Bouwmakker Recenzje

Wynik TrustScore: 5 na 5

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 5 z 5

Bouwmakker heeft onze badkamer helemaal verbouwd en we zijn er super blij mee. Vanaf het eerste gesprek dachten ze goed mee, en de planning klopte gewoon van begin tot eind. Het team was vriendelijk,... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Fantastische aannemer. Professionele werkploeg welke snel, vlot en netjes werken. De communicatie is vlot, goed en soepel. Het was echt tof om te zien hoe ons idee op papier werkelijkheid werd. Aan d... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Bij deze willen wij jou en je team hartelijk bedanken voor de uitgevoerde werkzaamheden die jullie bij een familielid uitgevoerd hebben. Wij hebben Bouwmakkers aangeraden op basis van onze eigen ervar... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Op advies van kennissen heb ik Bouwmakker ingeschakeld voor mijn niewe badkamer en toilet. Terugkijkend kan ik zeggen dat mijn verwachtingen ruimschoots zijn overtroffen. Bouwmakker onderscheidt zi... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

1. Firma konstrukcyjna
  2. Projektant łazienek
  3. Wykonawca
  4. Tynkarz
  5. Glazurnik
  6. Dostawca filtrów do wody

Napisane przez firmę

Een badkamer renoveren doe je vaak maar één of enkele keren in je leven. Het is daarom fijn als je tijdens dat traject werkt met de juiste mensen. Wij weten de weg en coördineren het hele proces, waardoor jij niet voor verrassingen komt te staan en verzekerd bent van een perfect eindresultaat. Wij werken zowel voor de zakelijke als voor de particuliere markt en staan bekend om de persoonlijke aandacht en kwaliteit. Ben je opzoek naar een bedrijf in regio Rotterdam dat jouw badkamer aanpakt en het regelwerk voor je uit handen neemt? Neem dan contact op!

Dane kontaktowe

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Jak firma korzysta z Trustpilot

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 19

Napisz recenzję

Vakmensen

Werken netjes en hard, denken mee en communiceren duidelijk hoe ze het gaan aanpakken, en zijn ook nog erg vriendelijk. Ze kwamen zelfs op zondag nog eens langs om een lekkende kraan te verhelpen.

27 września 2022

Hallo Janko,

Dank voor de positieve woorden! 😊 Geweldig om te horen dat ze netjes en hard werken, meedenken, duidelijk communiceren en vriendelijk zijn. We streven naar de beste service. Het feit dat ze zelfs op zondag langskwamen om een lekkende kraan te verhelpen, is top! Als er in de toekomst iets is waarbij we kunnen helpen, laat het ons weten.

Oceniono na 4 z 5

Twee nieuwe toiletten

De montage door Bouwmakker van twee toiletten in mijn woning is goed verlopen. Het tegelwerk is zeer netjes gedaan en goed afgewerkt. Er was regelmatig overleg zodat alles naar mijn wensen werd geïnstalleerd. Ik ben zeer tevreden met het resultaat. Bovendien was het werk ruim binnen de afgesproken termijn klaar. Een positieve ervaring.

Wim

11 lipca 2022

Hey Wim,

Bedankt voor de geweldige review! 😊 We zijn blij dat de montage van de twee toiletten naar wens is verlopen, het tegelwerk netjes is gedaan en goed is afgewerkt. Regelmatig overleg is voor ons vanzelfsprekend, en het is geweldig om te horen dat alles naar jouw wensen is geïnstalleerd. Als er in de toekomst nog iets is waarbij we kunnen helpen, laat het ons weten!

Onze Badkamer

We zagen er tegenop dat onze badkamer gerenoveerd moest worden.
Maar dankzij Bouwmakker (Chanel en andere jongen.)
is het 100 % mee gevallen.
Wat een vaklui, als er iets was werd er besproken met ons wat er gedaan moest worden.
Er werd hard gewerkt, maar ook schoon .Plastick waar zij liepen en waar de spullen stonden zelfs in de keuken werd er een plastick loper gelegd naar het koffie apparaat.
Ook tijdens de sloop ons bad moest er ook uit werden de spullen netjes elke dag in zakken gedaan en vervolgens weg gebracht.
Ja wij zijn zeer tevreden hoe het gelopen is.
wij kunnen Bouwmakker iedereen aanbevelen, harde werkers en betrouwbare vaklui,
En onze badkamer is super mooi geworden.
Bedankt allemaal.

Met vriendelijke groet, Bas en leni de Haas.

15 czerwca 2022

Hey Leni en Bas,

Wat een geweldige feedback, bedankt! 😊 We zijn zo blij om te horen dat jullie badkamerrenovatie 100% is meegevallen. Fijn dat jullie tevreden waren met de communicatie en dat er hard en schoon is gewerkt. We streven naar professionaliteit, en het is fantastisch om te horen dat jullie ons als harde werkers en betrouwbare vaklui beschouwen. Geniet van jullie prachtige nieuwe badkamer!

Als er in de toekomst nog iets is waarbij we kunnen helpen, laat het ons weten.

Top!

Zeer kundig en betrouwbaar bouwbedrijf. Veel service, vriendelijk personeel en flexibel in onverwachte aanpassingen en tijd. Er wordt meegedacht aan oplossing voor praktische problemen en zeer snel gewerkt. Het was een prettige samenwerking. Al met al zeer tevreden. De badkamer is prachtig geworden!

28 maja 2022

Hoi Sharol en Frank,

Dank voor de lovende woorden! 😊 We zijn blij dat jullie ons kundig, betrouwbaar en vriendelijk vinden. Flexibiliteit en snelle oplossingen zijn ons streven. Als er in de toekomst weer iets is waarbij we kunnen helpen, laat het ons weten.

Oceniono na 5 z 5

Een hele mooie badkamer gemaakt door…

Een hele mooie badkamer gemaakt door Haci en zijn mannen. Keurig volgens afspraak en supervriendelijk.
Er wordt ter plaatse meegedacht met de wensen van de klant, erg netjes!

Zeker een aanrader als je een mooie verbouwing wil!

Dank voor het mooie eindresultaat!

Familie Strasters

10 maja 2022

Hey Remco,

Dank voor de prachtige woorden! 😊 Geweldig om te horen dat onze collega's een mooie badkamer hebben gemaakt volgens afspraak. Als je in de toekomst weer een verbouwing plant, zijn we er voor je! Dank voor het compliment over het mooie eindresultaat.

Oceniono na 4 z 5

Mooie badkamer gekregen van Bouwmakker

Mooie badkamer gekregen van Bouwmakker, hier en daar n schoonheidsfoutje, maar dat is als je kritisch gaat kijken. Ze komen op tijd, werken netjes, ruimen weer op als ze gaan en doen alles is overleg. Enige nadeel vind ik de “halve dgn” werk, ze gaan ook nog naar andere klanten, de badkamer had eerder klaar kunnen zijn. Maar we hebben n hele mooie badkamer en dat is het belangrijkste!

8 maja 2022

Hey Leila,

Dank voor het vertrouwen en de mooie review! 😊 We hebben het gecheckt en het kwam door Koningsdag, waarop we vrij geven en iedereen zijn eigen planning mag maken. Desondanks zijn we blij dat we jullie badkamer toch in 2 weken hebben kunnen realiseren. Geniet ervan!

Nieuwe badkamer

Wij zijn heel erg blij met onze nieuwe badkamer!
We zijn goed geadviseerd en ze hebben ook goed naar onze wensen geluisterd.
De mannen hebben echt heel erg hard en netjes gewerkt met als eindresultaat een hele mooie strakke badkamer.

Wij zullen de mannen van Bouwmakker zeker aanraden!
Bedankt Haci en collega’s.
Mvg Richard & Wendy

16 marca 2022

Hoi Richard & Wendy,

Dank voor de geweldige feedback! 😊 We zijn blij dat jullie zo tevreden zijn met de nieuwe badkamer. Goed om te horen dat het advies aansloot op jullie wensen en dat de mannen hard en netjes hebben gewerkt. We waarderen het dat jullie Bouwmakker zullen aanraden!

Geniet van jullie strakke badkamer!

In één woord…..GEWELDIG!

18 lutego 2022

Hey Ron,

Wat een fantastische feedback, bedankt! 😊 We zijn ontzettend blij dat je onze service als "geweldig" hebt ervaren. Als er in de toekomst nog iets is waarbij we kunnen helpen, laat het ons weten. Geniet van het geweldige resultaat!

De Wauw Factor!

Via via terecht gekomen bij de mannen van Bouwmakker.
Voor elke wens was er een oplossing waarbij het team meedacht in oplossingen en/of ideeën. En dat waren er een hoop. (Lees de mannen hebben vast een aantal grijze haren erbij gekregen, haha)
De communicatie was vanaf de start helder en transparant.
De persoonlijke aandacht was erg fijn en gaf ons een vertrouwd gevoel. Gedurende het project hebben de mannen netjes gewerkt en hadden we geen omkijken naar de rommel die een verbouwing met zich meebrengt. Onze complimenten! Binnen anderhalve week hebben zij een prachtige badkamer opgeleverd, die echt de ‘WAUW’ factor heeft zodra je deze binnen stapt. Super bedankt mannen van Bouwmakker!

23 stycznia 2022

Hoi Anouschka,

Dank voor de geweldige feedback! 😊 Blij dat we aan al jullie wensen konden voldoen en trots op de 'WAUW'-badkamer binnen anderhalve week. Als er in de toekomst iets is waarbij we kunnen helpen, laat het ons weten!

Oceniono na 5 z 5

nieuwe badkamer en toilet.

deze week is onze badkamer en toilet opgeleverd en kan niet anders zeggen dat de mannen van Bouwmakker prachtig werk hebben afgeleverd. Goede communicatie en er word heel goed mee gedacht. Ze werken super netjes en schoon. kortom helemaal happy met onze nieuwe badkamer en toilet. Haci en mannen bedankt.
m.v.g. Yoeri & Lisa

30 grudnia 2021

Hoi Yoeri & Lisa,

Bedankt voor jullie positieve woorden! 😊 We zijn verheugd dat jullie blij zijn met het prachtige werk aan jullie nieuwe badkamer en toilet. Als jullie in de toekomst weer hulp nodig hebben, zijn we er voor jullie!

Bouwmakker verdien het vertrouwen

Nadat mijn toilet opnieuw gedaan moest worden kwam Bouwmakker dit doen, wat een verademing! Geen gezeur geen gedoe, maar netjes, snel werken. Goed meedenken, en vragen naar dingen die er echt om gaan. Een dag eerder opgeleverd en echt naar volle tevredenheid, ik ga Bouwmakker zeker nog een keer uitnodigen 👍🏻

23 grudnia 2021

Hoi Eric,

Dank voor je positieve feedback! 😊 Fijn dat wij een verademing konden zijn bij de herinrichting van je toilet. Als je in de toekomst weer hulp nodig hebt, staan we voor je klaar!

Prima werk afgeleverd

Prima werk afgeleverd, prettige samenwerking en contact. Aardige, hard werkende heren. Afspraken nagekomen. Tussendoor steeds even overlegd en meegedacht.
Alle rommel keurig opgeruimd en meegenomen.
Kortom: zéér tevreden over onze nieuwe toilet.

25 listopada 2021

Hoi Leo,

Dank voor de positieve feedback! 😊 We zijn blij dat je tevreden bent over het geleverde werk en de samenwerking. Geniet van je nieuwe toilet!

Oceniono na 5 z 5

Onze badkamer is zeer mooi geworden…

Onze badkamer is zeer mooi geworden door de vakmannen van Bouwmakker. Ik ben zeer te spreken over de netheid en service van Bouwmakker. Van te voren alles netjes afgeplakt en op het eind alles netjes opgeruimd.
Ontstane schades zijn direct opgelost en verholpen.
Al met al een aanrader om je badkamer door Bouwmakkers te laten doen.

27 października 2021

Hoi Vincent,

Dank voor je positieve feedback! 😊 Geweldig om te horen dat jullie zo blij zijn met de badkamer. Als er in de toekomst nog iets is waarbij we kunnen helpen, laat het ons weten!

Top badkamer!

De mannen van Bouwmakker hebben een onwijs mooie badkamer opgeleverd. Blij met de snelheid en het vakwerk dat ze hebben afgeleverd. Fijn dat er meerdere malen in het proces goed werd overlegd.

22 października 2021

Hoi Iris,

Dank voor het compliment! 😊 We zijn blij dat jullie tevreden zijn met de prachtige badkamer en ons vakwerk. Laat het ons weten als we in de toekomst nog iets voor jullie kunnen betekenen.

Ontzettend tevreden!

Wat zijn wij ontzettend goed geholpen door Sanisale Spijkenisse en het team van Bouwmakker! Allereerst een goed advies gekregen over de badkamer/toilet en vervolgens heeft het team van Bouwmakker de badkamer en toilet bij ons geplaatst. Ze waren erg vriendelijk en behulpzaam. Gedurende het proces werd er mee gedacht en eventuele problemen werden gelijk verholpen en opgelost. Echt hele goede service! Daarnaast hebben ze ontzettend netjes gewerkt en zij wij heel erg tevreden met het eindresultaat! De badkamer en toilet zijn echt twee plaatjes geworden!

27 września 2021

Hoi Esther,

Dank voor de lovende woorden! 😊 Fijn dat jullie tevreden zijn met het advies van Sanisale Spijkenisse en de plaatsing door ons. Als er in de toekomst nog iets is waarbij we kunnen helpen, laat het ons weten!

Oceniono na 5 z 5

Zo blij met deze mannen!!

Zo blij met deze mannen!!!
Een aanrader voor iedereen, ze denken met je mee, ze leggen alles goed uit. Ze hadden zoveel respect voor ons en voor ons huis.
En we hebben vooral veel gelachen met elkaar!!
Ik ben ze bijna gaan missen!!

9 lipca 2021

Hoi Sharon,

Dank voor de enthousiaste woorden! 😊 Wij zijn blij dat jullie tevreden zijn. Als er in de toekomst iets is waarbij we kunnen helpen, laat het ons weten!

Super badkamer!

Onze badkamer is in 1,5 week tijd volledig gerenoveerd. De mannen werkten snel en netjes. Tijdjes de bouw werd regelmatig met ons gesproken over de wensen en aanpak. En een pluspunt is dat de badkamer en alles er omheen schoon werd opgeleverd!

8 lipca 2021

Hoi Shannen,

Dank voor jullie positieve feedback! 😊 Fijn dat de badkamer snel en netjes is gerenoveerd, met regelmatig overleg. Als jullie in de toekomst weer hulp nodig hebben, staan we voor jullie klaar!

Aanrader!!!!

Via Sanisale een badkamer gekocht en door de bouwmakkers laten plaatsen. Deze heren kwamen elke dag keurig op tijd en hebben supernetjes gewerkt. Alles afgeplakt toen ze de eerste dag kwamen en zelfs alles gesopt en gestofzuigd toen ze klaar waren. Wij zijn reuze blij met onze badkamer die echt heel kundig en met de volle aandacht is geplaatst.

22 czerwca 2021

Hoi Louise,

Dank voor jullie geweldige review! 😊 Het doet ons goed te horen dat jullie tevreden zijn met de service van Sanisale en de plaatsing door ons team. We streven ernaar om keurig en supernetjes te werken, en het is fantastisch dat dit gewaardeerd wordt. Als er in de toekomst nog iets is waarbij we kunnen helpen, laat het ons weten. Geniet van jullie prachtige badkamer!

Oceniono na 5 z 5

De jongens hebben ons ook een hele…

De jongens hebben ons ook een hele mooie badkamer afgeleverd. Ze hebben hard gewerkt en als onze wensen hebben ze uitgevoerd. We zijn erg blij met het resultaat. Yvette en Johan

13 czerwca 2021

Hoi Yvette en Johan,

Bedankt voor jullie vriendelijke woorden! 😊 Fijn om te horen dat jullie blij zijn met de badkamer en dat onze inzet aan jullie wensen heeft voldaan. Als er in de toekomst nog iets is waarbij we kunnen helpen, laat het ons weten. Geniet van jullie prachtige badkamer!

Toiletrenovatie

In 3 dagen een complete toiletrenovatie. Super mooi gedaan door goede vakmensen. Ook werd alles steeds netjes opgeruimd aan het eind van de dag. Wij zijn zeer tevreden!

12 maja 2021

Hoi Mirjam,

Dank voor de positieve feedback! 😊 Fijn om te horen dat jullie tevreden zijn met de complete toiletrenovatie, uitgevoerd door onze goede vakmensen. Het is altijd prettig als alles netjes wordt opgeruimd. Als er in de toekomst nog iets is waarbij we kunnen helpen, laat het ons weten. Geniet van jullie vernieuwde toilet!

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej