Som alla skriver: Bonusway var bra en gång i tiden, nu verkar det bara vara en stor bluff. Har väntat i 2 månader på utbetalning till mitt konto men den står fortfarande som "under utvärdering". Nästa... Zobacz więcej
Zobacz, co mówią recenzenci
***Uppdatering*** Måste ändå berätta att de har betalat ut all min bonus och jag har pengarna på mitt konto. Detta efter många försök att få kontakt. Höjer omdömet till 2 stjärnor. Det är ändå... Zobacz więcej
Jag gillar att man kan få tillbaka en liten procent av ett köp och att många bäckar små kan bli ganska stora i slutändan. Men det jag ogillar mest e att det tar otroligt lång tid innan allt registrera... Zobacz więcej
En riktig bluffsida! Begärde utbetalning 22/1 och har fortfarande inte fått mina pengar. Som andra skriver har jag över 800kr som är ”under bearbetning” för köp under 2023… använd er ej av denna si... Zobacz więcej
Informacje dotyczące firmy
Dane kontaktowe
Tallbergsgatan 2 A, 00180, Helsingfors, Finlandia
- info@bonusway.se
- bonusway.se
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Nie odpowiedziano na negatywne recenzje
Inni użytkownicy przeglądali również
Tar evigheter att föra över cashbacken
Hemskt lång tid har fortfarande inte fått några pengar
Vet ej om pålitlig?
Rekommenderas INTE!
Rekommenderas INTE!
Det har gått över 1 år och samtliga bonusar har fortfarande status som inkommande från från 5 olika (stora företag). Bonusway skyller på att de inte fått sin provision än vilket känns väldigt osannolikt. Långa svarstider från Bonusway som till slut ger dig endast ett standardiserat svar. Vänd er till ett seriöst bolag istället för återbäring!
Dåliga att återkoppla samt långdragna utbetalningar
Har försökt att få en utbildning sedan november-24 skickat otaliga mail och frågat varför utbetalning dröjer och fått dålig återkoppling och ursäkter bara varför det dröjer, gjort ett nytt försök idag så vi får väl se om det kommer några innestående pengar av dem ….
Sparar pengar på sina köp
Bra sätt att spara lite pengar på sina köp, bäst om det är något man behöver som man kan spara på så det inte bara blir impulsköp.
Det enda minuset är att man måste föra över pengarna nan får tillbaka, den kommer inte automatiskt in på ens konto.
Totalt värdelöst
Har begärt ut min bonus sedan februari utan att ha fått den. Har mailat dom vid två tillfällen med minst en månads mellanrum och får inget svar. Bortkastad tid att samla bonus via dom.
It a good app
Bonusen är ca 1 år sen & nästan…
Bonusen är ca 1 år sen & nästan omöjligt att ta ut pengarna
Bonusway Scam?
Outstanding positions are not being updated, I requested a payout a few months ago that has not been deposited into my account to date, they do not answer email and they cannot be reached in any way (no phone number, no address and email they do not answer). It is looking more and more like the member is being scammed. I wonder what the participating companies like Hotels.com, Bol.com, Staatsloterij and Hema think about this. I can't imagine they want to be confronted with this.
Got a god Sum of money
Utvärderingen blir aldrig klar
Väntat sedan maj 2023 på att mina bonusar ska utvärderas och kunna betalas ut, Bonusway skyller på att dom inte har fått betalt än utav företagen som jag handlat ifrån och därav har pengarna fastnat på "under utvärdering".
Slutat använda appen nu då dom inte löser problemen utan bara skyller ifrån sig.
It does not work!!!!
Väntar sedan september 2024 på…
Väntar sedan september 2024 på utbetalning. Skickar flera mail, fått svar många veckor senare som inte säger så mycket, inget händer.
Bluff!
Bonusway pitää itsellään ihmisten rahat…
Bonusway pitää itsellään ihmisten rahat bonuksista eikä tilitä niitä
ANVÄND EJ!!
Fick vänta över ett halvår på att bonusen skulle bli godkänd, många mail men inga svar.
När de väl blev godkänd i februari så begärde jag utbetalning. Har väntat sen dess men inget händer och nu svarar dom inte heller.
Fick ett svar på facebook att hon skulle skicka det till ekonomiavdelningen och gav med en kod för dubbel cashback, som att jag skulle vilja använda detta blufföretaget igen.
Helt tyst sedan mars och nu svarar de inte längre på messenger heller.
Doświadczenie Trustpilot
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.