3 vaklieden bijzonder beleefd.
Je kunt duidelijk zien dat ze hun werk met plezier en passie uitvoeren alsof het hun eigen verbouwing bij hun eigen thuis betreft.

29 maja 2020

Beste Jan en Trudy,

Wat een leuke review, bedankt! We zijn zo blij dat jullie tevreden zijn met onze aanpak en het resultaat. Als jullie ooit weer een project hebben, zijn we er graag voor jullie!

Oceniono na 5 z 5

Zeer vakbekwame bouwers en betrouwbare makkers

Ik kende Bouwmakker niet als bedrijf toen ik met hen in contact kwam met de vraag of zij voor ons een badkamer en toiletruimte wilde tegelen en installeren.
Maar eenmaal met hen zee gegaan was ik vanaf de eerste tot de laatste dag positief verrast. Wat een vaklui, wat een toewijding. De ervaring droop er van af. Een genot onze aan het werk te zien. Zeer goed geleid en voorzien van zeer professioneel gereedschap. Tarkan een uitvoerder die goed bereikbaar is, oog heeft voor detail, dagelijks op bezoek komt en het project perfect in de hand heeft. Dank voor alles. Absoluut een aanrader.

25 maja 2020

Hoi John,

Wat een fantastische woorden, bedankt! We zijn blij dat we je positief hebben verrast en dat je tevreden bent over ons team en de aanpak. Als je in de toekomst weer iets hebt waarbij we kunnen helpen, laat het ons weten. Geniet van je nieuwe badkamer en toiletruimte! 😊

Ik ben ontzettend tevreden

Ik ben ontzettend tevreden. In een snel tempo is er hard gewerkt om een mooie badkamer en wc te plaatsen. Het resultaat mag er dan ook zeker zijn. Ik raad iedereen dan ook aan zijn badkamer door deze vakmannen te laten doen.

11 maja 2020

Hoi Tom,

Wat geweldig om te horen dat je zo tevreden bent! 😊 We zijn blij dat we hebben kunnen bijdragen aan het realiseren van jouw mooie badkamer en wc. Bedankt voor je aanbeveling! Als je in de toekomst weer een project hebt, staan we voor je klaar.

Geweldig vakmansschap

Geweldige mensen
Overleggen alles
Klachten lossen ze gelijk op
Ze hebben goed vakmansschap
Niks is teveel
Service is helemaal top
Wij zijn tevreden klanten
En kunnen Bouwmakker iedereen aanraden

9 maja 2020

Beste Miranda en Ron,

Wat een fantastische feedback, bedankt! We zijn blij dat jullie tevreden zijn met onze service en vakmanschap. Als er in de toekomst nog iets is waarbij we kunnen helpen, laat het ons gerust weten. Aanbevelingen worden altijd gewaardeerd!

Oceniono na 5 z 5

Bouwmakker een eerste ervaring.

Voor het eerst een project ervaring met Bouwmakker.
De prijs was niet aan de lage kant maar daar krijg je wel kwaliteit voor.
Van te voren is duidelijk gecommuniceerd omtrent duur en rouleringssysteem met betrekking tot de werkzaamheden. Bouwmakker adviseerde continu omtrent betere opties met betrekking tot de plannen en uitvoering zonder een eigen mening op te dringen.
Afmontage is van te voren aangegeven zodat eind-inspectie tijdig kon plaatsvinden.
Gedurende de werkzaamheden was er altijd een aanspreekpunt bij wie je met je vragen terechtkon.
Voor mij was het een succesvol project waardoor ik Bouwmakker aan iedereen kan aanbevelen.

29 kwietnia 2020

Hoi Orlando,

Super bedankt voor deze fantastische review! 🌟 We zijn ontzettend blij dat je tevreden bent met het resultaat en onze dienstverlening. Als je in de toekomst weer plannen hebt, staan we graag voor je klaar. Tot dan!

Beter dan gepland!!!!

23 kwietnia 2020

Hey Juri,

Geweldig om te horen dat we je verwachtingen hebben overtroffen! 🌟 Als er in de toekomst weer iets is waarbij we kunnen helpen, laat het ons dan gerust weten. Bedankt voor je vertrouwen!

De helden van Bouwmakker

Mijn badkamer en toilet waren absoluut onveilig. Dat wist ik al maar toen de mannen van Bouwmakker aan de gang hingen kwam pas boven water hoe ernstig de problemen waren. Bouwmakker heeft mij, naast een prachtige nieuwe badkamer en toilet, een veilig huis gegeven. Ze werken ontzettend snel, voordat ik een vraag kan stellen is de oplossing al onderweg. Ze leveren heel erg mooi werk en ik ben dan ook zeer tevreden. Dankjulliewel voor alles, jullie zijn mijn helden.

14 kwietnia 2020

Beste Manon,

Wat fijn om te horen dat we niet alleen je badkamer en toilet hebben vernieuwd, maar ook hebben bijgedragen aan een veiliger huis! 🌈 We zijn blij dat we je verwachtingen hebben overtroffen. Als er in de toekomst nog iets is waarbij we kunnen helpen, staan we voor je klaar. Bedankt voor je vertrouwen en de mooie woorden!

Oceniono na 4 z 5

Het zijn harder werkers en vak mensen…

Het zijn harder werkers en vak mensen weten wat ze doen

1 kwietnia 2020

Hoi Rens,

Dankjewel voor het compliment! 😊 We zijn blij dat je tevreden bent met ons harde werk en vakmanschap. Als er in de toekomst iets is waarbij we je weer van dienst kunnen zijn, laat het ons gerust weten!

Oceniono na 5 z 5

Niets dan lof over advies

Niets dan lof over advies, levering van materiaal en nakomen van afspraken.Door Corona heb ik het werk helaas via foto’s moeten beoordelen maar ik ben tevreden.

28 marca 2020

Hoi Kees,

Dank voor je lof! Fijn dat je tevreden bent. Als er in de toekomst iets is waarbij we kunnen helpen, laat het ons weten!

Groet,

Oceniono na 5 z 5

Badkamer keurig afgeleverd en prima…

Badkamer keurig afgeleverd en prima vaklui!

28 marca 2020

Hoi Jan,

Dank je wel voor het compliment! We zijn blij dat we je badkamer naar tevredenheid hebben opgeleverd. Mocht je in de toekomst weer hulp nodig hebben, staan we voor je klaar.

Aardige en nette mensen

Aardige en nette mensen. Keurige badkamer afgeleverd 👍🏼

19 marca 2020

Beste Patrick,

Dank je wel voor je vriendelijke woorden! We zijn blij dat je tevreden bent met de keurige aflevering van je badkamer. Mocht je in de toekomst nog vragen hebben of hulp nodig hebben, staan we voor je klaar.

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej