Oceniono na 5 z 5

Vildt god oplevelse! ☀️ Jeg havde det lidt blandet efter og have læst anmeldelserne og skrev derfor til dem på mail. Jeg fik svar med det samme og under hele forløbet og leveringen havde jeg konta... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Har købt sutter for 1,5 uge siden og intet hørt fra dem siden selvom de har reserveret beløbet på min konto. Har ringet og skrevet til dem men man får ingen hjælp… Og varen er stadig ikke kommet -... Zobacz więcej

Oceniono na 3 z 5

Jeg bestilte sutter med navn d. 11/2, fordi min søn skulle starte i vuggestue d. 16/2. Med forventet leveringstid på 1-4 dage tænkte jeg "fedt - så vælger jeg Bonlulu, så de kan nå frem inden opstart"... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Jeg har købt sutter med navn hos Bonlulu, og jeg er virkelig tilfreds med både kvalitet og service. Sutterne er super fine, navnet er tydeligt og flot lavet, og de holder rigtig godt – selv efter... Zobacz więcej

1. Sklep z odzieżą dziecięcą
  2. Sklep z odzieżą dla niemowląt
  3. Sklep z artykułami dla niemowląt
  4. Sklep z produktami dla dzieci

Napisane przez firmę

Velkommen til Bonlulu.dk. Hos Bonlulu ønsker vi at blive Danmarks fortrukne børne webshop, med kvalitetsprodukter til børn. Vi forhandler kun varer, vi selv kan stå inde for og som vi ved, er i god og lækker kvalitet. Hos bonlulu har vi et stærkt kundeservice, hvor du altid vil blive mødt af en medarbejder, der vil gøre sit bedste for, at du får den bedste oplevelse inde hos bonlulu.

3,6

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Zaprasza klientów do wystawiania recenzji

Odpowiada na 45% z negatywnych recenzji

Zwykle udzielenie odpowiedzi zajmuje ponad miesiąc

Oceniono na 5 z 5

Bestilte sutter til børnebørn med navn…

Bestilte sutter til børnebørn med navn kom 3 dage efter så super service. bestilte også skumsæt og de elsker det.

4 lutego 2025

Kære Ole

Tak for din skønne anmeldelse!
Dejligt at få sådan en feedback og høre at ungerne elsker skumsættet! 🥰 og du er tilfreds med produkt, levering og service!

Vi glæder os til at se dig hos Bonlulu igen!

Kæmpe thumps up

Jeg købte nogle sutter hos Bonlulu for nogle dage siden, og jeg har ikke andet at sige end kæmpe thumps op herfra👍🏻👍🏻👍🏻

5 marca 2025

Kære Jennifer

Hvor dejligt at læse din fine anmeldelse og Tusinde tak for de 5 stjerner! Det varmer 🥰

Det glæder os at høre, at du har haft en god oplevelse 🥰
Vi glæder os til at se dig igen hos Bonlulu !

Oceniono na 5 z 5

Jeg købte nogle sutter fra Bonlulu og…

Jeg købte nogle sutter fra Bonlulu og synes det er mega fedt at de ankom én dag efter jeg havde bestilt dem! Det er service, der vil noget...

3 marca 2025

Kære Lian

Vi takker for din skønne anmeldelse og for 5 stjerner! Det varmer 🥰

Dejligt at du er tilfreds med produkt og levering :) Vi gør vores bedste for, at vores kunder skal have en god oplevelse ved at handle hos os - Så det er så skønt at få sådan en skøn feedback :)

Vi glæder os til at se dig hos Bonlulu igen!

Dbh Anna Fra Bonlulu

Super god service

Super god service, har kun haft gode erfaringer med Bonlulu, de gange jeg har bestilt fra dem. ❤️❤️❤️

4 marca 2025

Kære Maria

Tusinde tak for din fine anmeldelse! Det varmer 🥰
Det glæder os at høre, at du kun har gode oplevelser ved at handle hos os!

Vi glæder os til at se dig igen, hos Bonlulu!

Dbh Anna Fra Bonlulu 🥰

Køber altid sutter herfra

Køber altid sutter herfra - hurtig levering

8 marca 2025

Kære Nikoline

Af hjertet tak for din fine anmeldelse og for 5 stjerner, det varmer 🥰
Det glæder os at høre, at du altid bestiller sutter fra os og er tilfreds levering og produkt!

Oceniono na 5 z 5

Super god Service jeg bestilte nogen…

Super god Service jeg bestilte nogen sutter og de var der allerede dagen efter
Jeg kan varmt anbefale dem

Kære Mathias

Tusinde tak for din anmeldelse og for 5 stjerner! 🥰
Det varmer utrolig meget.

Det glæder os at høre, at du er tilfreds med service, levering og produkt!

Oceniono na 5 z 5

Fantastisk oplevelse – kan varmt anbefales!

Jeg har haft en helt igennem fantastisk oplevelse med Bonlulu! Fra start til slut var servicen i top, og jeg blev mødt af venligt og kompetent personale, der virkelig gjorde en forskel.

Bestillingen var enkel og hurtig, leveringen skete til tiden, og produktet oversteg mine forventninger. Kvaliteten var i særklasse, og jeg følte mig som en værdsat kunde hele vejen igennem.

Det er sjældent, at man oplever så høj en standard i både service og produkt, men Bonlulu har virkelig formået at skabe en kundeoplevelse i verdensklasse. Jeg kan uden tøven anbefale dem til alle, der leder efter en pålidelig og professionel virksomhed.

Jeg kommer helt sikkert igen

Kære Naja

Tusinde tak for din fine anmeldelse! Hvor varmer at læse alle de fine ord 🥰

Skønt at du er tilfreds med service og produkt!
Vi vægter højt at vores kunder skal have den bedste oplevelse, som mulig, ved at handle hos os.
Så det er så skønt med sådan en feecback fra en tilfreds kunde :)

Vi glæder os til at se dig igen hos Bonlulu!

Oceniono na 5 z 5

Mine piger er vildt glad for deres nye…

Mine piger er vildt glad for deres nye skumsæt og levering som lovet.

12 grudnia 2024

Kære Peter

Hvor dejligt at dine piger elsker skumsættet!
Det plejer også altid at være et hit 🥰
Det glæder os at høre at levering og produkt lever op til forventningerne !

Oceniono na 5 z 5

Lige fået et skumsæt hjem fra Bonlulu…

Lige fået et skumsæt hjem fra Bonlulu og mine to piger elsker det allerede!
Varen kom hjem som lovet ved de 14 dages leverings tid.
God oplevelse

Kære Klara

Tusinde tak for den fine anmeldese og for de 5 stjerner! det varmer rigtig meget 🥰

Det glæder os at høre, at skumsættet er et hit, hos dine 2 piger!

God Service

Jeg bestilte sutter i sidste uge og allerede dagen efter var de leveret. Altid god service og hurtig levering. Køber kun sutter herfra:)
Kan kun anbefales!

4 marca 2025

Kære Cathrine

Tusinde tak for din anmeldelse :)
Det sætter vi stor pris på!
Det glæder os at høre, at du har haft en god oplevelse hos os og du er tilfreds med produktet og levering 🥰

Vi glæder os til at se dig igen, hos Bonlulu 🥰

Oceniono na 1 z 5

Jeg er meget skuffet over min seneste…

Jeg er meget skuffet over min seneste oplevelse med Bonlulu. Jeg afgav en ordre (nr. 49069) den 18. februar 2025, og selvom deres leveringstid er oplyst til 1-2 hverdage, har jeg stadig ikke modtaget mine varer.

Jeg kontaktede deres kundeservice og forklarede, hvor vigtigt det var for mig at få disse sutter hurtigst muligt. Kundeservicen svarede, at de ville sende en ny ordre, men desværre har jeg stadig ikke modtaget noget. Det er uacceptabelt og frustrerende at vente så længe uden en løsning.

Det er ekstra ærgerligt, fordi jeg tidligere har haft en positiv oplevelse med Bonlulu. I oktober 2024 modtog jeg min ordre inden for to dage, hvilket skabte en forventning om pålidelighed. Denne gang har de dog skuffet fælt.

Jeg håber, at Bonlulu fremadrettet kan forbedre deres service og leveringsproces, da jeg lige nu ikke føler mig tryg ved at handle hos dem igen.

10 marca 2025

Odpowiedź od Bonlulu.dk

Mange tak fordi du deler din oplevelse med os – både de gode og de dårlige. Vi er virkelig kede af at høre, at din seneste ordre (nr. 49069) ikke er nået frem til dig, selv efter at vi har forsøgt at sende en ny 😔 Det er bestemt ikke i orden, og vi forstår fuldt ud din frustration.

Det glæder os, at du tidligere har haft en god oplevelse med os, og vi er oprigtigt kede af, at vi denne gang ikke har levet op til den forventning. Det er bestemt ikke den service, vi ønsker at levere, og vi beklager meget den ulejlighed, det har givet dig 🙏

Uprofessionel virksomhed

Bonlulu er en meget useriøs virksomhed.
Dårlig kommunikation, dårlig service og MEGET langsom leveringstid. Varen var stadig ikke afsendt efter 9 dage, selvom de skriver leveringstiden er 2-7 hverdage.

19 lutego 2025

Kære Nadiya,

Tak for din feedback. Vi er kede af at høre, at du har haft en mindre god oplevelse hos os.

Desværre opstod der en forsinkelse, da vores grossist, som sender produktet direkte, ikke svarede på vores forespørgsel om lagerstatus. Vi forstår, at ventetiden var frustrerende, og vi beklager, at vores kommunikation ikke har levet op til dine forventninger.🥺

Da du ønskede at annullere din ordre, har vi naturligvis imødekommet dette. Vi beklager, at det ikke blev en positiv oplevelse for dig, men vi tager din feedback til os og arbejder løbende på at forbedre vores service.

Oceniono na 4 z 5

Hurtig rettet fejl

Vi fik leveret sutter med forkert navn på, men det blev hurtigt rettet og jeg fik tilsendt nye sutter allerede dagen efter. Jeg fik endda en ekstra sut med.

Skrifttypen er super pæn, så her køber jeg helt sikkert sutter igen.

13 lutego 2025

Odpowiedź od Bonlulu.dk

Tusind tak for din flotte anmeldelse! Vi er kede af fejlen på de første sutter 😅 – men hvor er det dejligt at høre, at det blev løst hurtigt, og at du er glad for de nye 💛

Det betyder meget for os, at du er tilfreds med både resultatet og skrifttypen – og vi glæder os til at byde dig velkommen igen næste gang 🙌

Varen er ganske fin

Varen er ganske fin. Intet at sætte på det. Bestilte en rutschebane i hård skum og fik hvad jeg bestilte. Inden for de 14 dage som var lovet. Men modtog først halvdelen af den, og den anden halvdel et par dage efter. Uden at få en sms, eller mail omkring at mine varer var leveret. Har endnu ikke modtaget noget som helst andet end en ordrebekræftigelse. Selvom jeg har gået min vare. Det har skabt en smule bekymring igennem processen. Men udfaldet var som ønsket.

1 lutego 2025

Odpowiedź od Bonlulu.dk

Tusind tak for din anmeldelse og fordi du deler din oplevelse med os. Vi er glade for at høre, at du er tilfreds med rutsjebanen og at alt endte, som det skulle 💛

Vi beklager dog meget, at du ikke fik besked om de del-leveringer undervejs. Det kan vi sagtens forstå, har givet unødvendig bekymring 😔 Du burde naturligvis have modtaget tydelig information om status på dine varer, og vi tager din feedback med videre, så vi kan optimere vores kommunikation fremover 📦✨

Tak igen fordi du tog dig tid til at skrive til os – og vi håber, at rutsjebanen vil bringe masser af glæde 🙌

BIBS navne sutter

BIBS navne sutter

Altid hurtig betjening/levering, fair priser, pæne skrifttyper og farver på sutterne at vælge imellem - og rigtig god kundeservice! :-)

8 stycznia 2025

Kære Kunde

Tusind tak for din dejlige anmeldelse! Vi er utrolig glade for at høre, at du er tilfreds med både vores hurtige betjening, leveringshastighed, og det brede udvalg af skrifttyper og farver på sutterne. Det betyder meget for os, at du også har haft en god oplevelse med vores kundeservice.

Dbh Anna Fra Bonlulu 🥰

Oceniono na 5 z 5

Fin hjemmeside med gode priser

Fin hjemmeside med gode priser.
Hurtig og nem bestilling og levering 📦

30 grudnia 2024

Kære Ida

Tusind tak for din anmeldelse! Vi er glade for at høre, at du har haft en god oplevelse med både vores hjemmeside, priser og levering. Vi stræber altid efter at gøre bestillingsprocessen så nem og hurtig som muligt, og det er skønt at høre, at det har været tilfældet for dig.

Vi håber at se dig hos Bonlulu snart igen 🥰

Fantastisk skumsæt!

Købte et skumsæt fra Bonlulu til vores to små børn, og det har været en kæmpe succes! Kvaliteten er virkelig i top – skummet er fast, men blødt nok til, at børnene kan lege sikkert. Betrækket er nemt at rengøre, hvilket er et kæmpe plus, når det er til små børn.

Vores børn elsker at bygge huler, klatre og tumle med sættet, og det er skønt at se dem være kreative og aktive samtidig. Leveringen var hurtig, og kundeservicen var utrolig hjælpsom, da vi havde et spørgsmål om farver.

Vi kan varmt anbefale Bonlulu til alle forældre, der ønsker holdbart og sjovt legetøj til deres børn. Vi overvejer allerede at købe et ekstra sæt!

– En meget tilfreds kunde.

14 grudnia 2024

Odpowiedź od Bonlulu.dk

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse! Vi er så glade for at høre, at skumsættet har været en kæmpe succes hos jer, og at kvaliteten lever op til jeres forventninger. Det er fantastisk, at børnene elsker at bygge huler, klatre og tumle med sættet – det er præcis det, vi håber på, at vores produkter kan inspirere til!

Vi er også glade for at høre, at både levering og kundeservice har været til din tilfredshed. Det betyder meget for os, at du har haft en god oplevelse hele vejen igennem.

Vi ser frem til at kunne hjælpe dig med et ekstra sæt, hvis I beslutter jer for det – og tak for din varme anbefaling!🥰

Oceniono na 3 z 5

Godt produkt, mindre god levering

Vi er glade for skumrutsjebanen, så selve produktet fejler ingenting. Information omkring levering er desværre ret dårlig, og gør helhedsindtrykket temmelig ringe. Vi modtog ingen mail omkring forsendelse, og først da pengene blev trukket og vi selv kontaktede virksomheden modtog vi et tracking link. Det har muligvis været et forkert link, for vi modtog pakken dagen før skrevet og med en helt anden kurer. Håber I optimerer på leverings info, for vi er som sagt glade for produktet - vores søn elsker den 😊

16 grudnia 2024

Odpowiedź od Bonlulu.dk

Tusind tak for din anmeldelse – og hvor er det dejligt at høre, at I er glade for skumrutsjebanen, og at jeres søn elsker den 🥳💛

Vi beklager meget, at informationen omkring leveringen ikke fungerede, som den skulle. Du burde naturligvis have modtaget korrekt trackinglink og rettidig besked – det er ikke i orden, at du selv skulle rykke os for det 😔

Din feedback er virkelig værdifuld, og vi tager den med videre, så vi kan optimere vores kommunikation omkring forsendelser fremover 📦✨

Tak fordi du deler din oplevelse med os – og hvor er vi glade for, at produktet lever op til forventningerne

Lad vær at køb herfra!!

Lad vær at køb herfra!!! Dårlig kommunikation, dårlig levering og håndtering. Deres skumrutsjebaner bliver leveret i sorte sække med beskadiget dele. Efterfølgende aftaler jeg endda med ejeren om ønske om kompensation, og han giver selv et spm på hvor meget jeg ønsker i kompensation. Jeg var bestemt ikke grådig og svarer. Får et flabet svar tilbage om at han afventer svar fra mig da jeg skriver et “?” Tilbage efter 2 dage. Jeg sender et screenshot til ham med at jeg har svaret på alle mail, i en korrespondance jeg har starter. I skrivende stund d.25 har jeg ikke hørt noget siden 19 december.

Efter denne trustpilot anmeldelse henvender ejeren sig første. Total til grin!
Og fortæller hvorfor han ikke har svaret. Og fortæller at han ikke kan betale ønsket kompensation tilbage som ønsket grundet lav indtjening. Så skal man lade vær med selv at spørge om det
Har alt på screenshot og video af det leverede med billede af beskadiget.

26 grudnia 2024

Hej Daniel

Da vi er inde i juletiden, holder produktionen juleferie - angående produktet - er det blevet sendt som vi altid gør - desværre har GLS fået ødelagt indpakningen på vejen ud til dig hvilket har gjordt det har fået snavs på det ene hjørne, hvilket ikke er optimalt - men det er en dialog vi både har med GLS men også produktionen - da det er GLS der har lavet fejlen

Rigtig god Jul🌲🎄

Oceniono na 5 z 5

I tvivl med bonlulu - tvivl ej !

Kan varmt anbefale bonlulu.dk !

Jeg fik ved en fejl bestilt forkert model af Legeskum, men en mega sød medarbejder hjalp mig virkelig hurtigt og fik ændret det til det rigtige inden den anden blev sendt !

Tak for jer - en julegave til ungerne kom alligevel i hus <3

18 grudnia 2024

Kære Carina
Tusind tak for din anmeldelse og din varme anbefaling! Vi er rigtig glade for at høre, at vores medarbejder kunne hjælpe dig hurtigt med at rette fejlen, så julegaven til ungerne kunne komme i hus. Det betyder meget for os at kunne sikre, at du får den bedst mulige oplevelse.

Vi håber, at legeskummet blev et stort hit 🥰

Dbh Anna fra Bonlulu

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej