Cashback wypłacony po 1,5 roku
Po 1,5 ROKU czekania w końcu wypłacili cashback. Minimalna kwota wypłaty zmieniona z 40zł na 90zł.
Bonusway is een online shopping platform dat jou de kans biedt om geld terug te verdienen op aankopen bij jouw favoriete retailers. Het doel van Bonusway is om online shoppen nog leuker en voordeliger te maken. Hoe werkt Bonusway? Het is heel eenvoudig. Na registratie krijg jij toegang tot een lijst van webshops waar je bij kan winkelen. Bij elke aankoop die jij doet bij een webshop, krijg je een percentage van het aankoopbedrag terug in de vorm van cashback. Dit geld komt terecht in jouw Bonusway account en kan overgezet worden naar jouw bankrekening zodra jij €10 aan goedgekeurde bonussen gespaard hebt Bonusway werkt samen met meer dan 1.400 webshops in verschillende categorieën, waaronder mode, elektronica, huis en tuin, reizen en nog veel meer. Enkele van de meest populaire retailers op Bonusway zijn Lounge by Zalando, Bol.com, Expert, Booking.com en AliExpress. Door samen te werken met deze webshops kan Bonusway exclusieve kortingscodes en aanbiedingen bieden aan alle leden. Bonusway heeft ook een mobiele app die beschikbaar is voor zowel iOS als Android. Met de app kan jij gemakkelijk winkelen en cashback verdienen, waar je ook bent.
Holandia
Zwykle odpowiada w ciągu 1 miesiąca
Nie wypłacają cashbacków już dłuższy czas. Na mój kontakt z zapytaniem odpisywali formułkę, zawsze tą samą. W końcu usunęli moje konto, a do wypłaty mieli ponad 200 zł. Brak możliwości zalogowania się dzisiaj. Cashbeki były usuwane, uznane za niezasadne. Oszukują klientów. Od dłuższego czasu są o nich złe opinie.
Na chwilę obecną 2 gwiazdki, kiedyś bez problemu weryfikowane i dodawane do konta cashbacki, od lipca czekam na przyznanie cashbacku i nic.
Maila wysłąlam zobaczymy jak szybko odpiszą
Nie wypłacają cashback-ów. Zero odpowiedzi, każą składać reklamację na to samo po kilka razy, a i tak nikt jej nie rozpatrzy. To wygląda jak żarty. Żałuje że nie skorzystałem z innych stron jak np. netpocket - tam i cashbacki wpadają, a jak jest reklamacja to ktoś chociaż się tym zajmuje.

Odpowiedź od Bonusway
Od wielu miesięcy czekam na wypłacenie bonusu w wysokości ponad 200 zł. Po skontaktowaniu się z obsługą klienta, uzyskałam odpowiedź z prośbą o czekanie. Mniej więcej do końca 2023 wszystko działało sprawnie, teraz najwyraźniej mają problemy z płynnością finansową, zdecydowanie nie polecam
Oszustwo, proszę nie korzystać z aplikacji, od ponad 2 miesięcy przelew na konto to jeszcze nie dotarł, ciagle brak informacji. Oszuści.
Od wielu miesięcy bonusy w zawieszeniu. Nic się nie dzieje. Szkoda czasu. Nie polecam ☹️
Do grudnia 2023 było ok. teraz jest wszystko w zawieszeniu.... ponad 100 zł wisi w ich czeluściach. Po kontakcie z obsługą - proszę czekać.
Potwierdzam poprzedników szkoda czasu kilka miesięcy sa w zawieszenieu.
Od wielu miesiecy bonusy nie trafiaja na moje konto.Oszustwo