Børne-Foto Recenzje

Wynik TrustScore: 2 na 5

Oceniono na 1 z 5

Det er seriøst mig en gåde hvordan sådan et firma kan kører. Jeg ringer ind for at spørger om jeg kan booke tid i Greve til min søn på 1 år. Det kan jeg ikke at jeg bare skal dukke op, jeg dukker op o... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

for 7 minutter siden NY Min oplevelse d. 23.12.22. Glostrup shoppingcenter. Ingen form for kundeservice, når man i total forvirring over hvor køen måtte være, aldrig bliver mødt af medarbejder... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

Oceniono na 1 z 5

Dårlig oplevelse med børne foto på ro’s torv. Fotografen var sød og høflig men bemærkede ikke vigtige detaljer som gjorde at billederne ikke blev gode. Bl.a. at halskæden sad akavet og skævt, at ma... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

Oceniono na 2 z 5

Fik taget billed hos Børneloppen for snart en uge siden. Fotografen var god, hurtig og effektiv. Dog plejede jeg at kunne vælge flere billeder på en gang, men det kunne man pludselig ikke. Derudover l... Zobacz więcej

1. Fotograf

Napisane przez firmę

Børne-Foto blev etableret i 1998 af Ole Nielsen og har siden specialiseret sig i portrætfotografering af børn. Hvert år betjener vi over 25.000 tilfredse kunder og arbejder konstant på at levere den bedste service og kvalitet. Med mobile studier i varehuse og supermarkeder over hele landet samt faste studier i storcentre tilbyder vi hurtig og professionel fotografering, hvor billederne leveres umiddelbart efter optagelsen. Vi var blandt de første til at anvende digital fototeknologi og har udviklet et unikt koncept, hvor kunderne selv vælger de bedste billeder direkte på skærmen. Siden 2008 har vi også tilbudt institutionsfotografering med både hverdags- og weekendarrangementer. Med nogle af landets mest erfarne børnefotografer og markedets bedste udstyr sikrer vi høj kvalitet og en tryg oplevelse. Vores produktsortiment spænder fra klassiske portrætserier til pasfotos, lærredsportrætter og akustikbilleder.

Słaba

Wynik TrustScore: 2 na 5

74 recenzji

5 gwiazdek
4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Nie odpowiedziano na negatywne recenzje

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 5

Napisz recenzję

Oceniono na 5 z 5

Flotte billeder og den sødeste…

Super flotte billeder og den sødeste fotograf i Ishøj Bycenter!
Min søns billeder fra Skolefoto blev grotesk dårlige og vi tog op til Børne Foto i Ishøj Bycenter for at få taget nogle bedre billeder.
Fotografen var super sød og god til min søn. Hun fangede ham i naturlige situationer og gode opstillinger. Det var virkelig svært at vælge blandt alle de gode billeder, men nu har vi sikret julegaverne til bedsteforældrene.
Tilmed har du billederne med hjem i hånden med det samme og mange forskellige rammer man kan tilkøbe.
De bedste anbefalinger af Børne Foto Ishøj herfra!

19 grudnia 2021

Oceniono na 1 z 5

Fuldstændig absurd opførsel vi blev…

Fuldstændig absurd opførsel vi blev udsat for på ros torv hos børne-foto igår!
Hvert år har vi fået printet billeder af vores børn hos jer uden problemer. Men i år blev vi overfaldet af en meget uprofessionel medarbejder fra første sec vi stod der. Hun var så grim i munden og hun kunne ikke printe den ønskede størrelse og sådan havde det altid været - der havde altid været en computer til at printe på. (Men det har vi aldrig fået af vide, forklarede jeg høfligt) - jeres normale søde medarbejdere anbefalde selv størrelsen og printede for os.

hele hendes voldsomme adfærd var enormt chokerende! Ordret sagde hun på et tidspunkt aggressivt til os: “DET OGSÅ FORDI DE IKKE FATTER EN SKID AF HVAD MAN SIGER TIL DEM”. Ja ikke jer men mine kollegaer.
Hun forsætter med at man ikke kan få printet billeder når de er taget af en anden fotograf, men det har heller ikke før været et problem og vi har fast printet hos jer i 2 år. Er stadig i chok over hele oplevelsen og med sådan en adfærd burde i sgu fyrer pågældende!
Vi kommer aldrig hos jer igen, føj for en opførsel.

3 grudnia 2021

Odpowiedź od Børne-Foto

Tak for din anmeldelse. Vi er meget kede af, at du har haft en så ubehagelig oplevelse hos os. Det er bestemt ikke den standard, vi stræber efter.

Billeder taget af andre fotografer er som udgangspunkt beskyttet af ophavsret, og derfor kan vi ikke printe dem uden at få bevis for ejerskab eller rettigheder. Dette er en lovgivning, vi skal følge for at beskytte både fotografer og kunder.

Vi vil gerne undskylde for den uprofessionelle opførsel fra den pågældende medarbejder. Vi har taget din feedback til efterretning, og vi kan informere dig om, at medarbejderen ikke længere er ansat hos os.

Vi forstår, at dette har været en skuffende oplevelse, og vi vil gøre vores bedste for at sikre, at noget lignende ikke sker igen. Vi håber, at du vil give os en chance for at rette op på din oplevelse, hvis du vælger at besøge os i fremtiden.

Oceniono na 2 z 5

Dygtigt fotograf, elendig kundeservice

Første gang vi fik taget billeder hos dem i vores vuggestue/børnehave var de rigtig gode! Super entusiastisk fotograf der var i øjenhøjde med børnene. I år har vi forsøgt at gentage succesen, men de svarer ikke på henvendelser. Trods tre opringninger, to mails, en telefonsvarer besked og en sms har vi intet hørt… de har enten alt for travlt eller er fuldstændigt ligeglade :(

13 października 2021

Odpowiedź od Børne-Foto

Tak for din anmeldelse, og vi er glade for, at du havde en god oplevelse første gang, vi tog billeder hos jer.

Vi har gennemgået dine oplevelser og arbejder på at forbedre vores kommunikation og svartider. Vi håber, at du vil give os en chance for at rette op på situationen og vende tilbage til os, så vi kan sikre en bedre oplevelse fremover. Tak for at dele din feedback.

RINGE kvalitet

Fik taget billeder af min datter i Hillerød.
Da jeg skulle vælge billederne siger manden at de er lidt grynede på computeren men at kvaliteten bliver skarpere ved print.
Jeg køber en pakke til 250 kr og da jeg åbner kuverten med billederne i er de i så ringe kvalitet...
Det er helt grynet. Selv min telefon tager bedre billeder. Så det var sidste gang jeg købte billeder hos dem.
Ejeren har ikke været til at få fat i og da vi endelig fik fat på ham, skal vi selv sende billederne retur og betale for fragten, før at vi måske kan få pengene tilbage...

Rigtig dårlig oplevelse..

7 września 2021

Odpowiedź od Børne-Foto

Tak for din anmeldelse. Vi er meget kede af at høre, at du har haft en dårlig oplevelse med både billedkvaliteten og kundeservicen. Vi benytter noget af det bedste udstyr på markedet, så billederne burde have haft en høj kvalitet, og vi er oprigtigt bekymrede for, at det ikke var tilfældet i dit tilfælde.

Vi forstår, at det kan være frustrerende, når noget ikke lever op til forventningerne, og vi beklager, hvis kommunikationen omkring returnering af billederne har føltes besværlig. Det er standard praksis i både service- og detailbranchen, at man sender varer retur for at modtage en refusion, men vi vil tage din feedback til efterretning for at forbedre vores processer og kundeservice fremadrettet.

Virkelig dårlig kundeservice

Virkelig dårlig kundeservice. Havde en mand i telefonen som gentagende gange cuttede mig af, og istedet for svar på mine spørgsmål fik jeg at vide at jeg de havde travlt og at jeg gerne måtte skynde mig

1 lipca 2021

Odpowiedź od Børne-Foto

Tak for din anmeldelse, og vi er meget kede af at høre, at du har haft en dårlig oplevelse med vores kundeservice. Det er bestemt ikke den oplevelse, vi ønsker at give vores kunder, og vi forstår, at det må have været frustrerende at blive afbrudt uden at få svar på dine spørgsmål.

Vi tager din feedback alvorligt og vil arbejde på at forbedre vores kommunikation og sikre, at alle kunder føler sig hørt og respekteret.

Oceniono na 1 z 5

Usmageligt firma, der tager betaling for ting man aldrig modtager 😡

Vi har fået vores piger fotograferet før jul, bestilt og betalt for et lærredsbillede 795kr.
Vores piger skulle give os billedet i julegave, og det skulle ankomme senest den 22 december.
Nu skriver vi den 19 januar, og vi har stadig ikke modtaget noget billede, hvilket er til trods for at vi har været i dialog siden før jul.
Jeg har nu de sidste dage på skrift bedt om pengene retur, men mærkværdigt nok så svarer de ikke efterfølgende på mine henvendelser.
Det er simpelthen den ringeste service jeg nogensinde har mødt og kan på intet tidspunkt anbefale dem.
Men som jeg har skrevet til dem, så vil jeg gå videre med sagen.
Så nu må vi se hvor længe der går før jeg får mine penge retur 😡

19 stycznia 2021

Odpowiedź od Børne-Foto

Tak for din anmeldelse, og vi er virkelig kede af den oplevelse, du har haft. Vi forstår, at det har været frustrerende at vente på et lærredsbillede, som ikke er nået frem til tiden. Vi beklager den dårlige kommunikation og service, du har oplevet.

Det er vigtigt at understrege, at vi ikke selv producerer lærredsbillederne, og derfor er processen uden for vores direkte kontrol. Vi har dog ansvar for at sikre, at vores kunder får opdateringer og assistance, og det er tydeligt, at vi ikke har levet op til dette i dit tilfælde. Vi arbejder på at forbedre kommunikationen og sikre, at situationer som denne ikke opstår igen.

Oceniono na 1 z 5

Agressiv ung pige som skulle…

Agressiv ung pige som skulle fotografere min søn på ros torv idag. skulle lige sætte håret på min søn men det måtte jeg åbenbart så blev hurtig smidt væk. Talte meget nedladende. Meget meget uprofessionelt personale som intet aner om hvordan man håndtere små børn

7 grudnia 2020

Odpowiedź od Børne-Foto

Tak for din anmeldelse, og vi er meget kede af at høre om din oplevelse. Det er absolut ikke den standard, vi stræber efter, og vi forstår, hvordan det må have været både ubehageligt og frustrerende for dig og din søn.

Vi vil gerne informere dig om, at den pågældende medarbejder ikke længere er ansat hos os. Vi tager din feedback meget alvorligt og arbejder på at sikre, at alle vores medarbejdere er ordentligt forberedte på at håndtere børn med respekt og tålmodighed.

Hold jer langt væk!!!

Hold jer langt væk på børnefoto i Glostrupcentret!!
Simpelthen en kæmpe joke, og vi var mundlamme over hvor uprofessionel det hele var. Hendes elev var heldigvis noget bedre end hende selv, men vores billeder var langt under standart.

6 grudnia 2020

Odpowiedź od Børne-Foto

Vi arbejder konstant på at forbedre vores service og sikre, at vores medarbejdere er godt trænet til at levere billeder, der lever op til vores standarder. Din feedback vil blive taget alvorligt, og vi vil bruge den til at forbedre både træning og kvalitet fremadrettet.

Billeder modtaget med ridser

Billeder modtaget med ridser, skjolder og klister. Jeg har skrevet og ringet til borne-foto flere gange og bedt om at få fremsendt nye, men de vender ikke tilbage. Intet har jeg hørt. Utrolig dårlig service og kvalitet. Jeg bruger aldrig borne-foto igen!

16 listopada 2020

Odpowiedź od Børne-Foto

Tak for din anmeldelse, og vi er meget kede af at høre om din oplevelse. Det lyder helt usandsynligt, at vi har leveret billeder i den stand, og vi undskylder virkelig for den oplevelse, du har haft.

Vi tager altid kvaliteten af vores produkter og kundeservice meget seriøst. Vi beklager, hvis der har været problemer med at få kontakt med os, og vi forstår, hvor frustrerende det må være.

Skuffende kvalitet og ventetid

Vi får taget billeder til drop-in fotografering. Billederne ser fine ud på skærmen, men er alt for lyse i udprint, vores datter falder nærmest i et med sin hvide trøje. Farvekvaliteten er ikke i orden.
Fotografen og os er gået skævt af hinanden i forhold til hvilket produkt vi ønsker, vi bestilte billede uden paspartout, og får alligevel dette rundt om billederne, da vi påpeger dette er fotografen afvisende overfor os, og påstår at det altid følger med billederne. Vi fortæller at vi købte billeder sidste år, hvor dette ikke var tilfældet, og dette ignorerer fotografen helt. Vi køber to rammer, begge er i stykker. Yderligere får vi at vide at vi skal vente 15 minutter på billeder, der går 45.
Vi er virkelig skuffede over vores oplevelse, og handler ikke hos dem igen.

14 września 2020

Odpowiedź od Børne-Foto

Tak for din anmeldelse. Vi er meget kede af at høre, at din oplevelse ikke levede op til forventningerne. Vi beklager, at farvekvaliteten ikke var som forventet, og at du ikke fik den ønskede oplevelse med dit køb.

Vi har ganske rigtigt, et produkt hvor der altid følger et passepartout med. Men dette kan altid afmonteres, hvis ikke dette ønskes.

Vi er også kede af at høre om de ødelagte rammer og den lange ventetid på billederne. Dette er bestemt ikke den standard, vi ønsker at levere, og vi vil tage din feedback med for at forbedre både vores produkter og serviceniveau.

Oceniono na 1 z 5

Dybt skuffende og direkte usmagelig…

Dybt skuffende og direkte usmagelig måde at behandle folk forskelligt til drop in fotografi dd. I Hillerød.
Mødte op kl 10 hvor der var et par foran os helt fint. Fotografen lader dem bruge 45 min på at tage forskellige billeder af deres barn i 4 forskellige stykker tøj!!
Da det sidste bliver puttet på er der flere der brokker sig da der nu står 4 efter os i kø med deres børn.
Da de langt om længe er færdig kommer vi til.
Og til min store forbavsel bruger fotografen 2 min på at tage billeder af mine børn og siger det fint trods min datter på 8 måneder slet ikke smiler en eneste gang. Hun havde simpelthen ikke tid til at gøre sit job ordentligt med os.
Vi venter så 15 min. På at se de billeder hun siger er fine og gæt hvad 8 styk billeder af en skræmt 8 måneder gammel med sin større søster som dog smiler men sidder helt akavet.
Jeg siger at jeg ikke vil betale for nogle af de billeder og får derefter af vide vi kan tage nogle nye.
Men så skal det første par som fik taget billeder i 45 min. Da vælge hvilke billeder de vil have det tager 20 min hvorefter vi kan få taget vores om billeder nu er der 3 i kø igen men vi stiller os klar med to trætte børn hvis toldmodighed virkelig var på prøve og så skal vi gud hjælpe mig vente igen fordi det første par skal have nogle flere billeder. Så vi valgte at gå. Uden billeder og er sidste gang vi kommer til drop ind når man kan bruge 45 min på et barn men 2 min. På alle andre børn det er ikke i orden.

29 sierpnia 2020

Odpowiedź od Børne-Foto

Tak for din anmeldelse, og vi er meget kede af, at du har haft en skuffende oplevelse hos os. Vi forstår, hvordan det kan være frustrerende, når man føler, at ens tid og behov ikke bliver taget alvorligt.

Vi vil gerne forklare, at vi tilbyder længerevarende fotografering til familier, som ønsker mere tid til at få taget billeder. Det lyder som om, at du blev taget ind til fotografering, før det første par var færdige, hvilket betød, at du reelt set sprang lidt over i køen. Vi beklager, at dette førte til, at din fotografering blev hurtigere, end du havde forventet.

Vi tager din feedback alvorligt og vil arbejde på at sikre en mere fair og effektiv håndtering af køer i fremtiden, så alle kunder får den tid og opmærksomhed, de fortjener.

Oceniono na 1 z 5

Dårlig service omkring ventetiden og…

Dårlig service omkring ventetiden og køkulturen især når det handler om små børn. Vil fraråde alle.

31 lipca 2020

Odpowiedź od Børne-Foto

Tak for din anmeldelse. Vi forstår, at ventetid kan være frustrerende, især når man har små børn med. Vi arbejder altid på at optimere vores processer, men nogle gange kan ventetiden desværre være længere end ønsket, afhængigt af antallet af kunder.

Med hensyn til køkulturen er vi afhængige af, at kunderne selv respekterer køordenen. Vi gør vores bedste for at håndtere situationer effektivt, men vi kan kun opfordre til, at alle følger de retningslinjer, vi har sat for at sikre en god oplevelse for alle.

Hvis du har haft denne oplevelse i et specifikt studie, vil vi gerne høre mere om det, så vi kan tage fat på det og sikre, at vi forbedrer os fremadrettet. Tak for at dele din feedback.

Oceniono na 1 z 5

Dårlig oplevelse med børne foto på ro’s…

Dårlig oplevelse med børne foto på ro’s torv.
Fotografen var sød og høflig men bemærkede ikke vigtige detaljer som gjorde at billederne ikke blev gode. Bl.a. at halskæden sad akavet og skævt, at man kunne se gulvet nederst i billedet m.m.
Ting som en uddannet fotograf burde være opmærksom på når man kommer og betaler mange penge for “professionel” fotografering og billeder. Øv altså!

25 maja 2020

Odpowiedź od Børne-Foto

Tak for din anmeldelse, og vi er kede af, at du ikke var tilfreds med din oplevelse hos os. Vi tager altid kundernes feedback alvorligt, og vi vil gerne forklare, at vi specialiserer os i portrætfotografering, hvor fokus er på ansigtet og overkroppen. Derfor er det ikke standard, at gulvet skal være synligt i billederne. Hvis du derimod havde ønsket en mere fuld kropsoptagelse, kan det have været en udfordring med den opsætning, vi benytter.

Vi vil også gerne understrege, at vi er en lavprisfotografer, hvilket betyder, at vi kan tilbyde kvalitetsbilleder til en overkommelig pris, men at vi måske ikke har samme niveau af detaljerigdom og udstyr som de dyrere fotografer.

Oceniono na 1 z 5

Aldrig har jeg overlevet noget så…

Aldrig har jeg overlevet noget så grisk! Jeg ville have billeder tilsendt til min mail, og de ville have 1100kr + for det, det synes jeg godt nok er noget svineri, at tage så meget for det! Jeg vil ikke anbefalede nogen at bruge det sted! Føj for den lede!

12 listopada 2019

Odpowiedź od Børne-Foto

Tak for din anmeldelse. Vi er kede af, at du føler, at prisen på digitale billeder er for høj. Vi tilbyder digitale billeder til meget konkurrencedygtige priser, hvor det første billede koster 298 kr., og efterfølgende billeder koster 198 kr. Desuden får du rettighederne til billederne, så du kan lave utallige kopier af dem, hvilket vi mener giver stor værdi for pengene.

Vi forstår dog, at priserne kan opleves forskelligt, og vi takker for din feedback, som vi tager til efterretning. Vi håber, at du vil overveje at give os en chance igen, og vi takker for at dele din oplevelse med os.

Leveringstid på downloads?!

Billeder kan først downloades når pengene er hævet på kortet. Dårlig service i 2019! 198 kr! Per download.....

23 stycznia 2019

Odpowiedź od Børne-Foto

Tak for din anmeldelse. Vi forstår, at det kan være frustrerende, at billeder først kan downloades, når betalingen er gennemført. Vi gør dette for at sikre, at alle transaktioner er korrekt behandlet.

Vh. Børne-foto

Ringe service

Vi har i mange år brugt jer til julefotografering og været godt tilfreds, men i år rammer i bunden.
Mage til sure mennesker skal man da lede længe på Ro,s Torv og i Fields.

6 grudnia 2018

Odpowiedź od Børne-Foto

Tak for din anmeldelse. Vi er kede af at høre, at din oplevelse ikke levede op til de forventninger, du har haft med os tidligere. Det er aldrig vores intention at give kunder en dårlig oplevelse, og vi tager din feedback meget seriøst.

Oceniono na 5 z 5

Fantastisk fotograf som tager nogle…

Fantastisk fotograf som tager nogle fantastiske billeder!!!
Vi er SÅ tilfredse når vi har haft et samarbejde med Merete - både privat og arbejdsmæssigt! 😉 mange mange stjerner herfra!!!!

4 lipca 2018

Oceniono na 4 z 5

Skøn oplevelse!

Vi havde en rigtig fin oplevelse med firmaet idag i Odense. Tålmodig og dygtig fotograf, som tog sig god tid, trods voksende kø. Fik billeder med hjem, printet i smuk kvalitet. Bestemt ikke sidste gang, vi benytter os af Børne-foto!

19 grudnia 2017

Mange tak for din anmeldelse! Vi sætter pris på hver og én.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej