Vildt god oplevelse! ☀️ Jeg havde det lidt blandet efter og have læst anmeldelserne og skrev derfor til dem på mail. Jeg fik svar med det samme og under hele forløbet og leveringen havde jeg konta... Zobacz więcej
Har købt sutter for 1,5 uge siden og intet hørt fra dem siden selvom de har reserveret beløbet på min konto. Har ringet og skrevet til dem men man får ingen hjælp… Og varen er stadig ikke kommet -... Zobacz więcej
Jeg bestilte sutter med navn d. 11/2, fordi min søn skulle starte i vuggestue d. 16/2. Med forventet leveringstid på 1-4 dage tænkte jeg "fedt - så vælger jeg Bonlulu, så de kan nå frem inden opstart"... Zobacz więcej
Jeg har købt sutter med navn hos Bonlulu, og jeg er virkelig tilfreds med både kvalitet og service. Sutterne er super fine, navnet er tydeligt og flot lavet, og de holder rigtig godt – selv efter... Zobacz więcej
- Sklep z odzieżą dziecięcą
- Sklep z odzieżą dla niemowląt
- Sklep z artykułami dla niemowląt
- Sklep z produktami dla dzieci
Napisane przez firmę
Velkommen til Bonlulu.dk. Hos Bonlulu ønsker vi at blive Danmarks fortrukne børne webshop, med kvalitetsprodukter til børn. Vi forhandler kun varer, vi selv kan stå inde for og som vi ved, er i god og lækker kvalitet. Hos bonlulu har vi et stærkt kundeservice, hvor du altid vil blive mødt af en medarbejder, der vil gøre sit bedste for, at du får den bedste oplevelse inde hos bonlulu.
Smedeskovvej 30, 8464, Galten, Dania
- 93 40 4000
- info@bonlulu.dk
- bonlulu.dk
Zaprasza klientów do wystawiania recenzji
Odpowiada na 45% z negatywnych recenzji
Zwykle udzielenie odpowiedzi zajmuje ponad miesiąc
Opdateret: Efter flere forsøg på køb
Opdatering: Efter kontakt med et tålmodigt kundeservice afventer jeg dukkerne til begge døtre med kompensation. Servicen kan jeg ikke klage over efter min seneste oplevelse. Blev ringet op og fik en god forklaring på problemerne med julegavekøbet i første omgang og dåbsgaven var en fejl fra leverandørs side. Jeg modtog julegaverne til mine piger i søndags og de er så fine. Dejligt at der sidder mennesker bag firmaet, som også ønsker kunderne den bedste oplevelse. Rigtig glædelig jul :)
Oprindelig anmeldelse: Jeg er ærligt talt oprigtigt skuffet over mine oplevelser på Bonlulu. Første gang jeg stifter bekendskab med virksomheden er min svigermor, som har bestilt en Asi Oli dukke med lyserød kjole til min yngste datter i dåbsgave, hvor der står 1-5 dages levering. Min svigermor får en opringning efter en uge, at den kommer om to uger, ergo, den når det ikke til dåben. Da vi så modtager dukken, er det den forkerte dukke. Vi vælger at beholde mod kompensation, da vi ikke vil igennem møllen med at sende retur til Spanien. I forrige uge bestilte jeg en julegave til min ældste datter, for jeg tænkte okay, jeg ville gerne give dem en chance. En fin abe-dukke med kjole fra Asi. 1-5 dages levering oplyst. Efter ordrebekræftelsen hører jeg absolut intet i en uge. Jeg tager kontakt til kundeservice og får fat i samme person, som da vi havde modtaget den forkerte dukke i sin tid. Jeg bliver spurgt, om jeg har hørt noget fra transportør eller DAO, hvilket jeg jo af gode grunde ikke har, da jeg ikke engang har fået oplyst noget om at pakken skulle være blevet afsendt fra Bonlulu selv på noget tidspunkt og heller ingen track and trace fra dem. Så jeg kan jo godt regne ud, at pakken aldrig har været pakket. Kundeservice oplyser, at de vil kontakte DAO ift “hvor pakken er”. Efter to dages tavshed må jeg kontakte igen, hvor de skriver at DAO ikke kan finde nogen pakke, og at de desværre først kan få varen på lager igen fra producent engang i januar. Jeg beder om at få annulleret ordren, og handler ikke med Bonlulu igen. Jeg er skuffet over, at en ting så simpelt som at oplyse kunden korrekt i forhold til leveringstid eller blot kommunikation hvis det er fordi lagerstatus har været forkert oplyst. Men det faktum, at det hele tiden er mig der skal tage kontakten, og som i sidste ende enten ender uden varen eller med den forkerte vare (og at det ikke blot er én hændelse) er decideret uprofessionelt. Beklager, men det bliver til en enkelt stjerne herfra. Hvis jeg så blot kunne have fået julegaven til min datter, havde jeg måske vurderet anderledes, men jeg er så skuffet.

Odpowiedź od Bonlulu.dk
Jeg kan på ingen måde anbefale dette…
Jeg kan på ingen måde anbefale dette firma. Har 2 gange bestilt sutter med navnegravering og begge gange har både farve og navn været forkert..
Begge gange fik jeg tilbudt en ny levering og begge gange måtte jeg rykke for den nye sending, da jeg ingenting modtog.

Odpowiedź od Bonlulu.dk
Bredt udvalg af farver på sutterne
Hurtig betjening og bredt udvalg af farver på sutterne ift. andre hjemmesider.

Modtog aldrig min ordre
Bestilte nogle sutter med navn d. 3/11.
Jeg rykker for min ordre d. 10/11 da jeg undrer mig over den slet ikke er sendt endnu.
Bonlulu svarer at de lige vil tjekke med lager/produktion.
3 dage efter rykker jeg igen for svar, da de ikke er vendt tilbage.
De siger de sutter jeg har bestilt ikke er på lager, men at de vil komme fredag (om 2 dage).
Lørdag skriver jeg til dem, om ordren er blevet afsendt - det er den ikke, de siger nu de først modtager sutterne mandag.
Jeg vælger at annullere min ordre, da jeg ikke gider blive ved med at vente og ikke orker at blive ved med at rykke dem for svar.
Bonlulu svarer tilbage, at de er kede af min oplevelse og at de vil annullere ordren, men sende mig sutterne alligevel som en undskyldning.
Her 14 dage efter har jeg dog stadig ikke modtaget noget, så alt i alt er jeg blevet lovet en del ting som ikke er blevet overholdt - uprofessionelt og ikke i orden!

Ualmindelig dårlig kunde service
Ualmindelig dårlig kunde service. Og mine navne mærker er flere af dem utydelige

Vildt dårlig service
Vildt dårlig service. Har aldrig været udsat for noget lignende af nogle der har med børn at gøre.!!
Jeg har bestilt en stor og en lille ting. Den lille kommer med det samme. Den store dyre ting, har jeg spurgt om, om vi kan nå at få hjem til en barnedåb. - 14 dage efter bestilling ( ikke kun hverdage) eftersom de godkender den, regner vi selvfølgelig med, at de skynder dig at sende den afsted. Det sker ikke!!! Og pt venter vi stadig på pakken! Når vi kontakter firmaet svare de fuldstændig køligt at der er 14 dages leveringstid. (Hverdage) så højst sandsynligt en barnedåb uden gave. Sikke en service!!
Som man kan se i ordrebekræftelsen har vi skrevet det er til d17…

Odpowiedź od Bonlulu.dk
Kan ikke anbefale at handle hos…
Kan ikke anbefale at handle hos Bonlulu.
Fik tilsendt et forkert produkt. Har skrevet og ringet. De vil se billede af den forkerte vare. Men der sker desværre intet. Så nu beholder jeg varen og er ikke tilfreds.
God oplevelse
Rigtig glad for det legeskum vi har købt. Det kom indenfor de 14 dage som det stod ved bestillingen.

Odpowiedź od Bonlulu.dk
Ringe indpakning af varer.
Jeg bestilte et skumsæt d. 6/10 som skulle gives som gave. Der står at der er en leveringstid på 7-14 hverdage, men jeg modtog det 25/10. Ét er at leveringstiden lige overskred tiden, men at modtage produktet i to sorte sække havde jeg ikke forventet. Der var desuden kommet to huller i den ene sæk og produktet var derfor blevet beskidt. Jeg har kontaktet Bonlulu og fik at vide at det ikke kan leveres i kasser. Men som minimum burde det pakkes forsvarligt ind i noget kraftigere plast eller lignende når man køber noget til 1400 kr.

Odpowiedź od Bonlulu.dk
Altid en god oplevelse at handle hos…
Altid en god oplevelse at handle hos Bonlulu ✨ Vores navnesutter kom allerede 2 dage efter og vi er vildt glade for vores læringstårn.

God oplevelse
God kundeservice, gode produkter og hurtig levering.
Vi har købt skum legesæt, og sutter af flere omgange. Alle handler har været med stor tilfredshed :-)
Skum legesættet er stadig et kæmpe hit, og holder sig super godt!

Odpowiedź od Bonlulu.dk
Skønne varer og højt serviceniveau!
Skønne varer og højt serviceniveau!

Topprofessionel
Jeg havde en fantastisk oplevelse med at bestille sutter hos Bonlulu!
Sortimentet er bredt og fyldt med et godt udvalg af designs og farver, der passer perfekt til både drenge og piger. Det var nemt at finde lige det, der passede vores behov!
Sutten kom hurtigt og var præcis, som vi havde håbet. Vi elsker, at der er navn på, så der aldrig opstår tvivl i vuggestuen. Det er en lille detalje, men den gør en stor forskel i hverdagen.
Kundeservicen var også i top – jeg havde et par spørgsmål til bestillingen, og jeg fik hurtigt svar fra Daniel, som hjalp mig videre. Jeg vil klart anbefale Bonlulu til andre!
Mvh Kristian

Odpowiedź od Bonlulu.dk
Virkelig en god webshop og fantastisk…
Virkelig en god webshop og fantastisk kundeservice!
Bonlulu har min varmeste anbefalinger

Over 1 uge for levering
Over 1 uge for levering, trods for de 1-2 hverdage på hjemmesiden.
Kontakt via kundeservice fylder os med løgn, og lægger skylden på GLS trods vi intet pakke-nr har fået og de ikke giver os det.Først nu her 1 uge efter, er sutterne afsendt og vi har modtaget pakke-nr.
Ting kan ske, men så vær dog ærlig omkring det, i stedet for at fylde os med løgn og historier.
Det var sidste handel her.

Odpowiedź od Bonlulu.dk
Dårlig kundeservice og vare der aldrig kommer
Har altid været glad for at handle hos jer, og har bestilt mange ordre. Men jeg har bestilt et læringstårn for 1 måned siden, som aldrig er kommet frem. Intet har I fundet ud af, og jeg skal selv rykke for at I undersøger min sag. Det er under alt kritik, og sindssygt dårlig kundeservice. Jeg bestiller ikke flere ordre hos jer.
Meget højt kundeserviceniveau!
Jeg bestilte navnesutter i to forskellige farver, men modtog det antal sutter jeg havde bestilt, men desværre ikke den fordeling af farver jeg havde bestilt. Efter kontakt med kundeservice, foreslog de en løsning, som jeg er yderst tilfreds med.
Bonlulu har et fantastisk kundeserviceniveau og hurtig svar tid, både telefonisk og pr. Mail. Derudover er kvaliteten af gravering af sutterne udført til stor tilfredshed. Det er bestemt ikke sidste gang at jeg handler ved Bonlulu, og jeg vil på det varmeste anbefale andre at handle hos dem.

Odpowiedź od Bonlulu.dk
Super kundeservice. Min pakke var hurtigt klar til privat afhentning
Super hurtige til at have 3 navnesutter klar til mig, da jeg var spontan og havde brug for dem. Flotteste navnesutter. Super god service. Skønne mennesker bag konceptet. Dejlig kundeservice.
Kunne jeg give 6 ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ får de det fra mig. TAK

Odpowiedź od Bonlulu.dk
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.