Boody Sweden Recenzje 192

Wynik TrustScore: 4.5 na 5

4,7

Oceniono na 4 z 5

Riktigt mjuk och skönt material, men för stor för mig, jag har inte tillräckligt som fyller ut kuporna. Ena kupan har åkt upp för långt så jag måste dra ner den, ändrat på axelbandens längd men än... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Fantastiskt material, de allra skönaste plaggen jag har i garderoben kommer från Boody. Har handlat i flera år, och även de tidigaste plaggen ser fortfarande nya ut.

Oceniono na 5 z 5

Bra kontakt med företaget. De hörde snabbt av sig när en vara visat sig vara slut och gav mig två alternativ att välja, annan färg eller pengarna tillbaka och var trevliga i kontakten. Sådant uppskat... Zobacz więcej

4,7

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Zaprasza klientów do wystawiania recenzji

Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji

Zazwyczaj odpowiada w ciągu 24 godzin

Oceniono na 5 z 5

Skönaste materialet, håller sig nytt i åratal

14 czerwca 2026

Odpowiedź od Boody Sweden

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse LG! Det glæder os virkelig at høre, at du har været glad for vores produkter gennem flere år 🫶🏼

Hvor er det dejligt, at både komforten og kvaliteten holder ved, og at selv dine ældste Boody favoritter stadig ser flotte ud. Det betyder meget for os at høre.

Bra produkter!

27 maja 2026

Odpowiedź od Boody Sweden

Tusind tak for din anmeldelse Anneli! Det glæder os at høre, at du er tilfreds med produkterne 😊

Väldigt nöjd

Väldigt nöjd, varorna är hög kvalitet. Axelbanden på den ena är lite smala om man har tyngre byst

26 maja 2026

Odpowiedź od Boody Sweden

Tusind tak for din anmeldelse Malin, det glæder os at høre, at du er tilfreds med kvaliteten 😊

Og tak for din feedback omkring stropperne. Vi har flere forskellige BH-modeller med varierende niveauer af støtte, så du er altid velkommen til at kontakte vores kundeservice, hvis du ønsker hjælp til at finde en model, der passer bedre til en tungere barm.

Väldigt mjuka o sköna

Väldigt mjuka o sköna

26 maja 2026

Odpowiedź od Boody Sweden

Tusind tak for din anmeldelse Liselotte, det glæder os at høre, at du synes, produkterne er så bløde og behagelige 😊

Oceniono na 5 z 5

Bought the best flare leggings ever

Bought the best flare leggings ever. Super smooth material, great style, just perfect. Fast delivery. Will definitly buy from Boody again.

20 maja 2026

Odpowiedź od Boody Sweden

Thank you so much for your wonderful review Katrin! We’re thrilled to hear that you love the flare leggings! 😊

We look forward to welcoming you back to Boody again!

Nice and soft!

20 maja 2026

Odpowiedź od Boody Sweden

Thank you so much for your review Sanna, we’re happy to hear that you enjoy the softness of our products 😊

Bra kontakt med företaget

Bra kontakt med företaget. De hörde snabbt av sig när en vara visat sig vara slut och gav mig två alternativ att välja, annan färg eller pengarna tillbaka och var trevliga i kontakten. Sådant uppskattas!
Dessutom är pyjamasen väldigt, väldigt bekväm!

13 maja 2026

Odpowiedź od Boody Sweden

Tusind tak for din anmeldelse Pernilla! Det glæder os virkelig at høre, at du har haft en god oplevelse med vores kundeservice 😊

Vi gør altid vores bedste for at finde en god løsning, når noget uventet opstår, så det betyder meget at høre, at du følte dig godt hjulpet. Og hvor er det dejligt, at pyjamassen også lever op til forventningerne 🫶🏼

Odpowiedź od Boody Sweden

Tusind tak for din anmeldelse Denise, det glæder os at høre, at du er tilfreds med både tøjet og den hurtige service 😊

Oceniono na 4 z 5

Riktigt mjuk och skönt material

Ena kupan har åkt upp för långt så jag måste dra ner den, ändrat på axelbandens längd men ännu inte fått helt rätt på det.
Skulle jag rekommendera? Jo, men absolut, den är som sagt mjuk och i skönt material, men inte om man är ute efter ordentligt stöd, då är nog deras sport-top bättre.

18 maja 2026

Odpowiedź od Boody Sweden

Tusind tak for din ærlige anmeldelse Rose, og for at dele din oplevelse med os!

Det glæder os at høre, at du synes materialet er blødt og behageligt 🙌🏼 Vi forstår dog godt, at pasform og støtte er meget individuelt, især når det kommer til BH’er.

Du er meget velkommen til at kontakte vores kundeservice, hvis du har lyst. Vi hjælper gerne med at finde den rette størrelse eller model, så bh’en også passer bedre i skålene og giver den komfort og støtte, du ønsker 😊

Oceniono na 5 z 5

Lovely material & quality!

Lovely material & quality! Soft and comfy underwear and clothes!

18 maja 2026

Odpowiedź od Boody Sweden

Thank you so much for your lovely review Linda, we’re so happy to hear that you enjoy the softness and quality of our underwear and clothing 😊

Produkter i toppklass

Har tidigare köpt Bh från Boody som var helt ljuvlig både i passform och material. Beställde nu trosor och strumpor och de håller samma höga kvalitet. Tyget i trosorna är som en andra hud, de känns inte alls på kroppen och det finns inga hårda sömmar som skaver, helt enkelt de bästa trosorna jag köpt. Samma sak för strumporna, så mjuka på och fötterna håller sig torra hela dagen.
Boodys olika produkter är helt otroliga och leverans är väldigt snabb och smidig.
Kan verkligen rekommendera dem.

29 kwietnia 2026

Odpowiedź od Boody Sweden

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse Sanne! Det glæder os virkelig at høre, at både bh’er, trusser og strømper lever op til dine forventninger 🙌🏼

Tak også for din varme anbefaling og skønt at høre, at leveringen har været hurtig og nem 😊

Oceniono na 1 z 5

Varning oseriöst företag

Fick fel storlek, kontaktade kundservice som skulle skicka rätt storlek och retur etikett. Verken rätt storlek, etikett eller avdrag på fakturan har dykt upp efter lång väntan. Kläderna var generellt dåliga, ilägger i bh sitter inte fast som beskrivet, lossnar vid första tvätten så ingen kvalitet att räkna med. efter mycket strul med kundtjänst som är ovilliga att lösa problemet smidigt så krediterades fel beloppet på felaktig vara, såklart på deras favör, trotts att annat skrevs i mail, stor varning för detta företag!!

24 kwietnia 2026

Odpowiedź od Boody Sweden

Tak for din anmeldelse Maria og vi beklager selvfølgelig den oplevelse, du har haft.

Jeg kan se at vi har skrevet til dig på mail igen tidligere i dag, da det ser ud til, at returlabelen muligvis er endt i din spam-indbakke. I mailen tilbyder vi også en alternativ løsning, hvor vi sender den korrekte størrelse til dig med det samme og vedlægger en returlabel i pakken, så det bliver nemmere for dig.

Du er meget velkommen til at vende tilbage på mailen, så vi sammen kan finde en god løsning.

________________________________________________________________________

Svar på opdatering:

Vi er selvfølgelig kede af, at du fortsat er utilfreds med forløbet.

Som tidligere nævnt har vi forsøgt at hjælpe via mail flere gange, herunder gensendt returlabel direkte samt tilbudt alternative løsninger for at gøre processen så nem som muligt. Vi har derudover valgt at refundere beløbet for varerne, så sagen kunne afsluttes uden yderligere besvær for dig.

Refunderingen er foretaget ud fra det beløb, der blev betalt for varerne efter rabatten på ordren.

Vi tager kundeservice meget seriøst og gør altid vores bedste for at finde en god løsning for vores kunder. Vi beklager, at vi ikke har kunnet leve op til dine forventninger i denne omgang.

Superbra kvalitet och så skönt tyg

Superbra kvalitet och så skönt tyg

11 maja 2026

Odpowiedź od Boody Sweden

Tusind tak for din anmeldelse Sophie, det glæder os virkelig at høre, at du er så tilfreds med både kvaliteten og det bløde materiale 😊

Oceniono na 4 z 5

Jag har under flera år använt era…

Jag har under flera år använt era linnen och strumpor och är mycket nöjd.

24 kwietnia 2026

Odpowiedź od Boody Sweden

Tusind tak for din anmeldelse Gita! Det betyder virkelig meget for os at høre, at du gennem flere år har været glad for vores produkter 🙌🏼

Tak for din fortsatte støtte – det sætter vi stor pris på 😊

Bra passform

29 kwietnia 2026

Odpowiedź od Boody Sweden

Tusind tak for din anmeldelse Rita, det glæder os at høre, at pasformen lever op til dine forventninger 😊

Odpowiedź od Boody Sweden

Tusind tak for din anmeldelse! Det glæder os virkelig at høre, at du er tilfreds med kvaliteten 😊

Helt underbara plagg

Helt underbara plagg! Bh-arna med låg rygg har gjort att mina problem med låsningar i bröstryggen, just där bh-banden normalt sitter, är i stort sett obefintliga efter problem i flera decennier! Lycka!

Odpowiedź od Boody Sweden

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse Eva! Hvor er det dejligt at høre, at vores BH’er med lav ryg har gjort så stor en forskel for dig.

Det betyder virkelig meget for os at høre, at du oplever mere komfort i hverdagen efter lang tid med udfordringer 🙌🏼

Oceniono na 5 z 5

Är otroligt nöjd med både produkterna…

Är otroligt nöjd med både produkterna och servicen! Tusen tack för all hjälp!

Odpowiedź od Boody Sweden

Tusind tak for din anmeldelse Malin, det glæder os virkelig at høre, at du er så tilfreds med både produkterne og servicen 😊

Og selv tak – vi er glade for, at vi kunne hjælpe!

Smidig leverans och bekväma

Smidig leverans och bekväma, fina leggings och ett fint skönt linne. Supernöjd!

Odpowiedź od Boody Sweden

Tusind tak for din anmeldelse Leila! Det glæder os at høre, at både leveringen og produkterne levede op til dine forventninger 😊

Hvor er det dejligt, at du er glad for produkterne og skønt at høre, at du er super tilfreds!

Väldigt bra köp

Väldigt bra köp. Älskar dom här under-shortsen av bambu. Speciellt när man cyklar. Inget som skaver eller åker in. Dom håller in skönt och det känns som om man inte hade något på sig 😂 Om dom håller lika bra som dom sitter, kommer jag i fortsättningen köpa dom.

27 kwietnia 2026

Odpowiedź od Boody Sweden

Tusind tak for din skønne anmeldelse Yvonne! Det glæder os virkelig at høre, at du er så glad for shortsene 😊

Hvor er det dejligt, at de fungerer godt og sidder behageligt uden at genere. Vi håber selvfølgelig også, at de holder lige så godt, som de føles 🙌🏼

Boody

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej