for 7 minutter siden NY Min oplevelse d. 23.12.22. Glostrup shoppingcenter. Ingen form for kundeservice, når man i total forvirring over hvor køen måtte være, aldrig bliver mødt af medarbejder... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Dårlig oplevelse med børne foto på ro’s torv. Fotografen var sød og høflig men bemærkede ikke vigtige detaljer som gjorde at billederne ikke blev gode. Bl.a. at halskæden sad akavet og skævt, at ma... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Napisane przez firmę
Børne-Foto blev etableret i 1998 af Ole Nielsen og har siden specialiseret sig i portrætfotografering af børn. Hvert år betjener vi over 25.000 tilfredse kunder og arbejder konstant på at levere den bedste service og kvalitet. Med mobile studier i varehuse og supermarkeder over hele landet samt faste studier i storcentre tilbyder vi hurtig og professionel fotografering, hvor billederne leveres umiddelbart efter optagelsen. Vi var blandt de første til at anvende digital fototeknologi og har udviklet et unikt koncept, hvor kunderne selv vælger de bedste billeder direkte på skærmen. Siden 2008 har vi også tilbudt institutionsfotografering med både hverdags- og weekendarrangementer. Med nogle af landets mest erfarne børnefotografer og markedets bedste udstyr sikrer vi høj kvalitet og en tryg oplevelse. Vores produktsortiment spænder fra klassiske portrætserier til pasfotos, lærredsportrætter og akustikbilleder.
Dania
- borne-foto.dk
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Nie odpowiedziano na negatywne recenzje
Inni użytkownicy przeglądali również
Det er seriøst mig en gåde hvordan…
Det er seriøst mig en gåde hvordan sådan et firma kan kører. Jeg ringer ind for at spørger om jeg kan booke tid i Greve til min søn på 1 år. Det kan jeg ikke at jeg bare skal dukke op, jeg dukker op og får afvide deres kamera ikke virker. Og Ole som skulle være ejer er så flabet i røret og siger jeg bare kan finde et andet sted, og han ikke kan gøre for teknik går i stykker. Så har man vel et andet Kamera i en foto butik. Spild af min dyrebare tid. Hold jer væk
Hidden fee
I am not surprised when I saw the low score for this shop. It’s first time i know that photo shop can charge you money for same photo by physical and digital. It’s a hidden fee. Maybe this is one of the reasons they still open in the market. Don’t choose them, you have better choice when you pay 300kr for only one photo.
Photo shop doesn’t need to reply this announcement, I know you will write some official words. 👎👎👎
Fuld stændig elendig kvalitet.
Fuld stændig elendig kvalitet.
Vi var nede for at få fremkaldt feriebilleder, hvor vi først venter 3 uger på billederne. Vi er nød til selv at ringe 2 gange for at få at vide de er forsinket og ikke er kommet endu, 5 min efter får vi en besked om de er klar. Når vi modtager billederne er de tydeligt skadet af lys fra fremkaldelse og ligner mest af alt noget der er taget i 1970-1980. Elendigt sted, måske de skulle overveje at finde nogle andre til at fremkalde folks billeder.
Alt for lyse billeder som tydeligt er lysskadet og ikke er åbnet i mørke.
Ubehøvlet opførsel
Den 30 nov. Kommer vi akkurat kl. 10 i fields, hvor den mandlige fotograf fortæller, at der er 20 minutters ventetid, og vi kan ikke opskrives på en venteliste. Vi ventede derfor i butikken. Det blev vores tur efter 27 minutter. Vi bliver bedt om at sætte børnene op på bænken og tage deres sko af. Efter 1 minut kommer den kvindelige fotograf og spørger om det er ok at tage et helt sæt billeder om, hvor vi siger nej, da vi har små børn med, men det vil hun ikke acceptere og hiver vores ældste søn ned. Jeg beder hende om en forklaring, hvor hun bliver fræk over for os og opføre sig dybt uprofessionelt. Vi blev selvfølgelig ked af situationen og var dybt frustrerede på vegne af vores børn. Flere i køen spurgte ind til episoden og vi måtte ærligt, hvor uprofessionelt vi oplevede stedet. Hold jer væk. Kan anbefale den Glostrup.
Fik taget billed hos Børneloppen for…
Fik taget billed hos Børneloppen for snart en uge siden. Fotografen var god, hurtig og effektiv. Dog plejede jeg at kunne vælge flere billeder på en gang, men det kunne man pludselig ikke. Derudover lovede han at alle billederne ville komme på deres hjemmeside, så man kunne få lavet flere. Dette er ikke sket. Jeg har forsøgt at kontakte børnefoto, hvor de fik dato, tid, sted og mit telefon nr. De er ikke vent tilbage, heller ikke på de 2 efterfølgende mails jeg har sendt. Det er MEGET ærgeligt når man får har haft gode oplevelser.
Gode billeder
Det er anden gang jeg har fået taget billeder af min datter af børne-foto og begge gange har været super godt. To forskellige fotografer, men begge gange super gode billeder og en dygtig fotograf.

Fin service i Ballerupcenteret
Fin service i Ballerupcenteret, hvor feriebilletter i centeret inkluderer portrætfoto hos dem.

Odpowiedź od Børne-Foto
hvad sker der med fotographeren
mit barn fik et billede med sin bror hvor hans bror sad med sin telefon og så på 6/7 mens han spiste mango med sennep dip. Jeg føler ikke at fotographeren skulle prøve at ignorere mit barn nu sidder han der hjemme og spiller steal a brainrot mens han råber GRAMARAMARAMARAM AMAMAMMAMAmaMAMAMAMAMAMAM am Madudungdung tak tuntung perkuntung. jeg føler ikke det er så nemt at være mor til en gooner.

Odpowiedź od Børne-Foto
De skynder på en pg tror ikke der er overført.
Har lige fået taget billeder i dag ude i Børneloppen i Kolding. Det er ikke de priser de oplyser når man ringer til dem, men en nobelt op i prisen. Vi bliver skyndt på til at vælge billeder da hun er bag ud men var det inden det var vores tur. Så har ikke fået valgt det billede jeg gerne ville have, da jeg ikke måtte ændre det da hun havde travlt. Hvilket jeg ikke syntes er i orden at hun vælger billederne som skal printes.
Har også købt den til at de skulle sendes på mail i aftale med hende men hun valgt at give et usb stik i stedet så nu har jeg et USB-stik med billeder på jeg ikke kan åbne da jeg ikke har en pc!
Derudover tror hun ikke på vi har overført, da hendes terminal ikke virkede.
Ikke et sted vi får taget billeder ved igen.

Odpowiedź od Børne-Foto
Fik taget billeder af mine børn i deres…
Fik taget billeder af mine børn i deres butik i Fields søndag den 10 august. Havde en rigtig god oplevelse derude og en god dialog med medarbejderen. Vil gerne have billedet printet i 20x30 cm, men det skulle de have 278 kr. for som jeg siger er meget dyrt, da det koster 60 kr andre steder.
Køber en pakke til 200 kr. med 6 print, hvortil han siger alle billederne også bliver sendt digitalt, så jeg kan hente den og printe selv i de størrelser jeg vil have. (valgte udelukkende pakken for de digitale billeder, da de størrelser som var printet, ikke var nogle jeg kunne bruge)
Idag går jeg så ind for at vil hente billederne og ser alle billederne har logo over og kun kan bestilles igennem dem selv til meget dyre priser og man ikke selv kan gemme billedet digitalt.
Ringer til dem og snakker med Ole Nielsen som har firmaet og aldrig har jeg snakket med en mere modbydelig person. Beskylder mig for at lyve som kunde, da hans medarbejder med 99 % garanti aldrig har sagt at jeg kunne hente billederne digitalt. Og at alle priser fremgår af hans hjemmeside og af den prisliste som medarbejderne altid udleverede til kunderne. Jeg går ikke ind på en hjemmeside og tjekker en pris imens jeg står i butikken, når medarbejderen fortæller mig en pris + hvad prisen indeholder og fik heller ikke nogen prisliste. Jeg forventer da at det medarbejderen siger er korrekt. Øv sådan en god oplevelse kan blive gjort så dårlig. Alt jeg ønskede var at kunne bruge billedet digitalt + printe i den størrelse jeg skulle bruge hjem til :(
kan absolut ikke anbefale dem efter oplevelsen med deres chef.

Dygtig fotograf
Fik taget billeder af mine piger på 13 år og 6 uger i Børneloppen Odense og fotografen var super dygtig.
Hun havde tid og overskud til begge børn og vi følte på intet tidspunkt at vi skulle skynde os.
Billeder blev rigtig gode og det er bestemt ikke sidste gang vi benytter hende

Odpowiedź od Børne-Foto
Jeg har haft en dårlig oplevelse med en…
Jeg har haft en dårlig oplevelse med en medarbejder i butikken. Hun var så respektløs, var ikke imødekommende og snakket ned på os. Jeg kan ikke anbefale denne butik og billederne vi tog af min søn var vi slet ikke glade for på grund hende. Jeg kan ikke anbefale denne fotografibutik.

Søskende foto
Vi fik taget søskende foto af min teenagedatter og lillesøster på 3 uger i Waves idag. Fotografen var super god til både, at imødekomme både min datters og mine ønsker.

Odpowiedź od Børne-Foto
God oplevelse i flere omgange
Vi har i 2 omgange fået taget julebilleder af vores lille familie ude i Fields.
Og det har begge gange været god service og professionelt personale som har styr på håndtering af at tage billeder af små børn og ikke mindst får taget nogle rigtig gode billeder. Og sørger for at man får den pris der passer bedst til det man efterspørger. (F.eks skulle bruge 3 enkelt billeder, men fik at vide at det var billigere købe et helt ark hvor man får 4)
De spørger også om man er interesseret i en pakkeløsning, og respekterer et nej til tilbuddet.
Har også oplevet at få hjælp til at købe flere print af et billede, som jeg skulle bruge på samme dag, fra vores online profil også selvom de ikke længere var tilgængelige i butikken. (De har kun billederne gemt i 2 måneder i butikken, af flere årsager)
Så jeg kan klart anbefale butikken i Fields.

Glad, men ikke 100% tilfreds altid
Jeg er kommet hos børnefoto i mange år, flere gange om året. Jeg køber abonnement, da der klar er penge at spare ved det.
Jeg var meget glad for at komme i Slagelse (da der var fast studie der) og Glostrup hvor Aroosa altid gav god service ***** til hende! Der var altid god tid og forståelse. Men har også været i andre studier, hvor det hele går for stærkt, og mødt en i Glostrup som simpelthen ikke burde være ansat, hun kunne ikke finde ud af computeren og havde ikke sans for de gode billeder. De sidste gange har jeg fået taget billeder i Næstved, det går lidt (for) stærkt til min smag, selvom fotografen han er sød nok.
Jeg er ked af at den hvide baggrund bliver blå, i forskellige nuancer - så alle mine billeder ikke matcher.
Dato for oplevelserne:
De sidste 6-7 år ;-)

Odpowiedź od Børne-Foto
Dårlig og dyr oplevelse i Glostrup.
Dårlig og dyr oplevelse i Glostrup.
Der blev taget billeder af vores to piger, som på mystisk vis ikke er blevet gemt på SD-kortet, der blev brugt, så vi er nødt til at starte forfra, med en baby på 5 mdr. 🥴
Derefter skulle det bare gå stærkt med at vælge billeder; vi får ikke set alle billeder, før damen har valgt for os. 🫤
Så ender vi med at betale 398 kr. for fire billeder, der på hjemmesiden står til 250 kr. Det synes jeg er grotesk!
Damen fra butikken lovede desuden at hun ville uploade billederne på vores profil, så vi kunne købe flere på et andet tidspunkt, men billederne er pist væk. 🤷♀️
Forfærdeligt kundeservice!

Odpowiedź od Børne-Foto
Hold jer væk fra dette sted!!!!
Hold jer væk fra dette sted!!!!
Frygtelig kundeservice både fysisk og når man ringer ind til deres online service.
Jeg afleverede mit engangskamera og fik det først tilbage efter 4 uger - da de havde mistet det i posten??? Det skulle jeg så åbenbart betale fuld pris for. Undskyld mig, men det er jeres kunder i burde prioritere i sådan en situation. Simpelthen absurd dårlig service, og simpelthen de mest inkompetente og spydige medarbejdere i har ansat i fields butikken. Vær søde at holde jer væk. Ville give 0 stjerner, hvis dette var muligt.

Dårlig kundeservice
Dårlig kundeservice ved passfoto i Field’s af en meget ung mandlig fotograf. Det føles som noget der skulle overstås og at det var ligegyldigt om billedet blev godt. Vi havde god tid og der var kun en i køen efter os. Så det er svært at forstå hvorfor en medarbejder kan være så uengagerede.

Dårlig kundeservice
Jeg har en rigtig dårlig oplevelse med chefen Ole. Min mor bestiller en tid til fotografering og fordi hun ikke er så god til det med MobilePay, så overfører jeg de 50 kr. til børne-foto og når jeg gør det med qr-koden som dukkede op på skærmen og med det tidspunkt så regner jeg jo med det er i orden. Hun får så i dag en besked på, at der ikke er indbetalt. Jeg ringer til Ole. Det kan han ikke gøre noget ved. Han sidder i bil og så kan de jo ikke vide det om man overfører hvis man gør det for en anden. Det er en frygtelig nedladende tone man bliver mødt med. Hvis jeg ville noget så kunne jeg sende en mail, men altså billedet skal tages i morgen tidlig så det er helt ærligt ikke okay. Så dårlig service.