Reakcja na opinię
Op advies van kennissen heb ik Bouwmakker ingeschakeld voor mijn niewe badkamer en toilet. Terugkijkend kan ik zeggen dat mijn verwachtingen ruimschoots zijn overtroffen. Bouwmakker onderscheidt zi... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Moet zeggen dat ze mensen erg nauwkeurig en netjes werken. Afspraken goed nakomen en goed meedenken in zaken die vooraf niet goed zijn uitgezocht. Harde werkers en aardige lui! aanrader.
Reakcja na opinię
Een badkamer renoveren doe je vaak maar één of enkele keren in je leven. Het is daarom fijn als je tijdens dat traject werkt met de juiste mensen. Wij weten de weg en coördineren het hele proces, waardoor jij niet voor verrassingen komt te staan en verzekerd bent van een perfect eindresultaat. Wij werken zowel voor de zakelijke als voor de particuliere markt en staan bekend om de persoonlijke aandacht en kwaliteit. Ben je opzoek naar een bedrijf in regio Rotterdam dat jouw badkamer aanpakt en het regelwerk voor je uit handen neemt? Neem dan contact op!
Holandia
Brak historii zapraszania do wystawiania recenzji
Bij deze willen wij jou en je team hartelijk bedanken voor de uitgevoerde werkzaamheden die jullie bij een familielid uitgevoerd hebben. Wij hebben Bouwmakkers aangeraden op basis van onze eigen ervaring met Bouwmakker bij een aantal verbouwingen bij ons zelf. Wederom is er grote tevredenheid over de verrichte werkzaamheden, de vakkundigheid en houding van de monteurs en het meedenken nadat de VVE, onterecht, problemen veroorzaakte. Ook het meedenken van de monteurs door het tijdig vragen waar accessoires e.d. geplaatst konden worden is zeer gewaardeerd.

Odpowiedź od Bouwmakker
Terugkijkend kan ik zeggen dat mijn verwachtingen ruimschoots zijn overtroffen.
Bouwmakker onderscheidt zich door betrokken meedenken, zichtbaar vakmanschap en een uiterst correcte werkhouding. Kortom: een bijzonder prettige ervaring en een resultaat waar ik zeer tevreden over ben.

Odpowiedź od Bouwmakker
Fantastische begeleiding van het plaatsen van de badkamer. Zowel voor, tijdens als na het proces. Denken goed mee met oplossingen van issues die tijdens het plaatsen kunnen voorkomen. Hele vriendelijke en vaktechnische mensen. Een echte aanrader!

Odpowiedź od Bouwmakker
Onze nieuwe badkamer is snel (vijf dagen!) en netjes geinstalleerd, met zorg voor detail. Hele goede vaklui! Ze denken mee, helpen nog even met ophangen van een haakje en ze maken nog even schoon voor ze gaan.

Odpowiedź od Bouwmakker
De mannen van Bouwmakker zijn op en top vriendelijke professionals!
Afgelopen week hebben ze bij ons een compleet nieuwe badkamer geplaatst in absolute top kwaliteit, wij zijn de heren enorm dankbaar voor onze prachtige badkamer.
- binnen 1 week klaar
- goede communicatie
- vriendelijke mannen

Odpowiedź od Bouwmakker
De mannen werken snel en netjes.
Alles wordt opgeruimd en geveegd.

Odpowiedź od Bouwmakker
Super goede ervaring, het zijn vakmannen die weten waar ze mee bezig zijn, top bedrijf

Odpowiedź od Bouwmakker
Wederom erg tevreden met de verbouwing.
Dit keer waren de 2e badkamer en toilet aan de beurt.
De mannen werken snel en netjes. Echte vakmensen.
In een week tijd weten ze de ruimtes om te bouwen tot iets moois. Helemaal blij en zeker aan te raden voor een klus.

Odpowiedź od Bouwmakker
Wij zijn ontzettend tevreden over het werk van deze aannemer. Onze badkamer was een zeer lastige ruimte, maar daar is op een bijzonder professionele manier over nagedacht. Er werd goed gekeken naar mogelijkheden en oplossingen, waardoor het eindresultaat niet alleen mooi is, maar ook praktisch en doordacht.
Wat wij vooral hebben gewaardeerd, is dat hij enorm met alles meedacht en zeer goed advies gaf. Onvoorziene extra bijkomstigheden werden zonder problemen opgepakt en opgelost, wat veel rust gaf tijdens het hele proces. De communicatie was prettig en duidelijk, en afspraken werden nagekomen.
Het vertrouwen was zó groot, dat ik zelfs bij Brugman heb gevraagd of deze aannemer ook mijn tweede badkamer kan plaatsen. Dat zegt wat ons betreft genoeg. Een echte vakman die wij absoluut kunnen aanbevelen!

Odpowiedź od Bouwmakker
Mooie badkamer gemaakt in onze nieuwbouwwoning binnen een week tijd. Communicatie is ook fijn. Heel tevreden met het resultaat!

Odpowiedź od Bouwmakker
bouwmakker heeft onze badkamer supersnel geplaatst, en prachtig afgewerkt. we zijn heel erg blij met het resultaat. Erg goed gedaan.

Odpowiedź od Bouwmakker
In 9 dagen zijn onze badkamer en 2 WC's omgetoverde van oud naar nieuw. De mannen van Bouwmakker zijn harde werkers en staan open voor veranderingen en extra aanpassingen. Je ziet dat ze veel ervaring en expertise hebben. Zou ze zo weer inhuren en aanraden aan vrienden en kennissen.

Odpowiedź od Bouwmakker
Binnen een week sloop oude badkamer en toilet en vervolgens opbouw van de nieuwe! Prima werk afgeleverd door Bouwmakker (alles volgens planning, gecoördineerd door Enes, werk geleverd samen met zijn mannen). Prima in de kwaliteit en het afgeleverde werk, maar ook goed in de communicatie en het netjes afronden en schoon achterlaten. Aanrader!

Odpowiedź od Bouwmakker
Fijne partij om mee samen te werken! Contact met Enes is prima, hij is erg deskundig om dingen in te delen en voor te bereiden. Ben erg benieuwd naar het eind resultaat!

Odpowiedź od Bouwmakker
Bouwmakker is prima verlopen. Van het slopen, het weer opbouwen, tegelen en plaatsen : alles is gegaan zoals afgesproken en tussentijds afgestemd. De wijze waarop er gewerkt is, is gestructureerd en netjes. Het afwerkingsniveau van de badkamer is door hún vakmanschap uitstekend. kortom: wij zijn zeer tevreden met de gang van zaken en het eindresultaat. Na afloop werd alles zelfs netjes opgeruimd en schoongemaakt . Een absolute aanrader

Odpowiedź od Bouwmakker
Toen we bij Brugman Badkamer onze droom badkamer en toilet hadden gekocht werden we in contact gebracht met hun aannemer in onze regio.
Vanaf het eerste contact moment was er een goed gevoel. Bij de voor inspectie op locatie werd dit eerste gevoel bevestigd.
Enes is duidelijk, eerlijk, denkt mee, heeft kennis van zaken, geen vraag is hem te veel en hij is bereikbaar.
En dan is het wachten tot het moment van slopen en bouwen. Dat is toch een spannend proces.
De eerste dag werden we voorgesteld aan zijn team en ook dit verliep zo fijn.
Zijn mannen zijn in 1 woord TOP.
Wat een keiharde werkers.
Ze werken ontzettend netjes, bij twijfel of vragen wordt er met elkaar overlegd en ondanks soms een taalbarrière zijn ze super goed aanspreekbaar.
Het is heel prettig dat er een team van vaste medewerkers bij je thuis zijn. Zijn toch bijna 2 weken dagelijks in je huis.
Doston, Dima en de andere mannen zijn geweldig. Diep respect voor hun.
Ze hebben zelfs ons zware betonnen bad naar boven gesjouwd.
De grote tegels in de badkamer zijn zo mooi geplaatst, echt mega strak.
Wat een team!
En, ook niet onbelangrijk, de service nadat er iets was gebeurd. Het wordt serieus genomen en opgelost. Klasse.
Kan ze van harte aanbevelen.
Onze hond mist ze al 😉.

Odpowiedź od Bouwmakker
van het begin tot oplevering keurig gewerkt, aan het eind van elke dag alles netjes opgeruimd, waren heel vriendelijk en hebben keihard gewerkt, ben zeer tevreden

Odpowiedź od Bouwmakker
From start to finish, the entire experience was smooth, professional and stress-free. The team was not only skilled and efficient, but also incredibly respectful of our home and time. They kept me informed every step of the way, offered helpful suggestions that made the final design even better than imagined.
If you are considering, take my word on this and look no further. I would highly recommend them to anyone looking for reliable, high-quality renovation work.
Thank you again for such a fantastic job!

Odpowiedź od Bouwmakker
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.